Top 5 Best Kickass Torrents Εναλλακτικές λύσεις για να κατεβάσετε όλα όσα θέλετε

Top 5 Best Kickass Torrents Εναλλακτικές λύσεις για να κατεβάσετε όλα όσα θέλετε

Από Michael Smolski, 2018-09-26 10:50:24 στην ψυχαγωγία


Το Torrenting μπορεί να είναι νόμιμο. Μπορεί επίσης να είναι παράνομη. Τι κάνετε, αυτό εξαρτάται από εσάς, αλλά αυτή η ανάρτηση είναι σχετικά με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το torrent kickass για να κατεβάσετε ό, τι θέλετε το 2018/2019.

Αυτός ο κατάλογος θα μπορούσε να είναι ένα κορυφαίο 40. Θα μπορούσε να είναι ένα κορυφαίο 10. Αλλά ψάχνετε για τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Kickass torrent για να κατεβάσετε ό, τι θέλετε ή απλώς ψάχνετε για μια λίστα με υπηρεσίες torrent? Αυτή η ανάρτηση είναι για τις κορυφαίες 5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Kickass Torrents για να κατεβάσετε ό, τι θέλετε, όχι για υπηρεσίες με ατέλειες.

Αν επιλέξετε να κάνετε λήψη παράνομου περιεχομένου, μην ψάξτε για υπηρεσίες με ιδιωτικό απόρρητο και "που δεν θα σας ενοχλήσει με το νόμο." Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Εάν δεν θέλετε να μπεις στο πρόβλημα, διαβάστε τι πρέπει να πούμε στο τέλος αυτής της θέσης.

Και αν δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κανένα από τα sites που αναφέρονται σε αυτήν την ανάρτηση σχετικά με τις κορυφαίες 5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Kickass Torrents, υπάρχει ένα θέμα για αυτό στο κάτω μέρος της ανάρτησης επίσης.

LimeTorrents

LimeTorrents είναι ένα από αυτά τα torrent sites που πηγαίνετε στο, και αγαπάτε ακριβώς πώς φαίνεται ακόμη και αν δεν φαίνεται φανταχτερό. Και επειδή δεν φαίνεται φανταχτερό, δεν είναι επίσης υπερβολικά περίπλοκο και γι 'αυτό είναι ένα από τα κορυφαία 5 καλύτερα εναλλακτικά Kickass Torrents για να κατεβάσετε ό, τι θέλετε. Βλέπετε όλα.

Το UI του LimeTorrents αποτελείται από αυτό το ανοιχτό πράσινο χρώμα που είναι πολύ εύκολο στο μάτι και αυτό έχει αντίκτυπο στην εμπειρία του χρήστη. Αλλά και πάλι, δεν είστε εδώ για να διαβάσετε για τα χρώματα. Θέλετε να ξέρετε για το περιεχόμενο και την αξιοπιστία.

Ο ιστότοπος έχει μια πολύ χρήσιμη μπάρα αναζήτησης που σας επιτρέπει να επιλέξετε μια κατηγορία που αναζητάτε αμέσως και ο ίδιος ο ιστότοπος σας δείχνει το κορυφαίες 50 ταινίες που ακολουθούνται από παραστάσεις, μουσική και τυχερά παιχνίδια και ούτω καθεξής. Αν ξέρετε τι ψάχνετε, θα το βρείτε σε δευτερόλεπτα χωρίς να χρειάζεται να περάσετε από διαφημίσεις που σας εξαπατούν και αν δεν ξέρετε τι ψάχνετε, οι κορυφαίες 50 λίστες σίγουρα θα σας βοηθήσουν.

Ωστόσο, οι διαφημίσεις μπορούν να οδηγήσουν στην εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού. Υπάρχουν πολλές πλαστές συνδέσεις λήψης στον ιστότοπο. Όσοι δηλώνουν "λήψη απευθείας και ανώνυμα" δεν πρέπει να εμπιστευτούν. Αλλά ταυτόχρονα, αυτό είναι ένα κοινό πράγμα, και συνολικά αν ξέρετε τι να κάνετε κλικ, LimeTorrents είναι σίγουρα ένα από τα κορυφαία 5 καλύτερα Kickass Torrents εναλλακτικές λύσεις για να κατεβάσετε ό, τι θέλετε.

