Πώς να ξεμπλοκάρετε τα Social Media στην Κίνα το 2019

Πώς να ξεμπλοκάρετε τα Social Media στην Κίνα το 2019

Από PrivateVPN, 2019-03-16 10:23:28 στο Travel


Φτάνεις στην Κίνα. Θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Facebook, θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Instagram και συνειδητοποιείτε ότι τα περισσότερα κοινωνικά μέσα δεν λειτουργούν στην Κίνα. Τι κάνεις? Αναζητάτε πώς να ξεμπλοκάρετε τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης στην Κίνα το 2019. Εκτός από αυτό, αυτό είναι ένα από αυτά τα σενάρια όπου πρέπει να αναλάβετε δράση, προτού ταξιδέψετε και όχι όταν φτάσετε στην Κίνα, σαν να μην είστε αρκετά άτυχος για να μην το ξέρετε τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης στην Κίνα δεν λειτουργούν, η πιθανότητα να βρεθεί αυτή η θέση στο blog είναι σχεδόν ανύπαρκτη επειδή η Google επίσης δεν δουλεύει στην Κίνα.

Γιατί πρέπει να αναζητήσετε τον τρόπο αποδέσμευσης των κοινωνικών μέσων στην Κίνα το 2019?

Πηγαίνει προς την κινεζική κυβέρνηση χρησιμοποιώντας τη λογοκρισία.

Αλλά ενώ στην περίπτωση που η Google δεν δουλεύει στην Κίνα, ξεκίνησε με την Κίνα να χάσει το Google το 2009 και η Κίνα που θέλει να περιορίσει το περιεχόμενο της Google, οδηγώντας στην εγκατάλειψη της Google στην Κίνα, η απαγόρευση των κοινωνικών μέσων στην Κίνα είναι κάτι που ήταν απευθείας την επιλογή της Κίνας με το μεγάλο τείχος προστασίας της Κίνας, λόγω ορισμένων (σχεδόν όλων) πλατφορμών που δεν είναι προς το συμφέρον της Κίνας.

Αν υπήρχε μια ομάδα Facebook σχετικά με μια διαμαρτυρία που έγινε στην Κίνα, η κινεζική κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να την απαλλαγεί, εκτός εάν το Facebook αποφασίσει ότι δεν ανταποκρίνεται στις κοινοτικές οδηγίες. Αν το Facebook απαγορευτεί στην Κίνα, με αποτέλεσμα οι κινεζικές εναλλακτικές λύσεις να βρίσκονται εκεί, που δίνει στην Κίνα την τελική δύναμη για το ποιος βλέπει τι.

Ωστόσο, δεν είναι τόσο απλό. Είναι πολύ πιο περίπλοκο και πηγαίνει πολύ πιο βαθιά από ό, τι φαίνεται.

Μπορεί να πάει σε έναν άλλο ψυχρό πόλεμο που αναδύεται. Και αυτός ο ψυχρός πόλεμος αφορά τα δεδομένα. Όλες οι αμερικανικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων συλλέγουν δεδομένα. Και αυτά τα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλά διαφορετικά σενάρια, είτε πρόκειται για διαφήμιση, μελέτες, αναλύσεις, προβλέψεις και πολλούς άλλους, με πιθανότατα να συμφωνείτε ότι θα το δώσετε με την εγγραφή σας σε αυτές τις πλατφόρμες.

Είπαμε πολλές φορές εδώ, ότι κάθε φορά που κάτι είναι ελεύθερο, τείνετε να πληρώνετε με το νόμισμα της ιδιωτικής ζωής.

Εάν η Κίνα αφήσει όλες αυτές τις αμερικανικές και μη αμερικανικές πλατφόρμες στην Κίνα, τότε δεν έχει πρόσβαση στα δεδομένα. Αν όμως η Κίνα έχει τις δικές της πλατφόρμες, αυτό τους δίνει πρόσβαση σε δεδομένα, γεγονός που επιτρέπει στην Κίνα να αναπτυχθεί τόσο με καλούς όσο και με κακούς τρόπους.

Είναι κακό ή καλό; Εξαρτάται. Η Κίνα χρησιμοποιεί ορισμένα από αυτά τα δεδομένα με πολύ καλούς τρόπους, μερικούς, όχι με τόσο καλούς τρόπους και έχει τελικά τη δύναμη να περιορίσει αυτό που βλέπεις και το κάνει σε πολλές περιπτώσεις.

Αν βρίσκεστε στην Κίνα, έχετε γενικά πρόσβαση στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, απλά όχι στα κοινωνικά μέσα που μπορεί να θέλετε να έχετε πρόσβαση. Πιθανότατα θέλετε να ξεμπλοκάρετε τα κοινωνικά μέσα στην Κίνα το 2019 επειδή θέλετε απλά να συνδεθείτε με έναν φίλο εκτός της Κίνας όταν βρίσκεστε στην Κίνα μέσω κοινωνικών μέσων που δεν είναι διαθέσιμα στην Κίνα. Και αυτό είναι που θα σας βοηθήσουμε να λύσετε παρακάτω.

Πώς να ξεμπλοκάρετε τα Social Media στην Κίνα το 2019

Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να ξεμπλοκάρετε τα κοινωνικά μέσα στην Κίνα είναι να μην είστε στην Κίνα. Και μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας ένα VPN, το οποίο θα σας επιτρέψει να εγκαταλείψετε την Κίνα, ουσιαστικά.

Οποιαδήποτε τοποθεσία χωρίς λογοκρισία θα λειτουργήσει.

Ωστόσο, κανένα VPN δεν θα λειτουργήσει.

Γιατί; Καθώς η Κίνα εμποδίζει τις υπηρεσίες VPN να δουλεύουν στην Κίνα για προφανείς λόγους.

