Μήπως ένα VPN σας κρατάτε ασφαλείς όταν κάνετε Torrenting;

Μήπως το VPN σας κρατά ασφαλές όταν κάνετε Torrenting?

Από Michael Smolski, 2018-08-15 11:23:39 στην ψυχαγωγία


Μήπως ένα VPN σας κρατά ασφαλές όταν χτυπάτε; Σύντομη απάντηση? Δεν είναι ναι. Όχι πάντα. Υπάρχουν μερικοί παράγοντες που επηρεάζουν το εάν ένα VPN σας κρατά ασφαλές όταν χτυπάτε. Ορισμένες υπηρεσίες είναι καλύτερες γι 'αυτό, μερικές είναι χειρότερες. Και αν σχεδιάζετε να κάνετε torrenting, για οποιονδήποτε λόγο που έχετε, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το torrenting και να παραμείνετε ασφαλείς ενώ το κάνετε.

Το ίδιο το Διαδίκτυο δεν είναι παράνομο

"Μπορείτε χείμαρρο, εσείς παράνομες."

Μία από τις φράσεις αργαλειού που χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν το torrenting.

Εκτός, το ίδιο το torrenting δεν είναι παράνομο.

Το Torrenting είναι απλά ένα εργαλείο για τη λήψη.

Τι κάνετε όμως να κάνετε λήψη; Αυτή είναι η μεγάλη ερώτηση.

Αν κατεβάζετε κάτι που πρέπει να πληρώσετε για να έχετε πρόσβαση, αυτό είναι κάτι περισσότερο από πιθανό παράνομο. Στη συνέχεια, το torrenting είναι παράνομο. Όχι γιατί torrenting, αλλά επειδή κατεβάζετε κάτι παράνομα.

Και αν κατεβάζετε κάτι παράνομο, ο πάροχός σας στο Διαδίκτυο γνωρίζει γι 'αυτό...

Θα μπορούσαν επίσης να κάνουν κάτι γι 'αυτό.

Ωρα για παραμύθι.

Πριν το Spotify ήταν ένα μεγάλο πράγμα, οι άνθρωποι κατέβαλαν μουσική.

Είχα ένα CD ενός καλλιτέχνη που μου άρεσε. Εκτός, τα CD ήταν άχρηστα για να ακούσουν στο τηλέφωνό σας.

Τί έκανα? Αποφάσισα να κατεβάσω ένα τραγούδι.

Λίγες εβδομάδες αργότερα υπήρχε ένα γράμμα στο σπίτι μου για αυτό.

Στην επιστολή, δήλωσε ότι ο πάροχος δεν παρακολουθεί δραστηριότητες άλλων ανθρώπων.

Εάν δεν παρακολουθείτε δραστηριότητες, τότε πώς ξέρετε?

Ένα VPN?

Ένα VPN προορίζεται να σας κρατήσει ασφαλή όταν χτυπάει.

Μήπως ένα VPN σας κρατά ασφαλή όταν Torrenting Αν και?

Λοιπόν, υπάρχουν μερικοί παράγοντες που πρέπει να εξετάσετε πρώτα, χωρίς να συμπεριληφθεί η δεδομένη, όπως η αλλαγή διεύθυνσης IP, η οποία είναι απαραίτητη και συνοδεύεται από όλες τις υπηρεσίες VPN.

Πρώτον, ένα VPN πρέπει να έχει ισχυρή κρυπτογράφηση.

Όλες οι υπηρεσίες VPN έρχονται με κάποιο είδος κρυπτογράφησης, αλλά αυτό δεν αρκεί. Χρειάζεται ισχυρή κρυπτογράφηση διαφορετικά ένα VPN δεν θα σας κρατήσει ασφαλές όταν χτυπάει. Το PrivateVPN προσφέρει κρυπτογράφηση 2048-bit με το AES-256. Αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο κρυπτογράφησης στην αγορά. Ωστόσο, αυτό δεν αρκεί από μόνο του.

