Πώς να παρακολουθήσετε τα πάντα στο Netflix Δεν έχει σημασία πού ζείτε

Πώς να παρακολουθήσετε τα πάντα στο Netflix Δεν έχει σημασία πού ζείτε

Από τον Michael Smolski, 2019-01-14 13:01:38 στην ψυχαγωγία


Μπορεί να μην ζείτε σε χώρες με λογοκρισία, αλλά ανεξάρτητα από το πού ζείτε, ζείτε με ανισότητα περιεχομένου. Ακόμα κι αν ζείτε στις Η.Π.Α. ή στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε τα πάντα στο Netflix, ανεξάρτητα από το πού ζείτε, καλά, δηλαδή έως ότου ξέρετε πώς μπορείτε να εξαπατήσετε το Netflix να σας δείξει όλο το διαθέσιμο περιεχόμενο Netflix.

Και αυτό ακριβώς θα σας δείξουμε σήμερα.

Εάν ζείτε στις Η.Π.Α., έχετε το μεγαλύτερο περιεχόμενο, αλλά δεν έχετε όλα. Και αν ζείτε έξω από τις ΗΠΑ, ίσως έχετε κάποιο αποκλειστικό περιεχόμενο που δεν έχουν οι ΗΠΑ, αλλά λείπεις σε ένα μεγάλο μέρος της βιβλιοθήκης Netflix, ενώ κατά πάσα πιθανότητα πληρώνετε τόσο πολύ για τη συνδρομή σας όσο οι άνθρωποι στο ΜΑΣ.

Είναι αρκετά εύκολο να παρακολουθήσετε τα πάντα στο Netflix Δεν έχει σημασία πού ζείτε

Δεν είναι εύκολο να παρακολουθήσετε τα πάντα στο Netflix σε ένα σημείο όπου δεν χρειάζεται να ψάξετε για το πώς να το κάνετε, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο από ό, τι άλλα άρθρα θα το κάνουν να φαίνεται. Η DAZN και η Hulu είναι οι σκληρές πλατφόρμες που πρέπει να δημιουργηθούν.

Αυτό είναι που πρέπει να συμβεί:

  1. Πρέπει να ξέρετε ποια επίδειξη ή ταινία θέλετε να παρακολουθήσετε. (Μπορείτε να βρείτε ποιο Netflix εμφανίζεται ή ταινία είναι ενεργοποιημένο, κάνοντας μια απλή αναζήτηση στο Google για το "ποιο Netflix είναι x.")
  2. Πρέπει να ξεγελάσετε το Netflix για να σκεφτείτε ότι βρίσκεστε στην περιοχή όπου είναι διαθέσιμη η εκπομπή ή η ταινία.

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε τα πάντα στο Netflix, ανεξάρτητα από το πού ζείτε είτε είναι Σαουδική Αραβία, Κίνα, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία ή οπουδήποτε αλλού, έτσι το κάνετε. Παρά το γεγονός ότι υπάρχει ένα επιπλέον βήμα για χώρες με λογοκρισία που οι περισσότεροι οδηγοί δεν αναφέρουν.

Τι πρέπει να κάνετε για να ξεγελάσετε το Netflix έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τα πάντα στο Netflix Δεν έχει σημασία πού ζείτε?

Πρέπει να είστε ουσιαστικά στην περιοχή όπου το περιεχόμενο που παρακολουθείτε για να παρακολουθήσετε είναι.

Ένα VPN είναι το πώς το κάνεις.

Αλλά μην κάνετε κλικ έξω ακόμα, διαφορετικά, δεν θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τα πάντα στο Netflix, ανεξάρτητα από το πού ζείτε.

Ένα VPN είναι ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε τοποθεσία του πλανήτη, εφόσον η υπηρεσία VPN που χρησιμοποιείτε διαθέτει διακομιστή εκεί. Αλλά μην πέσετε γι 'αυτό όταν πρόκειται να παρακολουθήσετε τα πάντα στο Netflix, ανεξάρτητα από το πού κατοικείτε το 2019.

