Είναι οι Ασφαλείς Χρήσιμες Υπηρεσίες VPN ασφαλείς για χρήση το 2019 και σε τι κόστος;

Είναι οι Ασφαλείς Υπηρεσίες VPN ασφαλείς για χρήση το 2019 και σε τι κόστος?

Από Michael Smolski, 2019-01-07 22:22:34 στην υπηρεσία VPN


Υπάρχουν πολλές μεγάλες δωρεάν υπηρεσίες VPN που θα κάνουν κάποια αμφιβολία το σημείο ύπαρξης πληρωμένων υπηρεσιών VPN, αλλά στη συνέχεια υπάρχουν άλλοι όπως εσείς που σκέφτονται είναι οι δωρεάν υπηρεσίες VPN ασφαλείς να χρησιμοποιήσουν το 2019 και με ποιο κόστος; Εδώ είναι το πράγμα, όταν κάτι είναι δωρεάν, πληρώνετε συχνά με το νόμισμα της ιδιωτικής ζωής.

Λοιπόν, αυτό δεν είναι μια καλή αρχή για αυτή τη θέση, ας?

Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα δωρεάν VPN, όπως για κάποιους μπορεί ακόμα να είναι μια εξαιρετική επιλογή, ανάλογα με το κόστος που είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε και τι χρειάζεστε πραγματικά.

Τα δεδομένα συχνά αξίζουν περισσότερο από τη συνδρομή σας σε κάποιον

Αν αναρωτιέστε ότι οι δωρεάν υπηρεσίες VPN είναι ασφαλείς να χρησιμοποιηθούν το 2019 και με ποιο κόστος, το μέρος κόστους είναι πολύ ενδιαφέρον.

Φαίνεται ότι τα δεδομένα σας μπορεί να αξίζουν περίπου 240 δολάρια το χρόνο. Πολύ περισσότερο από ό, τι θα πληρώνατε για ετήσια συνδρομή VPN. Φυσικά, τα δεδομένα που χρησιμοποιούνται για αυτό δεν βασίζονται ακριβώς στη βιομηχανία VPN, αλλά δείχνει ότι τα δεδομένα είναι πολύτιμα.

Αλλά οι υπηρεσίες VPN έχουν ως στόχο να παρέχουν προστασία της ιδιωτικής ζωής, σωστά?

Ναι, αλλά όταν κάτι είναι δωρεάν, πληρώνετε συχνά με το νόμισμα της ιδιωτικής ζωής.

Το Facebook έχει ένα VPN που ονομάζεται Onavo. Μπορεί να έχετε ακούσει για αυτό. Ισως όχι. Είτε έτσι είτε αλλιώς, συλλέγει πολλά δεδομένα. Η Apple τελικά κατέληξε να την απομακρύνει από το πραγματικό της αποθηκευτικό υλικό! Είναι μια δωρεάν υπηρεσία και σας προστατεύει σαν ένα VPN, εκτός και αν πληρώνετε για αυτό που παίρνετε, με αυτό που παίρνετε.

Αυτή είναι μόνο μία υπηρεσία VPN. Τα δεδομένα μπορούν να πωληθούν σε τρίτους. Και τι γίνεται αν μια κυβέρνηση το αγοράσει; Δεν είναι ηθικό, αλλά είναι εφικτό. Δεν θα ήταν έκπληξη για χώρες όπως η Κίνα να κάνουν κάτι τέτοιο.

Έτσι είναι ασφαλείς οι δωρεάν υπηρεσίες VPN να χρησιμοποιηθούν το 2019 και τα δεδομένα που συλλέγονται ακόμη και έχουν σημασία?

Οι δωρεάν υπηρεσίες VPN στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ασφαλείς στη χρήση. Αλλά αυτό γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται για το γεγονός ότι έχετε πρόσβαση σε κάτι που πιθανώς δεν θα πρέπει να έχετε πρόσβαση.

Το πρόβλημα είναι όταν κάποιος αρχίζει τη φροντίδα ή χρησιμοποιεί τα δεδομένα σας εναντίον σας. Τότε οι δωρεάν υπηρεσίες VPN γίνονται επικίνδυνες.

Αν κάνετε κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί παράνομο στη χώρα στην οποία βρίσκεστε και ζητάτε να χρησιμοποιείτε δωρεάν υπηρεσίες VPN, πρέπει να επενδύσετε σε μια πληρωμένη υπηρεσία πριν να το μετανιώσετε.

Αλλά δεν είναι μόνο για να κάνουμε παράνομα πράγματα. Πρόκειται για τη διατήρηση πληροφοριών που θα μπορούσαν ενδεχομένως να έχουν πρόσβαση ή να είναι γνωστό ότι προήλθε από εσάς επειδή μια υπηρεσία έχει πληροφορίες σχετικά με εσάς. Μιλάμε για πληροφορίες πελατών. Μιλάμε για ιδιωτικές συνομιλίες.

