Το καλύτερο VPN για το τηλεοπτικό ραδιόφωνο πυρκαγιάς το 2018

Το καλύτερο VPN για το τηλεοπτικό ραδιόφωνο πυρκαγιάς το 2018

Από PrivateVPN, 2018-09-16 11:09:52 στην ψυχαγωγία


Το καλύτερο VPN για το τηλεχειριστήριο Fire Fire το 2018 δεν είναι κατ 'ανάγκη αυτό που το καλύτερο VPN για το τηλεχειριστήριο Fire Fire ήταν το 2017. Στην πραγματικότητα, το καλύτερο VPN για το Fire TV stick για εσάς μπορεί να μην είναι το καλύτερο για κάποιον άλλο. Σε αυτή την ανάρτηση, θα πάμε πέρα ​​από τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε σε ένα VPN όταν πρόκειται να μπορέσετε να απολαύσετε το Fire Fire Stick το 2018 στο πλήρες δυναμικό του.

Υποστηριζόμενες χώρες

Οι χρήστες συχνά αναζητούν πού μια υπηρεσία VPN έχει διακομιστές όταν πρόκειται για το καλύτερο VPN για το Fire TV Stick. Αυτή είναι μια τρομερή προσέγγιση καθώς δεν δημιουργούνται εξίσου όλοι οι διακομιστές.

Μια εταιρεία μπορεί να έχει διακομιστές σε κάθε μέρος του πλανήτη και μπορεί να πληρώσετε μια premium τιμή μόνο για αυτούς τους επιπλέον εξυπηρετητές, αλλά όσο φτάνει η ράβδος Fire TV, μόνο μερικές χώρες έχουν σημασία.

Και μετά από αυτό, μόνο οι διακομιστές που λειτουργούν με ορισμένες υπηρεσίες έχουν σημασία. Ένας διακομιστής που δεν λειτουργεί με τους φίλους του Netflix, για παράδειγμα, είναι μόνο ένας διακομιστής σε χαρτί έως ότου πάει το Fire TV Stick.

Ο λόγος για τον οποίο έχουν σημασία μόνο μερικές χώρες?.

Καθώς το Amazon Fire TV Stick λειτουργεί στις περισσότερες χώρες παγκοσμίως, αλλά δεν υποστηρίζεται πλήρως παντού. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Fire TV Stick στο μέγιστο δυναμικό του, θα πρέπει να βρίσκεστε σε μία από τις χώρες που υποστηρίζονται πλήρως. Το PrivateVPN προσφέρει διακομιστές σε όλες τις πλήρως υποστηριζόμενες χώρες.

Πώς να κάνετε λήψη εφαρμογών που είναι διαθέσιμες μόνο σε ορισμένες τοποθεσίες

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, μια συγκεκριμένη εφαρμογή δεν θα είναι διαθέσιμη για λήψη. Ακόμη και αν ζείτε στις Ηνωμένες Πολιτείες ή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Γιατί; Δεδομένου ότι και οι δύο έχουν αποκλειστικές εφαρμογές διαθέσιμες μόνο σε αυτή την αγορά.

Το καλύτερο VPN για το Fire TV Stick το 2018 πρέπει να υποστηρίζει όλες τις υπηρεσίες, αλλά πρέπει επίσης να μπορείτε να τις κατεβάσετε στην πρώτη θέση.

Για να κάνετε λήψη εφαρμογών που δεν είναι διαθέσιμες στην τοποθεσία σας, πρέπει να αλλάξετε στο κατάστημα της χώρας στην οποία είναι διαθέσιμες, κάθε φορά που θέλετε να κάνετε λήψη μιας εφαρμογής που δεν υποστηρίζεται στη χώρα σας.

Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στη Διαχείριση του περιεχομένου και των συσκευών σας στο λογαριασμό σας στο Amazon και κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις, Ρυθμίσεις χώρας, και μετά Αλλαγή.

Στη συνέχεια θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε τη διεύθυνσή σας.

Αναζητήστε μια γεννήτρια διευθύνσεων για μια συγκεκριμένη χώρα από την οποία προσπαθείτε να αποκτήσετε μια εφαρμογή και, τέλος, συνδέστε ξανά το λογαριασμό σας στο Fire TV Stick σας μόλις το ενεργοποιήσετε. Απλός.

Έτσι κατεβάσετε τις εφαρμογές που είναι γεω-περιορισμένες σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία.

Μετά από αυτό, είναι όλα σχετικά με το να είστε στις κατάλληλες χώρες για να είναι διαθέσιμες οι υπηρεσίες παγκοσμίως. Για παράδειγμα, η Netflix έχει κάποιο αποκλειστικό περιεχόμενο στη Σουηδία που μπορεί να θέλετε να παρακολουθήσετε. Λόγω αυτού, μπορεί να θέλετε να συνδεθείτε σε ένα σουηδικό διακομιστή. Από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι στη Σουηδία ενδέχεται να επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο σε άλλες χώρες, για παράδειγμα στις ΗΠΑ ή στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το PrivateVPN δεν προσφέρει μόνο διακομιστές για το Netflix στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τον πλήρη οδηγό μας για Netflix εάν είστε εδώ μόνο για αυτό.

Όταν ψάχνετε για το καλύτερο VPN για το Fire Stick TV το 2018, πρέπει επίσης να εξετάσετε την ταχύτητα

Η ταχύτητα έχει μεγαλύτερη σημασία από ποτέ.

Συνηθίζαμε να κάνουμε μικρότερα αρχεία, αλλά στον σημερινό κόσμο, δεχθήκαμε ότι είναι μεγαλύτερα. Και μόνο θα μεγαλώσουν. Το 4Κ γίνεται ένα πρότυπο και 8Κ είναι ήδη εδώ! Και αυτό απαιτεί ταχύτητα.

