Adakah TV Hulu Live Worth It dan Bagaimana Mendapatkannya Di Luar Amerika Syarikat

Adakah TV Hulu Live Worth It dan Bagaimana Mendapatkannya Di Luar Amerika Syarikat

Oleh Michael Smolski, 2019-07-04 18:31:12 dalam Hiburan


Adakah anda tertanya-tanya bahawa TV Hulu hidup bernilai dan juga di luar AS? Dalam jawatan ini, kami mendapat kejujuran secara jujur ​​tentang TV Hulu, dan mengapa ramai yang tidak mungkin menjadi pilihan yang hebat, manakala bagi sesetengah yang mesti ada - diikuti dengan panduan langkah demi langkah tentang bagaimana untuk mendapatkannya di luar Amerika Syarikat.

"60+ Saluran Sukan Langsung, Berita Breaking, dan Banyak Lagi."

Sesetengah mungkin berpendapat bahawa 60 saluran tidak mencukupi kerana kebanyakan mereka tidak menarik minat kami. Orang lain akan berpendapat bahawa sebahagian besar daripada kita hanya melihat kandungan tertentu, jadi kita tidak perlu banyak.

Pengambilalihan kami ialah Hulu live TV yang bernilai dari perspektif pelbagai kandungan bergantung kepada apa yang anda selepas.

Jika anda hanya ingin sukan, kami cadangkan anda melupakan Hulu. Sebaliknya, baca siaran kami mengenai cara mendapatkan DAZN iaitu Netflix sukan langsung yang lebih murah 4x, dan menawarkan hampir semua sukan yang anda mahu akses jika anda melaksanakan beberapa helah yang kami sampaikan dalam panduan itu.

Kami juga mempunyai kajian DAZN di laman web kami jika anda ingin membaca lebih lanjut mengenai kelebihan dan kekurangan DAZN.

$ 44 Tidak Akan Mendapatkan Saluran yang Anda Mahu

Sama ada anda mendapat 60 saluran atau hanya 20, mempunyai saluran yang anda ingin akses adalah penting. Malangnya, sementara Hulu datang dengan beberapa saluran terbina dalam, HBO hanya pakej tambahan. Begitu juga Starz yang mempunyai Power show.

Hulu Works Everywhere

Jika anda melakukan banyak perjalanan dan tertanya-tanya adalah Hulu Live TV yang bernilai untuk anda, maka di mana Hulu benar-benar menonjol kerana ia berfungsi tanpa mengira di mana anda berada, tanpa mengira peranti anda.

Nah, asalkan anda berada di Amerika Syarikat. Jika anda ingin mendapatkan Hulu di Kanada atau di mana-mana sahaja untuk perkara itu, kami mempunyai panduan di sekelilingnya, tetapi secara keseluruhan perkara yang hebat tentang Hulu adalah bahawa ia tidak terhad kepada TV anda di rumah.

Hulu Live TV Memberi Anda Akses ke Hulu

Bersama saluran langsung, anda juga mendapat langganan Hulu standard dengan beberapa kandungan yang luar biasa, yang kebanyakannya disiarkan sehari selepas perdana. Dan jika anda tertanya-tanya TV Hulu hidup bernilai dan ada dalam bajet, mempunyai akses kepada TV langsung dan juga Hulu adalah pakej yang cukup hebat. kerana walaupun anda perlu mendapatkan pakej HBO sebagai tambahan, kebanyakan langganan TV yang menawarkan tawaran Hulu, dengan keupayaan untuk membatalkan bila-bila anda mahu, adalah mustahil untuk mencari.

Adakah TV Hulu Live Worth It?

Terus terang, bukan untuk kebanyakan.

Untuk $ 44 sebulan, anda boleh mendapatkan DAZN, Hulu standard, Disney Plus, dan Netflix atau HBO Now, dan sebagai hasilnya, semakin banyak kandungan yang anda ingin menonton.

Cara Dapatkan Hulu Di Luar Amerika Syarikat

Adakah TV live Hulu berbaloi untuk banyak orang bergantung kepada sama ada mereka boleh menggunakan Hulu di tempat pertama.

Kebenarannya ialah mendapatkan Hulu sangat rumit jika anda berada di luar Amerika Syarikat, tetapi kami akan membahasnya sebagai perkara yang mudah.

 1. Dapatkan kad Amerika.
 2. Fool Hulu memikirkan bahawa anda berada di AS.
 3. Menipu kedai aplikasi anda untuk membiarkan anda memuat turun Hulu.

Mendaftar di Hulu untuk Membuat TV Hulu Live Worth It Di Luar Amerika Syarikat

Ini, walaupun bukan langkah terpenting, adalah langkah paling sukar.

Tanpa kad Amerika, anda tidak akan dapat membuat TV Hulu Live atau mana-mana akaun Hulu.

Penyelesaian?

 1. Tanya rakan yang tinggal di AS atau tinggal di AS jika anda boleh menggunakan kad mereka. Jika tidak, minta mereka berkongsi akaun dengan anda. Mungkin menawarkan sesuatu sebagai balasannya.
 2. Dapatkan kad prabayar yang dikeluarkan di Amerika Syarikat. Tidak selalunya jika anda tinggal jauh dari AS. Kaedah ini juga memerlukan kesabaran.
 3. Dapatkan kad prabayar maya yang dikeluarkan di Amerika Syarikat. Cepat tetapi memerlukan penyelidikan.

