Bagaimana Menonton BBC iPlayer Di Luar UK pada tahun 2019

Bagaimana Menonton BBC iPlayer Di Luar UK pada tahun 2019

Oleh Michael Smolski, 2019-01-29 12:48:29 dalam Hiburan


Mungkin anda pergi ke laman web BBC iPlayer semasa dalam perjalanan di luar UK. Mungkin anda tidak pernah tinggal di UK dan mahu tahu bagaimana menonton BBC iPlayer di luar UK pada tahun 2019. Tidak kira sama ada anda biasanya tinggal di UK atau sama ada anda tidak pernah melakukannya jika anda berada di luar UK, walaupun anda tinggal di Ireland yang selama beberapa minit dari UK. Jika anda tidak berada di UK, anda tidak akan dapat mengakses BBC iPlayer kerana anda berada di luar UK.

Nah, melainkan anda tahu bagaimana untuk menipu BBC memikirkan bahawa anda berada di UK. Dan itulah yang akan kami tunjukkan kepada anda bagaimana untuk dilakukan dalam siaran ini, jadi anda tahu bagaimana untuk menonton BBC iPlayer di luar UK pada tahun 2019.

Mengapa Anda Tidak Dapat Menonton BBC iPlayer Di luar UK pada tahun 2019 di Tempat Pertama?

Ternyata, kerana anda tidak membayar yuran lesen TV. Tetapi bagaimana jika anda berada? Bagaimana jika anda tinggal di UK tetapi hanya pergi bercuti dan memilih yang anda bayar semasa mendaftar di laman BBC? Tidak, ia masih tidak berfungsi.

Sebab sebenar? Itu mungkin BBC iPlayer tidak mempunyai hak untuk menunjukkan semua kandungannya di luar UK. Masalahnya mudah diselesaikan jika BBC mahu menyelesaikannya. Platform lain di negara yang berbeza menyelesaikan masalah itu.

Sama ada cara, anda tidak dapat menonton BBC iPlayer di luar UK pada tahun 2019 tanpa mengira apa sebabnya melainkan anda menipu BBC memikirkan bahawa anda berada di luar UK.

Bagaimana Menonton BBC iPlayer Di Luar UK pada tahun 2019

Ubah lokasi anda di UK. Itulah yang perlu anda lakukan.

BBC iPlayer perlu melihat anda sebagai seseorang yang berada di UK dan bukan di luar UK.

Sekiranya anda ingin menonton BBC iPlayer di luar UK pada tahun 2019, itulah yang perlu berlaku.

Bagaimana anda melakukannya? Dengan berada di UK hampir. Itulah yang VPN dapat membantu. Apabila menggunakan VPN, anda boleh menukar lokasi anda di tempat lain, hampir. Sebagai contoh, anda boleh berada di UK apabila anda ingin menonton BBC iPlayer, dan di Amerika Syarikat apabila anda mahu menonton American Netflix dalam perkhidmatan.

Fikirkan VPN sebagai perkhidmatan yang menyekat hiburan di planet ini. Memang benar. Kandungan tidak sama rata di seluruh dunia, walaupun anda membayar sebanyak mungkin. Dan VPN yang betul boleh membantu anda membuka kuncinya.

Apakah VPN yang betul untuk anda? Ia bergantung pada kandungan yang anda perlukan akses. Jika anda ingin mengakses BBC iPlayer, DAZN, Hulu, Amazon Prime, dan Netflix, PrivateVPN menyokong mereka semua, dan kawasan Netflix yang paling banyak sokongan untuk 21 lokasi bermakna anda boleh membuka banyak hiburan paling mungkin di planet ini.


Ini akan membolehkan anda menonton BBC iPlayer di luar UK pada tahun 2019 tetapi hanya dalam pelayar web. Bagaimana pula dengan mendapatkan aplikasinya di peranti iOS / Android, dan Fire TV / Cube Fire TV anda?

Bagaimana Menonton BBC iPlayer Di luar UK pada tahun 2019 pada Android

  • Pergi ke payments.google.com dan klik pada Tetapan. Tekan pada simbol pensil di sebelah Negara, ada mencipta rantau negara baru di mana anda memilih UK sebagai negara anda. Tekan Teruskan selepas itu. Apabila anda melakukan itu, tutup Kedai mainan jika ia terbuka dan pergi ke Tetapan diikuti oleh Apps. Cari Gedung Google Play. Tekan Berhenti secara terpaksa.
  • Kemudian keluar dari itu, dan pergi Penyimpanan, dan akhirnya, tekan butang dalam topi yang menyatakan DATA CLEAR.
  • Yang perlu dibuat BBC iPlayer muncul di dalam anda Kedai mainan. Sekiranya tidak, ulangi kekerasan dan menghapuskan tindakan data.

Sudah tentu, menghidupkan PrivateVPN apabila menghidupkan BBC iPlayer.

Bagaimana Menonton BBC iPlayer Di luar UK pada tahun 2019 pada iOS

Pada peranti Apple, semuanya mengenai menukar lokasi anda pada akaun semasa anda. Bukan kes pada platform iOS.

Untuk menonton BBC iPlayer di luar UK pada tahun 2019 pada iOS, anda perlu membuat akaun baru iCloud, atau sebaliknya, anda akan kehilangan semua data anda. Selamanya.

Keluar dari akaun semasa anda diikuti dengan membuat yang baru yang berpangkalan di UK.

Itu cukup banyak. Selepas anda memuat turun aplikasi BBC iPlayer, anda boleh menandatangani semula ke akaun lama anda atau menyimpannya. Sama ada cara, anda akan mempunyai semua aplikasi yang anda ada sekarang.

Bagaimana Menonton BBC iPlayer Di luar UK pada tahun 2019 di Amazon Fire TV Stick / Cube

Ini akan sedikit berbeza bergantung kepada rantau akaun Amazon anda tetapi masuk ke laman web Amazon, diikuti dengan masuk ke tab mengenai akaun anda. Apa yang dikatakannya berbeza, tetapi apa-apa yang berkaitan dengan Kandungan dan Peranti adalah apa yang harus anda klik. Matlamatnya adalah untuk menukar kawasan anda tetapi lebih untuk memastikan alamat anda di UK. Jika tidak, BBC iPlayer tidak akan muncul. Anda juga perlu mendail semula peranti Amazon Fire TV anda yang boleh anda lakukan dengan pergi ke Tetapan diikuti oleh Akaun Saya, pada peranti anda secara langsung.

Terakhir, anda mungkin perlu menyediakan kaedah pembayaran yang berkaitan dengan UK bergantung kepada kad semasa anda. Ia cukup mudah untuk mengelakkan masalah ini dengan menggunakan kad maya.

Itulah Cara Watch BBC iPlayer Di luar UK pada tahun 2019

Jika anda ingin menonton BBC iPlayer di luar UK pada tahun 2019, anda boleh. Ia tidak begitu keras. Ia pasti memerlukan beberapa kerja, tetapi ia boleh dilakukan dan bernilai usaha jika anda mahu benar-benar mahu mengakses BBC iPlayer di luar UK pada tahun 2019.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me