Bagaimana Melakukan Penapis Web lalu yang ditetapkan oleh Penyedia Internet

Bagaimana Melakukan Penapis Web lalu yang ditetapkan oleh Penyedia Internet

Oleh Michael Smolski, 2018-05-08 09:24:29 dalam Perniagaan


Anda ingin mengetahui bagaimana untuk melewati penapis web yang ditetapkan oleh pembekal internet sama ada pembekal anda di rumah atau pengendali mudah alih anda? Anda benar-benar berhak. Terutamanya apabila tidak ada yang salah dengan tapak yang anda cuba akses. Ini satu perkara untuk menghalang laman web yang benar-benar buruk untuk kemanusiaan seperti pasaran gelap, tetapi mereka tidak boleh diakses oleh pengguna internet biasa kerana mereka tidak berada di internet biasa. Kemudian, tentu saja, terdapat perkara tersembunyi yang menyalahi kandungan ini yang kadang-kadang boleh dibenarkan, tetapi kadang-kadang, anda hanya cuba mengakses tapak biasa, dan boom. Ia tidak berfungsi.

Contoh Mengapa Penapis Web Kadang-kadang tidak masuk akal

Anda bekerja, dan internet anda memutuskan berhenti kerja. Anda membuat keputusan untuk menggunakan internet yang disediakan oleh pengendali mudah alih anda. Umumnya, anda tidak menggunakannya untuk bekerja dan oleh itu tidak pernah mengalami masalah kerana kebanyakannya hanya menyemak imbas media sosial, tetapi sekarang anda perlu bekerja, jadi anda masuk ke tapak yang anda perlukan untuk mengakses. Oops. Anda tidak boleh masuk kerana pengendali mudah alih anda "peduli tentang keselamatan anda" dan tidak akan membenarkan anda masuk kerana anda mungkin tidak cukup lama untuk melihat laman web yang menyebabkan anda perlu menyediakan dokumen yang membuktikan bahawa anda sudah cukup tua. Untuk apa sekalipun? Jadi anda boleh melihat sesuatu yang anda mungkin tidak cukup lama tetapi akan melihat dalam satu cara atau yang lain pula? Dan ia sangat gila apabila tidak ada yang salah dengan laman web ini.

Dalam situasi seperti ini, mengetahui bagaimana untuk melewati penapis web yang ditetapkan oleh penyedia internet adalah penting kerana memberikan maklumat kepada manusia mengambil masa, dan yang paling penting, jika anda berfikir Facebook adalah buruk dari segi privasi, ini mengambil perkara ke peringkat seterusnya sebagai Algoritma Facebook tidak terdiri daripada orang, ia berfungsi sendiri. Apabila anda sebenarnya perlu menghantar sesuatu kepada seseorang melalui e-mel, seseorang perlu melihatnya. Dan pasti, penyulitan mungkin ada bermakna tiada siapa yang boleh menggodamnya, tapi mari menjadi nyata, tidak ada yang menghentikan orang yang melihat pasport atau penyata bank dengan alamat anda di atasnya, dari mengambil gambar itu atau sebaliknya. Dan itu, itu adalah ancaman privasi sebenar.

Jadi ya, tidak hairanlah mengapa anda mahu melewati penapis web yang ditetapkan oleh penyedia internet. Mengapa anda tidak dibenarkan masuk ke tapak? Kenapa anda harus mengesahkan bahawa anda cukup tua untuk memasuki tapak dengan memberikan maklumat peribadi anda?

Oh, dan dengan cara ini, ini bukan satu contoh. Ini berlaku. Kepada saya.

Jadi Bagaimana Anda Pergi lalu Penapis Web yang ditetapkan oleh Penyedia Internet?

Sudah tentu, anda boleh memberikan maklumat peribadi anda kepada syarikat yang meminta ia supaya mereka dapat membuktikan umur anda untuk mengakses tapak yang anda sah mempunyai hak untuk mengakses tetapi tidak boleh kerana seseorang memutuskan bahawa ia mungkin mengandungi kandungan yang anda terlalu muda untuk. Atau anda boleh menggunakan pilihan kedua yang anda lebih mungkin perlu gunakan lagi.

Untuk melewati penapis web yang ditetapkan oleh penyedia internet, anda perlu membuatnya tidak tahu apa yang anda akses.

Satu-satunya sebab yang boleh menghalang anda daripada mengakses tapak adalah kerana mereka melihat bahawa anda mengakses tapak. Bagaimana jika mereka hanya melihat karut? Itulah yang penyulitan membuat mereka melihat.

Rangkaian peribadi maya menyediakan penyulitan. Dan itulah yang anda perlukan untuk digunakan. PrivateVPN adalah perkhidmatan rangkaian peribadi maya, kecuali ia tidak hanya mempunyai pelayan di Amerika Syarikat tidak seperti banyak perkhidmatan, Berikut adalah perkara yang, enkripsi mungkin membantu dengan kandungan yang disekat tetapi jika terdapat blok geo yang melibatkan lokasi anda diperiksa , anda mungkin tidak dapat mengakses atau menggunakan laman web tertentu. Kami menawarkan 56 lokasi pelayan di seluruh dunia yang bermakna anda akan dapat mengakses semua kandungan yang disekat geo, dan ya, itu bermakna jika anda mahu berada di AS atau UK tanpa berada di sana, anda boleh. Mungkin anda ingin menggunakan Hulu di Kanada misalnya.

Dan ia sangat mudah untuk ditubuhkan.

Hanya tekan butang Beli di bahagian atas sebelah kanan skrin dan pergi melalui proses pendaftaran 3-langkah kami.

Ya, itu harganya, tetapi kami telah dipilih sebagai layanan VPN nilai terbaik, dan kami memberi Anda 30 hari untuk meminta pengembalian dana penuh. Dan jika anda mencari perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai yang anda tidak akan benci, pilihan bebas bukan pilihan. Sesuatu yang percuma menjadikannya lebih sukar untuk dijalankan kerana terdapat kurang wang yang membawa maksud bahawa perkhidmatan yang anda gunakan mungkin menjual data peribadi anda, tetapi ia juga bermaksud bahawa terdapat terlalu banyak pengguna yang cuba mengaksesnya, sehingga menghasilkan kualiti yang rendah perkhidmatan. Dan yang ingin berasa seperti mereka menggunakan internet 2008 pada tahun 2018?

Selepas mendaftar, semua yang perlu anda lakukan ialah memuat turun klien PrivateVPN yang betul dengan pergi ke bahagian bawah halaman kami dan menekan pada tab muat turun diikuti dengan memasang klien dan hanya menyambung ke salah satu pelayan kami, dan kemudian, penapis web bye. Oh, dan pastikan anda menyemak siaran kami tentang mengapa anda memerlukan perkhidmatan VPN pada tahun 2018 jika anda mempunyai keraguan tentang penggunaan perkhidmatan VPN.

Melangkah Filter Web lalu yang ditetapkan oleh Penyedia Internet Tidak Keras

Ia tidak sukar, tetapi anda mungkin masih menghadapi masalah. Jadi, jika anda mempunyai sebarang pertanyaan tentang bagaimana untuk melewati penapis web yang ditetapkan oleh pembekal internet atau apa-apa lagi yang berkaitan dengan perkhidmatan kami atau bagaimana ia dapat membantu anda, kami mempunyai perkhidmatan pelanggan terbaik ketika datang ke layanan VPN yang dipilih oleh vpnMentor jadi pastikan untuk menghubungi kami!

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me