Bagaimana Menonton Game of Thrones Musim 8 di Kanada

Bagaimana Menonton Game of Thrones Musim 8 di Kanada

Oleh Michael Smolski, 2019-03-04 11:39:20 dalam Hiburan


Ini mesti sukar untuk anda. Di satu pihak, hakikat bahawa anda sedang mencari cara untuk menonton Game of Thrones musim 8 di Kanada bermakna bahawa anda berada di dekat permulaan musim 8 atau ia sudah bermula. Tetapi di sisi lain, ini bermakna bahawa ini adalah kali terakhir anda akan mencari cara untuk menonton Game of Thrones kerana ini adalah musim akhir dan itu selepas itu. 8 tahun menonton turun ke 6 episod terakhir, dan selepas itu, baiklah itu. Tidak ada lagi.

Tetapi mari kita tidak sedih sekarang, mari kita bantu menonton Pertandingan Musim 8 di Kanada, dan selepas itu, mungkin dengan beberapa pertunjukan atau perkhidmatan lain supaya anda mempunyai sesuatu untuk mengisi masa rancangan TV itu dengan.

Apa Pilihan Anda Jika Anda Ingin Menonton Permainan Pelamin Musim 8 di Kanada?

 1. Dengan langganan TV yang terdiri daripada HBO. Ini mungkin kaedah yang lebih mudah kerana ia tidak memerlukan alat penyediaan, tetapi ia juga merupakan pilihan paling mahal yang terdiri daripada kontrak yang anda tidak boleh keluar pada bila-bila masa yang anda inginkan.
 2. Anda boleh menemui tapak streaming di internet. Ini adalah cara yang akan mengambil sedikit masa, kerana aliran Permainan of Thrones akan diturunkan begitu banyak sekali perdana, dan apa pun yang akan hadir akan menjadi kualiti yang tidak layak untuk menonton pertunjukan berkaliber Game of Thrones.
 3. Anda menggunakan HBO SEKARANG yang merupakan cara terbaik untuk menonton permainan musim 8 di Kanada di mana sahaja anda berada dalam kualiti yang terbaik, bersama-sama dengan banyak rancangan dan filem lain.

Langkah 3 adalah kaedah termurah dan terbaik jika anda ingin menonton Game of Thrones musim 8 di Kanada. Masalah? Kaedah ini tidak berfungsi di Kanada dan banyak negara lain.

Tetapi kami ada di sini untuk membantu anda menonton Game of Thrones musim 8 di Kanada, dan ada cara untuk melakukannya, ia hanya memerlukan pengetahuan yang betul bahawa kami akan berkongsi di bawah.

Bagaimana untuk Menonton Game of Thrones musim 8 di Kanada dengan HBO SEKARANG

Untuk menonton Game of Thrones Musim 8 di Kanada dengan HBO SEKARANG, anda perlu menipu HBO untuk berfikir bahawa anda berada di Amerika Syarikat dan itu adalah sangat kurang hakikat anda, tentu saja, perlu mendapatkan langganan HBO Sekarang terlebih dahulu.

Untuk menggunakan HBO SEKARANG di Kanada, anda perlu menggunakan VPN. VPN membolehkan anda mengubah lokasi anda dengan betul membolehkan anda berada di Amerika Syarikat tanpa berada di sana, dan dengan itu untuk mengakses HBO SEKARANG atau orang-orang seperti American Netflix.

Tidak semua perkhidmatan VPN berfungsi dengan HBO walaupun. Itu kerana orang-orang seperti HBO dan syarikat lain sedar bahawa perkhidmatan VPN wujud dan perlu berusaha untuk menghalang mereka daripada berfungsi yang menyebabkan kebanyakan perkhidmatan VPN menyediakan pelayan tanpa sebarang manfaat.

Di PrivateVPN, kami tidak menyediakan pelayan paling banyak di pasaran, tetapi kami memastikan pelayan kami berfungsi dengan platform hiburan yang sebenarnya anda mahu akses sama ada itu American Netflix, Hulu, atau HBO SEKARANG untuk menonton Game of Thrones Season 8 di Kanada.

