Το καλύτερο VPN για το Samsung Galaxy Note 9

Το καλύτερο VPN για το Samsung Galaxy Note 9

Από τον Michael Smolski, 2018-08-25 00:58:41 στην επιχείρηση


Ψάχνετε για το καλύτερο VPN για το Samsung Galaxy Note 9; Μετά από όλα, η νέα συσκευή σας είναι ένα θηρίο που έχει σχεδιαστεί για εργασία.

Αποθήκευση 512 GB. Μια κάρτα micro SD για ακόμα μεγαλύτερη αποθήκευση. Μια τεράστια μπαταρία 4000 mAh με μια εξίσου μαζική οθόνη 6,4 ιντσών που διαθέτει μέχρι και 8GB ram και επεξεργαστή octa-core.

Η Σημείωση 9 είναι μια συσκευή που μπορεί να χειριστεί την εργασία που οι περισσότεροι φορητοί υπολογιστές πρώτης κατηγορίας δεν μπορούσαν να πουν πριν από 8 χρόνια. Και αυτό σημαίνει ότι είτε θα το δουλέψετε είτε θα χρησιμοποιήσετε τη μεγάλη οθόνη για διασκέδαση, είτε ο καθένας, για να αξιοποιήσετε πλήρως και τα δύο, χρειάζεστε το καλύτερο VPN για το Samsung Galaxy Note 9.

Το καλύτερο VPN για το Σημειωματάριο Samsung Galaxy 9 πρέπει να υποστηρίζει περισσότερο από την αμερικανική και τη βρετανική Netflix

Ποιος χρειάζεται τηλεόραση όταν έχετε ένα τηλέφωνο 6,4 "; Είναι ένα βέλτιστο μέγεθος για ψυχαγωγία είτε βρίσκεστε στο κρεβάτι, είτε ταξιδεύετε είτε σε ένα γραφείο. Μπορείτε να το ονομάσετε φορητή τηλεόραση, εκτός από μια οθόνη που είναι καλύτερη από αυτή οποιασδήποτε μικρής τηλεόρασης διαθέσιμη.

Πιθανότατα θα θελήσετε να παρακολουθήσετε το Netflix ή το likes. Το καλύτερο VPN για τη Σημείωση 9 δεν μπορεί απλά να έχει διακομιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες για το Netflix. Η Αμερική έχει το πιο Netflix περιεχόμενο αλλά δεν έχει όλο το περιεχόμενο, για παράδειγμα, η Power δεν είναι διαθέσιμη στο American Netflix. Αντ 'αυτού, θα πρέπει να πληρώσετε πολλά για να το παρακολουθήσετε στις ΗΠΑ. Γιατί αν μπορείτε να πάρετε ένα VPN στην Ευρώπη για να είστε μια ημέρα πίσω από την ημέρα κυκλοφορίας και να το παρακολουθήσετε στο Netflix με την τρέχουσα συνδρομή σας?

Το PrivateVPN είναι το καλύτερο VPN για ροή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, καθώς αναγνωρίζει ότι υπάρχουν περισσότερες από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο όσον αφορά την ψυχαγωγία. Για παράδειγμα, η Σουηδία έχει κάποιο αποκλειστικό περιεχόμενο και το PrivateVPN προσφέρει επίσης διακομιστές που λειτουργούν με Netflix εκεί!

Ω, και ναι, "δουλεύουν" διακομιστές.

Το καλύτερο VPN για το Samsung Galaxy Note 9 δεν μπορεί απλά να παρέχει διακομιστές σε χώρες. Πρέπει να εργάζονται τόσο με τους ομοίους του Hulu όσο και του Netflix. Και αυτές οι δύο εταιρείες συνεχίζουν να καταβάλλουν σημαντικές προσπάθειες για να αποτρέψουν τις υπηρεσίες VPN από το να εργάζονται λόγω της πίεσης των εταιρειών που δίνουν δικαιώματα στο περιεχόμενο με αποτέλεσμα πολλοί διακομιστές που δεν εργάζονται λόγω ποτέ δεν έχουν ελεγχθεί. Κάνουμε τους ελέγχους μας!

Το καλύτερο VPN για τη Σημείωση 9 του Galaxy της Samsung πρέπει να είναι γρήγορο!

Το PrivateVPN δεν ισχυρίζεται ότι θα κάνει το διαδίκτυο πιο γρήγορα. Οποιαδήποτε εταιρεία VPN που ισχυρίζεται ότι καθιστά το διαδίκτυο σας γρηγορότερο είναι ψέματα, εκτός εάν ο πάροχος διαδικτύου σας περιορίζει ορισμένους ιστότοπους, το Διαδίκτυο σας θα πρέπει να λειτουργεί ακριβώς γύρω από το ίδιο με ένα VPN. Εάν το διαδίκτυο σας χάλια οφείλεται στην τοποθεσία σας, θα εξακολουθεί να πιπιλίζουν με ένα VPN.

