Bagaimana Menonton DAZN di UK (Di Semua Peranti)

Bagaimana Menonton DAZN di UK (Di Semua Peranti)

Oleh Michael Smolski, 2018-08-24 23:05:29 dalam Hiburan


Adakah anda ingin tahu cara menonton DAZN di UK? Sudah tentu, awak buat, DAZN adalah seperti Netflix sukan langsung di mana anda boleh menonton apa-apa dari MLS ke Liga Juara-Juara.

Perkara penting, DAZN ditambah Netflix / Hulu menghapuskan keperluan untuk memiliki langganan TV seolah-olah anda mempunyai sukan anda dan anda mempunyai rancangan TV anda & filem, anda boleh menonton apa sahaja yang anda mahu di mana sahaja anda mahu apabila anda mahu. Hidup yang hebat, huh?

Hanya ada satu masalah. DAZN hanya berfungsi di Jerman, Austria, Switzerland, Itali, Kanada, dan Jepun. Walaupun ia diasaskan di UK ... ia tidak berfungsi di UK yang mengapa anda berada di sini mencari cara untuk menonton DAZN di UK pada semua peranti.

Dan bernasib baik, ada cara, dan kami akan berkongsinya hari ini.

Apa yang Sangat Besar Mengenai DAZN Itu Akan Membuat Anda Ingin Tahu Bagaimana Menonton DAZN di UK?

Pembekal TV anda mungkin menyediakan anda dengan beberapa saluran sukan, tetapi tiada saluran ini akan memberi anda setiap acara sukan yang anda mahu tonton.

Anda mahu melihat Torres, Iniesta, dan Podolski bermain di Jepun? Bukan pada kebanyakan saluran. DAZN? Ia membolehkan anda untuk menonton bukan hanya liga teratas tetapi juga liga kedua dan ketiga.

DAZN adalah platform yang membolehkan anda menonton sukan yang anda inginkan sekarang dan bukan terpilih kerana pilihan terhad yang diberikan oleh pembekal TV yang mengenakan bayaran tambahan untuk pakej dengan lebih banyak saluran sukan.

Ronaldo yang ditandatangani dengan DAZN sebagai duta global mereka hanya beberapa hari lalu menyatakan bahawa: "Dunia berubah dan, dengan pendekatan yang inovatif, DAZN memecah halangan untuk peminat sukan."

Dan DAZN benar adalah menghapuskan masalah.

Bagaimana Menonton DAZN di UK pada tahun 2018?

Semuanya pergi ke lokasi anda pada penghujung hari kerana hak. DAZN tidak mempunyai hak untuk memainkan sukan yang mereka ada di mana-mana, dan sehingga mereka melakukannya, mereka tidak akan dapat berkembang ke orang-orang seperti UK yang mereka sudah ... dan bekerja membantu negara lain menonton DAZN.

Untuk menonton DAZN di UK, anda perlu berada di luar UK dan di salah satu negara yang menyokong DAZN. Anda perlu mencari sama ada Kanada, Itali, Austria, atau Jerman.

Adakah anda bermaksud terbang di sana? Tidak. Jangan risau.

Tetapi anda perlukan DAZN untuk berfikir anda tidak berada di UK jika anda mahu menontonnya.

Bagaimanakah anda meyakinkan DAZN bahawa anda tidak berada di UK tetapi di salah satu negara yang bekerja? Dengan menggunakan VPN.

VPN adalah rangkaian peribadi maya.

Ia membolehkan anda berada di negara yang berbeza.

Tetapi...

Untuk menonton DAZN di UK, anda memerlukan VPN yang betul jika tidak, ia tidak akan berfungsi. Menyambung ke pelayan di Kanada tidak mencukupi. Anda hanya akan mendapat mesej ini...

Anda perlu menyambung ke pelayan di negara yang menyokong DAZN, tetapi anda juga perlu menyambung ke pelayan yang berfungsi dengan DAZN. Dan tidak banyak perkara ini. DAZN melakukan kerja yang baik untuk menghalang penggunaan VPN dan selepas semua, sama seperti Hulu, mereka cukup kerana hak mereka untuk menyiarkan kandungan yang terhad kepada beberapa negara.

PrivateVPN menyokong DAZN. Anda mendaftar dengan proses 30 saat kami yang cukup mudah dilakukan. Dan kemudian, selepas anda memuat turun klien kami yang boleh anda muat turun pada orang lain seperti Bar Fire TV Amazon, Android, iOS, Windows, dan Mac, sambungkan ke pelayan kami, dan tonton DAZN di UK.

Tetapi bukan pelayan kami bekerja dengan DAZN tentu saja. Kebanyakan perkhidmatan tidak menyokong DAZN sama sekali. Kami buat. Hanya pada setiap pelayan.

Anda perlu menyambung ke pelayan Kanada - Toronto 2 kami.

Sebaik sahaja anda berbuat demikian, baiklah, kami minta maaf kepada semua orang lain yang tinggal dengan anda kerana anda tidak akan tersedia pada setiap masa.

Mendapatkan apl pada peranti anda adalah langkah tambahan walaupun semasa ia bukan masalah di laman web pada komputer, mungkin pada peranti mudah alih anda.

