Το καλύτερο VPN για το iPhone XS

Το καλύτερο VPN για το iPhone XS

Από τον Michael Smolski, 2018-10-19 19:57:15 στην επιχείρηση


Έχεις το νέο iPhone XS; Ένα νέο τηλέφωνο, μια νέα αρχή, σωστά; Παρόλο που ίσως να μην ενδιαφέρεστε για το τηλέφωνό σας σε δύο εβδομάδες, τώρα το καλύτερο VPN για το iPhone XS θα είναι πάντα βολικό.

Έτσι τι χρειάζεται το καλύτερο VPN για το iPhone XS?

Το καλύτερο VPN για το iPhone XS χρειάζεται να παρέχει διακομιστές που λειτουργούν με όλα όσα μπορεί να θέλετε να παρακολουθήσετε, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε

Αν αγοράσετε ένα τηλέφωνο για περισσότερα από $ 1000 και πολλά άλλα στην Ευρώπη, αναμένετε ότι θα είναι κορυφαία και ενώ η οθόνη OLED μπορεί να είναι η καλύτερη ακόμα σε iPhone, αυτό έχει σημασία μόνο εάν έχετε πρόσβαση στη σωστή ψυχαγωγία.

Το καλύτερο VPN για το iPhone XS πρέπει να είναι σε θέση να σας παρέχει πρόσβαση σε όλες τις πλατφόρμες που παρακολουθείτε. Δεν είναι αρκετό για ένα VPN να έχει διακομιστές στις Η.Π.Α.. Οι διακομιστές πρέπει να λειτουργούν με πλατφόρμες και το PrivateVPN παρέχει διακομιστές που δεν λειτουργούν μόνο με το αμερικανικό Netflix αλλά και με σουηδικούς και ισπανικούς διακομιστές με δεκάδες άλλους, με το PrivateVPN να υποστηρίζει τις περισσότερες περιοχές Netflix, απελευθερώνοντας ολόκληρη τη βιβλιοθήκη Netflix στο τηλέφωνό σας. Και αυτό είναι σημαντικό καθώς το αμερικανικό Netflix έχει τα περισσότερα από τις εκπομπές και τις ταινίες, αλλά δεν έχει όλα αυτά.

Το καλύτερο VPN για το iPhone XS, φυσικά, δεν αφορά μόνο την υποστήριξη του Netflix. Το DAZN είναι μια πλατφόρμα συνδρομής για αθλητικές συναντήσεις που υποστηρίζεται μόνο από ένα πολύ μικρό αριθμό υπηρεσιών VPN. Το PrivateVPN το υποστηρίζει.

Και ας μην ξεχνάμε τον Hulu και τον αμερικανικό Amazon Prime. Και ναι, για τους λάτρεις του BBC, το PrivateVPN υποστηρίζει επίσης το BBC iPlayer.

Αν ψάχνετε για το καλύτερο VPN για το iPhone XS, η ψυχαγωγία έχει σημασία. Αυτό είναι ένα μεγάλο τηλέφωνο για. Χρειάζεται πρόσβαση σε όλα.

Το καλύτερο VPN για το iPhone XS πρέπει επίσης να σας κρατήσει ασφαλή

Ανησυχείτε για τις πληροφορίες σας; Τα καλά νέα είναι ότι οι περισσότερες κυβερνήσεις δεν με νοιάζουν αρκετά για να δουν τις προσωπικές σας πληροφορίες, αλλά είναι καλύτερα να είσαι ασφαλής από το συγγνώμη, σωστά? Και σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι η κυβέρνηση αλλά συχνά κάποιος που δεν σας αρέσει αυτό είναι το πρόβλημα.

