Είναι το παιχνίδι του Thrones Season 8 στο Netflix; Και πώς να το κάνετε να εργάζεται οπουδήποτε

Είναι το παιχνίδι του Thrones Season 8 στο Netflix; Και πώς να το κάνετε να εργάζεται οπουδήποτε

Από Michael Smolski, 2019-02-25 09:37:06 στην ψυχαγωγία


"Είναι το παιχνίδι των Thrones στο Netflix;" "Είναι το παιχνίδι του Thornes σεζόν 8 στο Netflix;" Σε ένα σημείο που όλοι θέλουν να δουν το παιχνίδι των Thrones ζητάει "είναι το παιχνίδι των Thrones στο Netflix;"

Για απλά λόγια, η εποχή 8 του Game of Thrones δεν είναι στο Netflix. Στην πραγματικότητα, καμία εποχή Game of Thrones δεν είναι καθόλου στην Netflix.

Και λόγω του γεγονότος ότι ενώ η Netflix είναι μεγάλη και έχει μερικές φανταστικές εμφανίσεις, η HBO έχει τις δικές της δύο πλατφόρμες που ονομάζονται HBO NOW και HBO GO και έτσι δεν θα είχε τελική νόημα για το HBO να το απομακρύνει από το Netflix από την πλειοψηφία των πελατών HBO ΤΩΡΑ εγγραφούν αρχικά στο HBO για το Game of Thrones. Για να μην αναφέρουμε ότι το Game of Thrones είναι η πιο ακριβή επίδειξη στην αγορά που σημαίνει ότι το HBO χρειάζεται πραγματικά να κάνει χρήματα από αυτό. Εάν το Game of Thrones βρισκόταν σε Netflix, η HBO δεν θα είχε ποτέ τόσο πολλούς πελάτες όσο έκανε, εμποδίζοντας έτσι τη σειρά να πάρει την ποιότητα παραγωγής που έχει.

Για να μην αναφέρουμε ότι ενώ το Netflix έχει μερικές μεγάλες παραγωγές, το Game of Thrones απλά δεν ταιριάζει στο Netflix.

Έτσι αν αναρωτιέστε είναι το παιχνίδι του Thrones εποχή 8 στο Netflix, δεν είναι, και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το κάνει ποτέ. Αλλά υπάρχει ένας τρόπος να λειτουργήσει οπουδήποτε. Και δεν είναι ούτε πολύ σκληρό.

Πώς να κάνετε το παιχνίδι των θρόνων Season 8 Work Anywhere

Για να κάνετε την εποχή 8 του Game of Thrones να εργάζεται οπουδήποτε, μπορείτε είτε να την παρακολουθήσετε προσθέτοντας HBO στην ήδη δαπανηρή συνδρομητική τηλεόραση σας είτε να την παρακολουθήσετε online.

Και ναι, τεχνικά μπορείτε να το μεταδώσετε σε οποιαδήποτε τοποθεσία με περιεχόμενο αν θέλετε να καταστρέψετε την εμπειρία σας λόγω κακής ποιότητας και εάν δεν σας πειράζει αν η συσκευή σας μολυνθεί από ιούς ή μπορείτε να πάρετε μια εγγραφή HBO NOW. Το μεγάλο πράγμα είναι ότι μπορείτε να λάβετε μια δοκιμή διάρκειας ενός μηνός και με βάση το γεγονός ότι υπάρχουν μόνο 6 επεισόδια στην εποχή 8 του παιχνιδιού Thrones, μπορείτε να ακυρώσετε μετά το δεύτερο μήνα εάν δεν είστε πεπεισμένοι από το περιεχόμενο το.

Το πρόβλημα με το HBO NOW; Λειτουργεί μόνο στις ΗΠΑ, πράγμα που σημαίνει ότι εάν βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ, δεν θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το Παιχνίδι των Θρόνων. Αλλά αυτή η θέση είναι για το πώς να το κάνουμε να λειτουργεί οπουδήποτε, και αυτό θα σας βοηθήσουμε.

Για να παρακολουθήσετε Game of Thrones παντού, το HBO NOW πρέπει να σκεφτεί ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ. Είναι τόσο απλό και παρόλα αυτά τόσο περίπλοκο.

Πώς να ξεγελάσετε το HBO να σκεφτείτε ότι είστε στις ΗΠΑ για να κάνετε το παιχνίδι των θρόνων να εργάζονται οπουδήποτε?

Χρησιμοποιώντας ένα VPN.

Ένα VPN είναι ένας τύπος υπηρεσίας που χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο είτε για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων είτε για παράκαμψη μπλοκ που έχουν τοποθετηθεί από τις υπηρεσίες.

Απλά πρέπει να συνδεθείτε με έναν αμερικανικό διακομιστή με VPN. Λοιπόν, θεωρητικά.

Δεν είναι τόσο απλό όσο αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι υπηρεσίες όπως το HBO γνωρίζουν φυσικά πράγματα όπως ένα VPN και προσπαθούν να αποτρέψουν τις υπηρεσίες VPN να δουλεύουν με τις πλατφόρμες τους, πράγμα που σημαίνει ότι οποιοδήποτε VPN δεν θα λειτουργήσει απλά.

Και εκεί έρχεται το PrivateVPN. Ενώ άλλες υπηρεσίες διαφημίζουν πόσα διακομιστές έχουν, επιλέγουμε ποιότητα πέρα ​​από την ποσότητα. Η κατοχή ενός τεράστιου αριθμού εξυπηρετητών για να συνδεθείτε είναι μεγάλη μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους περισσότερους διακομιστές για τα πράγματα που θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε για.

PrivateVPN; Δεν έχει τα περισσότερα αποκόμματα εκεί έξω, όμως υποστηρίζει τις περισσότερες περιοχές Netflix στην αγορά. Έχει επίσης διακομιστές με τη χωρητικότητα του διαδικτύου που προέρχονται από παρόχους διαμετακόμισης IP απευθείας και όχι απλώς από εταιρείες φιλοξενίας, που σημαίνει ότι έχετε συνολικά μια σταθερή σύνδεση που είναι σημαντική για streaming περιεχομένου. Το PrivateVPN είναι επίσης μία από τις λίγες υπηρεσίες που υποστηρίζουν το DAZN, το οποίο είναι το Netflix της ζωντανής ροής.

Σίγουρα, μερικές άλλες υπηρεσίες που θα λειτουργούν επίσης με το HBO, αλλά αν ψάχνετε για μια υπηρεσία που υποστηρίζει όλα όσα θέλετε αντί να έχετε περισσότερους διακομιστές από ό, τι μπορείτε να καταλάβετε ότι επίσης δεν λειτουργούν με πολλές υπηρεσίες, τότε το PrivateVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή για σας. Κάποιος που προσφέρει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Αυτό είναι πώς να κάνετε το παιχνίδι των θρόνων να εργάζονται οπουδήποτε

Αν αναρωτιέστε είναι η εποχή 8 του Game of Thrones στο Netflix, δεν είναι, αλλά υπάρχει σίγουρος τρόπος να λειτουργήσει οπουδήποτε. Απλά χρειάζεστε HBO NOW, PrivateVPN ή κάποιο άλλο VPN που συνεργάζεται με το HBO NOW, και, καλά, το HBO NOW app, το οποίο υπάρχει στην ιστοσελίδα μας. Κάτι για να ελέγξετε εάν θέλετε το HBO NOW στο τηλέφωνό σας ή το Fire TV Stick.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me