Dengan menyambung ke pelayan Amerika yang betul dengan PrivateVPN, anda akan dapat mengakses HBO SEKARANG. Aplikasi kami harus memberitahu anda pelayan apa yang berfungsi dengan perkhidmatan apa yang bergantung pada ketika anda membaca ini, tetapi jika ia tidak hanya mencuba satu persatu, dan anda akan mengetahui dengan cepat.

Itu akan membolehkan anda menonton pertandingan Game of Thrones musim 8 di Kanada sejauh penyemak imbas web, tetapi jika anda ingin menontonnya di telefon anda atau Stick Amazon Fire TV, anda masih perlu memohon beberapa langkah lagi.

Bagaimana untuk Menonton Game of Thrones Musim 8 di Kanada pada Peranti Apple

Jika anda hanya mencari HBO di Apple App Store sekarang, ia tidak akan muncul.

Perkara pertama yang perlu anda lakukan ialah log keluar dari akaun iCloud anda diikuti dengan membuat yang baru dengan lokasi anda di AS.

Menukar lokasi akaun semasa anda akan menyingkirkan semua yang anda miliki sehingga anda dapat menonton Game of Thrones Season 8 di Kanada dengan kaedah itu, jangan lakukan itu.

Membuat akaun baru akan membolehkan anda menyimpan perkara semasa anda, dan sebaik sahaja anda memuat turun HBO SEKARANG, anda boleh menukar kembali ke akaun anda yang lain.

Bagaimana untuk Menonton Game of Thrones Season 8 di Kanada pada peranti Android

Pada peranti Android, anda melakukan sebaliknya dari apa yang anda lakukan pada peranti Apple.

Anda memang perlu menukar lokasi anda di kedai semasa anda.

 • Untuk berbuat demikian, pergi ke payments.google.com dan klik pada Tetapan.
 • Terdapat tekan pada Negara tab diikuti dengan Teruskan.
 • Pilih AS sebagai negara anda dengan memberikan alamat Amerika.
 • Selepas anda melakukannya, pada peranti anda, masuk ke dalam Tetapan dan tekan terus Apps diikuti dengan mencari Google Play Store. Tekan Berhenti secara terpaksa.
 • Kemudian, apabila anda selesai melakukannya, pergi ke Penyimpanan, dan tekan pada Gedung Google Play, dan kemudian klik pada DATA CLEAR butang dalam topi.

Itu akan membolehkan anda untuk memuat turun HBO SEKARANG untuk menonton Game of Thrones musim 8 di Kanada, tetapi jika ia tidak kemudian mengulangi daya berhenti dan mengosongkan data.

Bagaimana untuk Menonton Game of Thrones Musim 8 di Kanada di Amazon Fire Stick Devices Devices

 • Pergi ke laman web Amazon. Tekan Akaun anda.
 • Pergi ke sana Kandungan dan Peranti di mana anda perlu menukar lokasi anda di AS.
 • Selepas anda berbuat demikian, pada Stick Fire TV anda, masuk ke dalam Tetapan, Akaun Saya, diikuti oleh Deregister yang akan memerlukan anda melog masuk semula.

Dan itu akan membolehkan anda untuk menonton Game of Thrones musim 8 di Kanada pada peranti Amazon Fire.

Walaupun, sesetengah orang mempunyai masalah memuat turun dengan itu kerana kad mereka dikeluarkan di Kanada. Sekiranya anda mempunyai masalah dengan memuat turun sebenar, mula-mula mengeluarkan kaedah pembayaran semasa, dan jika itu tidak berfungsi,

dapatkan kad prabayar Amerika atau bahkan kad maya sahaja. Amazon tidak terlalu rewel tentang kad, tidak seperti banyak syarikat lain.

Itulah Cara Watch Game of Thrones Season 8 di Kanada

Anda ingin mengetahui bagaimana untuk menontonnya, dan kini anda tahu. Tetapi selepas anda selesai, itu sahaja, itulah sebabnya kami juga telah mencatatkan bagaimana untuk menonton American Netflix di Kanada atau tentang bagaimana untuk menubuhkan Hulu yang kami cadangkan anda menyemak supaya anda boleh mengakses lebih banyak kandungan berbanding sebelum ini, jika HBO NOW isn Tidak cukup untuk awak.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me