Bagaimana Membuat Kerja Hulu di Eropah pada tahun 2019

Bagaimana Membuat Kerja Hulu di Eropah pada tahun 2019

Oleh Michael Smolski, 2019-03-16 10:09:33 dalam Hiburan


Adakah anda ingin tahu cara membuat kerja Hulu di Eropah pada tahun 2019? Kami mendapatnya. Ketidaksamaan kandungan hadir dengan hampir setiap perkhidmatan tunggal di Eropah. Pfft, malah perkhidmatan Eropah seperti akses had DAZN di Eropah. Hakikat bahawa DAZN adalah dari London, namun tidak berfungsi di UK, adalah satu contoh yang hebat.

Jika anda pernah mencuba Hulu, anda tahu betapa hebatnya. Tidak perlu menunggu selama berbulan-bulan untuk menonton rancangan TV hebat. Dan Hulu jauh di hadapan permainan dalam aspek itu. Isu ini? Bahawa ia hanya berfungsi di Amerika Syarikat, tetapi anda berada di Eropah dan ingin menjadikan Hulu bekerja di Eropah.

Dan kami akan membantu anda dengan itu. Malah, kami juga akan membantu anda menonton DAZN di Eropah, bersama dengan American Netflix, jika anda menyemak pautan yang keluar.

Tetapi Kenapa Hulu Tidak Tersedia di Eropah di Tempat Pertama?

Hulu tidak terdapat di Eropah kerana beberapa sebab. Untuk satu, sukar untuk sama-sama mengedarkan kandungan di seluruh dunia kerana hakikat kebanyakan kandungan memerlukan hak untuk dibeli secara individu untuk setiap wilayah. Kedua, syarikat yang berbeza di seluruh dunia sudah mempunyai hak untuk kandungan tertentu di sana sini. Ketiga? Mendapatkan kandungan sehari selepas kos perdana lebih banyak daripada hak untuk menunjukkan beberapa bulan selepas ia keluar.

Itulah sebabnya Hulu melaburkan wangnya secara eksklusif di pasaran AS.

Untuk membuat Hulu bekerja di Eropah pada tahun 2019, anda perlu membuat Hulu berfikir bahawa anda berada di Amerika Syarikat, tidak kira di mana anda berada. Kami akan melalui proses itu di bawah.

Langkah-langkah untuk Membuat Kerja Hulu di Eropah pada tahun 2019?

 1. Kad Amerika.
 2. Hulu berfikir awak ada di AS.
 3. Mempunyai aplikasi Hulu jika menonton di telefon anda atau Amazon Fire TV.

Adakah sukar? Ia pasti kelihatan lebih mudah daripada kelihatan. Hulu melakukan usaha besar untuk menghalang orang di luar AS daripada menggunakan Hulu walaupun, dan anda akan mengetahui semua tentangnya semasa anda terus membaca.

Membuat Akaun Hulu untuk Membuat Kerja Hulu di Eropah pada tahun 2019

Membuat akaun adalah langkah pertama yang perlu anda ambil jika anda ingin membuat kerja Hulu di Eropah pada tahun 2019.

Masalah besar dengan langkah ini ialah anda memerlukan kad Amerika.

Walau bagaimanapun, walaupun langkah ini sukar dalam teori, ia tidak begitu sukar dalam realiti, jika anda dibentangkan dengan maklumat yang betul.

Pertama, berikut adalah cadangan kami untuk mendapatkan kad Amerika untuk mendaftar untuk Hulu:

 • Tanya rakan Amerika untuk memberi anda akses kepada kad mereka dan menawarkan untuk berkongsi akaun anda dengan mereka. Jika tidak, jika mereka sudah mempunyai akaun, tawarkan untuk menyumbang ke arah itu.
 • Dapatkan kad prabayar Amerika.
 • Dapatkan kad maya Amerika.

Masalah yang kebanyakan orang membuat adalah sama ada kad prabayar atau maya, tetapi ia tidak mempunyai wang. Apa yang akan anda lihat sebaik sahaja anda memasuki bahagian bantuan Hulu ialah anda memerlukan sekurang-kurangnya $ 1 pada kad anda. Ia adalah ukuran keselamatan untuk menghalang orang mendapatkan percubaan percuma berulang kali.

Selain itu, mewujudkan akaun Hulu di Eropah agak mudah. Hanya pastikan untuk memberikan alamat Amerika dalam ini.

Fooling Hulu into Thinking Anda berada di Amerika Syarikat untuk Menonton Hulu di Eropah

Ini adalah langkah paling penting jika anda mahu membuat kerja Hulu di Eropah pada tahun 2019.

Untuk menipu Hulu memikirkan anda berada di Amerika Syarikat, anda memerlukan VPN.

