Τα VPNs συνεργάζονται με το Netflix το 2019

Τα VPNs συνεργάζονται με το Netflix το 2019

Από Michael Smolski, 2019-01-07 22:29:25 στην ψυχαγωγία


Θέλετε να παρακολουθήσετε το αμερικανικό Netflix το 2019; Ίσως ψάχνετε για τη βρετανική έκδοση του Netflix; Ή ίσως κορεάτικα ή σουηδικά; Λοιπόν, φαίνεται ότι έχετε καταλάβει ότι ενώ το αμερικανικό Netflix μπορεί να έχει πολύ μεγαλύτερη βιβλιοθήκη περιεχομένου, δεν το έχει όλα και ότι μερικές φορές μπορεί να σημαίνει ότι λείπεις από μεγάλες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες. Μια υπηρεσία VPN μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε την τοποθεσία σας, αλλά τα δίκτυα VPN να λειτουργούν με το Netflix το 2019; Για να το θέσω απλά, ναι, αλλά εξαρτάται από τη θέση της επίδειξης, την υπηρεσία που χρησιμοποιείτε για το VPN σας και πού βρίσκεστε.

Αλλά πρώτα, ας μιλήσουμε για το γιατί δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις βιβλιοθήκες της Netflix και κατά συνέπεια ψάχνετε για το αν τα δίκτυα VPN λειτουργούν με το Netflix το 2019.

Γιατί η Netflix "ανισότητα περιεχομένου" υπάρχει στην πρώτη θέση

Ψάχνετε μόνο να κάνετε VPNs με το Netflix το 2019 επειδή γνωρίζετε ότι υπάρχει ανισότητα περιεχομένου.

Εκτός από αυτό δεν έχει καμία σχέση με Netflix δεν αρέσει ορισμένες χώρες. Έχει να κάνει με το γεγονός ότι το περιεχόμενο διανέμεται βάσει αδειών. Με αυτές που συχνά είναι αποκλειστικές σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Μετά από όλα, ένα αμερικανικό δίκτυο δεν χρειάζεται δικαιώματα σε μια ταινία στη Γερμανία, αν δεν έχουν το κανάλι τους εκεί.

Το Netflix είναι μια πλατφόρμα που άλλαξε με βάση το όλον τον πλανήτη. Αλλά αυτό φέρνει και τα όρια. Ορισμένες εταιρείες ορισμένων χωρών έχουν αποκλειστικά δικαιώματα σε ορισμένες εκπομπές και ταινίες, γεγονός που καθιστά αδύνατη την αγορά δικαιωμάτων από την Netflix για περιεχόμενο. Εκτός από το γεγονός ότι οι εταιρείες όπως το Netflix τροφοδοτούνται από δεδομένα και δεδομένα, μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν θα έχει νόημα μια συγκεκριμένη εκπομπή ή ταινία να εμφανίζεται σε μια συγκεκριμένη χώρα.

Και εκεί έρχονται οι υπηρεσίες VPN.

Αλλά το ζήτημα της συνεργασίας VPNs με το Netflix το 2019 είναι πολύ περίπλοκο. Για να το εξηγήσω, το καταρρέουμε σε 3 βήματα.

Ποια είναι η θέση της τηλεοπτικής εκπομπής ή της ταινίας που θέλετε να παρακολουθήσετε?

Τα δίκτυα VPN συνεργάζονται με το Netflix το 2019, αλλά δεν υποστηρίζονται όλες οι περιοχές Netflix, πράγμα που σημαίνει ότι αν θέλετε να παρακολουθήσετε το British Netflix στις ΗΠΑ, ίσως να μην είστε σε θέση να προσφέρετε σε έναν Η / Υ ένα διακομιστή VPN, ίσως να μην λειτουργεί με το Netflix.

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε Thai Netflix που έχει την 7η σεζόν κοστουμιών σε σχέση με το μεγαλύτερο μέρος της Netflix που δείχνει μόλις την εποχή 6, τι υπηρεσία VPN παρέχει έναν εξυπηρετικό Netflix server για την περιοχή της Ταϊλάνδης?

