Είναι το VPN νόμιμο να χρησιμοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο; Από το 2018 – Netflix & Περιεχόμενο

Είναι το VPN νόμιμο να χρησιμοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο; Από το 2018 - Netflix & Περιεχόμενο

Από Michael Smolski, 2018-03-01 14:29:04 στην ψυχαγωγία


Είναι το VPN νόμιμο να χρησιμοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο; Μετά από όλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τόσα πολλά κακά πράγματα όπως η λήψη παράνομου περιεχομένου. Αν δεν το κάνει παράνομο; Δεν είναι τόσο απλό. Εδώ είναι ένα καλό παράδειγμα, ένα μαχαίρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κοπή λαχανικών, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να σκοτώσει τους ανθρώπους. Ένα VPN μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παραμείνει προστατευμένο από τους ανθρώπους που κλέβουν τις πληροφορίες σας ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κατεβάσει παράνομο περιεχόμενο. Είναι όλο για το πώς το χρησιμοποιείτε και πώς το χρησιμοποιείτε καθορίζει εάν ένα VPN είναι νόμιμο ή όχι.

Είναι ένα VPN νόμιμο να χρησιμοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο εάν θέλετε να παρακολουθήσετε Αμερικανική ή άλλη Netflix?

Τι νομίζετε ότι πρόκειται να συμβεί? Το Netflix θα δει ότι παρακολουθείτε την αγαπημένη σας εκπομπή που δεν είναι διαθέσιμη στη χώρα σας και θα σας στείλουν στη φυλακή? Δεν λειτουργεί έτσι. Δεν αξίζει ούτε τα χρήματα ούτε η κακή κάλυψη των μέσων ενημέρωσης.

Είναι ενάντια στους Όρους Χρήσης. Αυτό είναι αλήθεια.

Η Netflix δεν έχει το δικαίωμα να προβάλει κάθε ταινία και τηλεοπτική εκπομπή σε κάθε χώρα. Θα κοστίσει τα χρήματα των εταιρειών και θα ασκήσει πίεση στην Netflix για την κατάρρευση των υπηρεσιών VPN. Κατά συνέπεια, πολλές υπηρεσίες VPN δεν λειτουργούν με ένα VPN ως αποτέλεσμα. Το PrivateVPN κάνει και υπάρχει ένας πλήρης οδηγός για την απεμπλοκή του Netflix.

Το VPN είναι νόμιμο να χρησιμοποιείται στη Μεγάλη Βρετανία όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσει το Netflix; Απολύτως. Δεν παραβιάζετε το νόμο. Δεν παρακολουθείτε παράνομο περιεχόμενο. Πληρώνετε για τη συνδρομή σας. Από σήμερα, δεν υπάρχει κανένας άμεσος νόμος στο Ηνωμένο Βασίλειο σχετικά με τη χρήση υπηρεσιών VPN για παρακολούθηση περιεχομένου σε διαφορετικές χώρες όταν πληρώνετε για συνδρομή. Είναι σίγουρο ότι θα είναι αντίθετοι με τους Όρους Χρήσης, αλλά όταν πρόκειται για νομιμότητα, είναι εντάξει.

Η ροή σας μπορεί μερικές φορές να σταματήσει και θα χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση της εφαρμογής Netflix αλλά εκτός από αυτό, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με την παρακολούθηση περιεχομένου από Netflix σε άλλες χώρες.

Και το ίδιο ισχύει και για όλες τις άλλες υπηρεσίες συνδρομής παρόμοιες με το Netflix.

Είναι ένα νόμιμο VPN να χρησιμοποιείται στη Μεγάλη Βρετανία όταν πρόκειται για λήψη και παρακολούθηση παράνομου περιεχομένου?

Εδώ είναι το πράγμα. Ένα VPN είναι νόμιμο να χρησιμοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο ανά πάσα στιγμή. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με τις υπηρεσίες VPN. Απλώς πηγαίνει κάτω σε αυτό που κάνετε. Η χρήση ενός VPN δεν είναι παράνομη. Λήψη παράνομου περιεχομένου είναι. Το παράνομο περιεχόμενο εξακολουθεί να είναι παράνομο περιεχόμενο στο τέλος της ημέρας.

