Είναι το PrivateVPN καλό; Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το PrivateVPN

Είναι το PrivateVPN καλό; Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το PrivateVPN

Από τον Michael Smolski, 2019-02-13 11:09:19 στην υπηρεσία VPN


Με κάθε υπηρεσία έρχονται ερωτήσεις όπως "είναι PrivateVPN καλό;" Σε αυτή τη θέση, δεν θα καλύψουμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το PrivateVPN. Είναι αδύνατο να απαντήσετε όλες τις ερωτήσεις εκεί σε μια μόνο θέση, αλλά εδώ είναι μερικά από τα κοινά που ρωτήθηκαν για το PrivateVPN ότι θα σας εξηγήσουμε, ελπίζουμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε ή να μην αποφασίσετε εάν είναι PrivateVPN καλό για τις συγκεκριμένες σας ανάγκες.

Το PrivateVPN συνεργάζεται με το Netflix?

Το PrivateVPN δεν λειτουργεί μόνο με το Netflix. Υποστηρίζει τις περισσότερες περιφέρειες Netflix στην αγορά με βάση τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από την Comparitech που αποτελείται από 5.000 χειροκίνητες δοκιμές. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το αμερικανικό Netflix, το UK Netflix, το pfft, ακόμα και το Korean Netflix, το PrivateVPN καλύπτεται από υποστήριξη για 21 περιοχές Netflix.

Αν αναρωτιέστε ότι το PrivateVPN είναι καλό όσο το Netflix, όσον αφορά την υποστήριξη περιοχής, δεν έχει καλύτερη.

Το PrivateVPN συνεργάζεται με το DAZN?

Ναι, είμαστε μία από τις μοναδικές πλατφόρμες που συνεργάζονται με το DAZN.

Το PrivateVPN συνεργάζεται με το Hulu, το Amazon Prime, το HBO και το BBC iPlayer?

Και πάλι, ναι. Το PrivateVPN υποστηρίζει όλες τις μεγάλες πλατφόρμες και πολλά μικρά!

Εάν υπάρχει μια μικρή υπηρεσία για την οποία δεν είστε σίγουροι, απευθυνθείτε στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας.

Πώς είναι ασφαλές το PrivateVPN?

Το PrivateVPN είναι καλό για κάποιους, μπορεί να είναι όλα σχετικά με το πόσο καλό PrivateVPN λειτουργεί ψυχαγωγικά σοφός, για άλλους, είναι θέμα ασφάλειας, και όσον αφορά την ασφάλεια, το PrivateVPN έρχεται με κρυπτογράφηση 2048-bit με το AES-256, το υψηλότερο επίπεδο κρυπτογράφησης αγορά.

Φυσικά, η κρυπτογράφηση δεν είναι το μόνο πράγμα που έχει σημασία. Το PrivateVPN έρχεται επίσης με Killswitch, Application Guard και IPv6 Προστασία Διαρροών που σας επιτρέπουν να είστε εντελώς ασφαλείς όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN.

PrivateVPN βασίζεται στη Σουηδία με ισχυρούς νόμους περί απορρήτου, πράγμα που σημαίνει ότι δεν αποθηκεύονται επίσης αρχεία καταγραφής που σας επιτρέπουν να παραμείνετε πλήρως προστατευμένοι. Οι εταιρείες VPN αγαπούν να πω ότι δεν αποθηκεύουν κορμούς, αλλά στη συνέχεια συμβαίνει κάτι, η κυβέρνηση ζητά τα δεδομένα και η έκρηξη είναι εκεί. Αυτό συνέβη πριν. Λόγω της σουηδικής νομοθεσίας, το PrivateVPN δεν μπορεί να το κάνει αυτό που σημαίνει ότι είστε απόλυτα ασφαλείς.

Έχει το PrivateVPN Stealth VPN?

Ναί. Είτε πρόκειται για τη συσκευή σας Apple, Android ή Amazon, για να μην ξεχάσετε τους υπολογιστές γραφείου, το PrivateVPN διαθέτει Stealth VPN.

Το Stealth VPN σας επιτρέπει να παρακάμψετε μπλοκ VPN σε χώρες όπως η Κίνα. Σας επιτρέπει ουσιαστικά να συνδυάζετε σε χώρες με λογοκρισία, έτσι ώστε να μην ανακαλύπτετε. Πολύ σημαντικό να το έχετε.

Η εργασία PrivateVPN λειτουργεί σε Chromecast και Apple TV?

Για κάποιους, το PrivateVPN είναι καλό που εξαρτάται πλήρως από το εάν λειτουργεί στις πλατφόρμες που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς.

Όχι, το PrivateVPN δεν λειτουργεί με τα Chromecast και την Apple TV. Και δεν κάνουν καμία άλλη υπηρεσία VPN.

Λειτουργεί με το Fire TV Stick και άλλες συσκευές του Amazon αν και αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN σε μια μεγάλη οθόνη για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όσους αγαπούν το DAZN ή American Netflix, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να το αποκτήσετε, εκτός εάν έχετε ήδη ενεργοποιήσει Android TV στην τηλεόρασή σας. Το PrivateVPN συνεργάζεται επίσης με αυτό.

Το PrivateVPN εργάζεται στην Κίνα?

