Bagaimana Menonton Dokumentari Michael Jackson di Kanada

Bagaimana Menonton Dokumentari Michael Jackson di Kanada

Oleh Michael Smolski, 2019-04-11 14:05:05 dalam Hiburan


Adakah anda di Kanada dan mahu menonton dokumentari Michael Jackson yang dipanggil Leaving Neverland kerana semua orang telah bercakap mengenainya? Adakah anda ingin melihatnya untuk membuat minda anda sendiri? Itulah sebabnya anda di sini mencari cara untuk menonton dokumentari Michael Jackson di Kanada.

Frustasi, bukan? Terutama mengingati bahawa jiran-jiran Amerika anda yang hanya boleh 30 minit dari anda bergantung kepada tempat tinggal anda mempunyai akses kepadanya.

Adakah terdapat apa-apa yang boleh anda lakukan? Sudah tentu. Jika anda mempunyai kesabaran yang cukup untuk membaca ini.

Menjelaskan Kenapa Anda Tidak Boleh Tonton Dokumentari Michael Jackson di Kanada

Oleh kerana HBO bukan Netflix.

Sama seperti Hulu bukan Netflix.

Sekiranya anda ingin menonton dokumentari Michael Jackson di Kanada, alasan mengapa anda tidak boleh ialah HBO menciptanya, dan platform streaming HBO GO dan SEKARANG dalam talian hanya tersedia di Amerika Syarikat, tanpa mengira sejauh mana anda berada di Amerika Syarikat.

Di Netflix, jika ada sesuatu yang tidak terdapat di negara tertentu, terdapat banyak kandungan lain yang tersedia (walaupun anda perlu menyemak panduan kami tentang cara untuk menyahsekat Netflix) yang dapat anda tonton tanpa menghiraukan lokasi anda, terutama jika pertunjukan atau filem tertentu yang dibuat oleh Netflix.

Dengan HBO GO dan SEKARANG, itu tidak penting.

Kedua-duanya hanya bekerja di Amerika Syarikat, sebab itu anda tidak boleh menonton dokumentari Michael Jackson di Kanada.

Ini Apa Yang Perlu Anda Lakukan Jika Anda Ingin Menonton Dokumentari Michael Jackson di Kanada

Anda perlu menipu sama ada HBO GO atau Now memikirkan bahawa anda berada di Amerika Syarikat.

Ia sama jika anda mahu menonton American Netflix di Kanada atau Hulu di Kanada.

Dan untuk melakukan itu, anda perlu menggunakan VPN.

VPN adalah rangkaian peribadi maya yang membolehkan anda mengubah lokasi anda secara hampir.

Anda hanya perlu menyambung ke pelayan HBO yang berfungsi. Dan di sinilah PrivateVPN masuk.

Perkhidmatan seperti HBO mengambil langkah-langkah untuk mencegah perkhidmatan VPN berfungsi, seperti semua platform lain di luar sana. Oleh kerana itu, kebanyakan perkhidmatan VPN tidak berfungsi dengan orang-orang seperti HBO.

PrivateVPN tidak, sama seperti Hulu, Amazon Prime, dan BBC iPlayer. Sambung sahaja ke pelayan Amerika yang betul dan itu akan membolehkan anda menonton dokumentari Michael Jackson di Kanada. Dengan syarat anda mahu menonton dari peranti desktop anda. Jika anda berada di Kanada, aplikasi HBO tidak akan tersedia untuk dimuat turun pada peranti mudah alih anda. Kami akan meneruskan cara menyelesaikan masalah tersebut di bahagian bawah siaran ini.

Sekiranya Anda Dapatkan HBO GO atau SEKARANG untuk Menonton Dokumen Michael Jackson di Kanada?

HBO GO boleh menjadi sangat percuma jika anda tahu seorang Amerika yang mempunyai HBO dengan langganan TV mereka. Jika tidak, HBO SEKARANG adalah satu-satunya pilihan anda. Kos HBO SEKARANG tetapi membolehkan anda menstrimkan semua kandungan HBO pada mana-mana peranti anda.

Anda boleh mendapatkan percubaan tetapi kami mencadangkan anda membuat akaun lebih lama seolah-olah anda ingin mengetahui cara menonton Game of Thrones musim 8 di Kanada, HBO adalah kunci untuk itu.

Bagaimana Menonton Dokumentari Michael Jackson di Kanada di Amazon Fire TV Stick

  • Pergi ke amazon.com.
  • Hoover over Akaun dan Senarai
  • Yang patut dipaparkan Kandungan dan Peranti.
  • Di sana anda perlu menukar lokasi anda di AS.
  • Sekarang, di TV Kebakaran anda, pergi ke Tetapan diikuti oleh Akaun saya.
  • Tekan Deregister.
  • Anda kini perlu melog masuk ke akaun anda sekali lagi.

Itu akan membolehkan anda memuat turun aplikasi HBO GO atau SEKARANG.

Bagaimana Menonton Dokumentari Michael Jackson di Kanada pada Peranti Apple

Pada peranti Apple, anda perlu keluar dari akaun iCloud anda diikuti dengan membuat yang baru dengan lokasi anda di AS, jika anda ingin menonton dokumentari Michael Jackson di Kanada.

Alasannya ialah jika anda menukar rantau ini di kedai semasa anda, anda akan kehilangan semua yang anda ada.

Bagaimana Untuk Menonton Dokumentari Michael Jackson di Kanada pada Peranti Android

Berikut ialah pautan ke panduan Google untuk mengubah lokasi kedai anda.

Anda perlu mengubahnya di AS untuk apl HBO muncul.

Ini Adalah Bagaimana Anda Boleh Lihat Dokumentari Michael Jackson di Kanada

Tiada apa-apa yang sukar, tetapi ia adalah salah satu perkara yang perlu dibaca sebelum anda tahu bagaimana untuk melakukannya. Dan dalam hal ini, anda hanya perlu VPN seperti PrivateVPN yang dapat menyahsekat HBO.

Adakah kami membantu anda? Lihat blog kami yang lain untuk mengetahui cara membuka sekatan perkhidmatan lain. Dan jika anda mempunyai soalan, pastikan untuk menghubungi sokongan pelanggan kami. Kami akan membantu anda sama seperti kami membantu Nic.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

22 − 15 =

map