Πώς να παρακολουθήσετε το Mandalorian στην Ιρλανδία (Star Wars TV Show)

Πώς να παρακολουθήσετε το Mandalorian στην Ιρλανδία (Star Wars TV Show)

Από Michael Smolski, 2019-12-22 09:34:14 στην ψυχαγωγία


Αν είδατε το μωρό Yoda, ξέρετε ότι πρέπει να παρακολουθήσετε την τηλεοπτική εκπομπή Star Wars, The Mandalorian. Εκτός, η Disney + δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στην Ιρλανδία. Υπάρχει ένας τρόπος να παρακολουθήσετε το Mandalorian στην Ιρλανδία όμως, και θα το υπερβούμε σε αυτόν τον οδηγό, όπως ειλικρινά, αυτό το show Star Wars αξίζει να παρακολουθήσετε.

Τι χρειάζεται να συμβεί, ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε Mandalorian στην Ιρλανδία

Ο μόνος τρόπος να παρακολουθήσετε το Mandalorian στην Ιρλανδία ή οποιεσδήποτε μελλοντικές τηλεοπτικές εκπομπές Star Wars είναι να έχετε την Disney + στην Ιρλανδία. Μπορείτε να πάρετε εύκολα ένα; Με λίγη υπομονή και αυτόν τον οδηγό, yup.

Υπάρχουν τελικά 3 βήματα για την εφαρμογή εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το Mandalorian στην Ιρλανδία.

 1. Η Disney + πρέπει να σκεφτεί ότι βρίσκεστε σε μια υποστηριζόμενη περιοχή.
 2. Χρειάζεστε τη σωστή κάρτα που συνεργάζεται με τη Disney+.
 3. Τέλος, χρειάζεστε την εφαρμογή, αν και υπάρχουν και τρόποι γύρω από αυτό.

Παρακολουθήστε την τηλεοπτική εκπομπή Star Wars Ξεκινά με την παραγωγή της Disney + Σκεφτείτε ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ δεν είναι η μόνη πλατφόρμα που υποστηρίζει τη Disney +, αλλά η μόνη που λειτουργεί με αυτό που πρόκειται να αναφερθούμε, καθώς και το πιο εύκολο μέχρι το βήμα 2.

Αυτή τη στιγμή, στην Ιρλανδία, δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε το Mandalorian στη Disney + απλώς και μόνο επειδή η Disney + είναι σε θέση να πει ότι βρίσκεστε στην Ιρλανδία.

Αλλά αν δεν ήταν σε θέση να το πράξει?

Εάν μπορείτε ουσιαστικά να αλλάξετε την τοποθεσία σας για να βρίσκεστε στις ΗΠΑ, αυτό είναι το πρόβλημα της επίλυσης τοποθεσίας.

Και εκεί έρχονται οι υπηρεσίες VPN.

Οι υπηρεσίες VPN γνωστές ως Εικονικά Ιδιωτικά Δίκτυα επιτρέπουν στους χρήστες να αλλάζουν την τοποθεσία τους σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, με τον μοναδικό περιορισμό να είναι οι διακομιστές της υπηρεσίας που χρησιμοποιείτε. Εκτός, δεν είναι πόσοι διακομιστές έχει μια υπηρεσία VPN που έχει σημασία όταν πρόκειται να παρακολουθήσουν το Mandalorian, αλλά η ποιότητα των διακομιστών που έχει σημασία.

Γιατί; Καθώς όλες οι υπηρεσίες συνεχούς ροής καταβάλλουν προσπάθειες για την αποτροπή της λειτουργίας των VPN, κυρίως λόγω δικαιωμάτων. Το θέμα της Disney είναι ότι κατέχει τη Disney, το Fox, το Marvel, το National Geographic και πολλά άλλα, κάτι που σημαίνει ότι έχει τεράστια δικαιώματα σε επικό περιεχόμενο όπως Avatar. Με εξαίρεση, όλες αυτές οι πλατφόρμες πληρώνονται για την παροχή δικαιωμάτων για άλλες εταιρείες να μεταδώσουν ή να δημοσιεύσουν το περιεχόμενό τους. Και μέχρι να εξαντληθούν πλήρως αυτά τα συμβόλαια, χώρες όπως η Ιρλανδία δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν ό, τι τους αρέσει το The Mandalorian.

Και εδώ μπαίνει το PrivateVPN.

Η PrivateVPN, όπως και η δυνατότητα να ξεκλειδώσει την Disney που ανήκει στο Hulu και το ESPN +, μπορεί να ξεμπλοκάρει το Disney Plus, ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε την τηλεοπτική εκπομπή Star Wars στην Ιρλανδία εστιάζοντας σε λιγότερους servers. ποιότητα.

