Σταματήστε ISPs και Hackers Καταγραφή της IP σας και ό, τι κατεβάσετε


Ασφαλής κοινή χρήση αρχείων χωρίς την παράδοση της ασφάλειας σας με το εξαιρετικά ασφαλές, εξαιρετικά γρήγορο VPN για το Torrenting

Τέλος κατεβάστε αρχεία χωρίς φόβο να χάσετε την ιδιωτική ζωή. Το πιο δημοφιλές VPN torrent χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας για να κρατήσει εντελώς ανώνυμα τα προσωπικά σας στοιχεία όπως η διεύθυνση IP και η τοποθεσία και κάνει το κατέβασμα του αγαπημένου σας περιεχομένου 100% ασφαλές.

Contents

Δεν είναι μόνο ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου που σας παρακολουθεί το Torrent

Πιθανότατα γνωρίζετε ήδη πώς ο ISP σας κατασκοπεύει και καταγράφει όλα όσα κάνετε online. Αυτό περιλαμβάνει το ιστορικό του προγράμματος περιήγησης (ιστότοποι, αναζητήσεις κ.λπ.), τις αγορές, τα βίντεο που παρακολουθήσατε, τις προβαλλόμενες εικόνες και φυσικά αρχεία που έχουν ληφθεί. Αλλά ξέρατε ότι παρακολουθείτε επίσης τις χιλιάδες ανθρώπων που μπορούν να δουν τη διεύθυνση IP σας μόνο από το Torrenting?

Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που συνδέεστε σε ένα "σμήνος" για σκοπούς κοινής χρήσης αρχείων, εκθέτετε τη διεύθυνση IP σας σε 10.000 άγνωστων μέσω του Διαδικτύου. Οι αλλοδαποί που ενδέχεται να έχουν κακόβουλη πρόθεση να παρακολουθήσουν τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως η τοποθεσία, η διαδικτυακή κίνηση και επομένως πιο ευαίσθητες πληροφορίες, όπως τραπεζικά στοιχεία κ.ο.κ..

Παρακολουθούν στενά και αν αυτοί οι cyberthieves υποψιάζονται ότι μπορούν να εντοπίσουν τα στοιχεία σας, μπορούν να το κάνουν σε λίγες ώρες, ακόμα και σε μερικά λεπτά. Πολλές φορές αυτοί οι χάκερ θα βρουν το όνομα και τη διεύθυνσή σας μόνο για να σας εκβιάσουν να παραδώσουν ό, τι θέλουν, συνήθως χρήματα.

Και δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο οι λήψεις σας

Εάν υπάρχει ύποπτη σημαία με τον ISP ενώ παρακολουθείτε, η κυβέρνηση μπορεί να έρθει και να κοιτάξει μέσα από YEARS της προηγούμενης δραστηριότητάς σας, όπως:

 • Κάθε βήμα της ιστορικό του προγράμματος περιήγησης
 • Τα δικα σου ιδιωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και όλο το περιεχόμενό τους
 • Το online σας ψώνια
 • Τα δικα σου τωρινή τοποθεσία
 • Η αποστολή και η λήψη σας εικόνες και αρχεία
 • και πολλα ΑΚΟΜΑ...

Μην διακινδυνεύσετε την πρόσβαση της κυβέρνησης στα αρχεία καταγραφής δραστηριότητάς σας ή δεν παίζετε την οικονομική σας ασφάλεια εκθέτοντας την IP σας στο Torrent Swarm...

Γι 'αυτό δημιουργήσαμε το PrivateVPN

Ακόμα κι αν δεν κάνετε τίποτα ύποπτο σε απευθείας σύνδεση, πιστεύουμε ότι η ιδιωτικότητα είναι ένα βασικό ανθρώπινο δικαίωμα και το κάνετε. Γι 'αυτό δημιουργήσαμε το πιο ασφαλές VPN για το Torrenting στην αγορά.

Στο PrivateVPN παρέχουμε 100% ανωνυμία σε περισσότερους από 44.000 χρήστες από το 2008 χωρίς μια ενιαία παραβίαση δεδομένων.

