Adakah PrivateVPN Baik? Perkara Yang Tahu Mengenai PrivateVPN

Adakah PrivateVPN Baik? Perkara Yang Tahu Mengenai PrivateVPN

Oleh Michael Smolski, 2019-02-13 11:09:19 dalam perkhidmatan VPN


Dengan setiap perkhidmatan terdapat soalan seperti "PrivateVPN baik?" Dalam jawatan ini, kami tidak akan melindungi semua yang ada untuk mengetahui tentang PrivateVPN. Tidak mustahil untuk menjawab semua soalan di luar sana dalam satu jawatan, tetapi di sini terdapat beberapa perkara biasa yang ditanya mengenai PrivateVPN yang akan kami jelaskan, dengan semoga membantu anda membuat atau tidak membuat keputusan sama ada PrivateVPN baik, untuk keperluan khusus anda.

Adakah PrivateVPN Bekerja dengan Netflix?

PrivateVPN tidak hanya berfungsi dengan Netflix. Ia menyokong kawasan Netflix yang paling banyak di pasaran berdasarkan ujian yang dilakukan oleh Comparitech yang terdiri daripada 5,000 ujian manual. Jika anda ingin menonton American Netflix, UK Netflix, pfft, bahkan Korea Netflix, PrivateVPN telah anda dilindungi dengan sokongan untuk 21 kawasan Netflix.

Jika anda tertanya-tanya adalah PrivateVPN baik sejauh Netflix, sejauh sokongan rantau, ia tidak menjadi lebih baik.

Adakah PrivateVPN Bekerjasama dengan DAZN?

Ya, kami adalah satu-satunya platform yang berfungsi dengan DAZN.

Adakah PrivateVPN Bekerja dengan Hulu, Amazon Prime, HBO, dan BBC iPlayer?

Sekali lagi, ya. PrivateVPN menyokong semua platform utama dan banyak juga kecil!

Sekiranya ada perkhidmatan kecil yang anda tidak pasti, hubungi perkhidmatan pelanggan kami.

Bagaimana Secure adalah PrivateVPN?

Adakah PrivateVPN baik untuk sesetengah orang mungkin tentang betapa baiknya PrivateVPN berfungsi hiburan yang bijak, untuk yang lain, ini semua tentang keselamatan, dan sejauh keselamatan berjalan, PrivateVPN dilengkapi dengan penyulitan 2048-bit dengan AES-256, tahap penyulitan tertinggi pada pasaran.

Sudah tentu, penyulitan bukan satu-satunya perkara yang penting. PrivateVPN juga dilengkapi dengan Killswitch, Pengawal Aplikasi, dan Perlindungan Leak IPv6 yang membolehkan anda tetap sepenuhnya selamat ketika menggunakan VPN.

PrivateVPN adalah berdasarkan di Sweden dengan undang-undang privasi yang kuat yang bermaksud bahawa log juga tidak disimpan yang membolehkan anda tetap dilindungi sepenuhnya. Syarikat VPN suka mengatakan bahawa mereka tidak menyimpan kayu balak, tetapi ada sesuatu yang berlaku, kerajaan meminta data, dan ledakan, ada di sana. Itu berlaku sebelum ini. Oleh kerana undang-undang Sweden, PrivateVPN tidak boleh melakukan itu bermakna anda selamat sepenuhnya.

Adakah PrivateVPN Mempunyai Stealth VPN?

Ya. Sama ada Apple, Android, atau peranti Amazon anda, jangan lupa desktop, PrivateVPN mempunyai Stealth VPN.

Stealth VPN membolehkan anda memintas blok VPN di negara-negara seperti China. Ia pada dasarnya membolehkan anda untuk menggabungkan di negara-negara dengan penapisan supaya anda tidak dijumpai. Sangat penting untuk dimiliki.

Adakah PrivateVPN Bekerja pada Chromecast dan Apple TV?

Bagi sesetengah pihak, baik PrivateVPN akan bergantung sepenuhnya kepada sama ada ia berfungsi pada platform yang mungkin digunakan.

Tetapi tidak, PrivateVPN tidak berfungsi dengan Chromecast dan Apple TV. Dan tidak ada perkhidmatan VPN lain.

