Πώς να παρακολουθήσετε τις τηλεοπτικές εκπομπές στις Η.Π.Α. (ακόμη και αν είναι εκτός των ΗΠΑ)

Πώς να παρακολουθήσετε τις τηλεοπτικές εκπομπές στις Η.Π.Α. (ακόμη και αν είναι εκτός των ΗΠΑ)

Από τον Michael Smolski, 2019-08-26 11:31:49 στους Οδηγούς


Θέλετε να παρακολουθήσετε τις τηλεοπτικές εκπομπές των Η.Π.Α. ακόμη και αν βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ; Είναι 100% πιθανό. Το ερώτημα? Ποια τηλεόραση της Αμερικής θέλετε να παρακολουθήσετε, ιδιαίτερα; Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά να διαλέξετε. Σε αυτόν τον οδηγό, θα πάμε ό, τι έχει σημασία όταν πρόκειται να παρακολουθήσετε τις τηλεοπτικές εκπομπές των ΗΠΑ online και θα ασχοληθούμε με τον τρόπο παρακολούθησης μερικών από τα πιο δημοφιλή κανάλια ροής στις ΗΠΑ.

Τι πρέπει να συμβεί για σας για να παρακολουθήσετε τις τηλεοπτικές εκπομπές των ΗΠΑ ακόμη και αν βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ

Ορισμένες πλατφόρμες ροής πληρώνονται και μερικές είναι δωρεάν. Ακριβώς όπως μερικοί είναι πολύ πιο εύκολο να έχουν πρόσβαση ενώ οι άλλοι χρειάζονται υπομονή.

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το US TV Online, πρέπει πρώτα να αναρωτηθείτε τι πραγματικά αναζητάτε.

Ψάχνετε να έχετε ένα σωρό κανάλια για να παρακολουθήσετε ή θέλετε να παρακολουθήσετε μερικές από τις αγαπημένες σας εκπομπές κατ 'απαίτηση, αμέσως, ενώ έχετε επίσης πρόσβαση στους ποδοσφαιρικούς αγώνες στους οποίους θέλετε να έχετε πρόσβαση?

Ανάλογα με την απάντηση σε αυτό, η μέθοδος θα διαφέρει.

Αν ψάχνετε να παρακολουθήσετε την τυπική τηλεόραση...

Στη συνέχεια, η Hulu Live TV είναι η καλύτερη απάντησή σας.

Είναι ελαφρώς φθηνότερη από μια παρέα τηλεοπτικών παρόχων, αλλά σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε το US TV Online ενώ παράλληλα σας παρέχουμε τον τυπικό λογαριασμό Hulu που θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε υπέροχες εμφανίσεις την ημέρα μετά την εκτόξευση χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε για κάποιο χρονικό διάστημα. Με τον Hulu, έχετε τον έλεγχο, όχι την τηλεόραση και την ώρα που το κανάλι επιλέγει να διεισδύσει.

Ωστόσο, όπως και με πολλούς άλλους παρόχους τηλεόρασης, δεν μπορείτε να πάρετε αμέσως ό, τι θέλετε.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε επίσης να παρακολουθήσετε HBO, θα πρέπει να πληρώσετε για αυτό.

Και εδώ πρέπει να αναρωτηθείτε αν η τυποποιημένη τηλεόραση, είτε online είτε όχι, εξακολουθεί να αξίζει τον κόπο το 2019 ή το 2020?

Εάν καταρρίψετε πολλά από τα κανάλια στα οποία έχετε πρόσβαση αυτή τη στιγμή με το τηλεοπτικό σας πακέτο, είναι δωρεάν. Αυτοί που δεν είναι; Δεν είναι συνήθως διαθέσιμα, καλά, εκτός αν πληρώσετε.

Ένα τυπικό πακέτο τηλεόρασης; Δεν περιλαμβάνει τα αθλήματα που θέλετε να παρακολουθήσετε. Δεν περιλαμβάνει επίσης πολλά μεγάλα κανάλια αξίας, όπως το HBO ή το National Geographic.

Τι γίνεται αν θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε τις τηλεοπτικές εκπομπές της US online δαπανώντας πολύ λιγότερα χρήματα? Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε.

Παρακολουθήστε τις τηλεοπτικές εκπομπές των ΗΠΑ ακόμη και αν βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ για λιγότερο από έναν παροχέα τηλεόρασης

Ας σπάσουμε την τηλεόραση.

Πρώτον, έχετε τα πρότυπά σας όπως το NBC, το CBS ή το Fox, τα οποία είναι διαθέσιμα στην τηλεόραση, αλλά και online.