Μια υπηρεσία VPN με πολλούς διακομιστές δεν είναι η επιλογή. Οι τοποθεσίες 200+ διακομιστών δεν έχουν σημασία όταν πρόκειται να παρακολουθήσουν το Netflix καθώς το Netflix λειτουργεί σκληρά για να διασφαλίσει ότι οι διακομιστές VPN έχουν αποκλειστεί.

Χρειάζεστε μια υπηρεσία με διακομιστές Netflix που εργάζονται, και όταν πρόκειται για αυτό, το PrivateVPN είναι το καλύτερο. Η Comparitech πραγματοποίησε δοκιμή 59 μεγάλων υπηρεσιών VPN με 5000 χειρωνακτικές δοκιμές και το PrivateVPN εργάστηκε με 21 ή 30 δοκιμασμένες θέσεις. Το μεγαλύτερο μέρος της δέσμης. Επίσης, εργάστηκε στις περισσότερες πλατφόρμες και εργάστηκε ταυτόχρονα σε πλατφόρμες Android, Apple και desktop.

Και δεν το λέμε έτσι ώστε να μας ενώσετε. Αυτό είναι ακριβώς πώς είναι. Ελάτε μαζί μας ή όχι, εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο Netflix, είτε πρόκειται για σύνδεση σε διακομιστή σε Ταϊλάνδη, ΗΠΑ, Ισπανία, Σουηδία, Πολωνία ή σε κάποια άλλη τοποθεσία, το PrivateVPN είναι η καλύτερη επιλογή σας. Και είναι η μόνη επιλογή που ξεπερνά το σήμα των 15+ θέσεων εργασίας.

Τα υπόλοιπα είτε προσφέρουν ως επί το πλείστον μόνο American Netflix είτε ανακατευθύνουν στο αμερικανικό Netflix.

Παρακολουθήστε τα πάντα στο Netflix ακόμη και σε χώρες με λογοκρισία

Τοποθεσίες όπως η Κίνα και πολλή Μέση Ανατολή έχουν μπλοκ σε αμερικανικές πλατφόρμες, είτε αυτό είναι το Netflix, το Instagram ή το Facebook. Για να κάνετε μια εργασία VPN σε αυτές τις θέσεις για να παρακάμψετε όλα τα μπλοκ που έχει μια χώρα, χρειάζεστε αυτό το πράγμα που ονομάζεται Stealth στην υπηρεσία VPN.

Το Stealth VPN επιτρέπει στο VPN σας να αναμειχθεί, ώστε να μην μπορεί να εντοπιστεί ως VPN. Επιτρέπει την κυκλοφορία VPN να μοιάζει με κανονική κίνηση. Και αυτό είναι το κλειδί σε χώρες όπως η Κίνα που ανιχνεύουν τη χρήση VPN και εμποδίζουν όλες τις τοποθεσίες να δουλέψουν ούτως ή άλλως. Εκτός εάν είστε συνδεδεμένοι στο Stealth VPN.

Το PrivateVPN έχει αυτή τη λειτουργία. Και αν πραγματικά θέλετε να παρακολουθήσετε τα πάντα στο Netflix, ανεξάρτητα από το πού ζείτε το 2019, η χρήση του Stealth θα είναι απαραίτητη για τα περισσότερα!

Παρακολουθήστε τα πάντα στο Netflix Δεν έχει σημασία πού ζείτε

Ανακαλύψτε πού είναι η επίδειξη ή η ταινία που θέλετε να παρακολουθήσετε και συνδεθείτε με το PrivateVPN. Είναι τόσο εύκολο. Είτε πρόκειται για το τηλέφωνό σας, το tablet σας, τον υπολογιστή σας ή ακόμα και το τηλεοπτικό ραβδί Amazon Fire. (Δυστυχώς, καμία υπηρεσία VPN δεν υποστηρίζει το Chromecast αυτή τη στιγμή.)

Το PrivateVPN έρχεται επίσης με υποστήριξη για την DAZN, μια πλατφόρμα αθλητικών streaming που λειτουργεί στον Καναδά και για όσους αρέσουν στον Hulu. Παρόλο που θα χρειαστεί να ελέγξετε τους οδηγούς μας για αυτές, καθώς αυτές οι πλατφόρμες είναι πολύ πιο περίπλοκες από το Netflix όπου το μόνο που χρειάζεστε είναι το σωστό VPN.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me