Adakah VPN Really Needed di China pada 2019?

Adakah VPN Really Needed di China pada 2019?

Oleh Michael Smolski, 2019-01-09 11:06:04 dalam Perjalanan


Internet dikenali untuk memutar perkara untuk menjual produk. Mungkin anda pergi ke China dan diberitahu bahawa anda memerlukan VPN dan bertanya-tanya apakah VPN benar-benar perlu di China pada tahun 2019? Jawatan ini akan memecah kenapa anda tidak mungkin tetapi juga mengapa anda perlu.

Di mana Adakah Anda Dari?

Di mana anda berada dari akan menjadi faktor besar apabila menentukan adalah VPN yang benar-benar perlu di China pada tahun 2019. Adakah anda fikir bahawa presiden Donald Trump akan membiarkan China meletakkan orang Amerika di penjara di China kerana melakukan sesuatu yang haram di China? Sangat tidak mungkin. Walaupun kita akan mempunyai keraguan jika ada orang dari CNN.

Setakat keselamatan anda dan sama ada VPN benar-benar perlu di China pada tahun 2019, jika anda dari China, negara yang mempunyai pengaruh yang lebih kecil, atau sebuah negara yang merupakan sekutu kuat ke China, di mana VPN mungkin diperlukan. Oleh itu di mana VPN mungkin perbezaan antara kebebasan anda atau tidak, apabila anda berada di China.

Seorang pemilik VPN Cina dijatuhi hukuman selama 5 tahun tidak lama dahulu. Anda mungkin bukan pemilik VPN, tetapi anda mungkin masih Cina dan menggunakan sesuatu yang dilarang di negara komunis. Dan dengan yang dilarang kita maksudkan haram. Sangat haram. Dan jika anda mengakses sesuatu yang juga menyalahi undang-undang di negara dengan alat yang menyalahi undang-undang...

China Mengetahui Setiap Pergerakan Anda!

170 juta kamera sekarang. 400 juta menjelang akhir tahun 2020.

China tahu semua langkah anda. Ia hanya mengambil masa 8 minit untuk mencari wartawan BBC. Dan sementara itu mungkin kelihatan seperti keselamatan, jika anda menyeberang jalan apabila anda tidak dimaksudkan, itu dapat menurunkan skor kad kredit anda di China. Jika anda membeli permainan video, betul-betul sama. Akhirnya, anda juga boleh mendapatkan larangan perjalanan. Itulah jika anda tinggal di China sudah tentu.

Apakah Jenis Maklumat Adakah Anda Memiliki?

Adakah anda bekerja pada perkara besar yang akan datang? Besar, kecuali perkara ini dipanggil "paten" tidak wujud di China. Syarikat-syarikat dan kerajaan di China diketahui mencuri dan menduplikasi idea-idea, prototaip, dan sudah membuat produk. Jadi, jika anda tertanya-tanya bahawa VPN benar-benar perlu di China pada tahun 2019 dari perspektif data anda, sememangnya. Anda juga melindungi apa yang anda miliki, atau seseorang boleh membuatnya sendiri.

Dan pasti, seseorang mungkin menyalin produk anda, tetapi lebih mudah untuk mencipta sesuatu apabila anda mempunyai cetak biru dan resipi daripada dengan meneka, betul?

"Maklumat" tidak eksklusif untuk hanya dengan idea produk. Sekiranya anda mempunyai sebarang kata laluan atau maklumat kenalan untuk orang lain, itu juga berisiko. Kebanyakan negara boleh menggodam, tetapi terdapat had undang-undang. China bebas melakukan apa sahaja yang dikehendaki. Anda terdedah sepenuhnya. Sudah tentu, terdapat banyak orang di China, dan mengapa seseorang perlu mengambil berat tentang anda atau data anda, tetapi China juga mempunyai 2 juta orang bekerja sebagai polis dalam talian.

Tetapi untuk Kebanyakan, Adakah VPN Really Perlu di China pada 2019 Bukan Tentang Perlindungan Data Tetapi Akses Data

Apabila anda pergi ke China, ia seperti anda bergerak semula dalam masa. Keluarkan semua media sosial yang ada dengan minus platform kawalan China. Keluarkan hampir setiap alat yang anda gunakan. Itulah yang ia suka berada di China.

Orang berfikir bahawa perkhidmatan VPN menjadikannya kelihatan lebih teruk daripada itu tetapi menyemak ulasan lapangan terbang di China. Anda akan mendapati orang-orang yang mengadu tidak dapat mengakses apa-apa di lapangan terbang ketika terbang melalui China.

Ini adalah perkara yang sebenar, dan jika anda tidak mempersiapkannya sebelum anda tiba di China, anda mungkin tidak dapat mengakses apa-apa sehingga anda pergi. Dan apabila anda mempunyai e-mel untuk mengakses, dan orang ramai untuk bertindak balas, anda tidak mahu berurusan dengannya.

Jika anda tidak menggunakan internet, anda tidak memerlukan VPN. Berdasarkan fakta anda berada di sini walaupun, cukup jelas bahawa anda menggunakan internet, dan jika anda bertanya adalah VPN benar-benar perlu di China pada tahun 2019, itu adalah, dan anda akan menyesal seluruh perjalanan anda jika anda tanpa ia. Kami berharap anda tidak perlu mengetahui tentang cara yang sukar.

Apakah VPN Terbaik untuk China pada 2019?

VPN terbaik untuk China adalah yang bekerja di China.

Sekiranya China mengambil tindakan terhadap perkhidmatan VPN di tempat pertama, adakah anda berfikir bahawa VPN akan bekerja di China? Jika anda mempunyai wang kerajaan untuk mengambil tindakan, sememangnya tidak!

China mempunyai sistem yang dapat mengesan jika seseorang menggunakan VPN.

Jika anda, dengan baik, VPN tidak akan berfungsi untuk anda.

Itulah sebabnya anda memerlukan Stealth VPN. VPN Stealth boleh menipu walaupun kerajaan China. Jika anda menggunakannya, anda akan dapat mengakses laman web yang anda ingin akses.

Apakah VPN terbaik untuk China pada tahun 2019? Di PrivateVPN kami tidak akan memberitahu anda bahawa kami adalah yang terbaik. Ujilah kami, dan tentukan sendiri. Apa yang dapat kami ceritakan ialah kami menawarkan perkhidmatan VPN terbaik untuk Netflix. Jika anda mahu mengakses lebih daripada sekadar American Netflix, kami telah dilindungi. Walaupun anda mahu mengakses Netflix Korea. Kami juga merupakan satu-satunya platform yang menyokong DAZN, platform yang membolehkan anda menstrimkan sukan secara langsung.

Untuk mengakses media sosial, mana-mana VPN yang menyokong Stealth VPN akan berfungsi. Sama sekali. Tetapi untuk mendapatkan Stealth VPN anda perlu membayar, dan jika anda akan membayar, apa yang anda suka? 60+ pelayan Amerika yang bekerja dengan hanya beberapa perkhidmatan, atau pelayan di seluruh dunia yang menyokong rangkaian luas lokasi Netflix, dan platform seperti DAZN, sementara pada masa yang sama menjadi VPN terbaik untuk nilai yang dipilih oleh bestvpn.com

Sertai kami sekarang, atau jangan, sama ada cara, jika anda tertanya-tanya adalah VPN yang benar-benar perlu di China pada tahun 2019, ia benar-benar adalah, China bertukar internet ke internet pada tahun 1980-an.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me