Μετά από αυτό, τα δύο βασικά πράγματα που πιθανότατα θέλετε να έχετε πρόσβαση είναι τηλεοπτικές εκπομπές / ταινίες και αθλήματα.

Όταν πρόκειται για αθλητισμό, το ESPN είναι μια επιλογή που είναι γνωστή παγκοσμίως και είναι επίσης διαθέσιμη και στο διαδίκτυο. Αλλά DAZN είναι επίσης ένας σημαντικός παίκτης που θεωρεί ότι δεν είναι ο μεγαλύτερος στις ΗΠΑ, καθώς δείχνει μόνο αγωνιστικά αθλήματα, αλλά θα σας καθοδηγήσουμε πώς να το τροποποιήσετε είτε στις Η.Π.Α. είτε εκτός.

Ταινίες και παρουσιάσεις; Αυτός είναι όπου παρακολουθείτε τηλεόραση στο Διαδίκτυο σε απευθείας σύνδεση σας δίνει ένα σαφές πλεονέκτημα σε σχέση με την παρακολούθηση μιας τυποποιημένης τηλεόρασης.

Γιατί πρέπει να πληρώσετε για να δανειστείτε μια ταινία ή διαφορετικά πρέπει να ευθυγραμμιστείτε με το χρονοδιάγραμμα κάποιου που θα παίξει μια ταινία ή μια εκπομπή; Δεν είμαι διαθέσιμος την Τετάρτη, αλλά είμαι η επόμενη μέρα. Τώρα τι?

Εκεί οι σύγχρονες πλατφόρμες ροής κάνουν μεγάλη διαφορά και είναι πολύ φθηνότερες από ό, τι θα χρειαστεί να πληρώσετε αν θέλετε να πάρετε μια συνήθη τηλεοπτική συνδρομή, που δεν σας προσφέρει όλο το περιεχόμενο που αναζητάτε, εκτός αν πληρώνετε ακόμη και περισσότερα για τα επιπλέον πακέτα που περιλαμβάνουν όμοιες με το HBO.

Επιλογές?

  1. Netflix.
  2. Amazon Prime.
  3. Hulu.
  4. HBO ΤΩΡΑ.
  5. Hotstar.

Αυτές οι 5 επιλογές θα είναι οι πιο δημοφιλείς αυτές τις μέρες, αλλά σύντομα θα κυκλοφορήσουν περισσότερα. Για παράδειγμα, η Disney ξεκινά τη δική της πλατφόρμα μέχρι το τέλος του έτους. (Βεβαιωθείτε ότι έχετε δει την αναρτήση Disney στο Netflix όταν παίρνετε μια ευκαιρία.)

Ποια είναι η καλύτερη για εσάς?

Αν ψάχνετε για κάτι διαφορετικό από αυτό που προσφέρει η τυπική τηλεόραση, το Netflix είναι μια ενδιαφέρουσα πλατφόρμα που προσεγγίζει το περιεχόμενο διαφορετικά από άλλους. Και ενώ κατά κύριο λόγο κατέβαλε τα δικαιώματα για ροή περιεχομένου, λόγω του ανταγωνισμού που δημιούργησε το περιεχόμενο και τώρα δημιουργώντας πλατφόρμες συνεχούς ροής, η Netflix άρχισε να δημιουργεί τις δικές της εκπομπές.

Και έκανε μια απίστευτη δουλειά σε αυτό με παραγωγές όπως 13 λόγοι για τους οποίους και Stranger πράγματα που χτύπησαν πάνω από 40 εκατομμύρια ροές τις πρώτες ημέρες διαθέσιμες.

Ψάχνετε για κάτι που θα σας προσφέρει ένα μίγμα από πάντα για μια εξαιρετική τιμή; Το Amazon Prime προσφέρει ταινίες, εκπομπές, βιβλία και ακόμη και κάποια μουσική με την συνδρομή Prime. Και το καλύτερο; Δωρεάν αποστολή. Εάν ψωνίζετε ήδη με τον Αμαζόνιο, αγοράζοντας μόνο ένα πράγμα ανά μήνα θα κάνει συχνά το Amazon Prime αξίζει τον κόπο όπως είναι.

Hulu; Σίγουρα η καλύτερη επιλογή αν ψάχνετε να δείτε τις εκπομπές και τις ταινίες που εμφανίζονται στην τηλεόραση. Ένα μεγάλο πράγμα για αυτό είναι ότι τα επεισόδια από την τηλεοπτική ροή σε αυτό μόλις μια ημέρα μετά την αρχική απελευθέρωσή τους, πράγμα που δεν συμβαίνει με το Netflix, ποτέ. Ω, και είναι απίστευτα φθηνό σε μόλις 5,99 δολάρια.

