Καλύτερο VPN για ροές ταινιών και τηλεοπτικές εκπομπές

Καλύτερο VPN για ροές ταινιών και τηλεοπτικές εκπομπές

Από Michael Smolski, 2018-08-15 11:13:10 στην ψυχαγωγία


Υπάρχουν παντός είδους υπηρεσίες VPN εκεί έξω. Όλα εκτελούν μια συγκεκριμένη λειτουργία, αλλά δεν είναι όλα τα καλύτερα VPN για ροή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών.

Ένα VPN έχει δύο βασικά χαρακτηριστικά. Απορρήτου και τη δυνατότητα σύνδεσης σε διαφορετικό μέρος του κόσμου.

Εκτός από τις πραγματικές λειτουργίες εντός αυτών των δύο κύριων λειτουργιών της ιδιωτικής ζωής και τη δυνατότητα σύνδεσης σε διαφορετικό μέρος του κόσμου διαφέρουν σημαντικά μεταξύ των δικτύων VPN, πράγμα που σημαίνει ότι ορισμένες υπηρεσίες δεν είναι η σωστή επιλογή για εσάς αν ψάχνετε για το καλύτερο VPN για streaming ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Τι χρειάζεται ένα καλύτερο VPN για ροή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών?

Διακομιστές

Αν ψάχνετε για το καλύτερο VPN για ροή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, οι διακομιστές έχουν σημασία.

Γιατί?

Όπως πολλοί αναγνώστες εδώ δεν προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν έχουν την πολυτέλεια να παρακολουθούν τη νέα σεζόν της αγαπημένης τους εκπομπής λόγω του γεγονότος ότι δεν είναι στη σωστή χώρα, παρόλο που αυτοί οι χρήστες ίσως πληρώνουν ακριβώς την ίδια τιμή για τη χρήση της υπηρεσίας είτε αυτή είναι η Netflix ή κάτι άλλο.

Η χρήση ενός VPN και η σύνδεση σε ένα διακομιστή σε μια χώρα που έχει περισσότερη πρόσβαση σε μια πλατφόρμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε μπορεί να σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε πολλές φορές περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές, είτε πρόκειται για τη Σουηδία είτε για να παρακολουθήσετε το αμερικανικό Netflix ή να βρίσκεστε έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες και προσπαθώντας να χρησιμοποιήσω τον Hulu.

Το PrivateVPN δεν προσφέρει διακομιστές σε όλες τις τοποθεσίες σε αυτόν τον πλανήτη μέχρι στιγμής, αλλά όσο το καλύτερο VPN για streaming ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, προσφέρει όλους τους διακομιστές που χρειάζεστε και που συνεργάζονται με τις υπηρεσίες που θα χρησιμοποιήσετε.

Όλοι δεν θέλουν να παρακολουθήσουν μόνο αμερικανική Netflix.

Η σουηδική Netflix έχει λιγότερα αλλά προσφέρει κάποιους τίτλους που δεν έχει ο Αμερικανός. Το καλύτερο VPN για ροή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών θα πρέπει να προσφέρει μια ποικιλία διακομιστών. Το PrivateVPN προσφέρει πάνω από 56 τοποθεσίες διακομιστών. Αυτά που χρειάζεστε είναι εκεί.

Ω, και ναι, το PrivateVPN έχει διακομιστές που λειτουργούν. Με τη λέξη "εργασία" να είναι η λέξη-κλειδί εδώ.

Δεν αρκεί να έχουμε ένα διακομιστή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι οπαδοί του Netflix κάνουν μια μεγάλη δουλειά που φέρνει τους διακομιστές VPN προς τα κάτω, προκειμένου να κρατήσει τους ιδιοκτήτες του περιεχομένου ευχαριστημένοι από τη διαπίστωση ότι κάποιος χρησιμοποιεί ένα VPN και έτσι σας αποσυνδέει από το Netflix.

Το PrivateVPN διαρκώς διασφαλίζει ότι οι διακομιστές VPN που λειτουργούν με υπηρεσίες ροής λειτουργούν πραγματικά με υπηρεσίες ροής.

Ταχύτητα

Τελικά καταφέραμε να φτάσουμε στον κόσμο όπου το 4K είναι σχεδόν το πρότυπο τώρα. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν συσκευές 4K κάθε μέρα. Εκτός από το ότι δεν έχει σημασία για μερικούς.

Εάν το διαδίκτυο είναι αργό, είτε με VPN είτε όχι, αυτό που προσπαθείτε να κάνετε stream θα αποκαταστήσει πολλά. Αλλά αν το διαδίκτυο είναι σχετικά εντάξει και είναι σε θέση να χειριστεί streaming αν αυτό είναι 4K ή full HD, τότε η χρήση του σωστού VPN είναι ζωτικής σημασίας για να διατηρηθεί αυτή η ταχύτητα.