Υπάρχει μια δοκιμή χωρίς κινδύνους 7 ημερών που δεν απαιτεί ακόμη και μια κάρτα να εγγραφεί για ένα PrivateVPN ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε. Η Disney + έχει επίσης μια δοκιμή 7 ημερών, έτσι ώστε αν δεν καταλήξετε να την αρέσει, αν και στοιχηματίζουμε ότι θα την αγαπήσετε, μπορείτε να ακυρώσετε.

...Εκτός, αντίθετα από τους περισσότερους οδηγούς, αυτό δεν αρκεί για να παρακολουθήσετε το Mandalorian στην Ιρλανδία.

Ένα VPN είναι μόνο το ήμισυ της μάχης.

Η εγγραφή στην Disney + στην Ιρλανδία είναι το πραγματικό ζήτημα, όπως και οπουδήποτε αλλού όπου η Disney + δεν είναι γύρω.

Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Disney + για να δείτε το Mandalorian στην Ιρλανδία

Hulu και ESPN + καθιστούν εύκολη την ανακάλυψη ότι η τράπεζα Revolut που πιθανότατα ήδη χρησιμοποιείτε συνεργάζεται με αυτές τις πλατφόρμες ή τουλάχιστον κατά τη στιγμή που δοκιμάσαμε αυτές τις πλατφόρμες.

Όχι η περίπτωση με τη Disney +, όμως.

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το Mandalorian στην Ιρλανδία, πρέπει να πάρετε μια αμερικανική κάρτα.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος γύρω από αυτό.

Τι μπορείς να κάνεις?

Ζητήστε από τον φίλο σας από τις ΗΠΑ να σας βοηθήσει. Ή ο φίλος ενός φίλου.

Πιθανότατα γνωρίζετε κάποιον από τις ΗΠΑ.

Αν δεν το κάνετε, λοιπόν, υπάρχει κάτι περισσότερο που πρέπει να κάνετε.

Θεωρητικά, μπορείτε να ζητήσετε από κάποιον που ζει σε μία από τις άλλες υποστηριζόμενες χώρες της Disney +, όπως ο Καναδάς ή η Ολλανδία, να δημιουργήσετε λογαριασμό για εσάς και να μοιραστείτε μαζί σας. Αυτό θα λειτουργούσε στις ΗΠΑ όταν συνδεόταν σχεδόν με ένα VPN.

Δεν μπορώ να το κάνω αυτό?

Λοιπόν, πρέπει να πάρετε μια αμερικανική κάρτα που εκδίδεται από την Αμερική.

Με κάποια έρευνα, μπορείτε να βρείτε είτε ένα προπληρωμένο ένα που μπορεί να αποσταλεί, ή μπορείτε να προσπαθήσετε να βρείτε μια εικονική που θα μπορούσε να είναι πιο γρήγορα. Εάν πρόκειται για προπληρωμένο, και μόνο πλοία προς τις ΗΠΑ, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία όπως η AdressPal από την ιρλανδική θέση.

Το κλειδί κατά την εγγραφή στην Disney+? Για να χρησιμοποιήσετε μια αμερικανική διεύθυνση με αμερικανικό ταχυδρομικό κώδικα και το σημαντικότερο να έχετε χρήματα στην κάρτα σας, παρόλο που υπογράφετε για δοκιμή, η Disney + πρέπει να επαληθεύσει την κάρτα σας έτσι ώστε να μην εγγραφείτε σε πολλές δοκιμές εάν ξέρετε τι εννοούμε. Στη συνέχεια επιστρέφει αυτό το μικρό ποσό αφού επιβεβαιώσει την κάρτα σας.

Αυτό το μέρος είναι σίγουρα το πιο δύσκολο, γι 'αυτό το PrivateVPN προσφέρει την ήδη αναφερθείσα δοκιμή 7 ημερών που δεν απαιτεί κάρτα. Το PrivateVPN έχει πολλές χρήσεις, όπως οι περισσότερες περιοχές του Netflix στον πλανήτη και πολλές άλλες πλατφόρμες, όπως και κάτω από τις οποίες θα σας αρέσει να χρησιμοποιείτε, αλλά είστε εδώ γιατί θέλετε να παρακολουθήσετε το Mandalorian στην Ιρλανδία.

Κατά την εγγραφή σας, πρέπει επίσης να παρέχετε έναν ταχυδρομικό κώδικα των ΗΠΑ.

Το τελευταίο βήμα για να παρακολουθήσετε το Mandalorian στην Ιρλανδία; Για να αποκτήσετε μια εφαρμογή Disney + στη συσκευή σας, η οποία δεν χρειάζεται σε υπολογιστές, αλλά σε άλλες πλατφόρμες.

Ποιες πλατφόρμες δεν θα είστε σε θέση να παρακολουθήσετε στο Star Wars Show στην Ιρλανδία

Η ανεκτικότητα, η Apple TV, το Roku, το Chromecast και οι περισσότερες έξυπνες τηλεοράσεις έχουν ένα κοινό πράγμα. Ότι δεν υποστηρίζουν καθόλου υπηρεσίες VPN.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να φέρετε την Disney + στην Ιρλανδία.

