Πώς να παρακολουθήσετε το παιχνίδι του Thrones σε απευθείας σύνδεση Ανεξάρτητα από το πού ζείτε

Πώς να παρακολουθήσετε το παιχνίδι του Thrones σε απευθείας σύνδεση Ανεξάρτητα από το πού ζείτε

Από Michael Smolski, 2019-04-15 18:35:54 στην ψυχαγωγία


Δεν θέλετε να πληρώσετε τα βαριά δολάρια για την τηλεοπτική συνδρομή σας για να παρακολουθήσετε το Game of Thrones και θα ήθελα να μάθω πώς να παρακολουθήσετε το Game of Thrones online ανεξάρτητα από το πού ζείτε? Σας έχουμε καλύψει επειδή γνωρίζουμε πόσο υπερβολικά υψηλή είναι η καλωδιακή τηλεόραση και κάποιες τηλεοπτικές συνδρομές δεν δείχνουν καν HBO και επομένως Game of Thrones και με την εποχή 8 γύρω από τη γωνία ή ήδη από τότε που διαβάζετε αυτό, των Θρόνων είναι απαραίτητη.

Οι δυνατότητές σας όσο το Watching Game of Thrones Online

Υπάρχουν πραγματικά μόνο 2 δρομολόγια εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το Game of Thrones Online χωρίς να έχετε συνδρομή τηλεόρασης.

Μπορείτε είτε να κάνετε τη λιγότερο ηθική προσέγγιση της αναζήτησης για το πώς να παρακολουθήσετε το παιχνίδι του Thrones online "δωρεάν", είτε παίρνετε HBO ΤΩΡΑ που είναι μια συνδρομητική υπηρεσία από την HBO που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε όλες τις εκπομπές του HBO υπό την προϋπόθεση ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ.

Έξω από τις ΗΠΑ; Θα σας δείξουμε πώς να κάνετε το HBO NOW να εργάζεται οπουδήποτε σε αυτό το post, αλλά πριν το κάνουμε αυτό, θα μιλήσουμε επίσης για την παρακολούθηση του Game of Thrones δωρεάν και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα για να γίνει αυτό.

Εάν έχετε τηλεοπτική συνδρομή με το HBO στο πακέτο αλλά ταξιδεύετε ή μπορείτε να πάρετε το HBO GO, το οποίο είναι σαν το HBO NOW, αλλά για τους συνδρομητές HBO μέσω καλωδιακής τηλεόρασης, αν ζείτε συνήθως στις ΗΠΑ και είστε οι ΗΠΑ. Αν και, φυσικά, θα σας καθοδηγήσουμε επίσης πώς να κάνετε το HBO GO να λειτουργεί εκτός των ΗΠΑ.

Γιατί δεν πρέπει να παρακολουθήσετε το παιχνίδι του Thrones Online "δωρεάν"

Φανταστείτε να πάρετε μια Ferrari ή μια Lamborghini και να την οδηγείτε στα βουνά. Πλήρης σπατάλη δυναμικού, σωστά? Παρακολουθώντας το Game of Thrones online δωρεάν, παίρνετε βασικά ένα Lamborghini Veneno στα βουνά.

Το παιχνίδι της Thrones, η εποχή 8 πρόκειται να έχει τη μεγαλύτερη μάχη στον κόσμο που παρουσιάστηκε ποτέ σε μια ταινία ή μια τηλεοπτική εκπομπή. 6 επεισόδια ποιότητας ταινίας. Πρόκειται να παρακολουθήσετε την πιο εξελιγμένη εμφάνιση που δημιουργήθηκε ποτέ, είτε από την οπτική γωνία είτε από την ιστορία. Θέλετε να το παρακολουθήσετε σε κακή ποιότητα; Σίγουρα δεν το πιστεύω.

