Bagaimana Menonton HBO SEKARANG Di luar Amerika Syarikat pada tahun 2019

Bagaimana Menonton HBO SEKARANG Di luar Amerika Syarikat pada tahun 2019

Oleh Michael Smolski, 2019-01-18 20:33:46 dalam Hiburan


Kami menulis banyak mengenai bagaimana untuk mengakses orang-orang seperti Hulu atau Amazon Prime di luar Amerika Syarikat tetapi HBO SEKARANG juga merupakan sebahagian daripada perkhidmatan hiburan yang sangat penting, tetapi seperti Hulu, ia hanya terdapat di AS yang menyebabkan anda mencari cara untuk menonton HBO SEKARANG di luar Amerika Syarikat pada tahun 2019.

Berita baiknya adalah jauh lebih mudah daripada dengan Hulu. Berita buruk? Kaedah ini tidak akan berfungsi pada orang seperti Chromecast atau Apple TV sebagai alat yang diperlukan untuk menonton HBO SEKARANG di luar Amerika Syarikat pada tahun 2019 tidak tersedia pada peranti tersebut disebabkan oleh had yang ditetapkan oleh syarikat yang memiliki mereka.

Walau bagaimanapun, tanpa mengira di mana anda sama ada di UK, Poland, Australia, atau China, anda boleh menonton HBO SEKARANG di luar Amerika Syarikat pada tahun 2019 jika anda mengikuti langkah ini. Bermaksud bahawa anda akan dapat mengakses rancangan TV legenda seperti Game of Thrones.

Bagaimana Menonton HBO SEKARANG Di luar Amerika Syarikat pada tahun 2019

Untuk menonton HBO SEKARANG di luar Amerika Syarikat pada tahun 2019, selain mempunyai akaun, anda hanya perlu membuat HBO SEKARANG berfikir bahawa anda berada di AS. Itulah yang mudah.

Kecuali anda sudah mempunyai langganan TV Amerika dengan HBO, maka anda boleh mengakses HBO GO.

Kecuali, itu tidak mudah untuk mendapatkan akaun jika anda tidak memilikinya kerana memerlukan kad Amerika.

Untungnya, tidak seperti dengan menubuhkan Hulu di luar AS, anda boleh membuat akaun HBO SEKARANG hanya dengan menggunakan kad Hadiah HBO SEKARANG bahawa anda boleh membeli dalam talian diikuti dengan pergi ke halaman di mana anda boleh menebus kad hadiah anda. Ini menjadikannya lebih mudah untuk mendaftar untuk HBO SEKARANG berbanding pertandingan. Dan yang masuk akal sebagai kandungan pada HBO kebanyakannya dimiliki oleh HBO dan sementara HBO SEKARANG hanya boleh didapati di AS, tidak ada banyak sebab bagi HBO untuk menghalang orang lain daripada mendaftar yang tidak berlaku dengan perkhidmatan lain.

Jika anda tidak mahu mendapatkan kad hadiah untuk menonton HBO SEKARANG di luar Amerika Syarikat pada tahun 2019 kemudian:

 • Tanya rakan Amerika jika anda boleh membayarnya, jadi mereka membuat kamu akaun.
 • Beli kad prabayar Amerika.
 • Try menggunakan kad maya.
 • Tanya seseorang jika anda boleh berkongsi akaun.

Tetapi sebelum anda boleh membuat akaun HBO SEKARANG, anda perlu menipu HBO SEKARANG untuk berfikir bahawa anda berada di AS.

Cara Menipu HBO untuk Menonton HBO SEKARANG Di luar Amerika Syarikat pada tahun 2019

Sekiranya anda ingin mengetahui cara menonton HBO SEKARANG di luar Amerika Syarikat, ia hanya akan berada di AS. Sesuatu yang VPN akan membantu anda.

VPN adalah rangkaian peribadi maya yang membolehkan anda berada di suatu tempat tanpa berada di sana, dan dalam kes ini, ia akan membantu anda berada di AS tanpa mengira di mana anda berada di 2019.