Τι μπορείτε να κάνετε αντ 'αυτού?

Μπορείτε είτε να εγκαταστήσετε ένα VPN σε ένα δρομολογητή, το οποίο ειλικρινά δεν συνιστούμε, καθώς οι δρομολογητές δεν είναι συχνά αρκετά ισχυροί για να διαχειριστούν τις υπηρεσίες VPN ή μπορείτε να προμηθευτείτε το Amazon Fire TV Stick / Cube που υποστηρίζει τις υπηρεσίες VPN.

Mandalorian σε μεγάλη οθόνη στην Ιρλανδία

 1. Αγοράστε ένα ραβδί τηλεόρασης Amazon Fire. Πωλούν μερικά στο Άργος.
 2. Μεταβείτε στον τρέχοντα λογαριασμό σας στο Amazon στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού.
 3. Κάντε κλικ στο Λογαριασμοί & Κονίστρα, και μετά Διαχείριση του λογαριασμού και του περιεχομένου σας.

Επιλέξτε την περιοχή σας για να βρίσκεστε στις ΗΠΑ.

 1. Πηγαίνετε στη συσκευή σας Amazon Fire TV. Πατήστε το Ρυθμίσεις και Ο λογαριασμός μου.
 2. Deregister και υπογράψτε ξανά στον λογαριασμό σας στο Amazon.
 3. Κάντε λήψη της Disney +, συνδεθείτε και αρχίστε να παρακολουθείτε Mandalorian.

Πώς να πάρετε Disney + App σε iPhone & iPads στην Ιρλανδία

 • Στη συσκευή σας, πηγαίνετε στο δικό σας Ρυθμίσεις και αποσυνδεθείτε.
 • Στη συνέχεια, δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό με την τοποθεσία σας στις Η.Π.Α..
 • Κατεβάστε Disney+.

Είναι σημαντικό να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό, καθώς θα χάσετε οτιδήποτε αλλιώς, εάν απλά αλλάξατε την περιοχή σας.

Εναλλακτικά, κατεβάστε το Google Chrome από το κατάστημα εφαρμογών σας και επιλέξτε Επιφάνεια εργασίας στις ρυθμίσεις του Chrome. Αυτό θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε το Mandalorian στην Ιρλανδία από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας.

Πώς να βρείτε Disney + App σε συσκευές Android

 • Συνδεθείτε σε μια τοποθεσία στην Αμερική με το PrivateVPN.
 • Πατήστε 3 μπάρες στην πάνω αριστερή πλευρά της οθόνης στο Play Store.
 • Το κατάστημα Google Play θα σας δώσει πλέον τη δυνατότητα να μεταβείτε σε μια τοποθεσία στο Η.Π.Α. στο Google Play Store.
 • Θα χρειαστεί να ενημερώσετε τον τρόπο πληρωμής σας για να το κάνετε αυτό. Για αυτό, προσθέστε μια νέα κάρτα.
 • Κάντε λήψη της Disney + και παρακολουθήστε την τηλεοπτική εκπομπή Star Wars στην Ιρλανδία.

Η Google αναφέρει ότι μια τέτοια ενημέρωση ενδέχεται να διαρκέσει 48 ώρες για να ολοκληρωθεί, αν και συμβαίνει αμέσως μετά την επανεκκίνηση του Google Play Store ή του τηλεφώνου σας.

...Ή μπορείτε απλά να αναζητήσετε την εφαρμογή Disney + στο διαδίκτυο και να την κατεβάσετε από εκεί. Απλά βεβαιωθείτε ότι είναι από μια αξιόπιστη πηγή.

Αυτό είναι πώς να παρακολουθήσετε το Mandalorian στην Ιρλανδία

Η πρότασή μας? Ότι δεν παίρνετε μόνο Disney +, αλλά ότι πηγαίνετε για το πακέτο Disney Plus που έχει επίσης Hulu και ESPN + για μόνο $ 12.99. Όλοι αυτοί συνεργάζονται με το PrivateVPN.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Αποποίηση ευθυνών: Ενώ το PrivateVPN λειτουργεί αυτήν τη στιγμή με τη Disney +, όπως και με πολλές άλλες πλατφόρμες, δεν εγγυόμαστε ότι κάθε διακομιστής θα λειτουργεί καθ 'όλη τη δεδομένη στιγμή. Λόγω της φύσης των υπηρεσιών ψυχαγωγίας που λαμβάνουν πάντα προφυλάξεις έναντι των υπηρεσιών VPN, υπάρχει πιθανότητα μια υπηρεσία να σταματήσει να λειτουργεί κάποια στιγμή ... μέχρι να την επαναφέρουμε. Εάν έχετε οποιεσδήποτε δυσκολίες, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών μας στη διεύθυνση [email protected] ή μέσω του chatbox και θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me