Αν χρησιμοποιείτε VPN και κάνετε λήψη παράνομου περιεχομένου, τότε αυτό είναι παράνομο, αλλά δεν είναι η χρήση ενός VPN που είναι παράνομο. Είναι απλώς πράξεις σας.

Ένα VPN με μεγάλη κρυπτογράφηση δεν θα σας πιάσει, αλλά δεν το καθιστά νόμιμο.

Το PrivateVPN δεν ενθαρρύνει την πειρατεία και δηλώνει απλώς αυτό για εκπαιδευτικούς σκοπούς, αλλά αν σχεδιάζετε να κατεβάσετε περιεχόμενο που δεν υποτίθεται ότι είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN ανά πάσα στιγμή, δεν είναι δύσκολο να κρύψετε τα πράγματα στα στοιχεία που κατεβάζετε.

Και να προσεχεις, όχι όλες οι εταιρείες VPN σας παρέχουν την ασφάλεια που πρόκειται να παρέχει ένα VPN. Το Onavo που ανήκει στο Facebook, για παράδειγμα, προσφέρει μια δωρεάν υπηρεσία VPN, αλλά συλλέγει δεδομένα σχετικά με τις δραστηριότητές σας. Και αυτό δεν πρόκειται για VPN.

Τι θα συμβεί αν οι υπηρεσίες VPN ήταν παράνομες στο Ηνωμένο Βασίλειο?

Ας φανταστούμε ότι μετά την αποχώρησή της από την ΕΕ, το ΗΒ αποφάσισε να το εξουδετερώσει. Τι θα συμβεί; Αρκετός καιρός, τίποτα.

Υπάρχουν πολλές εταιρείες VPN και είναι απίστευτα δύσκολο απλά να απαλλαγείτε από ένα μέρος του διαδικτύου ακριβώς όπως αυτό. Η Κίνα, η οποία απαγορεύει ακόμη και ορισμένες επιστολές στο διαδίκτυο αυτές τις μέρες, δεν μπόρεσε να καταργήσει πλήρως τη χρήση υπηρεσιών VPN παρόλο που όλες οι υπηρεσίες VPN προορίζονταν να αφαιρεθούν από την Κίνα μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου 2018. Είναι πραγματικά δύσκολο να αφαιρέσετε υπηρεσίες όπως αυτό δεν υπάρχει είναι μόνο ένα.

Στην Κίνα, ως τουρίστας, το τηλέφωνό σας ενδέχεται να αποκλειστεί μέχρι να καταργήσετε το VPN που συμβαίνει. Αν ζείτε στην Κίνα, ίσως αντιμετωπίσετε πιο σοβαρές επιπτώσεις, όπως η φυλάκιση. Κάποιος πρέπει να ξέρετε ότι χρησιμοποιείτε VPN. Υπάρχουν τρόποι να πείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα. Αλλά να μάθετε ποιος είναι ο χρήστης που χρησιμοποιεί ένα, δεν είναι τόσο απλό. Αυτό είναι ένα μεγάλο VPN. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να το μάθετε, όπως για παράδειγμα με τη μετάβαση στον υπολογιστή κάποιου.

Είναι ένα νόμιμο VPN να χρησιμοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο; Εξαρτάται από το τι κάνετε με αυτό

Η παράδοση περιεχομένου που είναι συνήθως παράνομο εξακολουθεί να είναι παράνομη. Παρακολουθώντας μια αγαπημένη εκπομπή που δεν είναι διαθέσιμη στη χώρα σας από την άλλη πλευρά δεν είναι παράνομη αλλά περισσότερο αντίθετη με τους Όρους Χρήσης. Ένα VPN θα αποτρέψει την κρυπτογράφηση όσων κάνετε, αλλά κάνετε παράνομη δραστηριότητα δεν το καθιστά πλέον νόμιμο κατά τη χρήση ενός VPN.

Η χρήση ενός VPN είναι νόμιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Και είναι απίστευτα εύκολο να το ρυθμίσετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Αγορά στην πάνω δεξιά γωνία της σελίδας. Πραγματοποιήστε τη διαδικασία εγγραφής σε 3 βήματα. Κατεβάστε τον πελάτη μας PrivateVPN. Δώστε τα στοιχεία σας. Σύνδεση σε διακομιστή.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me