Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix χωρίς μια έξυπνη τηλεόραση

Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix χωρίς μια έξυπνη τηλεόραση

Από Michael Smolski, 2019-03-10 11:21:08 στην ψυχαγωγία


Θέλετε να παρακολουθήσετε το Netflix χωρίς έξυπνη τηλεόραση; Ίσως έχετε μια έξυπνη τηλεόραση, αλλά θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όσους αρέσουν στην αμερικανική Netflix, επειδή η τοποθεσία σας περιορίζει το περιεχόμενό σας; Αυτή η ανάρτηση θα σας αφήσει να παρακολουθήσετε το Netflix χωρίς έξυπνη τηλεόραση, αλλά όχι μόνο αυτό, σε αυτήν την ανάρτηση θα μάθετε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το πιο δυνατό περιεχόμενο Netflix στην τηλεόρασή σας, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την τρέχουσα συνδρομή σας.

Ποιες είναι οι πιθανότητες αν θέλετε να παρακολουθήσετε το Netflix χωρίς μια έξυπνη τηλεόραση?

  • Η πιο γρήγορη μέθοδος υλοποίησης θα συνίσταται στη σύνδεση του φορητού σας υπολογιστή με την τηλεόρασή σας με ένα καλώδιο HDMI το οποίο πιθανότατα έχετε γύρω σας. Αυτή η επιλογή απαιτεί υποδοχές σε κοντινή απόσταση για την ενεργοποίηση του φορητού σας υπολογιστή για μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης, αλλά ιδανικά και για ένα μεγάλο καλώδιο HDMI, ώστε να μπορείτε να αλλάζετε τις παρουσιάσεις χωρίς πολύ ταλαιπωρία. Αυτή η επιλογή θα σας επιτρέψει επίσης να έχετε πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου Netflix, αν και αυτό δεν είναι η μοναδική μέθοδος που θα κάνει. Περισσότερα για αυτό παρακάτω.
  • Αγοράζοντας όσους αρέσουν στην Apple TV, Roku ή Chromecast. Αυτές οι εργασίες και θα σας επιτρέψουν να έχετε πρόσβαση σε όμοιες με άλλες πλατφόρμες όπως ο Hulu με ευκολία, αλλά δεν θα σας επιτρέψουν να έχετε πρόσβαση στο πιο Netflix περιεχόμενο και δεν είναι μια μεγάλη επιλογή εάν ταξιδεύετε και θέλετε να έχετε πρόσβαση στο αγαπημένο σας περιεχόμενο όπως το δεύτερο που αλλάζετε την τοποθεσία σας, μεγάλο μέρος του περιεχομένου στο οποίο αποκτάτε πρόσβαση θα αποκλειστεί επειδή δεν είναι διαθέσιμο στην τοποθεσία σας.
  • Παίρνοντας ένα Fire Stick / Cube Fire. Αυτή είναι η αγαπημένη μας επιλογή λόγω του ανοίγματος του Αμαζονίου. Είναι πολύ πιο ανοιχτοί όσον αφορά τις εφαρμογές από ό, τι άλλες εταιρείες με παρόμοιες συσκευές που μπορείτε να συνδεθείτε με μια τηλεόραση. Συνδέοντας το Fire TV Stick με την τηλεόρασή σας, γυρίζετε λίγο την τηλεόραση σας σε μια έξυπνη τηλεόραση, αλλά πολύ πιο έξυπνη. Οποιεσδήποτε πλατφόρμες ψυχαγωγίας έχουν αποκλειστεί στη χώρα σας, μπορείτε να ξεκλειδώσετε λίγο με το Fire TV Stick.

Πώς να παρακολουθήσετε το πιο πιθανό περιεχόμενο Netflix χωρίς μια έξυπνη τηλεόραση

Εάν ζείτε στον Καναδά, χάνετε αυτόματα πάνω από το ήμισυ του περιεχομένου που έχει να προσφέρει η American Netflix. Το μόνο που χειροτερεύει είναι το πιο μακριά από τις ΗΠΑ. 197 τηλεοπτικές εκπομπές και 548 ταινίες στο Netflix είναι αυτό που θα πάρετε αν βρίσκεστε στην Ινδία. Δεν αξίζει ακριβώς τα χρήματα, ας?

Η σύνδεση του φορητού υπολογιστή σας με μια τηλεόραση ή το τηλεοπτικό δέκτης πυρκαγιάς σε μια τηλεόραση θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε το πιο δυνατό περιεχόμενο Netflix εκεί έξω.

Πως?

Λόγω του γεγονότος ότι κανονικά αν παρακολουθούσατε Netflix χωρίς έξυπνη τηλεόραση ή ακόμα και σε έξυπνη τηλεόραση, θα περιορίζονταν στη θέση στην οποία βρίσκεστε αυτή τη στιγμή, η οποία θα μπορούσε να είναι μεγάλη ή όχι πολύ μεγάλη. Αν ταξιδεύετε συχνά, θα υποφέρετε πολύ περισσότερο από το Netflix ειδικά. Η μέθοδος που μοιραζόμαστε παρακάμπτει γεωφυσικά Netflix.