Ακόμη περισσότερο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η Προστασία Διαρροής IPv6. Αν αναρωτιέστε τι κάνει ένα VPN να σας κρατάει ασφαλές όταν το torrenting, το κάνει. Μέχρι να σταματήσει να εργάζεται. Και μερικές φορές ένα VPN θα σταματήσει να λειτουργεί. Ίσως να έχετε έναν κακό υπολογιστή ή προσωρινά αποσυνδεθείτε από το διαδίκτυο.

Προστασία διαρροών IPv6 σας αποσυνδέει από το διαδίκτυο το δεύτερο που το VPN σας δεν λειτουργεί. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για να μένεις ασφαλείς. Δεν μπορείτε να προστατεύεστε σχεδόν πάντα όταν χτυπάτε. Πρέπει να προστατεύεστε πάντα. Ένα δευτερόλεπτο είναι αρκετό για να πάρει μια επιστολή από έναν πάροχο διαδικτύου.

Μήπως ένα VPN σας κρατά ασφαλή όταν χτυπάτε μόνο με αυτά; Οχι.

Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τις εταιρείες VPN κάθε φορά που η κυβέρνηση ασκεί πίεση. Πολλοί πάροχοι VPN, ειδικά οι ελεύθεροι, ισχυρίζονται ότι δεν τηρούν αρχεία καταγραφής που ουσιαστικά κάνουν αυτό που μπορείτε να παρακολουθήσετε πίσω σε σας, αλλά το κάνετε. HideMyAss είναι ένα παράδειγμα αυτού.

Εάν διατηρούνται αρχεία καταγραφής, ένα VPN δεν θα σας κρατήσει ασφαλές όταν χτυπάτε.

PrivateVPN?

Δεν μπορούμε. Είμαστε μια σουηδική εταιρεία. Και παραβλέπουμε το σουηδικό νόμο αν το κάνουμε. Ακόμα κι αν ήμασταν κακοί και ήθελαν να ψέμαμε λέγοντας ότι δεν το κάνουμε ενώ το κάνουμε, δεν μπορούμε, και αυτό σας κρατά ασφαλές.

Μήπως ένα VPN σας κρατά ασφαλή όταν Torrenting Έτσι?

Αν έχετε προστασία από διαρροές μαζί με μη καταγραφές και φυσικά κρυπτογράφηση και αλλαγή διεύθυνσης IP, θα είστε ασφαλείς όταν χτυπάτε. Αποτυγχάνετε σε ένα από αυτά ή αποφασίσετε να απενεργοποιήσετε ένα VPN μετά την ολοκλήρωση της λήψης κάτι ενώ έχετε ακόμα τον υπολογιστή σας torrent και ίσως έχετε πρόβλημα.

Πόσο σοβαρό θα είναι αυτό το πρόβλημα; Αυτό εξαρτάται από τον παροχέα υπηρεσιών Διαδικτύου σας.

Πώς ξεκινάτε με το PrivateVPN που προσφέρει όλα αυτά; Δημιουργώντας έναν λογαριασμό μαζί μας. Το κουμπί Αγορά στην κορυφή είναι αυτό που χρειάζεστε. Κάντε κλικ σε αυτό. Ρυθμίστε το λογαριασμό σας μέσω της εγγραφής 30 δευτερολέπτων. Κατεβάστε τον πελάτη μας. Συνδέω-συωδεομαι. Και παραμείνετε ασφαλείς όταν χτυπάτε.

Από το 2009, εξυπηρετήσαμε περισσότερους από 44.000 χρήστες και παρέχουμε 100% ανωνυμία χωρίς μια ενιαία παραβίαση δεδομένων.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Μια απαλλαγή από ευθύνη

Το PrivateVPN δεν πιστεύει στην πειρατεία. Ωστόσο, πιστεύει ότι η ιδιωτικότητα πρέπει να αποτελεί βασικό δικαίωμα στο διαδίκτυο. Και αυτό είναι που προσφέρει.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me