HBO ΤΩΡΑ; Λοιπόν, εάν έχετε ήδη HBO με την τρέχουσα συνδρομή σας HBO και κοιτάτε μόνο για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε on-line, τότε ο HBO GO θα πρέπει να δουλέψει για εσάς εάν βρίσκεστε στις ΗΠΑ και σε λίγες άλλες χώρες όπως η Πολωνία. HBO ΤΩΡΑ; Είναι για εκείνους που δεν έχουν HBO στην τρέχουσα συνδρομή τους.

Γιατί να πάρω HBO; Καθώς δεν πρόκειται μόνο για το παιχνίδι των Θρόνων. Το HBO είναι υπεύθυνο για έναν τεράστιο αριθμό άλλων παραγωγών όπως το Τσερνομπίλ που έχει καταταχθεί ως η καλύτερη τηλεοπτική εκπομπή που δημιουργήθηκε ποτέ. Και καλά, μπορείτε να διαβάσετε όλα αυτά σε έναν από τους οδηγούς μας στο ιστολόγιό σας.

Hotstar; Ενδεχομένως η λιγότερο ενδιαφέρουσα επιλογή για τους περισσότερους, αλλά μία που πακετάρει σε κάποιο ελεύθερο περιεχόμενο, μερικά αθλήματα και μερικές ινδικές εκπομπές και ταινίες. Πιθανώς το πιο μοναδικό πακέτο που προσφέρεται.

Έχοντας κάποια ή μερικές από αυτές τις πλατφόρμες σε συνδυασμό με μια αθλητική πλατφόρμα όπως η DAZN, θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε τις τηλεοπτικές εκπομπές των ΗΠΑ online, ακόμη και αν βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ, ενώ εξοικονομείτε χρήματα και βλέποντας ακριβώς τι θέλετε να παρακολουθήσετε.

Όσον αφορά την παρακολούθηση εκτός των ΗΠΑ, όμως; Συνέχισε να διαβάζεις.

Πώς να παρακολουθήσετε μας Online TV Εάν εκτός των ΗΠΑ

Είτε θέλετε να παρακολουθήσετε Fox ή Hulu, τελικά όλα πηγαίνουν κάτω στην πλατφόρμα που θέλετε να παρακολουθήσετε έξω από τις ΗΠΑ, νομίζοντας ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ.

Και για αυτό, χρειάζεστε ένα VPN.

Υπηρεσίες VPN; Σας επιτρέπουν να αλλάξετε τη θέση σας χωρίς να μετακινηθείτε. Με ένα VPN μπορείτε να βρίσκεστε στις Η.Π.Α. είτε στην Αγγλία, την Αυστραλία ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο για το θέμα αυτό.

Και αυτό είναι το κλειδί για την απεμπλοκή πλατφόρμες όπως Fox, Hulu, και πολλά άλλα.

Ωστόσο, με αυτό είπε, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα χρειαστείτε μια αμερικανική κάρτα για να εγγραφείτε. Δεν υπάρχει πρόβλημα αν έχετε ήδη ένα, αλλά ένα πρόβλημα αν δεν το κάνετε.

Καλύπτουμε την πτυχή των αμερικανικών καρτών σε όλους τους οδηγούς που την απαιτούν, όμως, όπως καλύπτουμε όλα τα άλλα απαραίτητα βήματα για να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές, είτε είναι ο οδηγός μας για τους Hulu, DAZN, Amazon Prime, HBO και πολλούς άλλους ότι μιλήσαμε στο blog μας. Απλά κάντε κλικ στον σύνδεσμο και θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Και το καλύτερο; Το PrivateVPN είναι ελεύθερο να δοκιμάσει χωρίς κανένα όριο. Θα μπορούσαμε απλά να σας πούμε ότι αντί να επικεντρωθούμε στην ποσότητα, εστιάζουμε στην ποιότητα και συνεπώς λειτουργούν όλες οι πιο δημοφιλείς πλατφόρμες, κάτι που δεν συμβαίνει με κάποιες από τις υπηρεσίες που έχουν περισσότερους εξυπηρετητές από το PrivateVPN, αλλά γιατί όχι μόνο να δοκιμάσετε έξω για τον εαυτό σας; Χρειάζονται μόνο μερικά κλικ.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me