Και αυτό αν το βρείτε. Η εποχή 8 του παιχνιδιού Thrones πρόκειται να είναι μια από τις πιο δύσκολες εμφανίσεις για να παρακολουθήσετε σε απευθείας σύνδεση όταν πρόκειται για ελεύθερες πηγές.

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το Game of Thrones online ανεξάρτητα από το πού ζείτε, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να πάρετε το HBO NOW. Το παιχνίδι των Θρόνων είναι μια εκπομπή που πρέπει να παρακολουθήσετε με την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Το HBO προσφέρει επίσης πολλές άλλες φανταστικές παραστάσεις που θα ερωτευτείτε όταν λάβετε μια συνδρομή. Και ναι, υπάρχει μια δοκιμή 7 ημερών για να το δοκιμάσετε και να δείτε αν σας αρέσει.

Πώς να ρυθμίσετε το HBO τώρα έξω από τις ΗΠΑ για να παρακολουθήσετε το παιχνίδι του Thrones σε απευθείας σύνδεση Ανεξάρτητα από το πού ζείτε

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε τα Παιχνίδια Thrones Online με το HBO NOW, θα πρέπει να εγγραφείτε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή πάρα πολύ, αλλά πριν από αυτό, θα πρέπει να κάνετε το HBO NOW να πιστεύετε ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ.

Αυτό είναι το κλειδί για να βλέπετε το HBO NOW εκτός των ΗΠΑ.

Για αυτό, χρειάζεστε ένα VPN.

Οι υπηρεσίες VPN σάς επιτρέπουν να αλλάζετε τις τοποθεσίες κάπου αλλού, ανοίγοντας τεράστιες δυνατότητες όσον αφορά το περιεχόμενο. Θέλετε να παρακολουθήσετε κάτι αλλά εμφανίζεται ως μη διαθέσιμο στη χώρα στην οποία βρίσκεστε; Ένα VPN θα το διορθώσει.

Λοιπόν, το σωστό VPN θα το διορθώσει. Το κλειδί είναι να εξετάσουμε σε ποιες υπηρεσίες συνεργάζεται μια υπηρεσία VPN. Λειτουργεί με το Hulu, το Amazon Prime, το Netflix, το DAZN, το BBC iPlayer και το ITV; Το PrivateVPN λειτουργεί με όλα αυτά. Φυσικά, αυτές είναι μερικές από τις πιο διάσημες γεωφυσικές υπηρεσίες και μπορεί να ψάχνετε για μια διαφορετική υπηρεσία. Και εκεί έρχονται οι υπηρεσίες πελατών μας. Εάν δεν είστε βέβαιοι για μια υπηρεσία, απευθυνθείτε!

Οι άνθρωποι αγαπούν την υποστήριξή μας και είμαστε βέβαιοι ότι και εσείς!

Με τη χρήση του PrivateVPN και τη σύνδεση με το σωστό αμερικανικό διακομιστή, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε HBO NOW και συνεπώς θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το Game of Thrones Online ανεξάρτητα από το πού ζείτε.

Υπό την προϋπόθεση ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το Game of Thrones online στην επιτραπέζια συσκευή σας. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε στο τηλέφωνό σας ή την τηλεόρασή σας, συνεχίστε να διαβάζετε.

Πώς να παρακολουθήσετε το Παιχνίδι Thrones Online με το HBO NOW σε ένα τηλέφωνο Android

Το HBO NOW δεν θα εμφανίζεται σε τηλέφωνο Android αν ζείτε εκτός των ΗΠΑ.

Για αυτό, πρέπει να αλλάξετε τη θέση του Google Play Store.

Η Google περνάει πώς να το κάνει στον ιστότοπό της.

Όταν αλλάζετε την τοποθεσία σας, φροντίστε να την τοποθετήσετε στις Η.Π.Α. Εάν χρειάζεται, χρησιμοποιήστε μια γεννήτρια διευθύνσεων για να πάρετε μια αμερικανική διεύθυνση.