VPN membolehkan anda mengubah lokasi anda.

Masalahnya ialah tidak banyak perkhidmatan VPN yang berfungsi dengan Hulu.

Perkhidmatan VPN yang datang dengan pelayan Amerika tidak akan membuat Hulu bekerja di Eropah, tidak secara automatik.

Untuk membuat Hulu bekerja di Eropah pada tahun 2019, anda perlu menyambung ke pelayan VPN yang berfungsi dengan Hulu. Masalahnya adalah bahawa walaupun ada banyak perkhidmatan, ada yang mempunyai banyak pelayan dan beberapa dengan kurang, pada akhirnya, banyak dari mereka datang dengan pelayan yang tidak bernilai sejauh hiburan yang bersangkutan.

Dan di sinilah PrivateVPN masuk. Apabila anda melawat PrivateVPN, anda tidak akan mencari beratus-ratus beratus-ratus pelayan. Apa yang anda akan dapati ialah pelayan yang bekerja dengan platform yang anda ingin akses, seperti Hulu, DAZN, American Netflix, BBC iPlayer dan banyak lagi. Mempunyai banyak pelayan yang hebat, tetapi jika mereka tidak menyahsekat perkhidmatan yang anda ingin akses, maka mereka hanya pelayan tanpa makna. Dan bercakap mengenai Netflix, PrivateVPN menyokong bilangan luas Netflix di pasaran.

Memuat turun App Hulu untuk Membuat Kerja Hulu di Eropah pada tahun 2019

Anda tidak perlu melalui proses ini pada komputer, tetapi jika anda menggoyang peranti mudah alih atau Stick TV Kebakaran, ini adalah sesuatu yang perlu anda lihat.

Memuat turun App Hulu untuk Membuat Kerja Hulu di Eropah pada 2019 pada Peranti Apple

Sekiranya anda ingin membuat Hulu bekerja di Eropah pada tahun 2019, anda perlu mengubah lokasi kedai anda dengan mencipta akaun iCloud baru yang berpangkalan di Amerika Syarikat.

Untuk melakukan itu, pertama, anda perlu log keluar dari senarai semasa anda, diikuti dengan mendaftar untuk yang baru dengan butiran di AS.

Itu akan membolehkan anda membuat kerja Hulu di Eropah pada peranti Apple anda. Anda boleh secara teori hanya menukar butiran anda ke AS pada akaun semasa anda, tetapi itu akan menyebabkan anda kehilangan segala-galanya.

Memuat turun App Hulu untuk Membuat Kerja Hulu di Eropah pada 2019 pada Peranti Android

Pada peranti Android, anda melakukan sebaliknya. Anda perlu membuat perubahan dalam akaun semasa anda.

Google mempunyai bahagian tentang menukar lokasi. Ia meliputi bagaimana untuk melakukannya. Apabila menukar lokasi anda, pastikan ia di AS.

Itu akan menjadikan Hulu bekerja di UK pada 2019 pada peranti Android anda.

Memuat turun App Hulu untuk Membuat Kerja Hulu di Eropah pada tahun 2019 di Amazon Fire TV Stick

Ini mungkin peranti paling sukar untuk memasang Hulu di luar peranti yang anda boleh pasangkan.

 1. Pergi ke amazon.co.uk atau setaraf.
 2. Pergi ke arah Akaun & Senarai dengan tetikus anda. Itu akan menunjukkan tab yang penuh dengan perkara yang berbeza.
 3. Cari Mengurus Kandungan dan Peranti Anda.
 4. Terdapat perubahan lokasi kedai anda di AS.
 5. Pada anda Amazon Fire TV Stick / Cube, pergi ke Tetapan dan kemudian Akaun saya.
 6. Di sana anda perlu deregister akaun anda. Ini akan menghendaki anda melog masuk semula.

Dan itu akan membolehkan anda memuat turun Hulu di Eropah.

Bergantung pada jenis kad dalam akaun anda, anda mungkin perlu mengemas kini kaedah pembayaran anda untuk terdiri daripada kad Amerika. Ia tidak selalu menjadi masalah, tetapi sesuatu yang perlu diingat.

Ini Adakah Cara Membuat Kerja Hulu di Eropah pada tahun 2019

Hulu adalah salah satu platform yang paling menarik untuk ditonton, dan panduan ini merangkumi semua perkara yang perlu anda ketahui untuk menjadikan kerja Hulu di Eropah.

Rasanya seperti kita tidak menyebut sesuatu? Jangkau perkhidmatan pelanggan kami yang luar biasa! Mereka akan membantu anda!

Jika tidak, nikmati menonton Hulu di Eropah pada tahun 2019, dan seterusnya!

Ditulis oleh Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me