Bagaimana Menonton ABC di Batang TV Kebakaran (Ia Tidak Penting Di mana Anda Hidup)

Bagaimana Menonton ABC di Batang TV Kebakaran (Ia Tidak Penting Di mana Anda Hidup)

Oleh PrivateVPN, 2018-09-16 10:53:08 dalam Hiburan


Anda mempunyai Stick TV Kebakaran, tetapi apabila anda cuba menonton ABC di Fire TV Stick, ia tidak muncul di App Store Amazon? Rakan kami, Stick Fire TV anda tidak dipecahkan, dan ada cara untuk membetulkan isu ini untuk menonton ABC pada tongkat TV Kebakaran.

Tetapi untuk menyelesaikan masalah ini, anda perlu tahu mengapa ia satu isu di tempat pertama.

Sebab mengapa anda tidak boleh menonton ABC di Stick Fire TV cukup mudah.

Anda Tidak Dapat Menonton ABC di Stick Tv Kebakaran Karena Kandungan Tidak Sama

Sebab anda tidak boleh menonton ABC di Stick TV Kebakaran? Ia pergi ke lokasi anda. Banyak perkara yang tidak sama di planet ini, dan kandungan hanya satu perkara tambahan dalam pendakap itu.

Adakah anda pernah melihat saluran boleh didapati di seluruh dunia? Ia tidak masuk akal. Bukan sahaja kebanyakan dunia tidak berbahasa Inggeris dengan lancar untuk menyaksikan kandungan dalam bahasa Inggeris pada tahap yang mereka dapat menikmatinya, tetapi ia juga tidak masuk akal kewangan.

Membuat ABC sesuatu di seluruh dunia tidak berguna. Syarikat yang mengiklankan dengan ABC tidak boleh membuat wang di mana-mana. Beberapa kandungan yang ditunjukkan di ABC tidak boleh juga ditunjukkan di mana-mana maksudnya terdapat sekatan untuk kandungan itu juga.

Ia juga paling menguntungkan untuk menjual lesen untuk rancangan tertentu ke platform lain atau sering juga kawasan tertentu di Netflix dan bukannya terdapat di seluruh dunia ABC.

Dan kerana itu, mereka hanya boleh didapati di Amerika Syarikat dan anda tidak berada di Amerika Syarikat (atau tidak memasang Stick Fire TV anda di sana) adalah sebab bahawa apabila anda mencari ABC, anda tidak mendapat hasil.

Bukannya ABC yang jahat, ia tidak masuk akal untuk semua orang boleh didapati di seluruh dunia.

Jadi apa penyelesaiannya?

Menipu Amazon untuk Menonton ABC di Batang TV Kebakaran Adakah Langkah Pertama

Ya, anda perlu menipu gergasi yang Amazon memikirkan bahawa anda berada di Amerika Syarikat. Dan dengan mengejutkannya agak mudah, kebanyakannya kerana Amazon kemungkinan besar hanya bertindak seperti mereka peduli tetapi berdasarkan bagaimana membuka platform mereka, mereka mungkin sangat baik dengannya.

Lagipun, mereka mengendalikan apa aplikasi di Amazon Appstore.

Untuk menonton ABC di Fire TV Stick, anda perlu menukar lokasi App Store Amazon anda untuk berada di Amerika Syarikat. Anda melakukannya dengan pergi ke Urus Kandungan dan Peranti anda di dalam akaun Amazon anda. Selepas anda berada di sana, anda perlu klik Tetapan diikuti oleh Tetapan Negara. Sebaik sahaja anda tiba di sana, tekan Ubah.

Dan ya, anda mendapat betul, sebaik sahaja anda berada di sana, anda perlu menukar lokasi anda ke lokasi Amerika. Dan jangan letakkan nama rawak sahaja. Sebaliknya, cari penjana alamat Amerika di Google yang juga mempunyai kod ZIP yang disertakan.

Sebaik sahaja anda melakukan semua ini dan menghidupkan Stick Fire TV anda, anda perlu memberikan butiran anda sekali lagi.

Itulah langkah pertama.

Langkah kedua untuk menonton ABC di Stick TV Kebakaran?

Fooling ABC Bahwa Anda berada di Amerika Syarikat dalam rangka untuk Watch ABC pada Stick TV Kebakaran

Langkah pertama agak mudah dan tidak memerlukan banyak kerja. Yang kedua memerlukan sedikit kerja.

Untuk menonton ABC di Papan TV Kebakaran, anda perlu membuat ABC berfikir anda berada di Amerika Syarikat.

Dan anda pasti tidak akan pergi ke Amerika Syarikat untuk itu. Tetapi internet mudah untuk menipu.

Anda mungkin mengubah lokasi anda tanpa mengubahnya dengan alat mudah dipanggil VPN yang merupakan rangkaian peribadi maya.

Amazon secara terbuka menyokong penggunaan perkhidmatan VPN yang bermaksud bahawa anda boleh menukar lokasi anda di Stick Fire TV tanpa banyak kerumitan.

Persoalannya ialah perkhidmatan VPN yang akan anda gunakan untuk menonton ABC di kerja Stick TV Kebakaran dengan Stick TV Kebakaran.

Kemungkinan besar tidak.

Pertama, lupakan perkhidmatan VPN percuma adalah terlalu lambat untuk menonton kandungan. Kedua, kebanyakan perkhidmatan VPN memberi tumpuan kepada orang-orang seperti Netflix, Amazon Prime, dan Hulu tetapi tidak pada pemain yang lebih kecil seperti ABC.

PrivateVPN memberi tumpuan kepada semua!

Cari aplikasi kami di Amazon Appstore diikuti dengan membuat akaun di laman web ini. Ia hanya pendaftaran 30 saat.

Sudah tentu, log masuk ke akaun anda tetapi jangan hanya menyambung ke pelayan Amerika kami. ABC tidak akan berfungsi kemudian. Anda perlu sambungkan ke pelayan New York 1 kami atau pelayan Buffalo kami!

Itulah bagaimana anda menonton ABC di Papan TV Kebakaran tanpa mengira di mana anda berada! Oh, dan dengan cara itu, ABC dan PrivateVPN juga berfungsi pada peranti lain!

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me