Adakah undang-undang VPN digunakan di UK? Sehingga 2018 – Netflix & Kandungan

Adakah undang-undang VPN digunakan di UK? Sehingga 2018 - Netflix & Kandungan

Oleh Michael Smolski, 2018-03-01 14:29:04 dalam Hiburan


Adakah undang-undang VPN digunakan di UK? Lagipun, ia boleh digunakan untuk banyak perkara buruk seperti memuat turun kandungan haram. Sekiranya itu tidak menjadikannya haram? Ia tidak semudah itu. Berikut adalah contoh yang bagus, pisau boleh digunakan untuk memotong sayur-sayuran, tetapi ia juga boleh digunakan untuk membunuh orang. VPN boleh digunakan untuk terus dilindungi daripada orang yang mencuri maklumat anda, atau ia boleh digunakan untuk memuat turun kandungan haram. Ini semua mengenai cara anda menggunakannya, dan bagaimana anda menggunakannya menentukan sama ada VPN sah atau tidak.

Adakah undang-undang VPN digunakan di UK jika anda ingin menonton Amerika atau Netflix lain?

Apa yang anda fikir akan berlaku? Netflix akan melihat bahawa anda menonton rancangan kegemaran anda yang tidak terdapat di negara anda dan mereka akan menghantar anda ke penjara? Ia tidak berfungsi seperti itu. Ia tidak bernilai wang atau liputan media yang buruk.

Ia bertentangan dengan Syarat Penggunaan. Itu betul.

Netflix tidak mempunyai hak untuk menyiarkan setiap rancangan filem dan TV ke setiap negara. Ia membebankan wang syarikat dan memberi tekanan kepada Netflix untuk menumpaskan perkhidmatan VPN. Banyak perkhidmatan VPN tidak berfungsi dengan VPN sebagai hasilnya. PrivateVPN tidak, dan ada panduan penuh untuk membuka kunci kunci Netflix.

Begitu juga undang-undang VPN yang digunakan di UK ketika menggunakan Netflix? Sudah tentu. Anda tidak melanggar undang-undang. Anda tidak menonton kandungan haram. Anda membayar langganan anda. Sehingga hari ini, tidak ada undang-undang langsung di UK yang berkaitan dengan menggunakan perkhidmatan VPN untuk menonton kandungan di negara yang berbeza apabila anda membayar untuk langganan. Ia pasti mungkin bertentangan dengan Terma Penggunaan, tetapi apabila berlaku kesahan, itu sangat baik.

Aliran anda mungkin kadang-kadang berhenti dan anda perlu memulakan semula aplikasi Netflix anda tetapi selain itu, anda tidak akan menghadapi sebarang masalah dengan menonton kandungan dari Netflix di negara lain.

Dan sama banyak berlaku untuk semua perkhidmatan langganan lain yang serupa dengan Netflix.

Adakah Perundangan VPN Digunakan di UK Apabila Ia Akan Mengunduh dan Menonton Kandungan Haram?

Inilah perkara itu. VPN adalah sah untuk digunakan di UK pada setiap masa. Tidak ada yang salah dengan perkhidmatan VPN. Ia hanya turun ke apa yang anda lakukan. Menggunakan VPN tidak menyalahi undang-undang. Mengunduh kandungan haram adalah. Kandungan haram masih kandungan haram pada penghujung hari.

Jika anda menggunakan VPN dan memuat turun kandungan haram, maka itu adalah menyalahi undang-undang, tetapi bukan penggunaan VPN yang menyalahi undang-undang. Ini hanyalah tindakan awak.

VPN dengan penyulitan yang hebat tidak akan menangkap anda, tetapi ia tidak menjadikannya sah.

PrivateVPN tidak menggalakkan cetak rompak dan hanya menyatakan ini untuk tujuan pendidikan, tetapi jika anda merancang untuk memuat turun kandungan yang anda tidak sepatutnya, bersiaplah untuk menggunakan VPN pada setiap masa, tidak sukar untuk menyembunyikan sesuatu dalam item yang anda muat turun.

Dan berhati-hati, tidak semua syarikat VPN memberi anda jaminan keselamatan yang diberikan oleh VPN. Onavo yang dimiliki oleh Facebook, sebagai contoh, menawarkan perkhidmatan VPN percuma, tetapi ia mengumpul data tentang aktiviti anda. Dan itu bukan VPN yang perlu dilakukan.

Apa yang Terjejas Jika Perkhidmatan VPN Terlarang Haram di UK?

Mari bayangkan bahawa selepas meninggalkan EU, UK memutuskan untuk menyalahi undang-undang. Apa yang sebenarnya berlaku? Banyak masa, tiada apa-apa.

Terdapat banyak syarikat VPN, dan sangat sukar untuk menghilangkan sebahagian daripada internet seperti itu. China yang juga mengharamkan surat-surat tertentu di internet hari ini tidak dapat menghapuskan sepenuhnya penggunaan perkhidmatan VPN walaupun semua perkhidmatan VPN dimaksudkan untuk dikeluarkan dari China pada awal Februari 2018. Sungguh sukar untuk menghapuskan perkhidmatan seperti itu kerana tidak ada satu pun.

Di China, sebagai pelancong, telefon anda mungkin disekat sehingga anda mengalih keluar VPN anda yang berlaku. Jika anda tinggal di China, anda mungkin menghadapi kesan yang lebih serius seperti pergi ke penjara. Anda perlu tahu bahawa anda menggunakan VPN walaupun. Ada cara untuk memberitahu anda menggunakannya. Tetapi mengetahui siapa orang yang menggunakannya, tidaklah mudah. Itulah yang VPN hebat di. Walau bagaimanapun, terdapat banyak cara lain untuk mengetahui, seperti melalui komputer seseorang.

Adakah Perundangan Penggunaan VPN di UK? Ia bergantung kepada apa yang anda lakukan dengannya

Melakukan kandungan yang biasanya haram masih haram. Menonton pertunjukan kegemaran yang tidak terdapat di negara anda di sisi lain tidak menyalahi undang-undang tetapi lebih-lebih lagi terhadap Syarat Penggunaan. VPN akan menghalang mengenali apa yang anda lakukan sama ada cara, tetapi anda melakukan aktiviti tidak sah tidak menjadikannya lebih sah apabila menggunakan VPN.

Menggunakan VPN adalah sah di UK. Dan ia sangat mudah untuk menetapkannya. Klik butang Beli di bahagian atas sebelah kanan halaman. Melalui proses pendaftaran 3-langkah. Muat turun klien PrivateVPN kami. Sediakan butiran anda. Sambung ke pelayan.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me