Το καλύτερο VPN για το ταξίδι στην Κίνα για εργασία (και ψυχαγωγία μετά την εργασία)

Το καλύτερο VPN για το ταξίδι στην Κίνα για εργασία (και ψυχαγωγία μετά την εργασία)

Από τον Michael Smolski, 2018-09-30 10:36:10 στο Travel


Πηγαίνετε στην Κίνα και δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε την έλλειψη Netflix, Facebook, Instagram, WhatsApp και σχεδόν όλα τα εργαλεία που μπορείτε να έχετε πρόσβαση είτε πρόκειται για δουλειά είτε για ψυχαγωγία μετά την δουλειά; Ένα VPN είναι το πώς το κάνεις. Το ερώτημα είναι ποιο VPN; Τι κάνει το καλύτερο VPN για Ταξίδια στην Κίνα για εργασία;?

Το πιο σημαντικό, τα θέματα ασφάλειας σας όταν πρόκειται για το καλύτερο VPN για ταξίδια στην Κίνα!

Εάν προέρχονταν από την Κίνα αλλά δεν ζείτε πια, αυτό ισχύει ιδιαίτερα επειδή η Κίνα δεν αντιμετωπίζει τους Κινέζους χρήστες που χρησιμοποιούν ένα δικαίωμα VPN. Για να το βάλετε απλά, μπορεί να καταλήξετε στη φυλακή. Εάν δεν είστε κινέζος πολίτης, θα το έχετε πιο εύκολο, αλλά αν ψάχνετε για το καλύτερο VPN για ταξίδια στην Κίνα για δουλειά ή διασκέδαση, δεν μπορεί να ανιχνευθεί ως VPN.

Το πρόβλημα με τις αυτόνομες υπηρεσίες VPN είναι ότι δεν προσφέρουν τη λεγόμενη "Stealth Mode".

Και όταν βρίσκεστε στην Κίνα, μια χώρα που κατέστησε την αποστολή της να αφαιρέσει τις υπηρεσίες VPN για να περιορίσει τους ανθρώπους από την πλήρη πρόσβαση στο διαδίκτυο, σίγουρα δεν θέλεις να διακινδυνεύεις να υπολογίσεις ότι χρησιμοποιείς ένα VPN ή εσύ δεν θα έχουν πρόσβαση σε κανέναν ιστότοπο στο Διαδίκτυο καθόλου.

Το PrivateVPN δεν είχε πάντα αυτόν τον τρόπο, αλλά τώρα το κάνει. Το καλύτερο VPN για ταξίδια στην Κίνα για εργασία ή για μη εργασία το χρειάζεται. Χωρίς να είναι εύκολο κάποιος να συνειδητοποιήσει ότι δεν χρησιμοποιείτε VPN.

Το καλύτερο VPN για το ταξίδι στην Κίνα πρέπει να αποτρέψει όλες τις διαρροές

Εάν η Κίνα διαπιστώσει, θα αναλάβουν δράση. Μπορεί να κατασχέσουν τα στοιχεία σας ή μπορεί να κάνουν πολύ περισσότερα. Ανάλογα με το ποιος είσαι.

Ο στόχος αυτής της θέσης είναι να σας παρέχει το καλύτερο VPN για ταξίδια στην Κίνα, έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένας τρόπος να ανακαλύψει η Κίνα κάτι για εσάς.

Και το PrivateVPN λαμβάνει αρκετά μέτρα για να διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν διαρροές. Φανταστείτε ότι προστατεύεστε πλήρως από Κρυπτογράφηση 2048-bit με AES-256 το οποίο είναι το υψηλότερο επίπεδο κρυπτογράφησης στην αγορά, αλλά τα δεδομένα σας διαρρέουν λόγω μικρής διαρροής.

Όχι με το PrivateVPN.

Προσφέρουμε IPv6 Προστασία Διαρροής, Προστασία Διαρροής DNS, Διακόπτη Kill και Εφαρμογή Guard με την υπηρεσία μας. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να εκθέσετε τον εαυτό σας όταν βρίσκεστε στην Κίνα, με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά.

Η πρόσβαση είναι πολύ σημαντική!