Ένα τυπικό VPN μπορεί να ανιχνευθεί εύκολα ως VPN, διότι δεν μοιάζει με κανονική κίνηση, με αποτέλεσμα να μην φορτώνονται ιστότοποι. Και εκεί έρχεται το Stealth VPN.

Το Stealth VPN συνδυάζεται με την κανονική κίνηση, επιτρέποντάς σας να μην εντοπιστεί και, συνεπώς, να αποκτήσετε πρόσβαση σε τυχόν αποκλεισμένους ιστότοπους όταν είστε συνδεδεμένοι σε μια χώρα που δεν ανήκει στην Κίνα.

Το PrivateVPN είναι ένα από τα ίσως όχι μόνο, αλλά μία από τις πολλές υπηρεσίες που προσφέρονται με το Stealth VPN. Είναι επίσης η καλύτερη υπηρεσία για την παρακολούθηση του Netflix, καθώς ενώ βρίσκεστε εκτός της Κίνας με ένα VPN θα σας επιτρέψει να ξεμπλοκάρετε τα social media, αν θέλετε να παρακολουθήσετε το αμερικανικό Netflix στην Κίνα, χρειάζεστε το σωστό VPN για αυτό, καθώς ενώ η Κίνα μπορεί να ανιχνεύσει VPN υπηρεσίες, έτσι μπορεί να Netflix, και τα υπόλοιπα. Και για αυτό, χρειάζεστε διακομιστές που λειτουργούν με τις πλατφόρμες που θέλετε να έχετε πρόσβαση.

PrivateVPN? Υποστηρίζει τις περισσότερες περιοχές του Netflix στον κόσμο με υποστήριξη για 21 περιφέρειες, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία, όπως δοκιμάστηκε από την Comparitech. Το αμερικανικό Netflix έχει το μεγαλύτερο περιεχόμενο, αλλά δεν το έχει όλα, και εάν θέλετε το μέγιστο όφελος από το Netflix, η δυνατότητα σύνδεσης σε 21 περιοχές θα το επιτρέψει. Και ναι, το PrivateVPN συνεργάζεται επίσης με τις Amazon Prime, Hulu, DAZN και πολλά άλλα που μπορείτε να μάθετε στις εφαρμογές μας, στο ιστολόγιό μας ή επικοινωνώντας με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας.

Μπορεί ένα VPN να σας κρατήσει ασφαλές στην Κίνα?

Αν δεν είστε κινέζος πολίτης, η πιθανότητα να πάτε στη φυλακή στην Κίνα αν χρησιμοποιείτε VPN είναι σχετικά χαμηλή, αλλά θέλετε να πάρετε αυτόν τον κίνδυνο; Κι αν είσαι Κινέζος πολίτης?

Αυτό είναι όπου το να είσαι απόλυτα ασφαλές είναι ζωτικής σημασίας.

Και αρχίζει με τη μη χρήση υπηρεσιών VPN σε συσκευές που δεν είναι δικές σας. Ποτέ δεν γνωρίζετε τι είδους λογισμικό έχει εγκατασταθεί σε αυτά, ειδικά σε δημόσιες συσκευές. Η Κίνα κάνει κάποια απίστευτη δουλειά όσον αφορά το AI και προσπαθώντας να χρησιμοποιήσει ένα VPN σε μια δημόσια συσκευή είτε πρόκειται για εγκατάσταση από μια μονάδα USB είτε όχι,.

Όσον αφορά τις υπηρεσίες VPN, εάν εμπιστεύεστε το PrivateVPN ή όχι, αυτό που είναι σημαντικό να εξετάσουμε είναι η υπηρεσία που χρησιμοποιείτε.

Έχετε την υψηλότερη βαθμίδα κρυπτογράφησης; Το PrivateVPN διαθέτει κρυπτογράφηση 2048-bit με AES-256.

Η υπηρεσία που χρησιμοποιείτε έχει προστασία διαρροής IPv6 μαζί με την Προστασία Διαρροής DNS; Αυτά τα είδη διαρροών μπορούν να σας εκθέσουν. Και τι συμβαίνει με τη λειτουργία Application Guard και Killswitch, η οποία θα απενεργοποιήσει το διαδίκτυο και θα κλείσει ορισμένες εφαρμογές σε περίπτωση που το VPN δεν λειτουργεί; Ένα υπέροχο Το VPN δεν πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν πρέπει να συμβούν, αυτό συμβαίνει. Καλύτερα ασφαλές παρά συγγνώμη.

Αν σκοπεύετε να αποκτήσετε ένα VPN για να ξεμπλοκάρετε τα κοινωνικά μέσα στην Κίνα το 2019, θα πρέπει να το εξετάσετε, ανεξάρτητα από την υπηρεσία που επιλέγετε.

Αυτό είναι πώς μπορείτε να ξεμπλοκάρετε τα Social Media στην Κίνα το 2019

Δεν είναι τόσο δύσκολο να ξεμπλοκάρεις τα κοινωνικά μέσα στην Κίνα το 2019, αν έχεις το σωστό εργαλείο.

PrivateVPN; Είναι ένα VPN που συνοδεύει το Stealth VPN που σας επιτρέπει να παρακάμψετε το μπλοκ Internet της Κίνας, είτε αυτό είναι στο iPhone, στο Android ή στον υπολογιστή σας. Ενώ έχετε λειτουργίες που θα σας κρατήσουν ασφαλείς και αυτό θα σας επιτρέψει να ξεμπλοκάρετε το περιεχόμενο που έχει αποκλειστεί από πλατφόρμες όπως το Netflix.

Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην Κίνα, τι περιμένετε; Εγγραφείτε τώρα με την εγγραφή 60 δευτερολέπτων.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me