Bagaimana Menonton DAZN di Amerika Syarikat pada Semua Peranti (Pada 2018)

Bagaimana Menonton DAZN di Amerika Syarikat pada Semua Peranti (Pada 2018)

Oleh Michael Smolski, 2018-08-27 15:33:14 dalam Hiburan


Adakah anda ingin menonton DAZN di AS? Hmm. Anda tidak mengharapkan ini, adakah anda? Fakta bahawa anda tinggal di Amerika Syarikat tetapi tidak dapat menonton DAZN apabila anda mempunyai akses kepada hampir semua kandungan di planet ini... Nah, sekarang anda tahu bagaimana rasanya menjadi orang Eropah ketika datang ke kandungan. Dan bukan hanya Europen, tetapi cukup banyak orang dari luar Amerika Syarikat.

Tetapi kami di sini untuk membantu anda menonton DAZN di Amerika Syarikat pada semua peranti. Itulah yang kita lakukan. Kami membantu orang yang perlu menangani sekatan kandungan. Dalam kes ini, anda adalah individu yang mempunyai akses kepada Hulu dan Netflix dan semua yang lain tetapi tidak mempunyai akses kepada DAZN yang boleh didapati di negara jiran Kanada.

Oh, dan jika anda berada di sini secara tidak sengaja, DAZN adalah Netflix sukan langsung. Cukup banyak acara sukan yang mungkin anda ingin tonton di sana.

Jadi Bagaimana Anda Menonton DAZN di Amerika Syarikat pada Semua Peranti?

Pertama anda mengetahui di mana ia tersedia kerana ia jelas tidak di Amerika Syarikat. Kami sudah menyebut Kanada, tetapi Austria, Jerman, Jepun, dan Itali juga disokong.

Pilihan A? Anda membeli tiket, dan anda terbang ke negara ini. Tetapi jika anda akan terbang untuk melihat perlawanan, anda juga boleh terbang ke perlawanan sebenar dan menonton dalam kehidupan sebenar.

Sudah tentu, anda tidak akan terbang ke negara untuk menggunakan DAZN walaupun. Siaran ini adalah tentang cara menonton DAZN di AS pada semua peranti, bukan tentang cara menonton DAZN. Tetapi anda perlu berada di negara sokongan DAZN. Kecuali, anda tidak perlu berada di negara sokongan DAZN, secara fizikal. Ini semua tentang membuat DAZN berfikir bahawa anda berada di negara yang disokong.

Dan ini adalah tempat VPN dimainkan.

VPN adalah rangkaian peribadi maya yang membolehkan anda menukar lokasi di internet. Dengan VPN anda boleh berada di Kanada tanpa ada contohnya.

PrivateVPN? Kami adalah syarikat VPN. Mengapa menggunakan kami? Nah, kerana ia bukan hanya tentang menyambung ke pelayan VPN di orang-orang seperti Kanada dan menggunakan DAZN. Ia tidak akan berfungsi. Malah, DAZN tidak selalu berfungsi pada pelayan kami. Tetapi sekarang. Jika anda ingin menonton DAZN di AS pada semua peranti, jika anda menggunakan PrivateVPN, dan menyambung ke pelayan Toronto 2 kami, ia akan berfungsi bukannya menunjukkan mesej untuk mematikan perkhidmatan VPN anda.


Tetapi kita tidak hanya menyokong DAZN. Kami juga tidak melambatkan anda dengan melabur dalam keupayaan internet yang lebih baik yang kami dapat dengan membeli sebahagian besar dari pembekal transit IP secara langsung dan bukannya mengendalikan laman web yang meletakkan batas pada. Ia bukan satu perkara yang sering dibincangkan sehinggakan perkhidmatan VPN berkenaan, tetapi ketika datang untuk streaming, itu sangat penting!

Tetapi jika internet anda menghisap, streaming sukan dalam HD tidak akan menjadi idea yang baik sama ada cara. Kami hanya membantu anda jika sambungan internet anda sudah cukup baik.

