Adakah Disney Plus Akan Datang ke Australia pada tahun 2019 (Dan Apa yang Perlu Dilakukan Sehingga Ia)

Adakah Disney Plus Akan Datang ke Australia pada tahun 2019 (Dan Apa yang Perlu Dilakukan Sehingga Ia)

Oleh Michael Smolski, 2019-08-26 14:04:00 dalam Hiburan


Mendengar Disney Plus dan teruja? Sukar untuk tidak. Terutama memandangkan Disney hanya mengumumkan perjanjian $ 12.99 untuk Disney +, Hulu, dan ESPN + bermula pada bulan November, 12. Kecuali, seperti Hulu bukan di Australia, juga Disney Plus, yang membawa persoalannya adalah Disney Plus yang datang ke Australia pada 2019 atau sama sekali dan apa yang boleh anda lakukan buat masa ini.

Untuk menjawab ialah Disney ditambah ke Australia pada tahun 2019...

Ianya bukan. Tidak pada tahun 2019.

Sekarang, tidak ada data yang mencukupi mengenai pelancaran Disney Plus sekarang, dan kami pasti tidak mahu membuat spekulasi, tetapi jika kita melihat apa yang dikatakan orang di Disney berdasarkan langkah Disney dalam beberapa tahun kebelakangan , anda boleh dengan mudah menganggap bahawa Disney Plus akan datang ke Australia pada satu ketika di masa depan.

Walaupun ia pasti tidak terlebih dahulu.

Kanada dan UK akan lebih mungkin daripada pasaran sasaran pada mulanya, selepas Amerika Syarikat.

Anda mungkin berfikir bahawa jika Hulu tidak pernah pergi ke Australia atau di mana-mana jua yang kurang dari Jepun untuk perkara itu, maka bagaimanakah Disney akan menjadikannya.

Dan untuk menjawabnya, kita perlu menyelami strategi platform ini bersama dengan batasannya.

Hulu? Ia mensasarkan pasaran Amerika yang sangat besar dengan memberikan kualiti lebih banyak seperti yang kita lakukan di sini. Akibatnya, Hulu dapat memberikan pertunjukan teratas sehari selepas mereka terbang, tetapi hanya dapat berbuat demikian di Amerika Syarikat.

Mengapa? Sebagai hak kepada kos kandungan. Dan lebih banyak negara yang anda ingin tunjukkan sesuatu, semakin banyak biaya.

Itulah sebabnya Hulu dan banyak platform lain seperti DAZN tidak pernah menjadikannya di Australia.

Disney Plus? Ia memiliki semua kandungannya. Seperti kesemuanya. Ia memiliki Marvel, ia memiliki orang-orang seperti 21st Century Fox dengan 20th Century Fox, National Geographic, Fox, sementara juga memiliki Lucasfilm. Dan tentu saja, Disney memiliki Disney.

Yang memberikan Disney semua hak untuk kandungan mereka di seluruh dunia. Jika anda tertanya-tanya adalah Disney Plus datang ke Australia dan mempunyai keraguan, itulah sebab mengapa anda tidak perlu. Disney Plus tidak akan mempunyai apa-apa isu hak yang berkaitan dengan membayar lebih untuk kandungan di negara lain. Oleh itu ia boleh dilancarkan secara teori di Australia setiap kali ia bersedia.

Jadi Kenapa Tidak Disney Plus Datang ke Australia Kanan Away?

Oleh kerana Disney mahu menumpukan usaha mereka untuk menjadi berjaya di Amerika Syarikat mungkin kerana itu penting untuk masa depan Disney Plus. Tetapi juga kerana Disney mempunyai kontrak yang ditandatangani dengan negara lain.

Jika Disney memiliki semua kandungannya tanpa platform streaming, ia akan kehilangan ratusan juta setahun dari hak streaming. Itulah sebabnya, untuk masa yang sangat lama, Disney menandatangani kontrak dengan orang-orang seperti Netflix dan banyak lagi. Itu memberi platform ini keupayaan untuk menonton filem Disney atau Marvel ketika membuat Disney banyak wang.

Sebelum Disney Plus datang ke Australia, semua kontrak yang berkaitan dengan apa-apa kandungan yang dimiliki oleh Disney perlu tamat. Sebaik sahaja mereka semua berbuat demikian, ia membuka pintu untuk Disney untuk dilancarkan di Australia, dengan syarat pelancaran Amerika mereka berjalan seperti yang dirancang.

Dengan itu, walaupun Disney Plus mungkin tidak tersedia di Australia pada masa ini, ada cara untuk menjadikannya berfungsi tanpa mengira.

Dan oh, adakah kita menyebut bahawa Disney kini memiliki Hulu juga? Itulah sebabnya mereka akan menawarkan pakej Disney + Hulu + ESPN +.

Bolehkah Anda Mengharapkan Hulu untuk Pergi ke Australia Jika Disney Memiliki Ia?

Dengan strategi asal Hulu, tidak.

Dengan strategi Disney? Lebih cenderung berbanding sebelum ini.

Mungkin tidak secepat Disney Plus, tetapi ada peluang besar yang berlaku daripada sebelumnya.

Cara Dapatkan Disney Plus di Australia Sebelum Ia Dilancarkan Secara Rasmi

Disney Plus di Australia? Ia mungkin datang pada setiap hujung tahun 2019 atau pada pertengahan tahun 2020. Sehingga Disney mengumumkan tarikh pelancaran rasmi, semuanya akan menjadi spekulasi.

Tetapi jika anda menipu Disney Plus memikirkan bahawa anda berada di Amerika Syarikat, anda akan dapat menonton Disney Plus dengan serta-merta, tidak kira di mana anda berada.

Bagaimana anda melakukannya? Dengan menggunakan VPN. VPN yang berfungsi dengan Disney Plus.

Seperti perkhidmatan PrivateVPN kami, yang anda boleh cuba bebas risiko. Hanya mendaftar, sambungkan ke pelayan yang betul, dan anda akan dapat menggunakan Disney Plus di Australia. Dengan syarat bahawa Disney Plus berada di Amerika Syarikat pada waktu yang anda baca ini. Pada masa ini tidak.

Tetapi jika anda berada di sini dan Disney Plus belum lagi keluar, PrivateVPN membantu menghalang Hulu, DAZN, Netflix, dan Amazon Prime, hanya untuk menamakan beberapa.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me