Το LimeTorrents λειτουργεί αυτήν τη στιγμή με τον τομέα .cc και μην προσπαθείτε να το χρησιμοποιήσετε με άλλους. Μπορεί να είναι ψεύτικες εκδόσεις του LimeTorrents.

1337χ

Το 1337x είναι ο κορυφαίος 3ος δημοφιλής ιστότοπος torrenting για το 2018 σύμφωνα με το TorrentFreak. Και ίσως υπάρχει ένας λόγος γι 'αυτό. Είναι εδώ και πάνω από μια δεκαετία, χωρίς να έχει καταληφθεί, πράγμα που δεν είναι κάτι συνηθισμένο σε σχέση με τις χείμαρροι. Το LimeTorrents έχει παραληφθεί αρκετές φορές για παράδειγμα. Και ίσως το περίεργο όνομα είναι ο λόγος που ο ιστότοπος δεν έχει ληφθεί. Ο όρος torrent λείπει.

1337x έχει ένα UI που είναι πολύ πιο σκληρή με τα σκούρα κόκκινα χρώματα του, αλλά ενώ το όνομα δεν είναι ελκυστική, η περιοχή προσφέρει μια πιο ελκυστική εμφάνιση από το site torrents που δεν έκανε το top 10.

Πριν από λίγα χρόνια δεν θα είχε κάνει τη λίστα των κορυφαίων 5 καλύτερων εναλλακτικών λύσεων Kickass Torrents για να κατεβάσετε τα πάντα που θέλετε, αλλά έχει αυξηθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια με την απουσία Kickass Torrents.

Η βασική αρχική σελίδα είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο όμορφη από αυτή της LimeTorrents. Δεν υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα σε αυτό. Μόνο μια γραμμή αναζήτησης και μια λίστα με τις κατηγορίες. Το επάνω μέρος της σελίδας έχει επίσης ένα κορυφαίο τμήμα 100. Αυτό είναι. Υπάρχει επίσης μια πιο προηγμένη αρχική σελίδα διαθέσιμη που είναι παρόμοια με αυτήν του LimeTorrents.

Θα ήταν ωραίο αν υπήρχε διαθέσιμη μια πιο συγκεκριμένη σελίδα κατηγοριών, αλλά τουλάχιστον τα αρχεία έχουν πολλές λεπτομέρειες όσον αφορά τις λήψεις, τις εκδόσεις, τη γλώσσα του τι κάνετε λήψη, μεταξύ άλλων.

YourBittorrent

Το YourBittorrent είναι από το 2003. Είναι επίσης ο μόνος ιστότοπος στον κατάλογο με ένα .com που τελειώνει.

Λόγω της ηλικίας του, το YourBittorrent είναι ένας ιστότοπος που έχει το περιεχόμενο που δεν θα είχε πολλές άλλες εναλλακτικές λύσεις. Το μεγάλο πράγμα είναι ότι έχει μια τεράστια ποικιλία περιεχομένου σε διάφορες γλώσσες, οπότε αν ψάχνετε για ένα torrenting site για περιεχόμενο που δεν είναι στα αγγλικά, αυτή θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή σας που θα έκανε YourBittorrent μία από τις κορυφαίες 5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Kickass Torrents για να κατεβάσετε ό, τι θέλετε.

Ενώ το LimeTorrents παρουσιάζει τα πιο δημοφιλή torrents, το YourBittorrent εμφανίζει τα νεώτερα, και οι περισσότεροι προτιμούν νεότερο περιεχόμενο από κάτι που είναι δημοφιλές αλλά από το 2016.

