Bagaimana Menonton ESPN + di Australia (Langkah demi Langkah)

Bagaimana Menonton ESPN + di Australia (Langkah demi Langkah)

Oleh PrivateVPN, 2019-09-26 09:43:17 dalam Hiburan


ESPN + adalah salah satu pilihan terbaik dan paling murah untuk menonton sukan secara langsung dalam talian. $ 4.99 sebulan untuk beberapa bola sepak terbaik, sukan kolej, UFC, MLB, dan banyak lagi sukan dan liga. Isu ini? Bahawa anda tidak boleh menonton ESPN + di Australia. Sekurang-kurangnya tidak perlu mengambil beberapa langkah yang kami sampaikan dalam panduan ini.

Langkah apa? Ketika datang ke ESPN +, hanya ada 2.

  1. Buat akaun ESPN + dengan kad yang dikeluarkan oleh Amerika.
  2. Fool ESPN + memikirkan bahawa anda berada di AS.

Dengan orang-orang seperti Hulu yang dimiliki oleh Disney yang juga memiliki ESPN +, terdapat juga langkah untuk menukar lokasi kedai aplikasi anda untuk memuat turun aplikasi, tetapi aplikasi ESPN boleh didapati di kedai aplikasi di seluruh dunia.

Anda mungkin berfikir bahawa tidak mudah untuk menonton ESPN + di Australia kerana langkah pertama, dan pastinya tidak semudah menonton American Netflix di Australia, tetapi untuk $ 4.99 sebulan, ia mungkin anda akan mendapat apa-apa, dan kami akan membimbing anda melalui langkah demi langkah.

Mewujudkan Akaun ESPN + untuk Menonton ESPN + di Australia

Menipu ESPN + memikirkan bahawa anda berada di Amerika Syarikat adalah langkah pertama ketika membuat akaun ESPN +. Kami menegaskan bahawa dalam langkah seterusnya.

Telah selesai? Hebat.

Untuk membuat akaun ESPN + seperti yang telah disebutkan, anda memerlukan kad yang dikeluarkan oleh Amerika.

Walau bagaimanapun, ia mungkin tidak begitu rumit kerana ia berbunyi.

Pertama, cuba dengan kad anda. Sesetengah kad dari beberapa bank atau perkhidmatan dikeluarkan di Amerika Syarikat walaupun anda tidak tinggal di sana.

Jika itu tidak berfungsi, taruhan terbaik anda mungkin Revolut.

Revolut atas sebab tertentu berfungsi dengan ESPN + dan Hulu (pada masa ini) dan boleh didapati sebagai beta di Australia.

Kami mencuba kad Revolut premium serta kad maya, dan mereka semua bekerja.

Kami tidak tahu sama ada ia akan sentiasa berfungsi atau tidak PrivateVPN bergabung dengan Revolut dalam apa cara sekalipun, tetapi ia kini merupakan kaedah yang dipercayai yang berfungsi dan yang paling cepat juga.

Tidak mahu menggunakan Revolut? Berikut adalah beberapa cadangan lain:

  1. Tanya rakan di AS jika mereka boleh membuat akaun untuk anda atau jika mereka boleh berkongsi yang terkini. Tawaran untuk membayar jika perlu.
  2. Dapatkan kad prabayar yang dikeluarkan di Amerika Syarikat.
  3. Dapatkan kad prabayar maya yang dikeluarkan di Amerika Syarikat.

Alternatif mungkin tidak secepat atau selamat seperti Revolut, tetapi dengan beberapa penyelidikan di Google, anda akan menemui beberapa alternatif yang akan berfungsi dengan ESPN+.

Tonton ESPN + di Australia dengan Membuat ESPN Pikirkan Bahawa Anda berada di AS

Satu-satunya cara untuk membodohi ESPN + adalah dengan hampir di AS.

Anda melakukannya dengan VPN.

VPN membenarkan anda mengubah lokasi anda secara hampir semasa juga melindungi anda di internet dengan menukar IP anda dan dengan penyulitan. Dalam contoh ini, ia adalah hakikat bahawa mereka membenarkan anda mengubah lokasi anda secara hampir perkara itu.

Kecuali, VPN dengan sendirinya tidak mencukupi.

Anda perlu memastikan bahawa perkhidmatan VPN yang anda gunakan menyokong ESPN+. Terdapat ratusan penyedia VPN, dan mereka suka mengiklankan pada berapa banyak pelayan yang mereka miliki. Dan itu bijak. Lagipun, kami mencintai kuantiti. Walau bagaimanapun, apabila ia berkaitan dengan hiburan, ia bukanlah perkara yang penting. Ia berkualiti.