PrivateVPN mempunyai pelayan Amerika yang bekerja dengan HBO, tetapi ia juga menyokong pelbagai perkhidmatan lain seperti wilayah Netflix yang paling banyak di pasaran atau seperti Hulu, Amazon Prime, atau DAZN.

Tetapi untuk Menonton HBO SEKARANG Di Luar Amerika Syarikat pada tahun 2019 Anda Juga Perlu Aplikasi

Ini tidak terpakai pada peranti desktop, tetapi ia pasti dilakukan pada peranti mudah alih dan orang-orang seperti Bar atau Cube Amazon Fire TV.

Jika anda ingin menonton HBO SEKARANG di luar Amerika Syarikat pada tahun 2019 pada apa-apa selain daripada komputer, anda perlu mengubah lokasi kedai aplikasi anda.

Cara Pasang HBO SEKARANG pada Peranti Apple Di Luar Amerika Syarikat pada tahun 2019

 • Keluar dari akaun iCloud anda.
 • Sekarang buat akaun baru iCloud dengan lokasi anda ditetapkan di AS.
 • Cari HBO SEKARANG di gedung aplikasinya.
 • Muat turunnya.

Selepas anda melakukannya, log keluar dari akaun iCloud anda dan log masuk semula ke lama anda.

Alasan di sebalik membuat akaun baru ialah jika anda menukar kawasan anda, anda akan kehilangan semua kandungan anda.

Cara Pasang HBO SEKARANG pada Peranti Android Di luar Amerika Syarikat pada tahun 2019

Pada peranti Android, anda perlu melakukan apa yang bertentangan dengan peranti Apple. Anda perlu menukar lokasi anda pada akaun semasa anda.

 • Untuk itu, pergi ke payments.google.com dan klik pada Tetapan.
 • Terdapat tekan butang Negara tab.
 • Di sana, anda perlu memilih AS sebagai lokasi anda. Anda boleh menggunakan penjana alamat untuk mencari alamat yang betul.
 • Selepas anda melakukannya, kembali ke Tetapan di mana anda akan dapati Gedung Google Play. Sebaik sahaja anda berada di sana, klik Berhenti secara terpaksa.
  Akhir sekali, pergi ke Penyimpanan dan tekan DATA CLEAR sekitar Gedung Google Play.

Cara Pasang HBO SEKARANG di Peranti TV Kebakaran Amazon Di luar Amerika Syarikat pada tahun 2019

Batang Amazon Fire TV mungkin pilihan terbaik jika anda ingin menonton HBO SEKARANG di luar Amerika Syarikat pada tahun 2019 pada skrin besar. Ia juga merupakan platform yang paling rumit sejauh memasang kandungan.

 • Pertama, pergi ke laman web Amazon. Ini mungkin sedikit berbeza untuk anda bergantung kepada wilayah anda tetapi sama ada cara anda perlu menekan pada akaun anda.
 • Di sana anda mesti dapat mencari Kandungan Saya & Peranti tab di mana anda perlu menukar rantau anda ke AS.
 • Selepas anda berbuat demikian, anda perlu membatalkan pendaftaran akaun Amazon anda yang boleh anda lakukan dengan menghidupkan Stick Fire TV Amazon anda diikuti dengan masuk Tetapan diikuti oleh Akaun saya, dan Deregister.


Anda kemudian perlu memberikan butiran anda sekali lagi.

Itu harus membiarkan anda memuat turun HBO SEKARANG.

Itulah Cara Watch HBO Sekarang Di Luar Amerika Syarikat pada tahun 2019

Jika anda ingin menonton HBO SEKARANG di luar AS, anda boleh. Ia juga tidak susah. Ia hanya mengetahui beberapa helah. Dan yang sama berlaku kepada perkhidmatan lain seperti Hulu, Amazon Prime, dan Netflix yang kami semua meliputi di blog kami, atau sebaliknya hanya menjangkau sokongan pelanggan kami.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me