Adakah Game of Thrones Musim 8 di Netflix? Dan Bagaimana Membuat Kerja di mana-mana sahaja

Adakah Game of Thrones Musim 8 di Netflix? Dan Bagaimana Membuat Kerja di mana-mana sahaja

Oleh Michael Smolski, 2019-02-25 09:37:06 dalam Hiburan


"Adakah Game of Thrones di Netflix?" "Adakah Permainan Thornes musim 8 di Netflix?" Pada satu ketika semua orang yang ingin menonton Game of Thrones meminta "adalah Permainan of Thrones di Netflix?"

Secara ringkasnya, Game of Thrones musim 8 tidak di Netflix. Malah, tiada musim Game of Thrones sama sekali ada di Netflix.

Dan disebabkan Netflix hebat dan mempunyai beberapa pertunjukan yang hebat, HBO mempunyai dua platform sendiri yang dipanggil HBO NOW dan HBO GO, dan oleh itu ia tidak akan membuat akal finis untuk HBO untuk memberikannya kepada Netflix kerana majoriti Pelanggan HBO SEKARANG melanggan HBO untuk Game of Thrones pada mulanya. Belum lagi bahawa Game of Thrones adalah pertunjukan yang paling mahal di pasaran yang bermakna HBO benar-benar perlu menghasilkan wang daripadanya. Sekiranya Game of Thrones berada di Netflix, HBO tidak akan mendapat seberapa banyak pelanggan seperti yang telah dilakukan, dengan itu menghalang siri daripada mendapatkan kualiti pengeluaran yang telah.

Belum lagi bahawa sementara Netflix mempunyai beberapa produk hebat, Game of Thrones hanya tidak sesuai di Netflix.

Jadi jika anda tertanya-tanya adalah Game of Thrones musim 8 di Netflix, itu tidak, dan kemungkinan besar tidak akan. Tetapi ada cara untuk menjadikannya berfungsi di mana-mana sahaja. Dan ia juga tidak terlalu sukar.

Bagaimana Membuat Game of Thrones Musim 8 Work Anywhere

Untuk membuat Game of Thrones musim 8 berfungsi di mana saja, anda sama ada menontonnya dengan menambahkan HBO ke langganan TV anda yang sudah mahal atau anda menontonnya secara dalam talian.

Dan ya, secara teknikal anda boleh mengalirnya di mana-mana tapak dengan kandungan jika anda mahu memusnahkan pengalaman anda kerana kualiti yang tidak baik, dan jika anda tidak keberatan jika peranti anda dijangkiti oleh virus, atau anda boleh mendapatkan langganan HBO SEKARANG. Perkara yang bagus ialah anda boleh mendapatkan percubaan 1 bulan, dan berdasarkan fakta terdapat hanya 6 episod dalam musim 8 Permainan of Thrones, anda boleh membatalkan selepas bulan kedua jika anda tidak yakin dengan kandungan pada ia.

Masalah dengan HBO SEKARANG? Ia hanya berfungsi di AS yang bermaksud bahawa jika anda berada di luar AS, anda tidak akan dapat menonton Game of Thrones. Tetapi jawatan ini adalah tentang bagaimana untuk menjadikannya berfungsi di mana-mana, dan itulah yang akan kami bantu.

Untuk menonton Game of Thrones di mana-mana, HBO SEKARANG perlu berfikir bahawa anda berada di AS. Ia mudah dan lagi rumit seperti itu.

Bagaimana Anda Fool HBO ke dalam Berfikir Bahawa Anda berada di Amerika Syarikat dalam rangka Membuat Game of Thrones Work Anywhere?

Dengan menggunakan VPN.

VPN adalah jenis perkhidmatan yang digunakan di seluruh dunia sama ada atas sebab privasi atau untuk memintas blok yang diletakkan oleh perkhidmatan.

Anda hanya perlu menyambung ke pelayan Amerika dengan VPN. Baiklah, secara teori.

Ini tidak semudah itu kerana perkhidmatan seperti HBO, tentu saja, menyedari perkara-perkara seperti VPN, dan berusaha untuk mencegah perkhidmatan VPN daripada bekerja dengan platform mereka yang bermaksud bahawa mana-mana VPN tidak akan berfungsi.

Dan di sinilah PrivateVPN masuk. Walaupun perkhidmatan lain mengiklankan tentang berapa banyak pelayan yang mereka ada, kami memilih kualiti lebih daripada kuantiti. Mempunyai sejumlah besar pelayan untuk disambungkan adalah besar sehingga anda menyedari bahawa anda tidak boleh menggunakan kebanyakan pelayan untuk perkara-perkara yang anda ingin menggunakannya untuk.

PrivateVPN? Ia tidak mempunyai yang paling banyak di luar sana, namun ia menyokong kawasan paling Netflix di pasaran. Ia juga mempunyai pelayan dengan kapasiti internet mereka yang berasal dari penyedia transit IP secara langsung dan bukannya hanya dari syarikat hosting, yang bermaksud anda secara keseluruhan mendapatkan sambungan yang stabil yang penting untuk penstriman kandungan. PrivateVPN juga merupakan salah satu daripada beberapa perkhidmatan yang menyokong DAZN yang merupakan Netflix streaming langsung.

Pasti, beberapa perkhidmatan lain yang juga akan berfungsi dengan HBO, tetapi jika anda mencari perkhidmatan yang menyokong semua yang anda inginkan daripada mempunyai lebih banyak pelayan daripada yang anda dapat memahami yang juga tidak berfungsi dengan banyak perkhidmatan, maka PrivateVPN adalah pilihan yang baik untuk anda. Satu yang juga menawarkan jaminan wang balik 30 hari.

Itulah Cara Membuat Game of Thrones Work Anywhere

Jika anda tertanya-tanya adalah Game of Thrones musim 8 di Netflix, itu tidak, tetapi ada pasti cara untuk menjadikannya berfungsi di mana-mana sahaja. Anda hanya perlu HBO SEKARANG, PrivateVPN atau beberapa VPN lain yang berfungsi dengan HBO SEKARANG, dan, dengan baik, apl HBO SEKARANG yang ada postingan blog di laman web kami. Sesuatu yang perlu diperiksa jika anda mahu HBO SEKARANG di telefon anda atau Stick Fire TV.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me