Αλλά είναι ένα torrenting site που δεν θα συνιστούσαμε όταν γύρω από άλλους ανθρώπους λόγω του τύπου των διαφημίσεων που υπάρχουν, αλλά ταυτόχρονα, είναι ένας ιστότοπος που έχει torrents με πολλούς σπαρτικές μηχανές και leechers κάνοντας τη λήψη πολύ πιο γρήγορα.

Ο Πειρατικός κόλπος

Ο Πειρατικός κόλπος είναι ένας από τους θρύλους των τόπων που τρέχουν. Έχει περάσει από το 2003, είχε τα πάνω και τα κάτω, αλλά τα επέζησε σε αντίθεση με τους πειρατές και σε αντίθεση με πολλές άλλες τοποθεσίες που σταμάτησαν να υπάρχουν μετά την αρχική διακοπή τους, το The Pirate Bay επέζησε και όχι μόνο επειδή το Kickass Torrents ήταν κάτω, έχει ανακτήσει τη θέση του ως κορυφαία site torrenting.

Είναι απλό. Δεν παίρνετε τίποτα όπως το "top 50", αλλά θα βρείτε αυτό που ψάχνετε καθώς ο κατάλογος είναι τεράστιος.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν πολλές διαφημίσεις κάθε είδους. Πολύ συχνά κάθε φορά που κάνετε κλικ σε κάτι, θα στείλετε σε διαφορετικό ιστότοπο.

Kickass Torrents

Το Kickass Torrents που είναι συνήθως γνωστό ως KickassTorrents είναι ο λόγος που αναζητήσατε αυτή τη θέση. Θέλατε να μάθετε τις κορυφαίες 5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Kickass Torrents για να κατεβάσετε ό, τι θέλετε το 2018/2019, επειδή σκεφτήκατε ότι τα Kickass Torrents είναι κάτω. Λοιπόν, δεν είναι. Οχι πια. Είναι ακριβώς κάτω από ένα διαφορετικό όνομα.

Δεν χρειάζεται καν να εξηγήσουμε τα Kickass Torrents σε σας αν ψάχνετε για αυτή τη θέση.

Το site πηγαίνει κάτω από το όνομα katcr.co, και καλά, κάνει αυτό που οι άνθρωποι αγαπούν Kickass Torrents.

Πράγματα που πρέπει να ξέρετε για Torrenting και για το πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Top 5 Best Kickass Torrents Εναλλακτικές λύσεις για να κατεβάσετε όλα όσα θέλετε

Δεν είστε ασφαλείς όταν κάνετε λήψη torrents. Αν κάνετε κάτι παράνομο που δεν υποστηρίζουμε, έχετε έναν αντιιό. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κατεβάσετε κάτι που δεν είναι ιδανικό για τον υπολογιστή σας.

Και αν πρόκειται να κατεβάσετε torrents, μην ψάξετε για ένα torrenting site που θα σας κρατήσει ασφαλή. Αποκτήστε ένα VPN το οποίο. Το PrivateVPN επιλέχθηκε ως η καλύτερη υπηρεσία VPN αξίας και έχουμε επίσης μια ανάρτηση ιστολογίου για το καλύτερο VPN για Kickass Torrents που θα πρέπει να ελέγξετε αν θέλετε να παραμείνετε ασφαλείς με οποιαδήποτε torrenting τοποθεσίες.

Θα σας αφήσουμε όμως με ένα σημαντικό στοιχείο πληροφοριών. Το PrivateVPN δεν αποθηκεύει αρχεία καταγραφής που σημαίνει ότι εμείς ως εταιρεία VPN δεν μπορούμε να σας πουλήσουμε σε κανέναν. Και όπως είπαμε στην πρόσφατη θέση μας, μην το πάρετε από εμάς. Πάρτε το από τη σουηδική νομοθεσία. Δεν μπορούμε νόμιμα να αποθηκεύουμε αρχεία καταγραφής. Και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε πληροφορίες που να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σας εντοπίσουν. Ένα VPN αποκρύπτει την IP σας και σας προστατεύει όταν κάνετε torrenting. Ένα μη συνδεδεμένο VPN σας προστατεύει από την ίδια την εταιρεία VPN.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me