Στον κόσμο όπου οι περισσότερες υπηρεσίες VPN επικεντρώνονται στις ΗΠΑ και παρέχουν όσο το δυνατόν περισσότερους εξυπηρετητές, οι περισσότερες υπηρεσίες VPN δεν θα έχουν διακομιστή που θα λειτουργεί με Netflix σε διαφορετική χώρα από τις ΗΠΑ.

Αντί να ψάχνετε για όσο το δυνατόν περισσότερους διακομιστές, αναζητήστε πόσα διακομιστές υποστηρίζει μια εταιρεία για μια συγκεκριμένη πλατφόρμα και το PrivateVPN υποστηρίζει τις περισσότερες περιοχές Netflix εκεί έξω.

Αυτό μπορεί να μην έχει σημασία για όλους. Το άτομο που ζει σε μια χώρα όπως η Σουηδία με ελάχιστο περιεχόμενο στο Netflix θα είναι πιθανότατα ευχαριστημένη με έναν αμερικανικό διακομιστή. Αλλά για τους ανθρώπους που αναζητούν το πιο δυνατό περιεχόμενο, μια υπηρεσία που προσφέρει άλλες τοποθεσίες, θέματα.

Ανατρέξτε στην υπηρεσία VPN που χρησιμοποιείτε

Οποιοδήποτε δωρεάν VPN είναι λίγο πολύ αυτόματο ΟΧΙ για τους περισσότερους, καθώς μπορείτε να έχετε 200+ διακομιστές, αλλά εταιρείες όπως η Netflix γνωρίζουν υπηρεσίες VPN υπάρχουν και έχουν τους περισσότερους χρήστες και είναι επίσης εύκολο στην καταστολή.

Εάν είστε τυχεροί μπορείτε να πάρετε έναν ελεύθερο αμερικανικό διακομιστή για να συνεργαστείτε με το Netflix, αλλά τότε υπάρχει ζήτημα ταχύτητας καθώς ζητάτε να λειτουργούν τα δίκτυα VPN με το Netflix το 2019 και το 2019 είναι μια εποχή όπου το 35% των τηλεοράσεων στις ΗΠΑ θα είναι σε 4Κ και το πρόβλημα με τις δωρεάν υπηρεσίες VPN και ακόμη και μερικές πληρωμένες είναι ότι αγοράζουν την ικανότητά τους στο διαδίκτυο από τη φιλοξενία ιστοσελίδων που οδηγούν σε πολύ πιο αργές ταχύτητες στο Internet από ό,.

Πού βρίσκεστε;?

Ζητήσατε να λειτουργούν τα δίκτυα VPN με το Netflix το 2019; Ναι αλλά ένα μεγαλύτερο πρόβλημα για εσάς μπορεί να είναι η κυβέρνηση. Ανάλογα με την τοποθεσία σας φυσικά.

Μπορείτε να ξεχάσετε το Netflix στις περισσότερες χώρες με λογοκρισία και αν μια χώρα έχει απαγορεύσεις VPN, οι πιθανότητες είναι ότι το VPN σας δεν θα λειτουργήσει στη συγκεκριμένη χώρα.

Εκτός εάν χρησιμοποιείτε το Stealth VPN.

Το Stealth VPN επιτρέπει στο VPN να συνδυάζεται με την κίνηση στο διαδίκτυο σε σημείο όπου κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει ότι χρησιμοποιείται.


Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το Netflix σε χώρες όπως η Κίνα, ένα VPN με Stealth VPN είναι ζωτικής σημασίας για εσάς.

Και το PrivateVPN δεν έρχεται μόνο με αυτό. Το υποστηρίζει επίσης στο Amazon Fire TV Stick όπου μπορείτε να απολαύσετε το Netflix σας περισσότερο.

Τα VPNs συνεργάζονται με το Netflix το 2019?

Εάν αναρωτιέστε ότι τα δίκτυα VPN συνεργάζονται με το Netflix το 2019, το κάνουν, αλλά ανάλογα με τις ανάγκες και τη θέση σας, η σωστή υπηρεσία VPN θα βασίζεται στις ανάγκες σας ή μπορείτε απλά να πάρετε ό, τι χρειάζεστε με το PrivateVPN για να μπορείτε να απολαύσετε όλα Netflix, αλλά και DAZN και Hulu, και όλες τις άλλες πλατφόρμες PrivateVPN υποστηρίζει.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me