Πώς να παρακολουθήσετε το TVN Player στη Βρετανία

Πώς να παρακολουθήσετε το TVN Player στη Βρετανία

Από Michael Smolski, 2019-01-22 09:53:05 στην ψυχαγωγία


Το Netflix είναι υπέροχο, αλλά τι γίνεται αν εσείς ή οι γονείς σας θέλετε να παρακολουθήσετε το TVN player στη Βρετανία? Αυτά ή δεν μπορείτε, όπως είναι διαθέσιμα μόνο στην Πολωνία. Λοιπόν, αν δεν αγοράσουν ένα ειδικό πακέτο για άτομα εκτός της Πολωνίας, δεν θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τον παίκτη TVN στο Ηνωμένο Βασίλειο. Και ακόμα κι αν το κάνετε, εξακολουθείτε να μην έχετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του TVN Player, πράγμα που σημαίνει ότι πληρώνετε ουσιαστικά για πρόσβαση σε εκπομπές όπως η Kuba Wojewódzki, την οποία μπορείτε να έχετε δωρεάν όταν βρίσκεστε στην Πολωνία.

Είναι είτε να πληρώνετε χρήματα για περιορισμένο περιεχόμενο είτε να διαβάσετε τι πρέπει να μοιραστούμε έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε το περιορισμένο περιεχόμενο χωρίς αγώνες κάθε φορά που αλλάζετε την τοποθεσία σας και ακόμα και αν βρίσκεστε εκτός της ΕΕ. Αυτή η μέθοδος θα σας επιτρέψει επίσης να παρακολουθήσετε το IPLA εκτός της Πολωνίας με πολλά άλλα πλεονεκτήματα, όπως η πρόσβαση στην αμερικανική Netflix.

Αλλά γιατί δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε TVN Player στο Ηνωμένο Βασίλειο για δωρεάν?

Εάν μεταβείτε στο player.pl ή αναζητήσετε το TVN Player στο Google και προσπαθήσετε να παρακολουθήσετε οτιδήποτε στο TVN Player στη Βρετανία, απλώς θα ενημερώσετε όσα σας ενημερώνετε όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο BBC iPlayer εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, ότι δεν μπορεί να οφείλεται σε θέματα αδειοδότησης. Εκτός από το BBC, δεν μπορείτε να το κάνετε, στο TVN Player σας λένε ότι μπορείτε να πληρώσετε για να το κάνετε.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να το αποφύγετε.

Πώς να παρακολουθήσετε το TVN Player στη Βρετανία

Για να παρακολουθήσετε το TVN Player στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε, πρέπει να κάνετε το TVN Player να πιστεύει ότι βρίσκεστε στην Πολωνία. Αυτό είναι μόνο που πρέπει να κάνετε.

Εκτός από αυτό δεν είναι επίσης τόσο απλό όσο θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί αλλά περισσότερο σε αυτό σε ένα λεπτό.

Βοηθούμε τους ανθρώπους σαν εσάς να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο που κανονικά δεν θα έχετε πρόσβαση λόγω γεωλογικών μπλοκ. Είτε βοηθά τους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους στα αεροδρόμια της Κίνας, βοηθώντας τους ανθρώπους να δημιουργήσουν το DAZN στην Αυστραλία ή απλώς βοηθώντας τους ανθρώπους να παρακολουθήσουν το αμερικανικό Netflix στο Ηνωμένο Βασίλειο, ό, τι κι αν είναι,.

Πώς να κάνετε το TVN Player πιστεύετε ότι βρίσκεστε στην Πολωνία για να παρακολουθήσετε το TVN Player στη Μεγάλη Βρετανία?

Για να παρακολουθήσετε το TVN Player πρέπει να έχετε αυτό το πράγμα που ονομάζεται VPN που είναι ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο και αυτό σας επιτρέπει ουσιαστικά να βρίσκεστε σε διαφορετική θέση από εσάς. Για παράδειγμα, το PrivateVPN έχει 59 διαφορετικές τοποθεσίες διακομιστών και ο αριθμός αυτός αυξάνεται μηνιαίως.

