Adakah HBO NOW Worth It pada 2019 atau Adakah Anda Perlu Perkhidmatan yang Berbeza?

Adakah HBO NOW Worth It pada 2019 atau Harus Anda Pergi untuk Perkhidmatan yang Berbeza?

Oleh Michael Smolski, 2019-01-28 10:03:43 dalam Hiburan


Adakah HBO SEKARANG berbaloi pada tahun 2019? Dan bagaimana dengan HBO GO? Mari letakkannya lebih baik, adakah HBO keseluruhannya bernilai pada 2019? Terutama dalam dunia di mana kita mempunyai Amazon Prime, Netflix, DAZN, dan Hulu? Berapa banyak perkhidmatan langganan yang kita perlukan sehingga kita boleh mengatakan bahawa "sudah cukup" terutamanya memandangkan Disney juga melancarkan perkhidmatannya sendiri pada musim panas tahun 2019?

Yang lebih penting lagi, jika anda hanya boleh menggunakan satu perkhidmatan, mengapa mendapatkan HBO NOW over Netflix? Inilah yang akan kami jawab dalam jawatan ini. Dan ya, jika anda tinggal di luar Amerika Syarikat, kami juga akan menunjukkan cara untuk mendapatkan HBO SEKARANG pada akhir jawatan ini.

Do It for Game of Thrones

"Saya mencari sama ada HBO SEKARANG bernilai pada tahun 2019 dan anda memberitahu saya untuk mendapatkannya untuk satu pertunjukan?"

Apabila anda memikirkannya seperti itu, ia jenis bunyi yang gila, tetapi apabila anda benar-benar berfikir tentang hal itu, adakah ia?

Apa yang menghisap internet? Spoiler. Pernahkah anda pergi ke internet tanpa membaca spoiler yang berkaitan dengan filem atau rancangan TV secara tidak sengaja apabila ia menunjukkan atau filem yang baik? Masalahnya adalah bahawa Game of Thrones adalah pameran TV terbaik yang ada. Ia adalah rancangan TV paling mahal dan paling popular sekarang. Kami bercakap minimum 15 juta dolar setiap episod. Kami bercakap 2 tahun pengeluaran untuk musim akhir pertunjukan ini.

Sama ada anda melanggan tepat sebelum Game of Thrones bermula atau tidak, jika anda tidak menonton GOT musim lalu dari awal, anda mungkin juga tidak menontonnya sama sekali, atau tidak menggunakan internet sehingga anda lakukan, atau pengalaman akan hancur.

Tidak banyak persembahan yang wujud adalah layak mendapat langganan. Yang satu ini adalah salah satu daripada pameran yang bernilai. Dan jika anda memecah berapa kali ia disiarkan dalam sebulan, anda membayar kira-kira $ 3 setiap episod yang tidak baik sama sekali, terutamanya memandangkan anda masih mendapat akses kepada semua yang lain menunjukkan HBO memiliki dan banyak filem yang sial.

HBO Membuat Rancangan Yang Menakjubkan

HBO tidak mempunyai banyak rancangan seperti Netflix, tetapi satu perkara yang anda tidak boleh tanya mengenai HBO adalah kualiti pengeluaran. HBO benar-benar mendahului permainan. Ia mungkin tidak membuat rancangan yang paling banyak di pasaran, tetapi menunjukkan bahawa ia membuat, mereka diingati selama bertahun-tahun. Dan mari kita hadapi, tidak ada perkhidmatan langganan yang menghasilkan pameran pada tahap Game of Thrones.

Dan itu mungkin kerana fakta bahawa HBO telah berada dalam permainan untuk masa yang lebih lama daripada Netflix dan Amazon Prime sejauh penciptaan kandungan pergi.

Dan Filem!

HBO mempunyai koleksi lebih daripada 2,000 filem. Tidak cukup seperti pada Netflix tetapi ini adalah kualiti berbanding kuantiti jenis keadaan.

Jika anda terpaksa memilih di antara perpustakaan 2,000 filem atau perpustakaan 4,000 filem tetapi perpustakaan yang lebih kecil mempunyai filem yang beberapa kali lebih baik daripada kebanyakan filem di laman lain, yang mana yang anda pilih? Kami akan memilih HBO. Sekiranya kita terpaksa membuat keputusan.

HBO mempunyai perkongsian yang kuat dengan beberapa studio terbaik di planet ini, iaitu Universal Pictures, Warner Bros Pictures, dan 20th Century Fox. Netflix, ia juga menunjukkan filem hebat dari studio besar, tetapi ia juga menunjukkan banyak filem yang tidak sepatutnya dilihat.

Jika anda tertanya-tanya jika HBO SEKARANG bernilai pada 2019 sejauh kualiti kandungan, sememangnya. Bukan yang paling, tetapi kualiti. HBO SEKARANG adalah jenis perkhidmatan di mana jika anda memainkan filem rawak, anda mungkin akan menyukainya.

HBO SEKARANG Adakah Lebih Murah Daripada Langganan TV

Anda boleh mendapatkan HBO SEKARANG, Hulu, Netflix, Amazon Prime, dan DAZN untuk memiliki penyimpanan di awan, penghantaran 2 hari, akses kepada 2 juta buku dan 2 juta lagu, dengan rancangan dan filem dari Hulu, Netflix, dan Perdana digabungkan dengan sukan secara langsung apabila menggunakan DAZN yang terdiri daripada dua jenis bola sepak, NHL, NBA, NFL, dan itu untuk menamakan beberapa, semua sementara membayar kurang daripada langganan TV anda.

