Το καλύτερο VPN για το Netflix το 2018 (Δείτε όλο το περιεχόμενο του Netflix)

Το καλύτερο VPN για το Netflix το 2018 (Δείτε όλο το περιεχόμενο του Netflix)

Από PrivateVPN, 2018-09-16 10:44:26 στην ψυχαγωγία


Το Netflix δεν εδρεύει μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν βασίζεται μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το καλύτερο VPN για το Netflix το 2018 δεν είναι το VPN που έχει πολλούς διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ που υποστηρίζουν το Netflix. Είναι το VPN που υποστηρίζει πολλές χώρες όσο πηγαίνει Netflix. Σίγουρα, οι ΗΠΑ έχουν σίγουρα το μεγαλύτερο περιεχόμενο, αλλά δεν έχουν όλο το περιεχόμενο. Ορισμένες εκπομπές και ταινίες δεν είναι στις Η.Π.Α. ή το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά βρίσκονται σε άλλες χώρες. Το καλύτερο VPN για το Netflix το 2018 πρέπει να συνεργαστεί με το Netflix το 2018 αλλά και να προσφέρει όλο το περιεχόμενο που μπορείτε να παρακολουθήσετε.

Τι ακριβώς έχει το καλύτερο VPN για Netflix Ανάγκη?

Διακομιστές. Εξυπηρετητές εργασίας.

Και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα όταν πρόκειται για υπηρεσίες VPN.

Μια υπηρεσία μπορεί να έχει 100 διακομιστές σε τοποθεσίες όπου το Netflix έχει κάποιο αποκλειστικό περιεχόμενο, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα εάν οι διακομιστές αυτοί δεν λειτουργούν με το Netflix.

Οι περισσότερες υπηρεσίες δεν το ελέγχουν καθημερινά.

Αυτό έχει σημασία εξαιτίας του γεγονότος ότι η Netflix καταβάλλει συνεχή προσπάθεια να σταματήσουν οι διακομιστές VPN από το να εργάζονται με τη Netflix καθώς πιέζονται από πολλές εταιρείες για να το κάνουν. Γιατί κάποιος θα πρέπει να πληρώσει για συνδρομή τηλεόρασης σε μια χώρα x, εάν μπορεί να συνδεθεί με το Netflix ενώ είναι συνδεδεμένος με έναν συγκεκριμένο διακομιστή VPN και να έχει πρόσβαση στο συγκεκριμένο περιεχόμενο με το λογαριασμό Netflix?


Κάνει περισσότερη οικονομική λογική η άδεια χρήσης ορισμένων περιεχομένων σε άλλες χώρες. Αλλά αν οι άνθρωποι μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο σε κάτι στο Netflix τότε η εταιρεία που αγοράζει την άδεια να δείξει ότι το περιεχόμενο σε μια συγκεκριμένη χώρα χάνει χρήματα. Ως εκ τούτου, η πίεση αυτή.

Το PrivateVPN εξασφαλίζει ότι οι διακομιστές λειτουργούν και εάν σταματήσει να λειτουργεί, υπάρχει ένα νέο.

Οι τοποθεσίες που έχουν σημασία όταν πρόκειται για το καλύτερο VPN για το Netflix

PrivateVPN έρχεται με διακομιστές που συνεργάζονται με το Netflix στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, τη Γαλλία, την Ιαπωνία, τη Δανία, τη Φινλανδία, τη Γερμανία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία, την Ελβετία, την Ολλανδία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Αυστραλία,.

Αυτός δεν είναι ένας διακομιστής σε κάθε χώρα, αλλά όταν πρόκειται για το καλύτερο VPN για το Netflix το 2018, χρειάζεται μόνο να αποκτήσετε πρόσβαση σε διακομιστές με αποκλειστικό περιεχόμενο και εάν έχετε πρόσβαση σε όλους αυτούς τους διακομιστές που συνεργάζονται με το Netflix, αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε για να αποκτήσετε τα πάντα από το Netflix!