Ναί. Λειτουργεί στην Κίνα και σε όλες τις άλλες χώρες με λογοκρισία υπό τον όρο ότι χρησιμοποιείτε το Stealth VPN. Χρειάζεται να έχετε τον πελάτη εκ των προτέρων αν και διαφορετικά, ίσως να έχετε κάποιο πρόβλημα να το κατεβάσετε.

Πού είναι η βάση του PrivateVPN?

Όπως ήδη αναφέρθηκε, το PrivateVPN βασίζεται στη Σουηδία όπου ισχύουν ισχυροί νόμοι περί απορρήτου, καθιστώντας τη χρήση ενός VPN πολύ πιο ασφαλές από ό, τι από μια εταιρεία στις ΗΠΑ ή το Ηνωμένο Βασίλειο.

Είναι PrivateVPN δωρεάν?

Όχι. Αλλά αν ήταν τότε δεν θα ψάχνατε αν είναι PrivateVPN καλό.

Το πρόβλημα με τις δωρεάν υπηρεσίες VPN είναι ότι όταν κάτι είναι δωρεάν, πληρώνετε με το νόμισμα της ιδιωτικής ζωής. Το Onavo που ανήκει στο Facebook είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα δωρεάν VPN, πιθανότατα να διανείμετε τα δεδομένα σας, ακριβώς τι ακριβώς πρόκειται να προστατεύσει ένα VPN. Οι δωρεάν υπηρεσίες VPN είναι επίσης πολύ πιο δημοφιλείς, που σημαίνουν περισσότερους χρήστες που σημαίνουν μεγαλύτερη υπερφόρτωση και ακόμα χειρότερα διακομιστές που δεν λειτουργούν με τις υπηρεσίες στις οποίες θέλετε να έχετε πρόσβαση.

Έτσι όχι, το PrivateVPN δεν είναι δωρεάν, αλλά δεν είναι και τόσο ακριβό που επιλέγεται ως το καλύτερο VPN του προϋπολογισμού από ανθρώπους σε συχνή βάση.

Πόσα διακομιστές έρχεται με PrivateVPN?

Πολλοί άνθρωποι αγαπούν να κρίνουν με βάση τους αριθμούς. Θα καθορίσουν ότι το PrivateVPN είναι καλό από τον αριθμό των servers που διαθέτει.

PrivateVPN? Αυτή τη στιγμή έρχεται με 59 περιοχές διακομιστή. Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες εκεί έξω που έχουν πολλά περισσότερα.

Αλλά πόσοι από αυτούς εργάζονται με τις υπηρεσίες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε? Το PrivateVPN ενδέχεται να μην έχει τους περισσότερους διακομιστές, αλλά το βλέπετε λάθος. Αντί να εξετάζετε ποιος έχει τους περισσότερους διακομιστές, αναζητήστε πόσο πολλοί από αυτούς τους διακομιστές συνεργάζονται με τους φίλους του Netflix. Το PrivateVPN δεν διαθέτει τους περισσότερους εξυπηρετητές, αλλά με κάποιο τρόπο έχει τις πιο υποστηριζόμενες περιοχές Netflix στην αγορά.

Η ποιότητα αφορά την ποσότητα.

Είναι το PrivateVPN καλό όσο το Speed?

Εάν το διαδίκτυο σας τρέχει τώρα, το διαδίκτυο σας θα πιπιλίζει ακόμα όταν χρησιμοποιείτε το PrivateVPN.

Όμως, το PrivateVPN συγκεντρώνει το μεγαλύτερο μέρος της ικανότητάς του στο διαδίκτυο από παρόχους διαμετακόμισης μέσω IP, αντί να φιλοξενεί ιστοσελίδες. Επιτρέποντας πολύ πιο γρήγορη σύνδεση τόσο σε σχέση με το ping όσο και σε σχέση με τη συνολική ταχύτητα λήψης, από ό, τι αν είχε πρόσβαση στο διαδίκτυο μόνο από τη φιλοξενία ιστοσελίδων που είναι μια κοινή πρακτική, καθώς είναι φθηνότερη.

Με το PrivateVPN, το διαδίκτυο σας δεν θα είναι ταχύτερο αν ο πάροχος διαδικτύου σας δεν σας περιορίζει σε συγκεκριμένους ιστότοπους, αλλά επίσης δεν θα είναι πιο αργός. Ακριβώς γύρω από το ίδιο. Ένα VPN είναι καλό μόνο για διασκέδαση καθόσον λειτουργεί τελικά.

Αυτά είναι όλα τα βασικά για όλα όσα μπορεί να θέλετε να μάθετε για το PrivateVPN

Αν ήμασταν να απαντήσουμε σε κάθε λεπτομέρεια ή σε κάθε χαρακτηριστικό που έρχεται με το PrivateVPN, πιθανόν να καταλήξετε να κοιμηθείτε. Αντ 'αυτού, καλύψαμε τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για το PrivateVPN που οι άνθρωποι έχουν ζητήσει.

Εάν μάθατε όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε, υποθέτουμε ότι γνωρίζετε πώς να εγγραφείτε και αν έχετε περισσότερες ερωτήσεις, βέβαια, απευθυνθείτε στην υποστήριξη πελατών μας!

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me