Αυτό θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε το Game of Thrones online σε μια συσκευή Android μέσω του HBO NOW.

Πώς να παρακολουθήσετε το παιχνίδι Thrones Online με το HBO NOW στις συσκευές Apple.

Στις συσκευές Apple, πρέπει να κάνετε το αντίθετο από αυτό που θα κάνατε σε συσκευές Android.

Πρέπει να αποσυνδεθείτε από τον τρέχοντα λογαριασμό iCloud και να δημιουργήσετε ένα νέο, με τα στοιχεία σας στις ΗΠΑ.

Εάν αλλάξετε τη θέση του τρέχοντος λογαριασμού σας, θα χάσετε τα πάντα.

Φυσικά, μπορείτε να εγγραφείτε ξανά στον παλιό λογαριασμό σας αφού κατεβάσετε το HBO NOW.

Πώς να παρακολουθήσετε το Παιχνίδι Thrones Online με το HBO NOW στο Amazon Fire Devices

Το Amazon Fire TV Stick / Cube είναι ίσως η καλύτερη συσκευή που μπορείτε να συνδέσετε σε μια τηλεόραση. Αυτό οφείλεται στην ελευθερία που παρέχει. Για παράδειγμα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη ορισμένων υπηρεσιών VPN, όπως PrivateVPN σε αυτό. Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό με όσους αγαπούν την Apple TV ή το Chromecast.

Για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε το Game of Thrones Online εκεί, πρέπει πρώτα να μεταβείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

  • Ανασκοπώ Ο λογαριασμός ή ο λογαριασμός σας & Κονίστρα με το ποντίκι σας.
  • Πατήστε το Διαχείριση του περιεχομένου και των συσκευών σας και να αλλάξετε την περιοχή σας ώστε να βρίσκεστε στις ΗΠΑ.
  • Πηγαίνετε στο Amazon Fire Stick / Cube σας.
  • Πατήστε το Ρυθμίσεις ακολουθούμενη από Ο λογαριασμός μου.
  • Deregister. Θα πρέπει να συνδεθείτε ξανά στο λογαριασμό σας.

Αυτό θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε το HBO NOW στη συσκευή σας στο Amazon. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, ενδέχεται να χρειαστεί να καταργήσετε τον τρέχοντα τρόπο πληρωμής και ενδεχομένως να προσθέσετε μια εικονική ή προπληρωμένη κάρτα που εκδίδεται στις ΗΠΑ.

Πώς να παρακολουθήσετε το παιχνίδι του Thrones Online με το HBO GO

Αυτό που αναφέραμε με το HBO NOW σχεδόν ισχύει και με το HBO GO.

Ωστόσο, αν πρόκειται να είστε στις ΗΠΑ, δεν θα χρειαστείτε ένα VPN για να κάνετε το HBO GO να λειτουργήσει.

Χρειάζεται να έχετε το HBO με το τηλεοπτικό σας πακέτο για να κάνετε το HBO GO να λειτουργήσει όμως.

Αυτό είναι το πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το παιχνίδι του Thrones σε απευθείας σύνδεση ανεξάρτητα από το πού ζείτε

Αν δεν έχετε HBO με το τηλεοπτικό σας πακέτο ή δεν έχετε καθόλου καλωδιακή τηλεόραση, έχετε δύο επιλογές, είτε πηγαίνετε με τη λιγότερο ηθική μέθοδο που θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε Game of Thrones Online αλλά σε πολύ χειρότερη ποιότητα και μετά από μια δέσμη έρευνας, ή ακολουθείτε αυτόν τον οδηγό και παρακολουθείτε το Game of Thrones online με το HBO GO, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

Αυτό εξαρτάται από εσένα.

Βρήκατε αυτό το χρήσιμο; Βεβαιωθείτε ότι έχετε δει το blog μας για να δείτε τι άλλο μπορεί να σας βοηθήσει το PrivateVPN!

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me