Sebaliknya, anda boleh mendapatkan semua rancangan TV dan filem yang anda ingin tonton pada permintaan pada bila-bila masa, dan jika anda ingin menonton sesetengah sukan, anda boleh melakukannya secara langsung, tanpa mengira permainan, dengan syarat liga berada di platform penstriman. Daripada harus berpuas hati dengan apa yang seseorang memilih untuk bermain pada masa tertentu, anda boleh menonton apa yang anda mahu apabila anda mahu pada peranti apa yang anda mahu, lebih kurang daripada langganan TV.

Persoalannya ialah apabila anda membatalkan langganan TV itu?

Kini, DAZN adalah terhad di Amerika Syarikat untuk hanya melawan tempat dan tidak terdapat di seluruh dunia jadi terdapat beberapa perkara yang perlu anda lakukan sebelum melainkan anda tinggal di salah satu negara yang disokong, tetapi ada cara untuk menjadikannya berfungsi tanpa mengira awak dimana. Sama dengan Netflix Amerika atau British Netflix. Sama dengan HBO SEKARANG yang hanya terdapat di AS. Sama dengan Hulu, dan kandungan tertentu pada Amazon Prime. Dan ya, kita mempunyai kandungan yang berkaitan dengan semua ini di blog kita.

Anda Dapatkan Percubaan Percuma

HBO SEKARANG mempunyai beberapa penampilan luar biasa seperti menunjukkan dan mempunyai akses yang hebat kepada filem juga, tetapi kami mendapatnya, bukan semua kandungan untuk semua orang. Mungkin anda sedang mencari pertunjukan yang tidak seperti gelap. Netflix sangat bagus untuk itu.

Tetapi cara terbaik untuk menguji jika perkhidmatan bernilai wang anda adalah dengan mendapatkan perbicaraan, dan dalam kes yang paling teruk, anda boleh membatalkannya. Kita boleh mengatakan bahawa HBO SEKARANG adalah bernilai pada tahun 2019 tetapi sama ada HBO SEKARANG bernilai pada tahun 2019 atau jika anda pergi untuk perkhidmatan yang berbeza bergantung semata-mata pada apa yang anda suka menonton. Itulah perkara mengenai semua perkhidmatan hiburan ini. Ya, banyak kandungan yang tersedia membantu, tetapi akhirnya bergantung pada apa yang Anda inginkan dan demografi pengguna. Sekiranya anda mempunyai anak / remaja, Netflix akan menjadi pilihan terbaik. Jika anda berbelanja banyak, Amazon Prime mungkin pilihan terbaik.

Pada akhirnya, anda boleh memiliki semua perkhidmatan langganan yang kami nyatakan dalam senarai ini, atau anda hanya boleh mempunyai dua. Jika anda suka sukan, DAZN adalah suatu keharusan. Bersama dengan beberapa perkhidmatan lain. Hulu adalah cadangan kami untuk rancangan TV sebaik sahaja mereka terbang. Netflix adalah yang kuat untuk asalnya. Dan Perdana, itu adalah perkhidmatan terbaik untuk orang yang mencari banyak perkhidmatan dalam satu.

Bagaimana Membuat HBO SEKARANG Bekerja Di Luar Amerika Syarikat pada tahun 2019?

Di sinilah VPN masuk. VPN membolehkan anda berada di lokasi yang berbeza daripada anda. Itu bermakna anda boleh berada di AS tanpa berada di sana.

VPN akan membolehkan anda untuk kedua-dua menonton HBO SEKARANG dan pergi ke luar Amerika Syarikat jika anda menggunakan perkhidmatan yang betul. Kami tidak benar-benar bercakap mengenai HBO GO di sini tetapi untuk meletakkan hanya ia betul-betul seperti HBO SEKARANG tetapi untuk orang-orang yang mempunyai HBO dengan langganan TV mereka.

Masalah dengan perkhidmatan VPN adalah bahawa perkhidmatan seperti HBO menyedari kewujudannya dan apabila pertunjukan atau filem pihak ketiga terlibat, usaha tertentu perlu dibuat untuk menghalang orang dari negara lain untuk mengakses kerana masalah yang betul. PrivateVPN adalah salah satu perkhidmatan VPN yang bekerja dengan HBO SEKARANG, dan secara keseluruhannya merupakan pilihan yang tepat untuk hiburan yang dapat memberikan anda akses kepada DAZN, Amazon Prime, Hulu, dan VPN terbaik untuk Netflix seperti yang dipilih oleh Comparitech.

Untuk HBO, hubungkan ke salah satu pelayan Amerika yang bekerja menggunakan klien PrivateVPN sama ada itu di telefon, desktop, atau Stick Fire TV Amazon, sambungkan ke salah satu pelayan Amerika yang berfungsi, dan itu sahaja. Walaupun anda mungkin perlu mencuba beberapa pelayan untuk melihat yang bekerja dengan HBO.

Oh, dan PrivateVPN juga menawarkan jaminan wang balik 30 hari kerana kami tahu bahawa jika anda ingin mengakses hiburan, kami akan membantu anda.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me