Πώς να παρακολουθήσετε το παιχνίδι του Thrones Season 8 στον Καναδά

Πώς να παρακολουθήσετε το παιχνίδι του Thrones Season 8 στον Καναδά

Από Michael Smolski, 2019-03-04 11:39:20 στην ψυχαγωγία


Αυτό πρέπει να είναι δύσκολο για εσάς. Από τη μία πλευρά το γεγονός ότι ψάχνετε για το πώς να παρακολουθήσετε την εποχή 8 του Game of Thrones στον Καναδά σημαίνει ότι είστε είτε κοντά στην αρχή της σεζόν 8 είτε ότι ήδη ξεκίνησε. Αλλά από την άλλη πλευρά, αυτό σημαίνει ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που θα ψάξετε ποτέ για το πώς να παρακολουθήσετε Game of Thrones επειδή αυτή είναι η τελευταία εποχή και αυτό είναι μετά από αυτό. 8 χρόνια βλέποντας τα τελευταία 6 επεισόδια, και μετά από αυτό, καλά αυτό είναι. ΟΧΙ πια.

Αλλά μην λυπηθείτε τώρα, ας σας βοηθήσουμε να παρακολουθήσετε το Game of Thrones Season 8 στον Καναδά, και στη συνέχεια, ίσως με κάποια άλλα shows ή υπηρεσίες, ώστε να έχετε κάτι να γεμίσετε την ώρα της τηλεοπτικής εκπομπής με.

Ποιες είναι οι επιλογές σας εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το παιχνίδι του Thrones Season 8 στον Καναδά?

 1. Με τηλεοπτική συνδρομή που αποτελείται από HBO. Αυτό μπορεί να είναι η ευκολότερη μέθοδος, καθώς δεν απαιτεί τη δημιουργία εργαλείων, αλλά είναι επίσης η πιο ακριβή επιλογή που αποτελείται από συμβάσεις που δεν μπορείτε να βγείτε από οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε.
 2. Μπορείτε να βρείτε streaming sites στο διαδίκτυο. Αυτός είναι ένας τρόπος που θα πάρει αρκετό χρόνο, καθώς τα ρεύματα του Game of Thrones θα μειωθούν πολύ από τη στιγμή που θα γίνει πρεμιέρα και οτιδήποτε θα είναι παρόν, θα έχει ποιότητα που δεν αξίζει να παρακολουθήσετε μια παράσταση του διαμετρήματος του παιχνιδιού των Θρόνων.
 3. Χρησιμοποιείτε το HBO NOW που είναι ο καλύτερος τρόπος να παρακολουθήσετε την εποχή 8 του Game of Thrones στον Καναδά όπου και αν βρίσκεστε στην καλύτερη δυνατή ποιότητα, μαζί με πολλές άλλες εκπομπές και ταινίες.

Το βήμα 3 είναι η φθηνότερη και καλύτερη μέθοδος αν θέλετε να παρακολουθήσετε την εποχή 8 του Game of Thrones στον Καναδά. Το πρόβλημα? Η μέθοδος δεν λειτουργεί στον Καναδά και σε πολλές άλλες χώρες.

Αλλά είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να παρακολουθήσετε την εποχή 8 του Game of Thrones στον Καναδά και υπάρχει ένας τρόπος να το κάνετε, απαιτεί απλώς κάποια σωστή γνώση που θα μοιραστούμε παρακάτω.

Πώς να παρακολουθήσετε το παιχνίδι του Thrones σεζόν 8 στον Καναδά με το HBO NOW

Για να παρακολουθήσετε το Game of Thrones Season 8 στον Καναδά με το HBO NOW, πρέπει να εξαπατήσετε το HBO να σκεφτεί ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ και αυτό είναι λίγο πολύ με το γεγονός ότι, φυσικά, πρέπει να πάρετε πρώτα μια εγγραφή HBO Now.

Για να χρησιμοποιήσετε το HBO NOW στον Καναδά, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Ένα VPN σάς επιτρέπει να αλλάζετε ουσιαστικά την τοποθεσία σας, επιτρέποντάς σας να βρίσκεστε στις Η.Π.Α. χωρίς να βρίσκεστε εκεί, και έτσι να έχετε πρόσβαση στο HBO NOW ή σε όσους αρέσουν στο American Netflix.

Δεν λειτουργούν όλες οι υπηρεσίες VPN με το HBO. Αυτό συμβαίνει επειδή οι ομοειδοί του HBO και άλλων εταιρειών γνωρίζουν ότι υπάρχουν υπηρεσίες VPN και πρέπει να καταβάλουν προσπάθειες για να τους αποτρέψουν από το να καταλήξουν στις περισσότερες υπηρεσίες VPN που παρέχουν servers χωρίς οφέλη.

Στο PrivateVPN, δεν προσφέρουμε τους περισσότερους εξυπηρετητές στην αγορά, αλλά διασφαλίζουμε ότι οι διακομιστές μας συνεργάζονται με τις πλατφόρμες ψυχαγωγίας που πραγματικά θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση είτε αυτό είναι American Netflix, Hulu, ή HBO ΤΩΡΑ για να παρακολουθήσετε Game of Thrones Season 8 στον Καναδά.