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής TVN στο Ηνωμένο Βασίλειο, εγγραφείτε στο PrivateVPN, κατεβάστε τον πελάτη μας που υποστηρίζεται σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες, συνδεθείτε με έναν πολωνικό διακομιστή και παρακολουθήστε το TVN Player στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πώς να παρακολουθήσετε το TVN Player στη Βρετανία σε κινητές συσκευές

Όπως συμβαίνει και με τις περισσότερες εφαρμογές με γεω-μπλοκ, ο TVN Player διαθέτει επίσης μια εφαρμογή που είναι διαθέσιμη μόνο για λήψη στην πολωνική αγορά, η οποία είναι αρκετά ηλίθια, δεδομένου ότι μερικοί άνθρωποι μπορούν να πληρώσουν για συνδρομή, αλλά δεν θα μπορούν να κάνουν λήψη της εφαρμογής κινητή συσκευή τους.

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το TVN Player στη Βρετανία σε κινητή συσκευή, χρειάζεστε μια εφαρμογή.

Όσον αφορά τις συσκευές Apple, πρέπει να αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας iCloud και στη συνέχεια να δημιουργήσετε ένα νέο με βάση την Πολωνία. Εάν αλλάξετε τη θέση σας στον τρέχοντα λογαριασμό σας, θα χάσετε τα πάντα.

Όσον αφορά τις συσκευές Android, ισχύει το αντίθετο. Πρέπει να αλλάξετε την περιοχή σας για να βρίσκεστε στην Πολωνία στον τρέχοντα λογαριασμό σας.

  • Για να το κάνετε αυτό, πηγαίνετε στο payments.google.com, κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις και μετά Χώρα.
  • Εκεί επιλέξτε Πολωνία ως την τοποθεσία σας.
  • Αφού το κάνετε αυτό, πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις, και πιέστε Εφαρμογές όπου πρέπει να βρείτε το Το Google Play Store, και πατήστε Σταματήστε τη δύναμη. Τέλος, ενώ βρίσκεστε ακόμα Ρυθμίσεις, παω σε Αποθήκευση, πατήστε στο Apps, βρείτε το Το Google Play Store και κάντε κλικ στο κουμπί με κεφαλαία που δηλώνει ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Αυτό θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε το TVN Player στη Βρετανία.

Μπορείτε να ρωτήσετε "Γιατί το PrivateVPN αντί για ένα διαφορετικό VPN;"

Πρώτον, δεν υπάρχουν δωρεάν υπηρεσίες VPN που παρέχουν πολωνούς διακομιστές εργασίας. Το PrivateVPN δεν είναι δωρεάν, αλλά επιλέχτηκε ως η καλύτερη υπηρεσία αξίας για το 2018 και πιθανότατα θα είναι για το 2019, αλλά σε σύγκριση με τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες VPN στην Πολωνία, το PrivateVPN βρίσκεται πολύ μπροστά ενώ σε πολύ παρόμοιες τιμές. Αν χρειάζεστε Stealth VPN αν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλεισμένο περιεχόμενο στην Κίνα, το έχουμε. Εάν θέλετε την ελευθερία όσον αφορά την κρυπτογράφηση ή την πλήρη προστασία από διαρροές, το PrivateVPN το έχει.

Το πιο σημαντικό για εσάς, το PrivateVPN είναι το καλύτερο VPN για το Netflix. Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε διαφορετικές περιοχές Netflix στο Ηνωμένο Βασίλειο ή την Πολωνία, το PrivateVPN υποστηρίζει τα περισσότερα, και αυτό δεν είναι κάτι που είπε μόνο από εμάς, αλλά επίσης κατέληξε στο συμπέρασμα από το Comparitech που βασίστηκε σε 5.000 χειροκίνητες δοκιμές. Υποστηρίζουμε επίσης όλες τις άλλες μεγάλες πλατφόρμες ψυχαγωγίας όπως DAZN, Hulu και Amazon Prime με πολλούς άλλους.

Και αν το δοκιμάσετε και αποφασίσετε ότι δεν προσφέρουμε αυτό που θέλετε, προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me