Δεν είναι απλώς μια ερώτηση του ότι οι δωρεάν υπηρεσίες VPN είναι ασφαλείς για χρήση το 2019

Το ζήτημα της ιδιωτικής ζωής εκτείνεται πέρα ​​από τις δωρεάν υπηρεσίες. Το θέμα είναι ότι οι δωρεάν υπηρεσίες είναι πιο εκτεθειμένες σε θέματα ιδιωτικότητας, καθώς αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο κερδίζουν χρήματα. Αμειβόμενες υπηρεσίες, κάνουν έσοδα από συνδρομές επί πληρωμή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αποθηκεύουν δεδομένα. Έχουν συμβεί γεγονότα τα τελευταία χρόνια σχετικά με τις εταιρείες VPN που ισχυρίζονται ότι δεν τηρούν αρχεία καταγραφής που μπορούν να εκθέσουν κανέναν ενώ κάνουν.

Και τελικά, ενώ οι δωρεάν υπηρεσίες VPN συλλέγουν δεδομένα, όπως το Onavo τουλάχιστον το πείτε. Ορισμένες υπηρεσίες που πληρώνονται ισχυρίζονται ότι δεν το κάνουν όταν το κάνουν. Και αυτός είναι ένας μεγάλος κίνδυνος. Πηγαίνετε για μια δωρεάν υπηρεσία και αναρωτιέμαι είναι δωρεάν υπηρεσίες VPN ασφαλές να το χρησιμοποιήσετε το 2019 ελπίζοντας ότι αυτή η θέση ήταν εσφαλμένη ή έχετε μια πληρωμένη υπηρεσία που είναι ακόμα σε θέση να σας εκθέσει?

Τι εάν μια υπηρεσία νομικά δεν μπορεί να αποθηκεύσει τα αρχεία καταγραφής σας?

Δεν πρόκειται να σας πούμε ότι το PrivateVPN είναι η πιο τέλεια υπηρεσία που έγινε ποτέ, καθώς δεν θα χρειαζόταν ποτέ να κυκλοφορήσουμε ενημερώσεις, αλλά αυτό που θα σας πούμε είναι ότι επιλέξαμε ως την καλύτερη υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών και αξίας. Και αυτή η αξία παρουσιάζεται ειδικά στο τμήμα ψυχαγωγίας με την υποστήριξή μας για τις περισσότερες τοποθεσίες Netflix, DAZN, Hulu, BBC και τις περισσότερες άλλες πλατφόρμες ψυχαγωγίας, πράγμα που σημαίνει ότι ό, τι θέλετε να χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να το κάνετε, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, ακόμη και αν βρίσκεστε στην Κίνα με το Stealth VPN που λειτουργεί ακόμα και στο Amazon Fire TV Stick!

Αλλά το πιο σημαντικό για εσάς, δεδομένου ότι διαβάζετε αυτή τη θέση και ψάχνετε για μια υπηρεσία που είναι απόλυτα ασφαλής, το PrivateVPN είναι μια σουηδική εταιρεία, με τη Σουηδία να βρίσκεται μπροστά από άλλες χώρες,. Δεν θέλουμε τα δεδομένα σας, αλλά αν το κάναμε, δεν μπορούμε να το έχουμε νόμιμα. Και αν υπάρχει κάτι που πρέπει να εμπιστευτεί, ίσως πρέπει να είναι ο νόμος.


Έτσι, οι δωρεάν υπηρεσίες VPN είναι ασφαλείς για χρήση το 2019?

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα είναι ασφαλείς όταν χρησιμοποιούν μια δωρεάν υπηρεσία VPN. Αν ψάχνετε για αυτό, πιθανότατα δεν κάνετε κάτι στην ασφαλή περιοχή. Και αν είστε, τότε ενώ ένα δωρεάν VPN μπορεί να είναι αρκετό για εσάς από την άποψη της ασφάλειας, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα νοιάζονται, δεν θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε το μεγαλύτερο μέρος του διαδικτύου στις χώρες όπου γίνεται λογοκρισία, για να μην αναφέρω θα χάσετε τις δυνατότητες ψυχαγωγίας που παρέχει μια υπηρεσία VPN.

Τελικά το απόρρητό σας είναι το κόστος όμως και ενώ πιθανότατα δεν σας ενδιαφέρει κάποιος που γνωρίζει σε ποιες τοποθεσίες έχετε προσεγγίσει σήμερα, θα νοιάζεστε όταν κάποιος αποκτά πρόσβαση σε κάτι που πραγματικά δεν θέλετε να γνωρίζετε από κάποιον.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me