Τελικά ο πάροχος Διαδικτύου σας είναι υπεύθυνος για την ταχύτητά σας και ακόμα και το καλύτερο VPN για το Fire TV Stick δεν θα έχει καμία χρησιμότητα όταν πρόκειται για αυτό, αλλά μια μεγάλη υπηρεσία VPN θα διατηρήσει την ταχύτητά σας. Και αυτό είναι σημαντικό, καθώς είναι σε θέση να παρακολουθήσετε κάτι είναι μεγάλο όταν συνδέεστε με ένα VPN, αλλά εάν το διαδίκτυο σας λειτουργεί πολύ πιο αργά εξαιτίας αυτού, τότε πώς θα παρακολουθήσετε ή θα έχετε πρόσβαση σε αυτό που θέλετε να παρακολουθήσετε?

Έχοντας να σπάσει κάθε λίγα λεπτά δεν είναι ακριβώς ένας τρόπος να καταλήξουμε να βλέπουμε κάτι.

Ω, και ορισμένοι πάροχοι διαδικτύου σε ορισμένες χώρες επιβραδύνουν το περιεχόμενο. Ένα VPN μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα, κάνοντας τον ιστότοπο ή την εφαρμογή στην οποία έχετε πρόσβαση, μη ορατό στον πάροχο, που σημαίνει ότι δεν μπορούν να επιβραδύνουν.

PrivateVPN αποφεύγει τη χρήση τοποθεσιών φιλοξενίας κατά την αγορά ικανότητας διαδικτύου που μας επιτρέπει να παρακάμψουμε τους μεσάζοντες με τη μορφή εταιρειών φιλοξενίας. Οι ιστοσελίδες φιλοξενίας θέτουν περιορισμούς σε ό, τι μπορείτε να παρέχετε όσον αφορά την ταχύτητα που αντιμετωπίζουμε αγοράζοντας απευθείας από παρόχους διαμετακόμισης IP.

Ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής ζωής Όταν πρόκειται για το καλύτερο Vpn για την πυρκαγιά ραβδί το 2018

Αυτό που είναι "νόμιμο" σε μια χώρα μπορεί να μην είναι νόμιμο σε μια άλλη. Ίσως να μην είστε νόμιμα σε θέση να χρησιμοποιήσετε κάποιες από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Fire TV Stick στη χώρα σας. Μερικοί άνθρωποι ενδέχεται επίσης να προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν κάποιες εφαρμογές ή πλατφόρμες που δεν είναι νόμιμες για streaming περιεχομένου. Δεν το ενθαρρύνουμε ή την προωθούμε, αλλά αυτό είναι νόμιμο σε ορισμένες χώρες, ενώ δεν συμβαίνει σε άλλες. Το Fire Fire Stick διαθέτει πολλές δυνατότητες κάθε είδους και ανεξάρτητα από το τι κάνετε, η ιδιωτικότητα και η ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας.

Η σύνδεση με το PrivateVPN δεν βοηθά μόνο όταν πρόκειται για αυτά, εξασφαλίζει ότι έχετε αυτά. Πως? Μέσω κρυπτογράφησης. Εκτός από την κρυπτογράφηση VPN δεν είναι ασυνήθιστο. Πρόκειται για μια τυπική λειτουργία με υπηρεσίες VPN. Αυτό που είναι συνηθισμένο είναι οι υπηρεσίες VPN που αποθηκεύουν μερικά από τα δεδομένα σας, πράγμα που σημαίνει ότι αν κάποιος θέλει να έχει πρόσβαση πολύ, μπορούν. Αυτό είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο με τις δωρεάν υπηρεσίες όπως το HideMyAss που κάποτε έβαλαν κάποιον σε φυλακή με το να μην τηρεί τι είχε σκοπό να κάνει η υπηρεσία.

PrivateVPN; Έρχεται με τον υψηλότερο βαθμό 256-bit κώδικα κρυπτογράφησης με 2048-bit DH κλειδί που κανείς δεν έχει την πολυτέλεια να σπάσει. Ορισμένα χαμηλότερα επίπεδα κρυπτογράφησης είναι ευκολότερο να σπάσουν, αλλά αυτό το κάνει γελοίο σκληρό.

Αυτό δεν αξίζει τίποτα αν αποθηκεύσαμε κάποιες πληροφορίες για εσάς, έστω και μικροσκοπικές, αλλά δεν το κάνουμε, και δεν λέμε μόνο ότι δεν το κάνουμε. Δεν μπορούμε. Δεν είμαστε από το Ηνωμένο Βασίλειο. Επίσης, δεν είμαστε Αμερικανοί. Είμαστε Σουηδικά η χώρα μας έχει αυστηρούς νόμους που μας εμποδίζουν να το κάνουμε ακόμα κι αν ήταν ψεύτες.

Ω, και δεν ζητάμε καν το όνομα, τη διεύθυνσή σας ή κάτι τέτοιο κατά την εγγραφή σας. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε ακόμη να πληρώσετε με το Bitcoin.

Το καλύτερο VPN για το τηλεοπτικό ραδιόφωνο πυρκαγιάς το 2018

Χρειάζεται ταχύτητα. Χρειάζεται ασφάλεια. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι χρειάζεστε πρόσβαση. Αυτό είναι που το καλύτερο VPN για το Fire TV Stick το 2018 χρειάζεται. Θέλουμε να έχουμε πρόσβαση σε όλα. "Τα περισσότερα" δεν αρκούν.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me