Συνδέοντας το σωστό αμερικανικό διακομιστή με το PrivateVPN, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο HBO NOW. Η εφαρμογή μας θα πρέπει να σας πει τι εξυπηρετεί ο διακομιστής με ποια υπηρεσία εξαρτάται από το πότε διαβάζετε αυτό, αλλά αν δεν τα δοκιμάσετε μόνο ένα προς ένα και θα μάθετε πολύ γρήγορα.

Αυτό θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε την εποχή 8 του Game of Thrones στον Καναδά όσο αφορά τον browser, αλλά αν θέλετε να το παρακολουθήσετε στο τηλέφωνό σας ή στο Amazon Fire TV Stick, πρέπει να εφαρμόσετε ακόμη περισσότερα βήματα.

Πώς να παρακολουθήσετε το παιχνίδι του Thrones Season 8 στον Καναδά στις συσκευές Apple

Εάν απλά ψάχνετε για HBO στο Apple App Store αυτή τη στιγμή, δεν θα εμφανιστεί.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό iCloud και στη συνέχεια να δημιουργήσετε ένα νέο με την τοποθεσία σας στις ΗΠΑ.

Αλλάζοντας τη θέση του τρέχοντος λογαριασμού σας, θα απαλλαγείτε από όλα όσα έχετε, ενώ θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το παιχνίδι Game of Thrones Season 8 στον Καναδά με αυτή τη μέθοδο, μην το κάνετε αυτό.

Η δημιουργία ενός νέου λογαριασμού θα σας επιτρέψει να διατηρήσετε τα τρέχοντα σας πράγματα και μόλις κάνετε λήψη του HBO NOW, μπορείτε να μεταβείτε στον άλλο λογαριασμό σας.

Πώς να παρακολουθήσετε το παιχνίδι του Thrones Season 8 στον Καναδά σε συσκευές Android

Στις συσκευές Android, κάνετε το αντίθετο από αυτό που κάνετε στις συσκευές Apple.

Πραγματικά πρέπει να αλλάξετε την τοποθεσία σας στο τρέχον κατάστημά σας.

 • Για να το κάνετε αυτό, πηγαίνετε στο payments.google.com και κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις.
 • Πατήστε το Χώρα και ακολουθήστε την επιλογή Continue.
 • Επιλέξτε τις ΗΠΑ ως χώρα σας παρέχοντας μια αμερικανική διεύθυνση.
 • Αφού το κάνετε αυτό, στη συσκευή σας, πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις και πιέστε Εφαρμογές ακολουθούμενη από την εύρεση του Google Play Store. Τύπος Σταματήστε τη δύναμη.
 • Στη συνέχεια, όταν ολοκληρώσατε αυτό, πηγαίνετε στο Αποθήκευση, και πιέστε το Το Google Play Store, και τέλος κάντε κλικ στο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ κουμπί στα καπάκια.

Αυτό θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε το HBO NOW για να παρακολουθήσετε το Game of Thrones σεζόν 8 στον Καναδά, αλλά αν δεν επαναλάβει στη συνέχεια τη διακοπή της δύναμης και την εκκαθάριση των δεδομένων.

Πώς να παρακολουθήσετε το παιχνίδι του θρόνου σεζόν 8 στον Καναδά σχετικά με τις συσκευές πυρκαγιάς Amazon Fire Stick

 • Πηγαίνετε στον ιστότοπο του Αμαζονίου. Πατήστε το Του λογαριασμού σας.
 • Πηγαίνετε Περιεχόμενο και συσκευές όπου πρέπει να αλλάξετε την τοποθεσία σας για να βρίσκεστε στις ΗΠΑ.
 • Αφού το κάνετε αυτό, στο Fire TV Stick σας, μπείτε Ρυθμίσεις, Ο λογαριασμός μου, ακολουθούμενη από Deregister η οποία θα σας απαιτήσει να συνδεθείτε ξανά.

Και αυτό θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε την εποχή 8 Game of Thrones στον Καναδά σχετικά με τις συσκευές πυρκαγιάς Amazon.

Παρόλο που μερικοί άνθρωποι έχουν προβλήματα με τη λήψη τους με αυτό λόγω των καρτών τους που εκδίδονται στον Καναδά. Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με την πραγματική λήψη, καταργήστε πρώτα τις τρέχουσες μεθόδους πληρωμής και, εάν αυτό δεν λειτουργεί,

να πάρετε μια προπληρωμένη αμερικανική κάρτα ή ακόμα και μόνο μια εικονική κάρτα. Το Amazon δεν είναι πολύ περίεργο για τις κάρτες, σε αντίθεση με πολλές άλλες εταιρείες.

Αυτό είναι το πώς να παρακολουθήσετε το παιχνίδι του Thrones Season 8 στον Καναδά

Θέλατε να μάθετε πώς να το παρακολουθήσετε και τώρα ξέρετε. Αλλά αφού τελειώσετε, γι 'αυτό και έχουμε δημοσιεύσει για το πώς να παρακολουθήσετε το αμερικανικό Netflix στον Καναδά ή για το πώς να ρυθμίσετε τον Hulu που σας συνιστούμε να ελέγξετε έξω ώστε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερο περιεχόμενο από ποτέ, αν το HBO NOW isn δεν είναι αρκετό για εσάς.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me