Δεν χρησιμοποιείτε VPN για να παραμείνετε προστατευμένοι στην Κίνα. Θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο και τα πράγματα που αναφέρθηκαν νωρίτερα σας κρατούν ασφαλή όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που διαφορετικά δεν είναι διαθέσιμο στην Κίνα.

Οι διακομιστές VPN έχουν σημασία.

Ειλικρινά, οποιοσδήποτε διακομιστής VPN θα κάνει μια χαρά για να σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε το Whatsapp ή το Facebook. Αυτές οι εταιρείες δεν καταβάλλουν καμία προσπάθεια να αποκλείσουν τις υπηρεσίες VPN γι 'αυτό. Γιατί θα ήταν; Δεν υπάρχει πίεση να το πράξει.

Τα προβλήματα αρχίζουν όταν ζείτε συνήθως στις ΗΠΑ και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στην American Netflix όταν βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ. Ή η DAZN, η οποία είναι μια πλατφόρμα ροής για αθλήματα έξω από τον Καναδά. Και ας μην ξεχνάμε τις ομοίους του Hulu, του Amazon Prime και του BBC. Αυτές οι υπηρεσίες είναι εκείνες που προσπαθούν να σας αποτρέψουν από την πρόσβαση στο περιεχόμενο εκτός των υποστηριζόμενων περιοχών, ακόμη και αν συνήθως διαμένετε στη χώρα που υποστηρίζεται.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι εταιρείες αυτές υφίστανται πιέσεις να μην επιτρέπουν σε άτομα από άλλες χώρες να βλέπουν περιεχόμενο εξ αιτίας των κατόχων δικαιωμάτων που παρέχουν δικαιώματα σε συγκεκριμένο περιεχόμενο. Αυτό σημαίνει ότι τα περισσότερα δίκτυα VPN δεν λειτουργούν με αυτές τις υπηρεσίες.

Το καλύτερο VPN για ταξίδια στην Κίνα για δουλειά και διασκέδαση θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση στα εργαλεία σας, αλλά και στις γεω-περιορισμένες πλατφόρμες.

Και εκεί έρχεται το PrivateVPN. Το PrivateVPN δεν προσφέρει μόνο διακομιστές VPN που λειτουργούν με το αμερικανικό Netflix, Amazon Prime το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάρει αυτές τις μέρες, ή Hulu. Το PrivateVPN προσφέρει τις πιο λειτουργικές υπηρεσίες Netflix και είναι επίσης μία από τις μοναδικές υπηρεσίες υποστήριξης του DAZN. Όσον αφορά την πρόσβαση στο αποκλεισμένο περιεχόμενο, το PrivateVPN είναι το καλύτερο VPN για ταξίδια στην Κίνα για δουλειά και διασκέδαση.

Το καλύτερο VPN για το ταξίδι στην Κίνα για εργασία και ψυχαγωγία χρειάζεται επίσης να είναι αρκετά γρήγορος

Ποιο είναι το σημείο να έχετε πρόσβαση στο DAZN, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά αθλήματα εάν η σύνδεσή σας δεν είναι αρκετά γρήγορη? Υπάρχει αυτή η μεγάλη παρανόηση σχετικά με τις υπηρεσίες VPN που επιβραδύνουν τις συνδέσεις στο Διαδίκτυο. Δεν είναι κατασκευασμένο. Είναι αλήθεια. Οι υπηρεσίες που δεν αγοράζουν ικανότητα διαδικτύου από παρόχους διαμετακόμισης IP τείνουν να προσφέρουν βραδύτερες υπηρεσίες. Δεν θα σας υποσχεθούμε να σας προσφέρουμε ταχύτητες που θα σπάσουν τα παγκόσμια ρεκόρ, αλλά θα σας προσφέρουμε τι θα κάνατε διαφορετικά, όπου κι αν βρίσκεστε. Επειδή είναι τόσο καλό όσο μπορείτε να πάρετε.

Ταξιδεύοντας στην Κίνα; Ελάτε μαζί μας τώρα. Ίσως να μην είναι δυνατή όταν φτάσετε εκεί!

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me