Δεν προσφέρουμε εξυπηρετητές σε όλες τις χώρες του πλανήτη, αλλά οι διακομιστές που προσφέρουμε παρέχουν πρόσβαση σε κάτι αποκλειστικό. Και το "αποκλειστικό" είναι αυτό που πρέπει να αναζητήσετε όταν πρόκειται για το καλύτερο VPN για το Netflix το 2018.

Ας προσέξετε να δείτε τον πλήρη οδηγό μας για την απεμπλοκή του Netflix αν έχετε κάποια προβλήματα!

Το καλύτερο VPN για Netflix δεν πρέπει επίσης να επιβραδύνει το Netflix σας

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ένα VPN θα κάνει το διαδίκτυο σας ταχύτερο αλλά ειλικρινά, στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν θα είναι η μόνη φορά που θα συμβεί είναι εάν ο πάροχος Διαδικτύου σας σκοπίμως επιβραδύνει το Netflix σας που είναι παράνομο στις περισσότερες χώρες. Τι το καλύτερο VPN για το Netflix το 2018 πρέπει να κάνει όμως δεν επιβραδύνει το διαδίκτυο σας.

Πως? Επενδύοντας στην υψηλότερη ποιότητα του διαδικτύου. Στο PrivateVPN αγοράζουμε το μεγαλύτερο μέρος της ικανότητας του διαδικτύου από τους παρόχους διαμετακόμισης IP απευθείας. Πιθανότατα δεν ξέρετε τι σημαίνει αυτό, αλλά για να σας δώσει μια σύγκριση, μπορείτε επίσης να αγοράσετε την ικανότητα του διαδικτύου από τη φιλοξενία ιστοσελίδων, και αυτές είναι πολύ πιο αργές. Μια κοινή επιλογή, όπως φυσικά, είναι πολύ φθηνότερα.

Αυτό που προσπαθούμε να πούμε είναι ότι εάν η σύνδεσή σας στο Internet είναι χάλια, λυπούμαστε. Δεν σας βοηθάει. Το Netflix σας θα είναι ακόμα αργό. Αλλά δεν θα το επιβραδύνουμε με την υπηρεσία μας.

Το Netflix λειτουργεί σε πολλές πλατφόρμες. Έτσι πρέπει το καλύτερο VPN για το Netflix το 2018.

Το καλύτερο VPN για το Netflix το 2018 δεν θα πρέπει να παρέχει μόνο πολλούς διακομιστές εργασίας αλλά και να εργάζεται σε πολλές πλατφόρμες. Όπως κάνει και η Netflix. Η συνήθης υποστήριξη των συσκευών Windows, των συσκευών Apple, των συσκευών Android είναι φυσικά εκεί, υποστηρίζεται επίσης το Fire TV Stick, και οι συσκευές Linux!

Αυτές είναι σχεδόν όλες οι συσκευές εκεί έξω με το Chromecast που δεν υποστηρίζει καμία υπηρεσία VPN. Και αν είστε πιο προηγμένος χρήστης, υποστηρίζονται επίσης το OpenVPN και οι δρομολογητές.

Το καλύτερο VPN για το Netflix το 2018 δεν πρέπει να κοστίζει περισσότερο από τη συνδρομή Netflix

Φανταστείτε να πληρώνετε για μια υπηρεσία VPN περισσότερο από ό, τι για το Netflix σας. Το BestVPN επέλεξε το PrivateVPN ως την καλύτερη υπηρεσία αξίας. Όλα όσα χρειάζεστε για το Netflix με χαμηλό κόστος. Δεν είναι περίεργο γιατί η BestVPN μας πήρε!

Ω, και αν είστε απογοητευμένοι, έχετε 30 ημέρες για να ζητήσετε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Γιατί νομίζετε ότι δίνουμε αυτήν την επιλογή; Όπως είμαστε σίγουροι για την υπηρεσία μας! Ψάχνετε για το καλύτερο VPN για το Netflix; Ελα μαζί μας.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me