Το καλύτερο VPN για τυχερά παιχνίδια (και το χρειάζεστε πραγματικά;)

Το καλύτερο VPN για τυχερά παιχνίδια (και το χρειάζεστε πραγματικά;)

Από Michael Smolski, 2019-08-26 13:57:52 στην ψυχαγωγία


Εάν έχετε ψάξει ποτέ έναν οδηγό για το καλύτερο VPN για τυχερά παιχνίδια, θα βρείτε περιεχόμενο που δεν έχει νόημα, αλλά αυτό είναι γραμμένο εξ ολοκλήρου με το SEO στο μυαλό. Ένα VPN που είναι "πολλαπλή πλατφόρμα" δεν είναι στην πραγματικότητα ένας λόγος για να χρειάζεστε ένα VPN για τυχερά παιχνίδια. Σε αυτόν τον οδηγό μιλάμε για το λόγο που μπορεί να χρειαστείτε το καλύτερο VPN (ή οποιοδήποτε VPN για αυτό το θέμα) για τυχερά παιχνίδια, διότι δεν το χρειάζονται όλοι πρώτα, ακολουθούμενο από το πώς να το εγκαταστήσετε σε κάθε πλατφόρμα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που αναζητούν το καλύτερο VPN για τυχερά παιχνίδια το χρειάζονται γιατί δεν μπορούν πλέον να παίξουν τα περισσότερα παιχνίδια

Είτε η Κίνα δεν επιτρέπει σε ορισμένες αμερικανικές πλατφόρμες που απαιτούν ορισμένα παιχνίδια. Ή αν οι ΗΠΑ επιβάλλουν κυρώσεις στο Ιράν, με αποτέλεσμα οι αμερικανικές παραγωγές να μην είναι διαθέσιμες στο Ιράν, το καλύτερο VPN για τυχερά παιχνίδια θα μπορεί να λύσει το πρόβλημα.

Παρόλο που, θεωρητικά, οι περισσότερες υπηρεσίες VPN θα πρέπει να είναι σε θέση να επιλύσουν το ζήτημα, ανάλογα με το επίπεδο λογοκρισίας στη χώρα όπου το παιχνίδι που θέλετε να παίξετε δεν λειτουργεί. Και δυστυχώς, οι κυρώσεις και η λογοκρισία τείνουν να έρχονται σε ζεύγη.

Εάν η χώρα που βρίσκεστε έχει μόνο κυρώσεις:

Οι αποκλεισμοί λόγω κυρώσεων είναι πολύ εύκολο να παρακάμψουν. Αυτά είναι τα ζητήματα που συχνά δεν απαιτούν το καλύτερο VPN για τυχερά παιχνίδια και μπορούν να λυθούν με σχεδόν οποιαδήποτε υπηρεσία VPN εκεί έξω.

Γιατί; Καθώς οι εταιρείες τυχερών παιχνιδιών θέλουν να παίζετε παιχνίδια. Είναι σημαντικό για αυτούς να το κάνετε. Αλλά πρέπει επίσης να ακολουθήσουν το νόμο έτσι ώστε να μην έχουν πρόβλημα. Και λόγω αυτού, βάζουν γεω-μπλοκ που σας εμποδίζουν να παίζετε παιχνίδια, αλλά αυτό είναι επίσης εύκολα passable, υπό την προϋπόθεση ότι μια υπηρεσία VPN έχει διακομιστές σε περιοχές όπου το παιχνίδι δεν είναι μπλοκαρισμένο.

Αν αυτό ήταν ο Hulu, θα έπρεπε να διαβάσετε έναν ολόκληρο οδηγό γι 'αυτό. Ωστόσο, δεν είναι. Γι 'αυτό δεν χρειάζεστε το καλύτερο VPN για τυχερά παιχνίδια για να παρακάμψετε αυτό το είδος γεω-μπλοκ.

Εάν η χώρα έχετε είτε κυρώσεις + / είτε λογοκρισία:

Η λογοκρισία σημαίνει συχνά ότι και η χώρα σας έχει απαγορεύσει τις υπηρεσίες VPN. Η αποτελεσματικότητα μιας τέτοιας απαγόρευσης; Εξαρτάται από τη χώρα. Η Κίνα είναι εξαιρετικά καλή σε αυτό, για παράδειγμα, καθώς είναι αδύνατο να τρέξει ένα τυπικό VPN εκεί.

Το καλύτερο VPN για τυχερά παιχνίδια σε χώρες όπως η Κίνα; Πρόκειται για ένα VPN που χρησιμοποιεί το Stealth VPN, και αυτό είναι για οτιδήποτε, είτε πρόκειται για τυχερά παιχνίδια είτε όχι. Κάτι που έρχεται με το PrivateVPN.