Kunci untuk berjaya mendaftar, walaupun hanya untuk percubaan adalah untuk mendapatkan wang pada kad anda. Ia diperlukan untuk mengesahkan bahawa anda tidak menggunakan kad kosong untuk jumlah percubaan Hulu yang tidak terhad.

Tricking Hulu Membuat TV Hulu Live Worth It Di Luar Amerika Syarikat

Ini, walaupun bukan langkah paling sukar, adalah langkah terpenting seolah-olah anda salah, pengalaman TV Hulu anda tidak akan berbaloi.

Pertama, untuk menipu Hulu untuk berfikir bahawa anda berada di AS, anda perlu menggunakan VPN.

Aspek penting di sini ialah menggunakan VPN yang betul. Ini ditulis di laman web VPN, jadi anda mungkin melihat kami sebagai berat sebelah, tetapi kebenarannya adalah bahawa anda perlu memastikan bahawa VPN anda berfungsi dengan platform hiburan yang anda ingin gunakan. Kebanyakan perkhidmatan VPN gagal kerana mereka menumpukan pada pengiklanan kuantiti pelayan mereka. 1,000+ pelayan hebat untuk tetapi tidak mempunyai nilai jika pelayan tersebut tidak berfungsi dengan platform seperti Hulu, dan di sinilah PrivateVPN masuk.

Dengan menyambung ke pelayan Hulu yang betul, dengan PrivateVPN, anda akan dapat menipu Hulu untuk berfikir bahawa anda berada di Amerika Syarikat. PrivateVPN tidak menawarkan satu ton pelayan, tetapi ia memberi tumpuan kepada kualiti, dan itu sangat penting apabila ia datang untuk hidup TV. Anda tidak mahu sentiasa menjeda TV langsung anda supaya anda dapat menontonnya. Betul?

Itu dengan sendirinya akan membolehkan anda untuk mendapatkan Hulu di luar Amerika Syarikat, tetapi anda perlu terus membaca jika anda ingin menonton pada beberapa peranti tertentu seperti di iPhone.

Memuat turun Hulu pada Peranti Apple untuk Membuat TV Hulu Live Worth It

 • Pada peranti Apple, pertama, log keluar dari akaun semasa iCloud anda.
 • Buat yang baru yang berpangkalan di Amerika Syarikat.
 • Muat turun Hulu.
 • Log masuk semula ke akaun lama iCloud anda jika anda mahu.

Pastikan anda tidak mengikuti sebarang langkah lain. Mengubah rantau anda dengan akaun semasa anda akan menyebabkan anda kehilangan segala-galanya.

Memuat turun Hulu pada Peranti Android Membuat TV Hulu Live Worth It

Mengunjungi Google adalah idea yang bagus ketika datang untuk menukar kedai peranti Android anda. Pastikan anda menetapkannya untuk berada di Amerika Syarikat.

Perkara yang hebat tentang Android sekalipun ialah anda boleh menonton Hulu terus dari penyemak imbas web jika anda menghidupkan mod desktop.

Memuat turun Hulu di Peranti TV Kebakaran Amazon untuk Membuat TV Hulu Live Worth It

Perkara yang bagus tentang TV live Hulu ialah anda boleh menggunakannya di mana-mana sahaja. Itu tidak bermakna bahawa anda tidak mahu menggunakannya di TV anda walaupun.

Keadaan ini menjadi masalah kerana Chromecast, Roku, atau Apple TV tidak membenarkan anda menggunakan perkhidmatan VPN yang menghalang anda daripada menonton Hulu di luar Amerika Syarikat, di platform ini. Dan di sinilah alat Amazon hebat.

 • Pergi ke akaun Amazon semasa anda dalam penyemak imbas web.
 • Pilih pada Akaun & Senarai dan kemudian Urus Akaun dan Kandungan Anda.
 • Ubah rantau anda untuk berada di AS.
 • Pergi ke peranti Amazon Fire TV anda. Pilih Tetapan dan Akaun saya.
 • Deregister dan log masuk kembali ke akaun anda.

Itu akan membolehkan anda memuat turun Hulu pada Stick TV Kebakaran anda.

Sesuatu yang diperhatikan ialah kadang-kadang anda juga perlu mengemas kini bentuk pembayaran anda semasa cuba memuat turun Hulu. Nasihat kami? Buang bentuk pembayaran semasa anda, dan jika itu tidak berfungsi, tambahkan sebarang pilihan kad Amerika yang sah.

Adakah TV Hulu Live Worth It dan Bagaimana Mendapatkannya Di Luar Amerika Syarikat

Bagi kebanyakan TV live Hulu tidak berbaloi. Mendapatkan beberapa langganan untuk harga TV Hulu live akan menjadi pilihan yang lebih menarik untuk kebanyakan. Dengan itu, standard Hulu sangat bagus, dan jika anda mahu pergi untuk TV live Hulu pula, mungkin, walaupun di luar Amerika Syarikat.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me