Τι κάνει το PrivateVPN, όμως, αγοράζει το μεγαλύτερο μέρος της ικανότητάς του από τους παρόχους διαμετακόμισης IP απευθείας από τη φιλοξενία. Και αυτό κάνει μια τεράστια διαφορά, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν όρια που τίθενται από μια εταιρεία που φιλοξενεί. Και αν ψάχνετε για το καλύτερο VPN για το Samsung Galaxy Note 9, φυσικά, θέλετε ταχύτητα. Όποια ταχύτητα έχετε τώρα, θα πρέπει επίσης να έχετε όταν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία μας!

Πρέπει επίσης να εργάζεται παντού

Ορισμένες χώρες εμπόδισαν τη χρήση του VPN. Το καλύτερο VPN για το Samsung Galaxy Note 9 δεν σημαίνει τίποτα εάν το δίκτυό σας VPN δεν λειτουργεί όταν πηγαίνετε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ιράν ή την Κίνα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το PrivateVPN έρχεται με λειτουργία Stealth. Ένα VPN σας προστατεύει. Λοιπόν, η λειτουργία Stealth προστατεύει ένα VPN. Κανονικά υπάρχουν τρόποι ανίχνευσης εάν ένα VPN έχει πρόσβαση σε έναν ιστότοπο ή υπηρεσία, αλλά η λειτουργία Stealth σάς επιτρέπει να το παρακάμψετε.

Αν ψάχνετε για το καλύτερο VPN για τη Σημείωση 9, σκεφτείτε επίσης την Εξυπηρέτηση Πελατών!

Η διαφορά μεταξύ καλών και καλύτερων εταιρειών; Τις περισσότερες φορές είναι η διαφορά στην εξυπηρέτηση πελατών.

Συχνά ένας χρήστης μπερδεύεται και δεν μπορεί να καταλάβει κάτι που είναι μπροστά του, και εκεί είναι όπου η εξυπηρέτηση πελατών έρχεται αν είναι ακόμη και εκεί. Το PrivateVPN δεν έχει μόνο υπηρεσίες πελατών. Επίσης επιλέγεται συνεχώς ως η καλύτερη υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών. Μην το πάρετε από εμάς, πάρτε το από το vpnMentor.

"Το PrivateVPN είναι σαν ένα μπουτίκ VPN. όταν θέλετε να αισθανθείτε ότι κάποιος σας νοιάζει και ακούει τις ανάγκες σας, μπορείτε να εξαρτήσετε από αυτούς ».

Πρέπει να διατηρήσετε την επιχειρηματική σας εμπιστευτικότητα

Ξέρετε γιατί οι περισσότεροι φορητοί υπολογιστές είναι τόσο περιορισμένοι όσον αφορά τη χρήση; Προκειμένου τα πράγματα να είναι εμπιστευτικά. Μια παραβίαση δεδομένων θα μπορούσε να κοστίσει την εταιρεία για την οποία εργάζεστε ή να τρέχετε μαζικά. Και τηλέφωνα; Λοιπόν, αν εργάζεστε με τη Σημείωση 9, αυτό θα πρέπει να είναι εμπιστευτικό. Και τότε υπάρχουν και τα μηνύματα, τα στιγμιότυπα οθόνης, οι εικόνες, οι σημειώσεις, οι κωδικοί πρόσβασης και όλα αυτά τα δεδομένα μπορούν να υποκλαπούν και, βλασφημία, έχουμε πολλά πράγματα στα τηλέφωνά μας που δεν θα θέλαμε να δουν άλλοι.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το PrivateVPN διαθέτει κρυπτογράφηση 2048-bit με AES-256, το οποίο είναι το υψηλότερο επίπεδο κρυπτογράφησης που διατίθεται στην αγορά. Και όχι μόνο αυτό. Ως σουηδική εταιρεία, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες τι αμερικανικές εταιρείες δεν μπορούν. Πλήρης ιδιωτικότητα. Πως? Ακολουθώντας τον νόμο.

Είμαστε μια σουηδική εταιρεία και πρέπει να ακολουθήσουμε τους σουηδικούς νόμους που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να αποθηκεύσουμε κανένα αρχείο καταγραφής.

Δεν λέμε απλώς ότι όπως κάναμε πριν από την αποστολή logs, απλά δεν μπορούμε να αποθηκεύσουμε κανένα αρχείο για να συμμορφωθούμε με τους νόμους μας και όταν πρόκειται για το καλύτερο VPN για το Samsung Galaxy Note 9, όσον αφορά την ιδιωτικότητα ανησυχίες, δεν είναι υποχρεωτικά τα αρχεία καταγραφής δεδομένου ότι τα αρχεία καταγραφής καταστρέφουν το σκοπό της ιδιωτικής ζωής.

Το καλύτερο VPN για το Σημείωμα του Samsung Galaxy 9

Ίδια ταχύτητα. Πλήρης προστασία. Διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο. Αυτό προσφέρει το PrivateVPN.

Ελάτε μαζί μας τώρα.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me