Anda Tidak Akan Dapat Menonton DAZN Di luar UK pada tahun 2018 pada Chromecast Walaupun

DAZN tidak akan berfungsi di luar UK pada tahun 2018 untuk anda pada Chromcast sebagai walaupun Chromecast dicipta oleh Google, ia tidak menyokong pemasangan aplikasi Android yang bermaksud bahawa anda tidak boleh memasang VPN dan bahawa Chromecast tidak akan melihat anda sebagai orang di Kanada dan menghalang anda daripada menggunakan perkhidmatan.

Itulah sebabnya anda harus beralih ke Stick Fire TV Amazon.

Bagaimana Menonton DAZN di UK di Amazon Fire TV Stick

Satu-satunya perkara yang menghalang anda daripada menonton DAZN di UK pada tongkat Amazon Fire TV sekarang adalah kekurangan aplikasi DAZN pada Stick Fire TV anda.

Dan terus terang, ini adalah di mana pilihan terbaik adalah untuk menyambung ke Amazon Jerman agar app boleh didapati untuk anda supaya anda dapat menonton DAZN di UK di Amazon Fire TV Stick, Amazon Appstore anda perlu di salah satu negara di mana Amazon mempunyai Appstore yang khusus didedikasikan.

 • Untuk menetapkannya, anda perlu pergi ke tetapan Amazon anda pada pelayar web anda dengan menekan Akaun anda dan pergi ke Mengurus Kandungan dan Peranti Anda.
 • Anda perlu tekan Keutamaan di mana anda akan melihat rantau semasa anda bersama-sama dengan Ubah butang di sebelahnya.
 • Tekan itu, dan tukar ke Jerman.
 • Di sana anda perlu memberikan alamat Jerman. Daripada membuatnya, cari "penjana alamat Jerman" di Google. Ia akan menjimatkan banyak masa kerana anda perlu memberikan alamat yang sah.
 • Selepas anda melengkapkan langkah ini, anda perlu mendaftarkan semula peranti anda apabila anda menghidupkannya, tetapi anda akan melihat aplikasi DAZN.
 • Dan selepas itu, muat turun aplikasi PrivateVPN di App Store Amazon dan sambungkan ke pelayan Toronto 2 kami.

Itulah bagaimana anda menonton DAZN di UK di Amazon Fire TV Stick.

Bagaimana Menonton DAZN di UK pada Android

Di Android, anda boleh mencari "DAZN.apk" di Google jika anda terlalu malas untuk melalui proses ini dan memasang aplikasi dengan pilihan pemaju yang tersedia. Tetapi itu bukan kaedah yang selamat kerana aplikasi itu boleh dikompromi.

 • Untuk menukar negara Gedung Play anda, anda perlu pergi ke payments.google.com dan klik pada Tetapan.
 • Di sana, tekan pada Negara tab dan tekan teruskan.
 • Pilih Jerman sebagai sebuah negara dan mencari "penjana alamat Jerman" di Google dan berikan alamat itu.
 • Ia akan menjimatkan masa anda kerana ia akan sah. Hantar itu dan masuk ke dalam Tetapan pada peranti anda diikuti oleh Apps di mana anda perlu mencari Gedung Google Play dan tekan Berhenti secara terpaksa diikuti dengan menekan Penyimpanan dan mengklik butang dalam topi yang menyatakan DATA CLEAR.

Ulangi langkah terakhir beberapa kali jika DAZN tidak menunjukkan, dan selepas itu, muat turun PrivateVPN dan sambungkan ke pelayan Toronto 2, dan inilah cara anda menonton DAZN di UK pada Android.

Bagaimana Menonton DAZN di UK pada Peranti iOS

Ini lebih mudah pada peranti Apple daripada pada peranti Android kecuali anda perlu berhati-hati seolah-olah anda cuba menduplikasi hanya mengubah lokasi seperti di Android, anda akan menyingkirkan semua aplikasi yang pernah ada.

 • Langkah pertama untuk menonton DAZN di UK pada peranti iOS adalah untuk melog keluar dari akaun semasa iCloud anda.
 • Kedua, masuk ke dalam Tetapan diikuti oleh iCloud di mana akan ada butang yang berkaitan dengan membuat Apple ID baru.
 • Jadikannya, tetapi dengan alamat Jerman.
 • Sekali lagi anda perlu mencari "penjana alamat Jerman" di Google dan berikan alamat Jerman.
 • Selepas itu, anda akan dapat mencari DAZN di Apple App Store walaupun anda berada di UK.

Selepas itu, semua yang perlu dilakukan ialah memasang PrivateVPN dan menyambung ke pelayan Toronto 2 kami.

Sudah tentu, jika anda ingin bertukar kembali ke UK dari segi memuat turun aplikasi eksklusif UK kemudian, kembali ke akaun anda yang lain.

Hentikan Haram Walaupun Menonton dalam Kualiti Buruk - Tonton DAZN di UK

Tidak semua orang tamak dan tidak mahu membayar. Ia adalah bahawa kebanyakan perkara yang orang ingin menonton tidak tersedia dan satu-satunya tempat yang mereka dapati kandungan itu di internet dan dalam kualiti yang tidak baik.

Jika anda boleh mengakses DAZN di UK dengan PrivateVPN, anda boleh menonton semua acara sukan yang anda suka, berkualiti tinggi dan secara sah.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me