Πώς να παρακολουθήσετε το αμερικανικό Netflix στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2019 (και όλες οι άλλες περιοχές Netflix)

Πώς να παρακολουθήσετε το αμερικανικό Netflix στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2019 (και όλες οι άλλες περιοχές Netflix)

Από Michael Smolski, 2019-05-07 15:17:24 στην ψυχαγωγία


Οι προσφορές για το βρετανικό Netflix δεν είναι τόσο κακές αν τις συγκρίνετε με όσους αρέσουν στην Ταϊλάνδη, η οποία έχει μόλις κάτω από το 10% του αμερικανικού περιεχομένου τόσο στην τηλεοπτική όσο και στην κινηματογραφική υπηρεσία, αλλά εάν ήσαστε ποτέ στις ΗΠΑ, λιγότερο περιεχόμενο που έχει η UK Netflix. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βρίσκετε εδώ για να μάθετε πώς να παρακολουθήσετε το αμερικανικό Netflix στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2019 και θα κάνουμε κάτι καλύτερο, θα σας δείξουμε πώς να παρακολουθήσετε το αμερικανικό Netflix στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και τον τρόπο παρακολούθησης όλων των άλλων Netflix περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ετοιμος?

Γιατί το περιεχόμενο του Ηνωμένου Βασιλείου δεν έχει το ίδιο περιεχόμενο με το αμερικανικό Netflix?

Πηγαίνει προς τα δικαιώματα.

Η δύναμη είναι στην πραγματικότητα μια εκπομπή που είναι διαθέσιμη στο UK Netflix αλλά όχι στην αμερικανική Netflix. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το τηλεοπτικό δίκτυο που το δημιούργησε έχει αποκλειστικά δικαιώματα στις ΗΠΑ, και δεδομένου ότι κανείς δεν έχει αυτό το δίκτυο στην Ευρώπη, το χορήγησαν άδεια στη Netflix να πραγματοποιήσει περαιτέρω εισοδήματα.

Από την άποψη της UK Netflix, πολλά άλλα τηλεοπτικά δίκτυα ή πλατφόρμες που ίσως δεν δημιούργησαν επίδειξη αγόρασαν δικαιώματα για να παρουσιάσουν συγκεκριμένο περιεχόμενο αποκλειστικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφήνοντας έτσι το UK Netflix περιορισμένο.

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι ότι κοστίζει πολλά χρήματα για να αγοράσει δικαιώματα για εκπομπές να είναι διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο συχνά καθιστώντας μια πιο λογική επιλογή να επενδύσει μόνο στην αμερικανική αγορά δεδομένου ότι εκεί είναι όπου οι περισσότεροι πελάτες Netflix είναι. Στην πραγματικότητα, το κόστος αγοράς δικαιωμάτων για το περιεχόμενο είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η Netflix επενδύει τόσο πολύ στις αρχικές της παραγωγές που είναι διαθέσιμες παγκοσμίως.

Το παράδειγμα Power show συνοψίζει απόλυτα ότι ενώ το αμερικανικό Netflix έχει το μεγαλύτερο περιεχόμενο, δεν έχει όλα αυτά. Και γι 'αυτό θα σας βοηθήσουμε να ξεκλειδώσετε 21 περιοχές Netflix που θα ξεκλειδώσουν σχεδόν όλα τα περιεχόμενα του Netflix για εσάς, ώστε να μην χάσετε ποτέ τίποτα, καθώς και η Ταϊλάνδη Netflix έχει κάποιο αποκλειστικό περιεχόμενο.

Πώς να παρακολουθήσετε το αμερικανικό Netflix στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2019

Για να παρακολουθήσετε το αμερικανικό Netflix στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα πρέπει να ξεγελάσετε το Netflix να σκέπτεται ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ.

Και το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας ένα VPN.

Εάν δεν έχετε ακούσει ποτέ για υπηρεσίες VPN, οι υπηρεσίες VPN σάς επιτρέπουν να αλλάξετε τη θέση σας χωρίς να μετακινηθείτε.

Έτσι είναι αυτό; Μόλις βρείτε ένα VPN, συνδεθείτε με έναν αμερικανικό διακομιστή και μπορείτε να παρακολουθήσετε το αμερικανικό Netflix στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2019?

Δυστυχώς δεν.

Πρώτον, οι δωρεάν υπηρεσίες δεν λειτουργούν. Σας δίνουν τη δυνατότητα να αλλάξετε θέση για να βρίσκεστε στις ΗΠΑ για απλά πράγματα, αλλά όταν πρόκειται για πράγματα όπως το Netflix, η Netflix γνωρίζει ότι υπάρχουν υπηρεσίες VPN και έτσι τα τηλεοπτικά κανάλια / πλατφόρμες που κατέχουν δικαιώματα σε κάποιο περιεχόμενο που έχει η Netflix σε ορισμένες τοποθεσίες. Γιατί κάποιος θα πληρώσει για ένα επιπλέον κανάλι αν μπορούν απλά να χρησιμοποιήσουν ένα VPN που είναι για να παρακολουθήσουν εκείνο το show ή την ταινία στο Netflix που ήδη έχουν; Και αυτό έχει ως αποτέλεσμα το Netflix να καταρρεύσει στις υπηρεσίες VPN.

Αυτό σημαίνει ότι όλες οι πληρωμένες υπηρεσίες θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε το αμερικανικό Netflix στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2019; Όχι τόσο όσο αυξάνεται το συνολικό ποσοστό, αν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε κάτι περισσότερο από το American Netflix, οι περισσότεροι ακόμα αποτυγχάνουν σε αυτό. Κάποιος θα υποθέσει ότι αν πάτε για μια υπηρεσία που έχει τους περισσότερους εξυπηρετητές, θα υποστηρίζει τις περισσότερες περιοχές Netflix εκεί έξω, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Ενώ ορισμένες υπηρεσίες έχουν 3.000+ διακομιστές, το PrivateVPN με λιγότερους από 200 διακομιστές υποστηρίζει 21 περιοχές Netflix, οι περισσότερες στην αγορά.

Από την άποψη των εξυπηρετητών, το PrivateVPN δεν είναι η καλύτερη υπηρεσία για εσάς, αλλά αν ψάχνετε για servers με ποιότητα, αυτό συμβαίνει με το PrivateVPN, καθώς έχοντας 3.000 servers είναι μεγάλη, ποιο είναι το σημείο αν οι περισσότεροι από αυτούς δεν δουλεύουν με το Netflix?

Αν ψάχνετε ακριβώς να παρακολουθήσετε το αμερικανικό Netflix στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν χρειάζεται απαραίτητα να χρησιμοποιήσετε το PrivateVPN, αλλά εάν πρόκειται να πληρώσετε την ίδια τιμή (ή ακόμα και λιγότερη) όπως για άλλη υπηρεσία, τότε γιατί να μην αξιοποιήσετε στο έπακρο του Netflix σας ενώ το κάνετε; Και μιλώντας για το Netflix, το PrivateVPN υποστηρίζει επίσης τους ανθρώπους του Hulu και του DAZN. Οποιοσδήποτε άλλος, καθώς δεν έχουμε τους περισσότερους διακομιστές, εστιάζουμε στην ποιότητα.

Ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε αυτό ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε το αμερικανικό Netflix στο Ηνωμένο Βασίλειο μαζί με όλες τις άλλες περιοχές του Netflix το 2019; Έχουμε 30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me