Itu kerana platform seperti ESPN + mengambil tindakan untuk mencegah perkhidmatan VPN daripada berfungsi. Mereka mesti. Terdapat banyak wang di garisan, dan jika mereka membiarkan seseorang di luar AS menonton ESPN + ketika mereka tidak membayar hak untuk kandungan itu ditunjukkan di tempat lain, mereka melanggar perjanjian kontrak. Akibatnya, platform seperti ESPN + mengambil tindakan terhadap perkhidmatan VPN.

PrivateVPN menyokong kedua-dua ESPN + dan Hulu di kalangan banyak perkhidmatan lain yang dihalang di Australia.

Dan perkara terbaik? Anda boleh cuba untuk diri sendiri, tanpa risiko. Hanya masukkan dalam e-mel dan kata laluan anda, dan anda baik untuk pergi selama 7 hari, dengan percubaan percuma kami. Oh, dan kerana ini adalah percubaan 7 hari, anda boleh mempunyai keyakinan penuh untuk mendapatkan ESPN + untuk berfungsi, dan kes teruk, anda tidak kehilangan apa-apa.

Bolehkah Anda Gunakan VPN Percuma untuk Menonton ESPN + di Australia?

Anda mungkin berfikir tentang mencari VPN percuma sepenuhnya untuk ini.

Tidak ada satu pun.

Perkhidmatan VPN percuma tidak menyahsekat hiburan. Mereka hanya menyediakan ciri VPN asas.

Dan walaupun mereka menyokong perkhidmatan hiburan seperti ESPN +, sambungan itu tidak akan cukup kuat untuk streaming, tidak peduli streaming langsung.

Di PrivateVPN kita faham bahawa tidak semua orang boleh menghabiskan dua digit sebulan pada perkhidmatan VPN. Kami juga memahami bahawa perkara yang berkualiti. Kami telah menggabungkan kedua-duanya menawarkan kualiti yang orang peduli dan menyokong untuk perkhidmatan yang sangat penting, pada nilai yang luar biasa.

Perkara Yang Tahu Mengenai Menonton ESPN + di Australia

Saluran ESPN tidak disokong oleh ESPN+.

ESPN + akan memberikan anda pelbagai aliran, tetapi ia tidak akan memberi anda semua kepada mereka sebagai sebahagian kecil daripada mereka adalah eksklusif untuk saluran ESPN yang bukan sebahagian daripada ESPN+. Sekiranya anda ingin mengaksesnya dalam talian, anda memerlukan langganan TV yang disertakan dengan ESPN, dan itu tidak berbaloi untuk kebanyakan kerana ia terlalu mahal dan terlalu rumit.

Dengan itu berkata ESPN +, sepatutnya cukup untuk kebanyakan kerana ia secara keseluruhannya menawarkan lebih banyak kandungan berbanding dengan saluran ESPN, dengan kandungan tertentu hilang. Dan jika ESPN + tidak mencukupi untuk anda, DAZN adalah Netflix sukan, dan kami membahas bagaimana untuk menjadikannya berfungsi di Australia sebelum.

Sebelum anda pergi, jika anda ingin menonton ESPN + di Australia, anda perlu tahu satu perkara lagi...

ESPN + tidak akan berfungsi pada Apple TV anda, Chromecast, Roku, konsol permainan, atau TV pintar. Platform tersebut tidak menyokong perkhidmatan VPN, dan dengan itu kaedah ini tidak akan berfungsi. Dengan itu, jika anda benar-benar perlu menonton ESPN + di Australia pada salah satu peranti ini, ada cara untuk melakukannya ... jika anda memasang VPN pada router anda.

Ia bukan satu kaedah yang ideal sama sekali dan bukan sesuatu yang kami sangat mengesyorkan, tetapi ia adalah pilihan yang kami tutupi di laman web kami. Jika tidak, dapatkan Stick Fire TV dan sambungkannya ke TV anda. Ia mampu dan menyokong perkhidmatan VPN seperti PrivateVPN.

Itulah Cara Menonton ESPN + di Australia

Sedikit lebih mudah untuk menonton ESPN + di Australia daripada orang-orang seperti Hulu atau DAZN, tetapi tidak semudah ia menonton American Netflix di Australia.

PrivateVPN? Ia akan membolehkan anda menonton semua mereka walaupun dan banyak lagi yang kami tutup di blog kami. Cobalah untuk diri anda dengan percubaan bebas risiko 7 hari kami.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me