Bagaimana Menonton American Amazon Prime di Eropah (Pada Semua Peranti)

Bagaimana Menonton American Amazon Prime di Eropah (Pada Semua Peranti)

Oleh Michael Smolski, 2018-09-27 22:10:21 dalam Perniagaan


Amazon Prime adalah salah satu pesaing terbesar Netflix. Dan sama seperti Netflix, versi Amerika Syarikat mempunyai kandungan yang paling banyak terdapat. Apa yang anda perlu lakukan untuk menonton American Amazon Prime di Eropah, pada semua peranti anda?

Terus terang, tidak lebih banyak lagi.

Amazon telah menjadikannya lebih mudah untuk menonton American Amazon Prime di Eropah pada semua peranti dengan meningkatkan sokongan untuk Amazon Prime. Sama seperti Netflix, anda boleh menonton Amazon Perdana di mana sahaja di Eropah. Tangkapan? Menangkapnya adalah bahawa anda tidak boleh menonton semua yang Amazon Amazon Amerika di Eropah. Dan anda, tentu saja, mahu mengubahnya.

Kami berada di sini untuk membantu sebagai kenyataan yang anda cari untuk menonton American Amazon Prime di Eropah adalah perkara yang baik kerana Amazon mempunyai sumber yang tidak terhad dan akan menjadi pemain yang lebih besar dalam sektor hiburan hiburan filem / TV di masa depan.

Bagaimana Menonton American Amazon Prime di Eropah pada Semua Peranti

Anda kemungkinan besar menyedari bahawa ia bermula dengan akaun Perdana. Kami tidak akan menjelaskan langkah itu. Anda tahu bagaimana untuk melakukannya.

Apabila anda mempunyai akaun Amazon Prime, di mana sahaja anda berada di Eropah, Amazon tahu bahawa anda tidak berada di Amerika sekarang. Ini bermakna bahawa semua kandungan Amazon Amazon Perdana akan hilang.

Cara untuk mengatasinya? Dengan VPN.

Beberapa Kebaikan Menggunakan VPN

  • Anda hampir boleh berada di negara yang berbeza apabila disambungkan ke pelayan VPN yang bermaksud anda mempunyai akses kepada kandungan tidak boleh diakses di negara anda. PrivateVPN mempunyai pelayan di 56 negara yang berbeza. Kami tidak mempunyai pelayan di semua negara di planet ini, tetapi kami mempunyai pelayan di negara-negara yang anda akan mendapati berguna untuk memiliki akses ke.
  • Anda boleh menyembunyikan aktiviti anda dari kerajaan, penyedia internet, dan orang di sekitar anda dengan disulitkan. PrivateVPN dilengkapi dengan 2048-bit Encryption With AES-256.

Jadi anda memuat turun VPN seperti PrivateVPN, anda menyambung ke pelayan Amerika, dan itu sahaja?

Malangnya tidak.

Amazon telah melakukan beberapa kerja keras yang menghalang kerja-kerja pelayan Perdana Amazon.

Kebanyakan perkhidmatan VPN tidak berfungsi dengan Amazon Prime semasa ia disekat.

PrivateVPN? Pelayan Amazon lama kami telah disekat. Kami ada yang baru sekarang.

Apakah mereka? Lebih baik untuk tidak berkongsi agar mereka terus bekerja. Perkhidmatan pelanggan kami boleh membantu anda.

Atau pintar. American Amazon Prime. Pelayan Amerika. Sebahagian daripada mereka bekerja. Kami fikir anda akan memikirkannya.

Perkara terbaik yang perlu dilakukan ialah untuk mencari episod Perdana yang anda tahu adalah eksklusif kepada Amerika dan melihat jika ia tersedia.

Adakah PrivateVPN Disokong pada Semua Peranti supaya Anda Boleh Watch American Amazon Prime di Eropah Tidak kira Peranti Anda?

PrivateVPN disokong pada semua platform utama sama ada telefon anda, komputer, atau Stick / Cube Fire TV. Malah, PrivateVPN adalah salah satu perkhidmatan yang tidak banyak menyediakan aplikasi Amazon Fire TV Stick / Cube yang dioptimumkan sepenuhnya untuk peranti ini. Dan apabila anda dapat menonton Amazon American Prime di Eropah pada skrin besar, itu membuat semua perbezaan.

PrivateVPN tidak berfungsi pada Chromecast sekalipun. Tiada VPN. Apabila Chromecast memutuskan untuk menambah sokongan untuk memasang aplikasi, ini akan lebih banyak perubahan.

Will PrivateVPN Memperlambat Kualiti Kandungan Perdana Amazon?

Kami akan meletakkannya dengan cara ini. Kami tidak akan membuatnya lebih cepat. Sekiranya lambat sekarang, melainkan pembekal anda sengaja memperlahankan perdana Amazon, internet anda akan menjadi lambat seperti sebelumnya.

Walau bagaimanapun, kami tidak akan memperlahankan anda sama ada.

Sebilangan besar orang percaya VPN melambatkan segala-galanya. Dan ada kebenaran untuk ini.

Anda tidak membeli telefon rawak kerana anda tahu syarikat yang berbeza menyampaikan produk yang berbeza-beza. Sesetengah syarikat VPN mungkin melambatkan anda. Ini semua bergantung kepada sama ada syarikat VPN membeli kapasiti internet daripada pembekal transit IP secara langsung atau dari syarikat hosting web. Itulah salah satu faktor besar yang menentukan kualiti sambungan anda.

PrivateVPN membeli kebanyakan keupayaan internetnya dari pembekal transit IP secara langsung. Adakah orang lain? Baiklah, kebanyakan tidak bercakap mengenainya sama sekali.

Tonton American Amazon Prime di Eropah pada Semua Peranti

Dengan semua peranti, kita bermaksud semua peranti yang menyokong VPN. Chromecast adalah masalah.

Adakah anda ingin menonton American Amazon Prime di Eropah? Ia sangat mudah pada tahun 2018. Ia tidak seperti Hulu atau DAZN yang seperti Amazon Prime tetapi untuk menonton sukan secara langsung. Itu sukar. Tetapi kita juga mempunyai panduan mengenainya.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me