Mengapa tidak mendapatkan perkhidmatan VPN percuma? Pertama sekali kerana anda kemungkinan besar akan hanya mendapatkan pelayan di AS di mana DAZN tidak disokong tetapi juga kerana perkhidmatan percuma melabur dalam kapasiti internet dari laman web hosting dan penuh dengan lalu lintas kerana hakikatnya bebas, aliran anda akan sama ada penyangga atau tidak dipaparkan dalam kualiti yang anda mahukan. Tidak pernah fikir bahawa walaupun pelayan VPN percuma tidak akan berfungsi dengan DAZN di tempat pertama.

Kami telah dipilih sebagai perkhidmatan VPN nilai terbaik yang bermaksud anda tidak akan membayar overpaying sambil dapat menonton DAZN, tidak seperti rakan anda. Kecuali anda cukup mempedulikan mereka untuk berkongsi penyelesaian dengan mereka supaya mereka dapat menghentikan overpaying untuk TV kabel yang tidak cukup menawarkan.

Tetapi Anda Perlu Lakukan Beberapa Perkara untuk Menonton DAZN di Amerika Syarikat pada Semua Peranti

Apabila anda berada di pelayar web pada komputer, anda baik-baik saja, tetapi sebaik sahaja anda sampai kepada orang-orang seperti Bar Fire TV Amazon atau mahu memuat turun aplikasi iOS atau iPhone atau Android, itulah di mana masalah sebenar timbul.

Menetapkan PrivateVPN adalah mudah. Pendaftaran adalah proses selama 30 saat dan memuat turun aplikasi tidak menjadi masalah sama sekali pada mana-mana peranti. Tetapi anda tidak akan dapat memuat turun DAZN di negara yang tidak disokong kecuali anda melakukan beberapa langkah tambahan bergantung pada tempat anda ingin menontonnya.

Terdapat Tangkap Jika Anda Ingin Tonton DAZN di Amerika Syarikat pada Semua Peranti Walaupun

Proses pendaftaran adalah masalah kerana kad anda perlu dikeluarkan di negara di mana DAZN disokong. Untuk itu, kad maya yang dikeluarkan di Kanada kemungkinan akan menjadi pilihan terbaik. Terdapat banyak yang terdapat di internet. Anda juga boleh mendapatkan kad prabayar atau hanya meminta rakan.

Apa sahaja yang anda lakukan, anda perlu memikirkannya.

Bagaimana untuk Menonton DAZN di Amerika Syarikat pada Tv Api / Cube

Stick Fire TV adalah pukulan terbaik jika anda ingin menonton DAZN di AS di TV anda. Menonton telefon atau komputer riba adalah hebat, tetapi apabila kawan-kawan anda datang, anda mahukan pengalaman yang paling hebat. DAZN menyampaikannya.

Mendapatkan aplikasi DAZN adalah masalah walaupun. Pastinya, anda secara teknikal boleh memuat turun DAZN.apk pada Stick Fire TV anda melalui pelayar internet anda, tetapi akan memasang versi aplikasi apl yang tidak akan dipaparkan dengan betul.

Stick TV Kebakaran, sebenarnya, yang paling sukar untuk mendapatkan aplikasinya.

 • Proses semua bermula dengan anda pergi ke laman web Amazon di komputer anda dan menekan pada Akaun & Senarai tab yang anda dapatkan dengan akaun Amerika anda.
 • Di sana anda akan melihat bahagian dengan Kandungan & Peranti. Anda perlu mengemas kini alamat anda kepada satu Jerman. Pastikan anda menggunakan alamat sebenar atau Amazon mungkin memberitahu anda bahawa terdapat masalah dengan alamat anda semasa cuba memuat turun DAZN. Hanya mencari penjana alamat.

Mengapa alamat di Jerman? Sebagai Kanada tidak mempunyai kedai eksklusif untuk Amazon Appstore seperti AS atau Jerman. Dan sejak Jerman menyokong DAZN, DAZN boleh didapati di Amazon Appstore di sana.

 • Anda perlu membatalkan pendaftaran Bar atau Cube Fire TV anda dengan masuk Tetapan diikuti oleh Akaun saya, dan kemudian memilih terakhir Deregister. Ia akan mengambil sedikit masa, tetapi selepas anda melakukannya, DAZN akan tersedia untuk dimuat turun.

