Είναι οι φτηνές υπηρεσίες VPN αξίζει τον κόπο;

Είναι φτηνές υπηρεσίες VPN αξίζει τον κόπο?

Από τον Michael Smolski, 2019-11-01 20:08:47 στην υπηρεσία VPN


Φτηνές υπηρεσίες VPN αξίζουν τον κόπο; Όταν αναζητήσατε αυτό στο Google, συναντήσατε μια λίστα με τις φτηνές υπηρεσίες VPN, αλλά συναντήσατε και περιεχόμενο που σας λέει ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε καθόλου υπηρεσίες VPN.

Το ζήτημα με όλο αυτό το περιεχόμενο; Είναι ότι υποτίθεται ότι οι χρήστες θέλουν να χρησιμοποιούν υπηρεσίες VPN μόνο για να παραμείνουν ιδιωτικοί στο διαδίκτυο.

Είναι φτηνές υπηρεσίες VPN αξίζει να εξαρτάται πλήρως για τις ανάγκες σας

Και τελικά, υπάρχουν 4 βασικοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN.

  1. Για την απεμπλοκή του αποκλεισμένου περιεχομένου από τον παροχέα / το σχολείο σας.
  2. Για πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής / ιστότοπους που δεν είναι διαθέσιμα στη χώρα σας. (51% των χρηστών VPN χρησιμοποιούν υπηρεσίες VPN γι 'αυτό.)
  3. Για να χρησιμοποιήσετε κρυπτογράφηση σε μέρη όπως το Starbucks για να αποτρέψετε τους ανθρώπους γύρω σας από την πρόσβαση στα δεδομένα σας όταν είστε συνδεδεμένοι στο ίδιο δίκτυο.
  4. Για απόρρητο / ασφάλεια. (Αυτό είναι περίπλοκο)

Οι φτηνές υπηρεσίες VPN δεν αξίζει τον κόπο ως προς την ποσότητα του διακομιστή

Αν ψάχνετε για μια υπηρεσία που θα σας δώσει πρόσβαση όχι μόνο σε όλες τις μεγάλες χώρες, αλλά και σε όλες τις μεγάλες πόλεις, εκεί όπου φτηνές υπηρεσίες VPN συχνά δεν αξίζουν.

...Αλλά πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί πρέπει να έχετε πρόσβαση σε χιλιάδες εξυπηρετητές στην πρώτη θέση.

Εάν πρόκειται για επιχειρηματικούς σκοπούς και χρειάζεστε απλά μια μεγάλη ποικιλία εξυπηρετητών, τότε θα πρέπει να πάτε για μια ακριβότερη υπηρεσία.

Αν ψάχνετε για να ξεμπλοκάρετε τις υπηρεσίες ψυχαγωγίας, ωστόσο, η ποσότητα δεν συσχετίζεται με την ποιότητα, και οι διακομιστές που εργάζονται.

Ένα καλό παράδειγμα; Η υπηρεσία μας PrivateVPN.

Δεν έχει 3.000 διακομιστές. Δεν έχει καν χιλιάδες, αλλά υποστηρίζει τις περισσότερες περιοχές Netflix στην αγορά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ξεμπλοκάρετε το μεγαλύτερο μέρος του Netflix περιεχομένου.

Ως άνθρωποι, όλοι φυσικά επιλέγουμε περισσότερα. Αγαπάμε την ποσότητα, και οι υπηρεσίες VPN εμπορεύονται την υπηρεσία τους με αυτόν τον τρόπο. Υποθέτουμε αυτόματα ότι μια υπηρεσία είναι καλύτερη αν έχει περισσότερους διακομιστές, όπως τότε μπορείτε να ξεκλειδώσετε περισσότερο περιεχόμενο.

Ωστόσο, αυτό, δυστυχώς, δεν συμβαίνει.

Υπηρεσίες όπως το ESPN +, το DAZN, το Hulu, το Starz και όλες οι άλλες υπηρεσίες streaming με γεωγραφικούς περιορισμούς καταβάλλουν προσπάθειες για την αποτροπή των υπηρεσιών VPN.

Γιατί; Όπως θα έπρεπε, διαφορετικά, αυτές οι εταιρείες θα παραβίαζαν τις συμβατικές τους συμφωνίες για το πού δείχνουν περιεχόμενο.

Ως αποτέλεσμα, οι διακομιστές VPN δεν λειτουργούν μόνο αυτόματα με υπηρεσίες ψυχαγωγίας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι φτηνές υπηρεσίες VPN με χαμηλότερη ποιότητα εξυπηρετητών αξίζουν αυτόματα, όμως.