Υπάρχουν κάπως δύο επιλογές όσον αφορά την ικανότητα διαδικτύου που είναι κυρίως υπεύθυνη για την ταχύτητα ενός VPN. Μπορείτε είτε να αγοράσετε από πάροχο IP διαμετακόμισης είτε από εταιρεία που φιλοξενεί. Φιλοξενία εταιρείες; Περιορίζουν τις υπηρεσίες όσον αφορά την ταχύτητα, αλλά είναι και η επιλογή για πολλές εταιρείες.

Το PrivateVPN χρησιμοποιεί ως επί το πλείστον παρόχους διαμετακόμισης μέσω διαδικτύου για την ικανότητά τους στο διαδίκτυο, πράγμα που σημαίνει ότι παίρνετε ταχύτητες που συνήθως λαμβάνετε.

Εάν θέλετε το καλύτερο VPN για ροή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, η ταχύτητα έχει σημασία. Το σωστό VPN δεν θα κάνει το διαδίκτυο σας γρηγορότερο, αλλά θα το κάνει τόσο γρήγορα όσο αλλιώς.

Το πιο σημαντικό, το καλύτερο VPN για ροές ταινιών και τηλεοπτικές εκπομπές δεν μπορεί να είναι δωρεάν...

"Δεν μπορεί να είναι δωρεάν; Γιατί όχι? Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες VPN που είναι δωρεάν; "

Ω, και προσφέρουν εξαιρετικές ταχύτητες και ιδιωτικότητα που δεν αποθηκεύουν κούτσουρα. Σωστά? Αυτό είπαν?

Ο κύριος λόγος για τον οποίο οι δωρεάν υπηρεσίες δεν είναι μεγάλες όσον αφορά τις υπηρεσίες VPN είναι ότι θυσιάζετε κάτι για αυτή την ελευθερία και πιο συχνά είναι οι επιλογές θέσης και τα δεδομένα σας. Οι δωρεάν υπηρεσίες έχουν αλιευθεί περισσότερο από μερικές φορές σε αυτό. Τα κούτσουρα έχουν κυκλοφορήσει και έχουν ως αποτέλεσμα τις υπηρεσίες που έχουν σκοπό να σας κρατήσουν ασφαλείς να βάλουν τους ανθρώπους στη φυλακή.

Φυσικά, ήταν μέχρι κάτι που δεν έπρεπε να κάνουν, αλλά το θέμα είναι ότι δεν μπορείτε πάντα να εμπιστεύεστε τις δωρεάν υπηρεσίες.

Διακομιστές; Οι περισσότεροι δεν παρέχουν επαρκή αν δεν πληρώσετε για την έκδοση premium. Αυτό όμως δεν είναι το βασικό ζήτημα. Το βασικό ζήτημα είναι ότι δεδομένου ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτές τις δωρεάν υπηρεσίες VPN, δεδομένου ότι είναι δωρεάν, τα παρόμοια με το Netflix τους σπάσουν. Και αν δεν το κάνουν, οι διακομιστές είναι αργά αργά. Μην περιμένετε ότι η δυνατότητα διαδικτύου θα είναι πάντα απευθείας από τους παρόχους διαμετακόμισης IP. Δεν πρόκειται να συμβεί. Και δεδομένου ότι η υπηρεσία είναι δωρεάν και πολλοί άνθρωποι τη χρησιμοποιούν, οι διακομιστές θα είναι συχνά υπερφορτωμένοι.

Η αργή ροή δεν είναι αυτό που ψάχνετε όταν ψάχνετε για το καλύτερο VPN για ροή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών. Είναι?

Πώς να αποκτήσετε το καλύτερο VPN για ροές ταινιών και τηλεοπτικές εκπομπές?

Χαίρομαι που ρωτήσατε.

Πολύ απλά πραγματικά.

Βρίσκεστε ήδη στον ιστότοπό μας. Είναι μόνο 30 δευτερόλεπτα για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μας.

Κάντε κλικ στο κουμπί Αγορά στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης και περάστε από την απλή εγγραφή 30 δευτερολέπτων.

Κάνουμε το κόστος, αλλά διασφαλίζουμε επίσης ότι έχετε την ταχύτερη δυνατή ταχύτητα στην καλύτερη τιμή, ως εκ τούτου επιλέξαμε ως την καλύτερη υπηρεσία από την BestVPN

Μόλις εγγραφείτε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε τον πελάτη μας αναζητώντας το στο κατάστημα εφαρμογών σας μεταβαίνοντας στη σελίδα λήψης. Εγινε αυτό? Απλά συνδεθείτε στο διακομιστή μας!

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me