Δείτε, οι υπηρεσίες VPN είναι εύκολα ανιχνεύσιμες ως υπηρεσίες VPN επειδή η επισκεψιμότητά τους δεν συνδυάζεται με την κανονική κίνηση. Κάτι που καθορίζει το Stealth VPN. Εάν το VPN σας έχει αυτή την επιλογή, είναι το καλύτερο VPN για τυχερά παιχνίδια για εσάς, καθώς θα είναι σε θέση να παρακάμψει την κυβέρνηση καθώς και οποιεσδήποτε κυρώσεις.

Χρειάζεστε πραγματικά το καλύτερο VPN για τυχερά παιχνίδια ή οποιοδήποτε VPN για τυχερά παιχνίδια αν τα παιχνίδια σας δεν είναι γεωφυσικά?

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς πληρώνετε μια υψηλή τιμή για το διαδίκτυο και ότι σε χαρτί έχετε μια εξαιρετική σχέση, αλλά όταν αυτό συμβαίνει, το παιχνίδι σας, ενώ σε ένα σημείο μπορεί να είναι εντάξει, σε άλλο γίνεται εντελώς απίθανο?

Ονομάζεται θόρυβος του Διαδικτύου, και αν το έχετε ακούσει ή όχι, αν παίζετε παιχνίδια ή γενικά χρησιμοποιείτε πολλούς διαδικτυακούς τόπους, περισσότερο επηρεάσατε περισσότερο από μία φορά στο παρελθόν.

Ο θρυμματισμός του Διαδικτύου είναι κάτι που οι πάροχοι κάνουν για να "ελαχιστοποίηση της συμφόρησης"Με ειρωνεία δημιουργεί συμφόρηση, για εσάς, ως άτομο, που χρειάζεται το Διαδίκτυο περισσότερο.

Οι περισσότεροι πάροχοι είναι σε θέση να το κάνουν καθώς οι περισσότερες χώρες στερούνται τους σωστούς νόμους για να το αποτρέψουν, και αν αναρωτιόσασταν ποτέ πώς ένα παιχνίδι που λειτουργεί εξαιρετικά ξαφνικά είναι ανούσιο για μια σειρά λεπτών, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι οι διακομιστές του παιχνιδιού, αλλά ο πάροχός σας στο διαδίκτυο που χρησιμοποιεί το internet throttling.

Εάν επενδύσετε σε ένα υπερβολικά δαπανηρό δρομολογητή, μπορείτε πραγματικά να παρακάμψετε το ζήτημα, καθώς ορισμένοι δρομολογητές όπως το AmpliFI μπορούν να αλλάξουν μεταξύ λωρίδων εύρους ζώνης και να παρακάμψουν το πρόβλημα, αλλά αξίζει να ξοδέψετε πάνω από $ 300 για αυτή την αιτία όταν ένα VPN μπορεί να παρακάμψει το ρυθμό πάροχο Διαδικτύου?

Ίσως το δοκιμάσετε μόνοι σας με το PrivateVPN. Χωρίς ρίσκο. Η εγγραφή διαρκεί μόνο μερικά δευτερόλεπτα και δεν ζητάμε καν το όνομά σας.

Τι προσφέρει το καλύτερο VPN για τυχερά παιχνίδια?

Έρχεται με μια ποικιλία εξυπηρετητών, αλλά και με τη σωστή ισορροπία ποιότητας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχουν δωρεάν υπηρεσίες VPN, αν χρειάζεστε ένα VPN για τυχερά παιχνίδια. Μια δωρεάν υπηρεσία VPN δεν θα επιταχύνει τα παιχνίδια σας, καθώς καθώς θα μπορούσε να βοηθήσει με το σπάσιμο του Διαδικτύου, οι διακομιστές από την υπηρεσία δεν θα είναι σε θέση να παρέχουν την ταχύτητα που επιθυμείτε και τελικά είναι δωρεάν, έτσι δεν μπορείτε έχουν οποιεσδήποτε προσδοκίες.

PrivateVPN; Δεν είναι δωρεάν, αλλά προσφέρει την ήδη αναφερθείσα χωρίς κινδύνους δοκιμή 7 ημερών που είναι ίσως η απλούστερη δοκιμή 7 ημερών που θα αντιμετωπίσετε ποτέ. Και μετά από αυτό? Οι άνθρωποι αγαπούν την αξία που προσφέρουμε.

Τι είναι πιο σημαντικό όταν πρόκειται για υπηρεσίες VPN για τυχερά παιχνίδια; Ποιότητα ή ποσότητα; Λίγο και των δύο, με μεγαλύτερη ανάγκη για ποιότητα.

Τελικά, εάν μια υπηρεσία έχει μόνο 3 τοποθεσίες διακομιστών, δεν αξίζει τον κόπο επειδή δεν θα μπορέσετε να συνδεθείτε με έναν εξυπηρετητή που είναι πιο κοντά σας, με αποτέλεσμα τα παιχνίδια σας να μην έχουν την υψηλότερη ταχύτητα.

Ταυτόχρονα, δεν χρειάζονται 3.000 διακομιστές, αν δεν έχουν όλες σταθερή ποιότητα.