Το μικρότερο δεν ισούται αυτόματα με την ποιότητα.

Αυτό που είναι πιο σημαντικό σε αυτήν την περίπτωση είναι αν οι διακομιστές που θέλετε να χρησιμοποιήσετε υποστηρίζουν τις πλατφόρμες ψυχαγωγίας που θέλετε να έχετε πρόσβαση.

Είναι φθηνές υπηρεσίες VPN αξίζει τον κόπο όταν έρχεται στην ασφάλεια?

Στην ανάρτησή μας σχετικά με το αν αξίζουν οι δωρεάν υπηρεσίες VPN, αναφέραμε ότι όταν υπάρχει κάτι δωρεάν, τείνετε να πληρώνετε με το νόμισμα της ιδιωτικής ζωής.

Οι υπηρεσίες VPN είναι μια επιχείρηση. Πρέπει να κερδίσουν χρήματα ακόμη και για το σκοπό της εκτέλεσης.

Πώς λοιπόν λειτουργεί μια υπηρεσία δωρεάν και κερδίστε χρήματα; Με την πώληση των δεδομένων σας.

Οι δωρεάν υπηρεσίες VPN συλλέγουν τα αρχεία καταγραφής στη χρήση και στη συνέχεια τα πωλούν, κατά τη διαδικασία εξαλείφοντας πλήρως το σημείο ενός VPN στο πρώτο σημείο.

Από την άλλη πλευρά, οι υπηρεσίες με πληρωμή έχουν, στο παρελθόν, είπαν ότι δεν αποθηκεύουν κούτσουρα και έκαναν τα οποία έκαναν μια δέσμη υψηλού προφίλ χάκερ στη φυλακή.

Η αλήθεια είναι ότι ενώ ένα VPN θα κρατήσει τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή από τους hackers γύρω σας μέσω κρυπτογράφησης και θα σας προσφέρει μια διαφορετική διεύθυνση IP για να αποκρύψετε την τοποθεσία σας, αυτό συχνά δεν αρκεί για να παραμείνει πλήρως ασφαλές στο διαδίκτυο.

Η διεύθυνση IP αλλάζει; Είναι υπέροχο μέχρι να διαρρεύσει. Γι 'αυτό είναι σημαντικό ο πελάτης που χρησιμοποιείτε να έχει και τις σωστές προφυλάξεις ασφαλείας.

Αυτό είναι όπου PrivateVPN έρχεται με χαρακτηριστικά όπως IPv6 Διαρροή Προστασία, DNS Διαρροή Προστασία, App Guard, και Killswitch.

Είναι αρκετό τότε; Εξαρτάται από αυτό που ψάχνετε.

Οι εταιρείες που συλλέγουν δεδομένα σχετικά με εσάς θα εξακολουθήσουν να μπορούν να σας δείξουν τις διαφημίσεις που βλέπετε ήδη καθώς η IP σας μπορεί να αλλάξει, οι ιστότοποι μπορούν να συλλέξουν χιλιάδες διαφορετικά σημεία δεδομένων σε εσάς ούτως ή άλλως. Μετά από όλα, εξακολουθείτε να παίζετε το ίδιο λειτουργικό σύστημα, εξακολουθείτε να έχετε την ίδια ανάλυση οθόνης και, ακόμα, να πετάξετε το ίδιο πρόγραμμα περιήγησης στο Web με την ίδια κάρτα γραφικών. Όλα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας. Αυτό ονομάζεται αποτύπωση δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Είναι φτηνές υπηρεσίες VPN αξίζει τον κόπο?

Αναφέραμε ότι υπάρχουν τέσσερις κύριοι λόγοι για τους οποίους οι χρήστες χρησιμοποιούν υπηρεσίες VPN.

Η απάντηση στο αν αξίζει ή όχι, είναι πολύ περίπλοκο.

Εξαρτάται από την συγκεκριμένη υπηρεσία και γι 'αυτό στο PrVPNivate παρέχουμε μια δοκιμή χωρίς κίνδυνο για 7 ημέρες, η οποία δεν προϋποθέτει την παροχή κάρτας. Απλά εγγραφείτε και είστε έτοιμοι να φύγετε.

Και ανακαλύψτε τον εαυτό σας όταν ξεμπλοκάρετε όλες τις υπηρεσίες ροής που θέλετε να έχετε πρόσβαση.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me