Το καλύτερο VPN για το τηλεοπτικό ραδιόφωνο πυρκαγιάς το 2019

Το καλύτερο VPN για το τηλεοπτικό ραδιόφωνο πυρκαγιάς το 2019

Από Michael Smolski, 2019-01-29 12:33:59 στην ψυχαγωγία


Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές υπηρεσίες VPN μέχρι να αρχίσετε να ψάχνετε για το καλύτερο VPN για το Fire TV Stick το 2019. Πρώτον, πολλές υπηρεσίες VPN δεν διαθέτουν εφαρμογές για το Amazon Fire TV Stick, πράγμα που σημαίνει ότι ανεξάρτητα από το πόσα διακομιστές η υπηρεσία δεν θα είναι ποτέ ικανοποιημένη, καθώς δεν θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το περιεχόμενο που θέλετε να παρακολουθήσετε στην τηλεόρασή σας.

Αλλά από όλες τις υπηρεσίες VPN που λειτουργούν με το Fire TV Stick, ποιος χρειάζεται κάποιος; Για να το ονομάσετε το καλύτερο VPN για το Fire TV Stick το 2019?

Ειλικρινά, "το καλύτερο VPN για το Fire TV Stick το 2019" εξαρτάται αποκλειστικά από το τι θέλετε από μια υπηρεσία VPN. Το γεγονός που αναζητάτε ένα για το Fire TV Stick σημαίνει ότι δεν ψάχνετε πιθανότατα κάτι που παρέχει την καλύτερη κρυπτογράφηση στον κόσμο, όπως για παράδειγμα σε έναν υπολογιστή ή σε ένα τηλέφωνο.

Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρόκειται να καλύψουμε τις πτυχές που ίσως ψάχνετε, όταν ψάχνετε για την καλύτερη υπηρεσία VPN για το Fire TV Stick το 2019.

Το καλύτερο VPN για την τηλεόραση πυρκαγιάς στο 2019 πρέπει να υποστηρίζει όλες τις υπηρεσίες που διαθέτει το Fire Stick

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές υπηρεσίες στο Fire TV Stick έτσι ώστε να πει εάν μια υπηρεσία λειτουργεί ή δεν λειτουργεί με κάποιον είναι μια δύσκολη εργασία.

Αλλά το κοινό πρόβλημα που κάνουν οι άνθρωποι είναι ότι υποθέτουν ότι εάν η υπηρεσία έχει τους περισσότερους εξυπηρετητές, οι περισσότεροι πιθανοί διακομιστές θα δουλέψουν τις περισσότερες υπηρεσίες εκεί έξω. Δεν είναι αλήθεια.

Πολλές υπηρεσίες καθίστανται εύκολες στη λήψη διακομιστών για σκοπούς μάρκετινγκ. Για να μπορέσουμε να πούμε ότι προσφέρουν πολλούς διακομιστές, φυσικά, όλοι μας αρέσουν οι αριθμοί. Όταν βλέπετε υπηρεσίες με 100 διακομιστές έναντι 400 διακομιστές, θα δείτε αυτόματα τον αριθμό με 400. Αλλά πόσα από αυτά τα 400 εξυπηρετητές συνεργάζονται με τις υπηρεσίες ψυχαγωγίας που θέλετε να έχετε πρόσβαση?

Το PrivateVPN δεν θα προσφέρει τους περισσότερους εξυπηρετητές, αλλά προσφέρει τους περισσότερους εξυπηρετητές Netflix που λειτουργούν όσο περνούν οι περιοχές. Και αυτό δεν είναι κάτι που μόλις δημιουργήσαμε. Πρόκειται για μια δοκιμή που πραγματοποίησε η Comparitech για τη σύγκριση των υπηρεσιών VPN για το Netflix.

DAZN. Hulu. Netflix. Amazon Prime. BBC. ΑΛΦΑΒΗΤΟ. Μόνο μερικές από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες με τις οποίες συνεργάζεται το PrivateVPN. Μην ψάχνετε για διακομιστές. Αναζητήστε για ποιους συνεργάζονται οι διακομιστές.

Τι εάν ζείτε (ή επισκέπτεστε) μια χώρα με λογοκρισία, όπου οι υπηρεσίες VPN δεν λειτουργούν?

Τι γίνεται αν πάτε στην Κίνα ή σε άλλες χώρες με απαγορεύσεις VPN; Οι περισσότερες υπηρεσίες VPN σταματούν στη συνέχεια.


Η Κίνα γνωρίζει πότε κάποιος χρησιμοποιεί ένα VPN. Έτσι κάνουν και όλες οι άλλες χώρες που την εμπόδισαν.

Ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε αυτό είναι να έχετε Stealth VPN. Το Stealth VPN είναι μια λειτουργία μέσα σε ένα VPN που σας επιτρέπει να συνδυάσετε με την κανονική κίνηση στο διαδίκτυο που εμποδίζει χώρες όπως η Κίνα να ανακαλύψουν ότι χρησιμοποιείτε VPN.

Έχει νόημα να θέλετε να φέρετε το Fire TV Stick σας στην Κίνα, αν πρόκειται να πάτε εκεί για κάποιο χρονικό διάστημα για να παραμείνετε σε επαφή με τις αγαπημένες σας εκπομπές. Το Stealth VPN είναι το πώς το κάνετε και το PrivateVPN το έχει στο Fire TV Stick.

Το καλύτερο VPN για το τηλεοπτικό ραδιόφωνο πυρκαγιάς το 2019 πρέπει να κρατήσει γρήγορα το Internet σας αρκετά γρήγορα

Η κατοχή ενός διακομιστή για το Netflix στις ΗΠΑ είναι μεγάλη αν μπορείτε να παρακολουθήσετε το Netflix.

Ποιος θέλει να έχει μια υπηρεσία εργασίας εάν πρέπει να περιμένετε για αρκετά λεπτά για μια επίδειξη για να ρυθμίσετε ή ακόμα χειρότερα αν θέλετε να παρακολουθήσετε κάτι ζωντανό και δεν θα φορτωθεί ή δεν παίζει σε ψήφισμα που το κάνει ακατάλληλο?

Γι 'αυτό και η ταχύτητα έχει σημασία. Και αυτό για άλλη μια φορά κατεβαίνει στους διακομιστές. Μια υπηρεσία μπορεί να έχει πολλούς διακομιστές αλλά πόσο γρήγορα είναι; Και γρήγορα αναφέρουμε πόσο πιο αργή είναι μια υπηρεσία VPN που θα είναι στίχοι όταν δεν χρησιμοποιείται, καθώς οι υπηρεσίες VPN δεν μπορούν να κάνουν το διαδίκτυο σας γρηγορότερο, εκτός αν κάποιος επιβραδύνει κάτι για το σκοπό σας.

Το PrivateVPN αγοράζει το μεγαλύτερο μέρος της ικανότητάς του διαδικτύου από πάροχους υπηρεσιών διαμετακόμισης IP απευθείας και όχι από υπηρεσίες φιλοξενίας. Αυτό επιτρέπει πολύ καλύτερη ποιότητα εξυπηρετητών με τις ίδιες ή παρόμοιες ταχύτητες με τις τρέχουσες ταχύτητές σας που σημαίνει ότι θα μπορείτε να παρακολουθείτε με το ίδιο ακριβώς επίπεδο απόλαυσης όπως τώρα ή καλά με τον ίδιο πόνο όπως τώρα, πόσο μεγάλη ή κακή σύνδεση στο διαδίκτυο είναι αυτή τη στιγμή.

Το καλύτερο VPN για το τηλεοπτικό ραδιόφωνο πυρκαγιάς το 2019

Υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που έχουν σημασία όταν πρόκειται για υπηρεσίες VPN, αλλά όταν ψάχνετε για το καλύτερο VPN για το Fire TV Stick το 2019 αποκλειστικά, αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι σημαντικά.

Αν ψάχνετε για κάτι για τη συσκευή σας των Windows 10, εκεί ξεκινάμε μερικοί άλλοι παράγοντες. Παράγοντες όπως η κρυπτογράφηση, για παράδειγμα, που έχουν σημασία και στο Fire TV Stick, αλλά δεν θα ήταν τόσο μεγάλη ανάγκη όσο σε ένα τηλέφωνο ή σε ένα φορητό υπολογιστή, καθώς δεν αποθηκεύετε τόσο πολύ δεδομένα στο Fire TV Stick σας.

Αλλά εάν θέλετε να είστε βέβαιοι, το PrivateVPN έρχεται επίσης με Προστασία Διαρροών IPv6, Προστασία Διαρροής DNS, Χαρακτηριστικό Killswitch και κρυπτογράφηση 2048-bit με AES-256 για να βεβαιωθείτε ότι είστε πάντα προστατευμένοι.

Ελέγξτε την ανάρτησή μας σχετικά με το καλύτερο VPN για τα Windows 10 αν ψάχνετε για αυτό το είδος προστασίας.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, το καλύτερο VPN για το Fire TV Stick το 2019? Εξυπηρετητές εργασίας. Stealth VPN. Συνεπείς ταχύτητες που έχετε ήδη χωρίς VPN. Και φυσικά, να είναι σε θέση να συνεργαστεί με το Fire TV Stick σε έναν κόσμο όπου πολλές υπηρεσίες VPN δεν το αποτελούν ένα μεγάλο χαρακτηριστικό!

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me