Πολλοί πάροχοι αγοράζουν ικανότητα διαδικτύου από εταιρείες που φιλοξενούν και όχι παρόχους IP διαμετακόμισης άμεσα. Αυτό είναι σίγουρα πολύ φθηνότερο και επιτρέπει περισσότερους διακομιστές, αλλά αυξάνει την καθυστέρηση και μειώνει τις ταχύτητες λήψης.

Το καλύτερο VPN για τυχερά παιχνίδια; Είναι αυτός που έχει αρκετούς διακομιστές για να μην είναι κανείς πολύ μακριά από ένα διακομιστή σε ένα σημείο, ενώ ταυτόχρονα θα έρχεται απευθείας με την ικανότητα διαδικτύου από τους παρόχους διαμετακόμισης IP. Εάν λείπει κάποιος από αυτούς, το VPN που χρησιμοποιείτε δεν είναι το καλύτερο VPN για τυχερά παιχνίδια και δεν θα σας προσφέρει τα πλήρη πλεονεκτήματα ενός VPN όταν πρόκειται για θλίψη στο διαδίκτυο, καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάτι άλλο που επιβραδύνει έχετε κάτω ούτως ή άλλως.

PrivateVPN; Προσφέρει ισορροπία σε όλα. Δεν έχετε χιλιάδες διακομιστές, αλλά έχετε διακομιστές που επικεντρώνονται στην ποιότητα για να βεβαιωθείτε ότι η λανθάνουσα κατάσταση είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερη από την άποψη της ποιότητας του διακομιστή και της απόστασης από εσάς.

Πώς να δημιουργήσετε ένα VPN σε όλες τις πλατφόρμες παιχνιδιών σας

Εάν έχετε ελέγξει ήδη τον ιστότοπό μας, τότε έχετε παρατηρήσει ότι διαθέτουμε μια εφαρμογή Android και iOS. Παρατηρήσατε επίσης ότι δουλεύουμε με Windows, macOS, ακόμα και με συσκευές Linux. Αυτό που πιθανώς δεν παρατηρήσατε είναι οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας ενός VPN στο PS4 σας, το Xbox ή ακόμα και το Nintendo Switch.

Και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι υπηρεσίες VPN δεν λειτουργούν με αυτές τις πλατφόρμες. Δεν υπάρχουν υπηρεσίες VPN.

Αυτό είναι κάτι που θα θέλαμε να κάνουμε στο PrivateVPN, εξετάζοντας πόσα άτομα χρησιμοποιούν αυτές τις πλατφόρμες, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατή.

Τι μπορείτε να κάνετε αντ 'αυτού για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για τυχερά παιχνίδια ούτως ή άλλως; Εγκαταστήστε ένα VPN στο δρομολογητή σας. Καλύπτουμε τη διαδικασία σχετικά με αυτό στον ιστότοπό μας, τον οποίο συνιστούμε να ελέγξετε. Θα σας βοηθήσει να κάνετε τις υπηρεσίες VPN να λειτουργούν σε πλατφόρμες που δεν επιτρέπουν άμεσες υπηρεσίες VPN.

Το καλύτερο VPN για τυχερά παιχνίδια?

Το καλύτερο VPN για τυχερά παιχνίδια, όμως; Δεν είναι αυτό που επιτρέπει τη σύνδεση "πολλαπλών πλατφορμών". Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PrivateVPN με 6 διαφορετικές συσκευές ανά πάσα στιγμή και δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα. Δεν μιλάμε πολύ για τα blog μας, διότι δεν πιστεύουμε ότι είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα. Είναι κάτι που κάθε πάροχος VPN θα πρέπει να παρέχει λαμβάνοντας υπόψη πόσα συσκευές χρησιμοποιούμε αυτές τις μέρες.

Για τα άτομα με λογοκρισία, το καλύτερο VPN για τυχερά παιχνίδια είναι αυτό που παρέχεται με το Stealth VPN. Για όσους δεν το χρησιμοποιούν, οποιοδήποτε VPN θα το κάνει. Και για όλους όσοι επιθυμούν να παίξουν παιχνίδια χωρίς θόρυβο στο διαδίκτυο; Ένα μίγμα ποιοτικών και ποσοτικών ζητημάτων.

Αλλά αναζητάτε μόνο ένα VPN για τυχερά παιχνίδια ή θέλετε επίσης να έχετε πρόσβαση στην ψυχαγωγία; Αν θέλετε επίσης να παρακολουθήσετε το Hulu, το DAZN, το Hotstar ή κάποια άλλη πλατφόρμα που δεν λειτουργεί αυτήν τη στιγμή στη χώρα σας, έχουμε κατά πάσα πιθανότητα έναν οδηγό για αυτό στο ιστολόγιό μας που περνάει πώς να ξεμπλοκάρει αυτές τις πλατφόρμες βήμα προς βήμα.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me