Tetapi masalah kad mungkin menjadi masalah lagi apabila anda cuba memuat turun DAZN. Pertama, pastikan untuk menukar alamat pada kad anda ke bahasa Jerman sama seperti alamat anda sekarang. Itu mungkin atau mungkin tidak berfungsi. Cuba buat akaun bank Jerman sebaliknya dan padamkan kad anda dari pilihan pengebilan. N26 adalah bank dalam talian yang berpangkalan di Jerman. Jika tidak, untuk kad prabayar, tanya kawan, atau cari kad Jerman / bank ujian. Sama ada opsyen ini berfungsi.

Bagaimana untuk menonton DAZN di Amerika Syarikat pada Android

Anda sama ada memuat turun "DAZN.apk" dari internet dan memasangnya setelah mengaktifkan pilihan pembangun yang merupakan pilihan yang lebih cepat tetapi berpotensi dapat mengakibatkan aplikasi anda tidak terjamin sepenuhnya.

Pilihan yang lebih selamat adalah mengubah negara Gedung Play anda. Bagaimana anda melakukannya??

 • Anda perlu pergi ke payments.google.com dan klik pada Tetapan.
 • Tekan pada Negara tab.
 • Pilih Jerman dan berikan alamat Jerman yang diambil dari penjana alamat Jerman.
 • Hantar itu dan masuk ke dalam Tetapan pada peranti anda diikuti oleh Apps di mana anda perlu mencari Gedung Google Play dan tekan Berhenti secara terpaksa.
 • Akhir sekali, pergi ke Penyimpanan dan klik butang dalam topi yang menyatakan DATA CLEAR.

Ulang Berhenti secara terpaksa dan DATA CLEAR jika masalahnya tidak berhenti.

Di Android, Kanada juga berfungsi sebagai tetapan.

Selepas itu, anda perlu memuat turun DAZN di Amerika Syarikat untuk kemudian menonton DAZN di Amerika Syarikat pada Android.

Bagaimana untuk menonton DAZN di AS pada iOS

 • Di iPhone, iPod, atau iPad anda, anda perlu terlebih dahulu keluar dari akaun iCloud anda.
 • Di dalam iCloud tab dalam Tetapan, anda akan melihat butang yang berkaitan dengan membuat akaun baru.
 • Buat satu.
 • Ia boleh didasarkan pada mana-mana negara yang disokong.
 • Apa pun negara yang anda letakkan di dalam diri anda, pastikan ia alamat legit. Anda boleh mencari satu dengan mencari penjana alamat.
 • Selepas itu, cari aplikasi DAZN dan muat turunnya.

Anda hanya boleh menukar negara App Store anda, tetapi itu akan mengakibatkan anda kehilangan semua yang anda miliki. Menukar akaun akan menyimpan akaun anda. Dan tentu saja, anda boleh melog masuk ke akaun asal anda selepas anda memuat turun aplikasi DAZN.

Bagaimana jika Anda ingin menonton DAZN di Amerika Syarikat pada peranti lain?

Adakah peranti anda tidak disenaraikan di sini? Ia sama ada tidak disokong, atau kami tidak sempat menyebut langkah-langkah untuk mendapatkan DAZN di atasnya. Sekiranya PrivateVPN tersedia pada platform yang anda mahu gunakan, ia akan menjadi langkah yang sama. Muat turun DAZN dan sambungkan ke PrivateVPN.

Tetapi jika anda tertanya-tanya mengapa Chromecast tidak disebutkan, itu kerana VPN tidak berfungsi pada Chromecast.

Tonton DAZN di Amerika Syarikat pada Semua Peranti

DAZN membolehkan anda menikmati sukan seperti anda menikmati rancangan TV anda seperti Netflix. Dengan arahan pada siaran ini, anda boleh menonton DAZN di AS pada semua peranti.

Dan jika anda bercadang untuk meninggalkan Amerika Syarikat, blog kami penuh dengan jawatan tentang cara mengakses perkhidmatan lain, kerana masalah yang anda miliki adalah masalah kebanyakan orang, setiap hari.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me