Αυτή τη στιγμή, η Netflix βλέπει ότι βρίσκεστε στην τρέχουσα τοποθεσία σας. Εάν μπορείτε να εξαπατήσετε το Netflix να σκεφτεί ότι βρίσκεστε σε διαφορετική τοποθεσία, αυτή που προσφέρει περισσότερο περιεχόμενο, τότε θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πολύ μεγαλύτερο περιεχόμενο Netflix. Και παρεμπιπτόντως, όταν ψάχνετε για το πώς να παρακολουθήσετε το Netflix χωρίς έξυπνη τηλεόραση, ίσως να νομίζετε ότι το American Netflix είναι το μόνο που πρέπει να έχετε πρόσβαση, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Το αμερικανικό Netflix μπορεί να έχει το μεγαλύτερο περιεχόμενο, αλλά δεν το έχει όλα. Για παράδειγμα, η εκπομπή Power βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο ενώ δεν βρίσκεται στις ΗΠΑ.

Πώς μπορείτε να εξαπατήσετε το Netflix; Χρησιμοποιώντας ένα VPN το οποίο μπορεί να σας επιτρέψει να αλλάξετε τη θέση σας χωρίς φυσική κίνηση.

Και το καλύτερο VPN για το Netflix; PrivateVPN. Και αυτό δεν είναι κάτι που μόλις δημιουργήσαμε. Το Comparitech έκανε 5.000 χειρωνακτικές δοκιμές που συγκρίνουν τις υπηρεσίες VPN μέχρι το Netflix και το PrivateVPN υποστηρίζει την ευρύτερη ποικιλία εξυπηρετητών που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην ευρύτερη βιβλιοθήκη περιεχομένου Netflix μαζί του. Και ναι, συνεργάζεται επίσης με ανθρώπους όπως οι Hulu, DAZN, Amazon Prime, HBO και πολλές άλλες πλατφόρμες που έχουν περιορισμούς σε ορισμένες τοποθεσίες.

Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix χωρίς μια έξυπνη τηλεόραση με φορητό υπολογιστή όταν προσπαθείτε να παρακολουθήσετε το πιο Netflix Περιεχόμενο

Όταν συνδέετε ένα φορητό υπολογιστή με μια τηλεόραση με HDMI, η οθόνη σας πρέπει να εμφανίζει αυτόματα το περιεχόμενο του φορητού σας υπολογιστή στην τηλεόρασή σας. Αν δεν συμβαίνει, σε ένα Windows, θα χρειαστεί να κάνετε δεξί κλικ με το ποντίκι σας και να πατήσετε Ρυθμίσεις οθόνης. Εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ώστε η τηλεόρασή σας να εμφανίζει το περιεχόμενό σας.

Αφού το έχετε καταλάβει, πρόκειται να πάρει Netflix και PrivateVPN στη συσκευή σας. Πολύ εύκολο. Απλά κατεβάστε το στο κατάστημά σας, είτε στο Mac ή στα Windows. Όσον αφορά το PrivateVPN; Κατεβάστε το από το site μας. Μπορείτε να το βρείτε στο δικό μας Κατεβάστε στο κάτω μέρος της σελίδας μας. Εγκαταστήστε το και συνδεθείτε με οποιονδήποτε διακομιστή που συνεργάζεται με το Netflix.

Και αυτό είναι. Έτσι βλέπετε το Netflix χωρίς έξυπνη τηλεόραση με μόνο φορητό υπολογιστή.

Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix χωρίς μια έξυπνη τηλεόραση με το ραβδί τηλεόρασης πυρκαγιάς όταν προσπαθείτε να παρακολουθήσετε το πιο Netflix Περιεχόμενο

Στο Fire TV Stick, πρέπει να μεταβείτε στο Amazon Appstore και εκεί, κατεβάστε την εφαρμογή Netflix μαζί με την εφαρμογή PrivateVPN. Ενεργοποιήστε το PrivateVPN, συνδεθείτε σε έναν αμερικανικό διακομιστή με υποστήριξη Netflix ή οποιοδήποτε άλλο που υποστηρίζει το Netflix, τερματίστε το PrivateVPN και ενεργοποιήστε το Netflix. Αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε περισσότερο περιεχόμενο Netflix ενώ παρακολουθείτε Netflix χωρίς έξυπνη τηλεόραση.

Αυτό είναι πώς να παρακολουθήσετε το Netflix χωρίς μια έξυπνη τηλεόραση

Ίσως να ρωτήσετε γιατί οι εταιρείες Apple TV ή Chromecast δεν δουλεύουν με αυτή τη μέθοδο και η απάντηση είναι πολύ απλή. Αυτές οι πλατφόρμες δεν υποστηρίζουν υπηρεσίες VPN και ενώ θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε το Netflix, θα σας περιορίσουν σε ό, τι αφορά την πρόσβαση στο περιεχόμενο.

Και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες υπηρεσίες VPN; Σίγουρος. Αλλά οι ελεύθεροι δεν λειτουργούν με το Netflix, και αυτοί που συνεργάζονται με το Netflix είναι συχνά υπερτιμημένοι. Το PrivateVPN προσφέρει μια λύση που είναι προσιτή και λειτουργεί με τις περισσότερες περιοχές Netflix. Και με την πρόσφατα ανασχεδιασμένη εφαρμογή μας για συσκευές Android και Amazon Fire TV Stick, το PrivateVPN είναι πλέον καλύτερο από ποτέ.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me