Για να προστατεύσετε τον εαυτό σας, καλά, λαμβάνετε ήδη καλά μέτρα χρησιμοποιώντας ένα VPN που θα αλλάξει το IP σας, αλλά αυτό δεν αρκεί. Η κρυπτογράφηση είναι ένα μεγάλο πράγμα, αλλά ο τύπος της κρυπτογράφησης έχει πράγματι σημασία και το PrivateVPN έρχεται με κρυπτογράφηση 2048-bit με το AES-256, το οποίο είναι το υψηλότερο επίπεδο κρυπτογράφησης που διατίθεται στην αγορά. Είναι όπως οι στρατιώτες χρησιμοποιούν, που θα σας προστατεύσει.

Η κρυπτογράφηση καθιστά ουσιαστικά τα δεδομένα που μεταδίδονται ακατάλληλα. Και αυτό θα σας προστατεύσει, ειδικά εάν συνδεθείτε σε δωρεάν δίκτυα Wi-Fi επειδή είναι "δωρεάν". Είναι πολύ εύκολο για οποιονδήποτε να κλέψει πληροφορίες από εσάς εάν είστε συνδεδεμένοι σε ένα ανοιχτό δίκτυο και δεν χρησιμοποιείτε VPN.

Αλλά το πιο σημαντικό όσον αφορά την ασφάλεια και την ασφάλεια, το καλύτερο VPN για το iPhone XS πρέπει επίσης να σας προστατεύει από διαρροές όλων των ειδών γιατί εάν διαρρεύσει κάτι, τότε όλες οι προφυλάξεις που λαμβάνονται είναι για τίποτα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα δείτε τους φίλους της IPv6 Προστασίας Διαρροών μαζί μας. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο το διαδίκτυο θα σταματήσει να λειτουργεί εάν αποσυνδεθεί ένα VPN το οποίο επίσης βοηθάει αν βρίσκεστε σε έναν απαγορευμένο ιστότοπο στον οποίο δεν πρέπει να έχετε πρόσβαση. Και ας μην ξεχνάμε, Η Stealth Mode είναι επίσης διαθέσιμη έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PrivateVPN σε χώρες όπου απαγορεύεται όπως η Κίνα.


Το καλύτερο VPN για το iPhone XS πρέπει να είναι αξιόπιστο

Μπορείτε να εμπιστευθείτε το PrivateVPN; Επωφεληθείτε από την βραβευμένη υποστήριξη πελατών μας και θα δείτε!

Είναι δύσκολο να εμπιστευτείτε μια εταιρεία για να σας κρατήσει ασφαλή στο διαδίκτυο, ειδικά με το ιστορικό των υπηρεσιών VPN που διαρρέουν πληροφορίες σε παρόμοιους παρόχους διαδικτύου. Να γιατί η θέση της υπηρεσίας VPN έχει σημασία. Ο μόνος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε είναι εάν νομικά δεν υπάρχει καμία δυνατότητα αυτής της υπηρεσίας VPN να αποθηκεύει ημερολόγια. PrivateVPN; Βασίζεται στη Σουηδία με κάποιους από τους καλύτερους νόμους περί ιδιωτικότητας.

Το καλύτερο VPN για το iPhone XS δεν πρέπει να ξεχνάμε για την ταχύτητα

Η αλήθεια είναι ότι εάν ο πάροχος Διαδικτύου σας δεν επιβραδύνει ορισμένους ιστότοπους για εσάς, ένα VPN δεν θα επιταχύνει αυτό που κάνετε, αλλά το καλύτερο VPN για το iPhone XS δεν θα σας επιβραδύνει. Κάτι που οι εταιρίες VPN αποτυγχάνουν, παρέχοντας σας την δυνατότητα διαδικτύου από τις εταιρείες φιλοξενίας και όχι από τους παρόχους IP διαμετακόμισης απευθείας.

Το PrivateVPN δεν θα κάνει τα πράγματα πιο γρήγορα, αλλά θα κρατήσει τα πράγματα με την ταχύτητα του διαδικτύου σας.

Το καλύτερο VPN για το iPhone XS

Είναι αυτό που ψάχνετε στο καλύτερο VPN για το iPhone XS?

Αν ναι, μαζί μας σήμερα!

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me