Bagaimana Menggunakan American Netflix di Kanada pada tahun 2018

Bagaimana Menggunakan American Netflix di Kanada pada tahun 2018

Oleh Michael Smolski, 2018-02-18 09:35:50 dalam Hiburan
Jadi anda mahu menggunakan American Netflix di Kanada? Sudah tentu kerana mungkin anda tinggal 20 batu di luar Amerika Syarikat dan mempunyai seorang teman yang hidup hanya 40 batu dari anda di Amerika Syarikat. Anda melihat rakan itu setiap hari, dan anda sering tinggal di rumah masing-masing. Anda berdua juga suka Netflix. Dan pada suatu hari, anda memutuskan untuk mengadakan rancangan TV malam. Acara keseluruhan ini bermula di rumah rakan anda. Rakan anda kemudian datang keesokan harinya. Untuk melihat bahawa rancangan TV yang anda menonton tidak tersedia di Kanada. Dan itulah realiti yang menyedihkan bagi ramai orang. Jiran-jiran di peta tetapi masih lengkap dunia yang berbeza ketika datang ke kandungan. Itulah sebabnya anda mungkin mahu menggunakan American Netflix di Kanada, dan kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana anda boleh melakukannya pada 2018.


Bagaimana Menggunakan American Netflix di Kanada pada tahun 2018
Sehingga 3 November 2017, Amerika Syarikat mempunyai 1157 rancangan TV dan 4953 filem di Netflix. Kanada hanya mempunyai 623 rancangan TV dan 2562 filem. Mungkin lebih teruk jika anda tidak berada di Kanada. Ireland hanya mempunyai 544 rancangan TV dan 2419 filem. Jika anda berada di Perancis, anda hanya mempunyai 387 rancangan TV dan 1485 filem. Di Poland? Anda hanya mempunyai 206 rancangan TV dan 555 filem. Walaupun semua negara ini masih menyediakan sejumlah besar filem, bahawa satu rancangan TV kurang bermakna bahawa anda tidak dapat menonton rancangan yang anda benar-benar ingin menonton. Untungnya tidak kira di mana anda tinggal jika anda mahu menggunakan American Netflix dengan syarat anda tidak berada di China dan mungkin juga Rusia dan Iran, apatah lagi Korea Utara tentu saja.

Gunakan American Netflix di Kanada pada tahun 2018

Ya, pilihan yang paling jelas adalah untuk masuk ke AS. Tetapi siapa yang ingin pergi ke negara walaupun hanya 10 minit untuk melihat rancangan TV? Nah, anda perlu memasuki AS untuk menonton American Netflix tanpa mengira di mana anda berada. Nasib baik dengan teknologi, anda boleh melakukannya tanpa bergerak sama sekali.

Mempunyai rangkaian persendirian maya (VPN) adalah kunci untuk itu. Bagaimanakah ia berfungsi? VPN membolehkan IP anda berada di negara yang berbeza dengan menghubungkan anda ke pelayan di negara yang berlainan, dan dalam contoh ini, di Amerika Syarikat dan bukan Kanada, UK, atau di mana sahaja anda berada.

Kebanyakan orang menggunakan rangkaian peribadi maya untuk perkhidmatan seperti Netflix, tetapi mereka juga mempunyai banyak faedah lain daripada hiburan, keselamatan misalnya. Penyulitan VPN menghalang aktiviti internet anda daripada dilihat oleh kerajaan, penyedia internet anda dan orang di sekeliling anda. Anda mungkin tidak tahu, tetapi semua orang di sekeliling anda dapat melihat apa yang terpulang kepada anda sama ada anda berada di Starbucks atau di lapangan terbang sebaik sahaja anda disambungkan ke Wi-Fi awam. PrivateVPN menyediakan yang terbaik apabila ia datang dengan kunci penyulitan 256-bit yang hampir mustahil untuk retak.

Tetapi Bagaimana Anda Menyediakan VPN untuk Menggunakan American Netflix di Kanada?

Bagaimana Menggunakan American Netflix di Kanada pada tahun 2018

Sudah tentu, anda memerlukan aplikasi, dan anda memerlukan akaun.

  • Mari bermula dengan memikirkan apa peranti yang anda merancang untuk menggunakan American Netflix pada. Jika anda merancang untuk menggunakan peranti berasaskan Android atau iOS, cari PrivateVPN di kedai aplikasi anda dan pasangkannya.
  • Pada komputer atau Mac, hanya pergi ke bahagian bawah halaman kami dan tekan Muat turun untuk mencari versi yang betul. PrivateVPN juga berfungsi dengan Stick Amazon Fire TV. Pergi ke Kategori dan kemudian tekan Utiliti. Tatal, dan anda akan dapati.

Selepas anda memuat turun aplikasi anda, buat akaun. Anda boleh melakukannya di laman web kami dengan menekan butang di bahagian atas sebelah kanan yang menyatakan Beli. Ia sangat pantas untuk mendaftar dengan proses 3 langkah mudah.

  • Anda mempunyai aplikasinya. Anda mempunyai akaun anda. Sememangnya, anda akan membukanya. Jangan.
  • Pertama, matikan aplikasi Netflix jika anda memilikinya. Jika tidak, ini mungkin tidak berfungsi dengan serta-merta. Dan jika anda menonton dari pelayar internet anda, anda mungkin perlu membersihkan cache anda.
  • Terakhir, anda perlu menyambung ke pelayan. Pada masa ini, ketika datang ke pelayan AS kami, Buffalo, New York City 1, dan Los Angeles bekerja untuk Netflix.

Tapi Tunggu, Adakah Netflix Tidak Cerdas?

Sebenarnya, mereka. Netflix telah cuba memusnahkan kemungkinan menggunakan VPN selama beberapa waktu sekarang, dan kadang-kadang usaha mereka berfungsi. Sekiranya anda mempunyai masalah menggunakan American Netflix di Kanada pada tahun 2018, muat turun rancangan filem atau TV yang anda mahu tonton di Netflix dan letakkan telefon atau peranti anda dalam mod pesawat atau matikan Wi-Fi dan data selular anda, ini akan mengelakkan sebarang masalah.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me