Bagaimana Membuka Tapak Terkunci di Emiriah Arab Bersatu pada tahun 2019

Bagaimana Membuka Tapak Terkunci di Emiriah Arab Bersatu pada tahun 2019

Oleh PrivateVPN, 2019-01-14 17:54:59 dalam Perjalanan


Kerajaan Emiriah Arab Bersatu memerlukan penyedia internet untuk menyekat tapak-tapak yang tidak sesuai pada tahun 2019, dan sebelumnya. Kami tidak tahu negara yang tidak menyekat beberapa laman web tetapi jika anda mengakses tapak yang salah di UAE pada tahun 2019, anda mungkin menghadapi masa penjara sehingga 6 bulan. Itulah sebabnya jika anda membaca bagaimana untuk mengakses tapak yang disekat di Emiriah Arab Bersatu, ia juga penting bagi anda untuk mengetahui cara melakukannya dengan betul agar anda selamat sepenuhnya.

Dan itulah yang akan kami bantu. Tetapi pertama...

Apakah Sebab utama Tapak Yang Dicekal di Emiriah Arab Bersatu pada tahun 2019?

Jika laman web mengandungi kandungan dewasa, kandungan yang mungkin menyebarkan maklumat negatif tentang kerajaan, adalah platform VOIP, atau apa saja yang dianggap tidak dalam kod moral Uni Emirat Arab, maka tapak akan disekat. Apa-apa sahaja yang membantu memecahkan blok juga tidak dibenarkan.

Jadi Bagaimana Anda Membuka Situs yang Diblok di Emiriah Arab Bersatu pada tahun 2019?

Anda sama ada meninggalkan negara atau anda meninggalkannya secara hampir.

Penyedia internet anda menyekat kandungan kerana anda cuba mengakses tapak yang disekat di Emiriah Arab Bersatu. Tetapi bagaimana jika laman web yang anda cuba akses tidak disekat kerana anda tidak mengaksesnya dari Emiriah Arab Bersatu, walaupun ketika anda berada di sana.


Jika anda hampir boleh pergi ke negara yang berbeza di mana tiada penapisan kandungan, anda akan dapat membuka laman web yang disekat di Emiriah Arab Bersatu pada tahun 2019.

Bagaimana anda melakukannya? Dengan VPN. Kecuali, VPN standard tidak cukup untuk memastikan anda selamat, dan untuk itu berfungsi.

Mengapa Menggunakan VPN Tidak Cukup untuk Membuka Tapak Yang Diblok di Emiriah Arab Bersatu pada tahun 2019

Emiriah Arab Bersatu tidak mahu anda membuka laman web yang disekat di UAE pada tahun 2019 sama sekali. Dan itulah sebabnya mereka meletakkan langkah berjaga-jaga agar anda berfikir bahawa anda boleh menipu mereka untuk mengakses laman yang disekat di Emiriah Arab Bersatu.

Apabila mencari perkhidmatan VPN untuk memerangi penapisan, perkara VPN Stealth. Stealth adalah mod dalam perkhidmatan VPN yang membolehkan anda tidak dapat dikesan. Fikirkan VPN biasa seperti seseorang memakai hud dalam kamera CCTV. Orang mungkin menyedari kehadirannya tetapi mereka tidak dapat dikesan. Sebaik sahaja UAE sedar bahawa seseorang menggunakan VPN, tapak yang disekat tidak berfungsi untuk mereka.

Dan itu di mana Stealth VPN mempunyai kelebihan sebenar. Ia menggabungkan dengan maksud lalu lintas biasa yang tiada siapa yang dapat mengetahui bahawa anda menggunakan VPN. Dan itulah kunci untuk membuka laman web yang disekat di Emiriah Arab Bersatu pada tahun 2019.

PrivateVPN menawarkan Stealth VPN pada kedua-dua Amazon Fire, Android, Apple, dan peranti desktop. Tetapi ia juga VPN terbaik untuk Netflix seperti yang ditentukan oleh Comparitech selepas 5,000 ujian manual perkhidmatan VPN yang menawarkan pelbagai pelayan yang disokong. Ia juga menawarkan pelayan kerja untuk perkhidmatan yang paling popular di luar sana. Kenapa anda memerlukan ciri-ciri sedemikian? Sedangkan Netflix di rantau tertentu mungkin tersedia, rantau yang berbeza mempunyai jumlah kandungan yang berbeza. Anda mungkin hilang.

Sekiranya anda ingin menonton Netflix di Emiriah Arab Bersatu, ini mungkin patut dilihat.

Itu bukan semua yang anda perlu lihat walaupun. Ciri keselamatan tertentu penting jika anda ingin membuka laman web yang disekat di Emiriah Arab Bersatu pada tahun 2019 tanpa mengambil risiko keselamatan anda.

Ciri-ciri Keselamatan Bahawa VPN Perlu Memiliki Untuk Membuka Terbuka Tapak di Emiriah Arab Bersatu pada tahun 2019

Masalah dengan perkhidmatan VPN ialah mereka adalah tidak sah di Emiriah Arab Bersatu apabila mereka membenarkan orang mengakses kandungan yang diharamkan sejak mengakses kandungan yang diharamkan adalah jenayah. Adakah anda akan dipenjara? Kemungkinan besar tidak. Tetapi jika anda pernah mengalami masalah untuk sesuatu yang lain, ia akan dipertimbangkan.

Lebih baik untuk selamat daripada menyesal, jadi jika anda ingin membuka laman yang disekat di Emiriah Arab Bersatu, pastikan anda melihat ini:

  1. Adakah Perlindungan Leak IPv6 dihidupkan. IPv6 adalah bahagian penting dari VPN dan keselamatan, tetapi ia juga boleh membocorkan makna bahawa ia boleh mendedahkan IP anda dari semasa ke semasa yang akan mendedahkan anda kepada kerajaan Emiriah Arab Bersatu. PrivateVPN menawarkan ciri Perlindungan Leak IPv6 untuk mengelakkannya.
  2. Sama dengan Perlindungan Leak DNS. Ada risiko yang lebih tinggi untuk didedahkan dengan kebocoran DNS, dan seperti kebocoran IPv6, anda boleh didedahkan. PrivateVPN menawarkan ciri Perlindungan Leak DNS juga.
  3. Hidupkan Suis Bunuh. Jika atas sebab apa pun, kami berhenti bekerja walaupun dengan 99.98% uptime kami, internet anda akan dimatikan supaya data anda tidak dapat didedahkan kerana anda tidak disambungkan ke VPN. Ini juga terpakai kepada sebab-sebab lain yang anda tidak berkaitan.
  4. Gunakan Pengawal Permohonan untuk mematikan aplikasi. Jika anda mengakses aplikasi yang anda hanya akses apabila menggunakan VPN, dan anda mahu apl itu dimatikan segera jika VPN tidak berfungsi, fungsi itu akan berbuat demikian.

Itulah Cara Membuka Laman Tersekat di Emiriah Arab Bersatu pada tahun 2019

Sekiranya anda ingin membuka tapak yang disekat di Emiriah Arab Bersatu, ia tidak sukar. Anda hanya perlu alat dengan perlindungan yang betul.

Perkhidmatan VPN digunakan di seluruh planet ini, dan bukan hanya untuk memintas penapisan tetapi untuk privasi, dan untuk akses kepada hiburan penuh yang tidak boleh ditawarkan di mana saja di planet ini disebabkan oleh blok geografi. Dan itulah yang PrivateVPN benar-benar membantu.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me