Ia berfungsi dengan Stick Fire TV dan peranti Amazon lain walaupun jadi jika anda mahu menggunakan VPN pada skrin besar untuk mengakses orang-orang seperti DAZN Atau American Netflix, kami sangat mengesyorkan anda mendapatkannya melainkan anda sudah mempunyai Android TV pada TV anda. PrivateVPN juga berfungsi.

Adakah PrivateVPN Bekerja di China?

Ya. Ia berfungsi di China dan semua negara lain dengan penapisan dengan syarat anda menggunakan Stealth VPN. Anda perlu mempunyai pelanggan terlebih dahulu sekalipun sebaliknya, anda mungkin mempunyai masalah memuat turunnya.

Di mana adalah PrivateVPN Based?

Seperti yang telah disebutkan, PrivateVPN berpusat di Sweden di mana undang-undang privasi yang kukuh telah disediakan, menjadikan penggunaan VPN jauh lebih selamat daripada daripada syarikat di AS atau UK.

Adakah PrivateVPN Percuma?

Tidak. Tetapi jika ia kemudiannya anda tidak akan mencari sama ada PrivateVPN baik.

Masalah dengan perkhidmatan VPN percuma ialah apabila sesuatu adalah percuma, anda membayar dengan mata wang privasi. Onavo yang dimiliki oleh Facebook adalah contoh yang sangat baik tentang itu.

Sekiranya anda menggunakan VPN percuma, anda kemungkinan besar akan memberikan data anda, betul-betul apa yang VPN dimaksudkan untuk melindungi anda daripada. Perkhidmatan VPN percuma juga bermakna lebih banyak makna pengguna yang lebih bermakna yang berlebihan, dan lebih buruk lagi, pelayan yang tidak berfungsi dengan perkhidmatan yang anda ingin akses.

Jadi tidak, PrivateVPN tidak percuma, tetapi juga tidak mahal yang dipilih sebagai VPN bajet terbaik oleh orang secara kerap.

Berapa Banyak Pelayan Adakah PrivateVPN Datang Dengan?

Ramai orang suka menilai berdasarkan nombor. Mereka akan menentukan adalah PrivateVPN baik oleh berapa banyak pelayan yang ada.

PrivateVPN? Ia kini dilengkapi dengan 59 kawasan pelayan. Terdapat banyak perkhidmatan di luar sana yang mempunyai banyak lagi.

Tetapi berapa banyak daripada mereka bekerja dengan perkhidmatan yang ingin anda gunakan? PrivateVPN mungkin tidak mempunyai pelayan yang paling, tetapi anda melihatnya salah. Daripada melihat siapa yang mempunyai pelayan yang paling, cari berapa banyak pelayan ini berfungsi dengan orang seperti Netflix. PrivateVPN tidak mempunyai kebanyakan pelayan, namun entah bagaimana ia mempunyai kawasan Netflix yang paling disokong di pasaran.

Perkara penting mengenai kuantiti.

Adakah PrivateVPN Baik Setakat Kelajuan?

Jika internet anda sedang menyusu, internet anda masih akan menghisap apabila menggunakan PrivateVPN.

Tetapi PrivateVPN mendapat kebanyakan keupayaan internetnya daripada pembekal transit IP secara langsung dan bukannya laman web tuan rumah. Membolehkan untuk sambungan yang lebih cepat baik sejauh ping dan sejauh kelajuan muat turun secara keseluruhan, daripada jika ia mempunyai keupayaan internet hanya dari laman hosting yang merupakan amalan biasa kerana ia lebih murah.

Dengan PrivateVPN, internet anda tidak akan lebih pantas melainkan pembekal internet anda menyekat anda di laman web tertentu, tetapi ia juga tidak akan menjadi lebih perlahan. Sekitar sama. VPN hanya baik untuk hiburan sejauh ia berfungsi selepas semua.

Itulah Semua Asas Semua Yang Anda Mahu Tahu Mengenai PrivateVPN

Jika kami menjawab setiap butiran kecil atau setiap ciri yang disediakan oleh PrivateVPN, kemungkinan besar anda akan tertidur. Sebaliknya, kami membincangkan perkara mengenai PrivateVPN yang telah diminta oleh orang ramai.

Sekiranya anda mempelajari semua yang anda perlukan untuk memulakan, kami menganggap anda tahu cara mendaftar, dan jika anda mempunyai lebih banyak soalan, sudah tentu, menjangkau sokongan pelanggan kami!

Ditulis oleh Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me