Πώς να παρακολουθήσετε το αμερικανικό Netflix στην Ιρλανδία

Πώς να παρακολουθήσετε το αμερικανικό Netflix στην Ιρλανδία

Από Michael Smolski, 2019-02-25 09:27:25 στην ψυχαγωγία


Το αμερικανικό Netflix έχει περίπου 50% περισσότερα Τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες από την ιρλανδική. Πληρώνετε επίσης περίπου το ίδιο για το Netflix και στις δύο χώρες. Διακρίσεις περιεχομένου? Αχα. Γι 'αυτό βρίσκεστε εδώ για να μάθετε πώς να παρακολουθήσετε το American Netflix στην Ιρλανδία.

Αλλά ενώ η βιβλιοθήκη Netflix στην Ιρλανδία δεν είναι τόσο κακή όσο σε ορισμένες άλλες χώρες που γράψαμε για προηγούμενες όπως η Netflix στη Σαουδική Αραβία, είναι ακόμα αρκετά φτωχή. Ευτυχώς υπάρχει ένας τρόπος να παρακολουθήσετε την αμερικανική Netflix στην Ιρλανδία και τα βήματα δεν είναι πάρα πολύ δύσκολα για να εκτελεστεί κανείς.

Αλλά γιατί πρέπει να αναζητήσετε πώς να παρακολουθήσετε την αμερικανική Netflix στην Ιρλανδία?

Αυτό είναι κάτι που ίσως ζητάτε να σκεφτείτε ότι αντί να πάρετε την παράνομη διαδρομή, πληρώνετε για τη συνδρομή σας και πληρώνετε όσο για τους ανθρώπους στις ΗΠΑ, όμως, δεν παίρνετε τα χρήματά σας πίσω.

Έτσι, γιατί η Netflix απλά επιλέγει να σας δώσει λιγότερο περιεχόμενο?

Πηγαίνει προς τα δικαιώματα.

Δεν είναι ότι το Netflix θέλει να είναι κακό, αλλά όταν πληρώνεις για περιεχόμενο, δεν παίρνεις μόνο δικαιώματα παντού. Τις περισσότερες φορές, παίρνετε δικαιώματα για μια συγκεκριμένη περιοχή με άλλες περιοχές που κοστίζουν περισσότερο. Οι περισσότεροι πελάτες της Netflix είναι στις ΗΠΑ και, ως εκ τούτου, έχει μεγαλύτερη λογική η Netflix να επενδύει σε αμερικανικό περιεχόμενο και όχι να παρουσιάζει περιεχόμενο στην Ιρλανδία, όπου ο πληθυσμός είναι μικροσκοπικός, όπως είναι.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η Netflix δεν επενδύει στην Ιρλανδία, καθώς εξακολουθεί να υπάρχει πολύ περιεχόμενο για την Irish Netflix, πρέπει απλώς να σημαίνει ότι η ιρλανδική Netflix λείπει από πολλά άλλα περιεχόμενα.

Ένα πράγμα που ξεκίνησε η Netflix με την ελπίδα να παρακάμψει αυτά τα προβλήματα είναι ότι άρχισαν να δημιουργούν ένα μεγάλο μέρος του περιεχομένου τους που μπορεί να αποδειχθεί στις περισσότερες χώρες, ανάλογα με το περιεχόμενο του περιεχομένου, καθώς η λογοκρισία είναι ζωντανή και καλά σε όλο τον κόσμο.

Για να συνοψίσουμε, αν η Netflix έπρεπε να διανέμει περιεχόμενο εξίσου, θα έπαυε να λειτουργεί αρκετά γρήγορα.

Και ας μην ξεχνάμε, μερικές φορές υπάρχει και το θέμα του ότι κάποιος έχει δικαιώματα σε συγκεκριμένο περιεχόμενο σε μια συγκεκριμένη χώρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Disney δεν ξεκίνησε ακόμα τη ροή της πλατφόρμας. Καθώς η Netflix εξακολουθεί να έχει δικαιώματα σε μεγάλο μέρος του περιεχομένου τους μέχρι το καλοκαίρι. Και πώς σκοπεύετε να δείξετε κάτι αν κάποιος το δείχνει ήδη?

Πώς να παρακολουθήσετε το αμερικανικό Netflix στην Ιρλανδία

Η παρακολούθηση του αμερικανικού Netflix στην Ιρλανδία είναι στην πραγματικότητα τόσο απλή όσο παρακολουθούμε το BBC iPlayer στην Ιρλανδία που καλύψαμε πριν.

Μειώνει την τοποθεσία σας, ουσιαστικά. Σε αυτή την περίπτωση, φυσικά, πρέπει να βρίσκεστε στις ΗΠΑ.

Αυτό ακριβώς σας επιτρέπει να κάνετε ένα VPN, ή πιο συγκεκριμένα το PrivateVPN.

Με ένα VPN, μπορείτε να συνδεθείτε με έναν αμερικανικό διακομιστή και με βάση αυτό, μπορείτε να παρακολουθήσετε το American Netflix στην Ιρλανδία.

Υπό την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιείτε τη σωστή υπηρεσία VPN.

Τώρα, δεν πρόκειται να σας πω ότι είμαστε το καλύτερο VPN για εσάς, καθώς αυτό εξαρτάται από τις ανάγκες σας. Αλλά όσον αφορά την Netflix, υποστηρίζουμε τις περισσότερες περιφέρειες Netflix στην αγορά με βάση δοκιμές της Comparitech που αποτελείται από 5.000 χειροκίνητες δοκιμές που σημαίνει ότι με το PrivateVPN μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο πιο Netflix περιεχόμενο στην αγορά. Και ενώ το αμερικανικό Netflix έχει το μεγαλύτερο περιεχόμενο συνολικά, κάθε περιοχή τείνει να έχει και το δικό της αποκλειστικό περιεχόμενο. Και δουλεύουμε επίσης με την ήδη αναφερθείσα BBC iPlayer αλλά και με την DAZN, την Amazon Prime και ακόμη και με τον Hulu που ξεκλειδώνει την πύλη για να δει το περιεχόμενο που δεν θα δούμε διαφορετικά.

Το πράγμα σχετικά με το Netflix είναι ότι ένας σημαντικός αριθμός υπηρεσιών VPN δεν λειτουργεί με το Netflix λόγω του γεγονότος ότι η Netflix λειτουργεί επίσης για την κατάργηση των υπηρεσιών VPN λόγω της πίεσης από εταιρείες που κατέχουν δικαιώματα σε περιεχόμενο σε ορισμένες εκπομπές και ταινίες που επίσης η Netflix έχει δικαιώματα σε ορισμένους τομείς.

Και ναι, υποστηρίζουμε ακόμη και το HBO NOW, το οποίο θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε την 8η σεζόν του Game of Thrones με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα χωρίς να χάσετε χρόνο ψάχνοντας για το νέο επεισόδιο στο διαδίκτυο.

Αυτό είναι πώς να παρακολουθήσετε το αμερικανικό Netflix στην Ιρλανδία

Είναι δύσκολο όταν δεν ξέρετε πώς να το κάνετε, αλλά μόλις διαβάσετε τα βήματα, είναι πολύ απλό.

Εάν αυτό σας βοήθησε, εμείς σίγουρα συνιστούμε να ελέγξετε το ιστολόγιό μας για να βρείτε άλλο χρήσιμο περιεχόμενο.

Ω, και τέλος, απολαύστε την πρόσβασή σας στην American Netflix με υπευθυνότητα.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me