 • Torrent (και κοινή χρήση αρχείων) χωρίς να εκθέσετε την πραγματική IP σας σε κανέναν
 • Torrent χωρίς φόβο να λάβετε τον απαιτητικό εκβιασμό
 • Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε δημόσιο wifi χωρίς να θυσιάζετε την ιδιωτική σας ζωή ή την οικονομική σας ασφάλεια
 • Απόκρυψη της ταυτότητας, της τοποθεσίας και της δραστηριότητάς σας από παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου, κυβερνήσεις και χάκερ
 • Torrent και κοινή χρήση αρχείων χωρίς φόβο να υποκλαπούν
 • Αποστολή / λήψη αρχείων, εικόνων, βίντεο και μηνυμάτων με ιδιωτικότητα 100%

και πολύ, πολύ περισσότερο...

Τι κάνει το PrivateVPN τόσο ισχυρό?

Πολιτική καταγραφής δεδομένων ZERO

Οι νόμοι περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής της Σουηδίας σημαίνουν ότι δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής κίνησης που κρατούνται από κυβερνήσεις. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους παρόχους VPN, ακόμη και δεν ξέρουμε τι κάνετε online.

6 ταυτόχρονες συνδέσεις

Είμαστε ο μόνος πάροχος VPN για να συνδεθείτε μέχρι 6 διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα, όλα σε μοναδικές διευθύνσεις IP

Προστασία διαρροών IPv6

Επομένως, η ταυτότητά σας παραμένει ασφαλής ακόμα και αν αποσυνδεθείτε ξαφνικά από το VPN σας

Απεριόριστο εύρος ζώνης & Ταχύτητα

Έτσι, ποτέ δεν θα ασχοληθείτε με τα buffering βίντεο, τις αργές λήψεις ή τα χρονικά περιθώρια λόγω του δρομολογίου που έχει δει ο άλλος πάροχος

Κρυπτογράφηση 2048-bit με AES-256

ο υψηλότερο επίπεδο της κρυπτογράφησης στην αγορά, που χρησιμοποιείται ακόμη και από κυβερνητικούς στρατιωτικούς

Διακομιστές σε 60 χώρες

Αποκτήστε πρόσβαση σε όλους τους διακομιστές μας σε 60 δημοφιλέστερες χώρες για να αποκτήσετε πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο

Ανώνυμος Torrenting / P2P Friendly

Σας επιτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε κίνηση P2P στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αγοράζουμε υψηλής ποιότητας χωρητικότητα δικτύου απευθείας από τους κορυφαίους παρόχους διαμετακόμισης IP

Πλήρης υποστήριξη

Δεν χρησιμοποιούμε τους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών ανεξάρτητων πελατών, μιλάμε άμεσα στους προγραμματιστές μας για βοήθεια

Το πρωτόκολλο VPN περιλαμβάνει τα OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2 και IPSec

Αν προτιμάτε μια εφαρμογή VPN ανοιχτού κώδικα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε όλα τα δίκτυα VPN

ΠΛΗΡΗΣ Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων 30 ημερών!

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία VPN σας, θα σας επιστρέψουμε κάθε πένα μέσα σε 30 ημέρες

Ποτέ δεν έχουμε παραβιάσει δεδομένα!

Μετά την επιτυχή κρυπτογράφηση 15.000 Terabytes των δεδομένων και την προστασία των προσωπικών πληροφοριών του χρήστη μας, δεν είναι περίεργο ότι οι πελάτες μας κολλάνε με το PrivateVPN εδώ και χρόνια, ακόμα και μετά την προσπάθεια άλλων παρόχων!

Δείτε τι λένε οι χρήστες μας για το PrivateVPN:

Γκάρυ

★★★★★

PrivateVPN ήταν το καλύτερο vpn που προσπάθησα.

Όλα ήταν απλά και εύκολο να εγκατασταθούν. Βασικά, εγκαταστήστε και πηγαίνετε. Έπρεπε να αλλάξω κάποιες ρυθμίσεις από τώρα και στο εξής, αλλά αυτό ήταν πιθανότατα επειδή η IP μου άλλαξε τη δική τους. Το PrivateVPN έσπευσε γρήγορα να απαντήσει στην κλήση μου για βοήθεια και να λύσει το πρόβλημα με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ο διακόπτης kill, ο οποίος είναι ζωτικός για μένα, λειτουργεί τέλεια. Συστήνω ιδιαίτερα το PrivateVPN

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση

Φρέντ Μέιερ

★★★★★

Καλή εξυπηρέτηση και γρήγορη απάντηση

"Η εξυπηρέτηση πελατών είναι πολύ καλή. Προσπαθούν να φανταστούν ποιο είναι το πρόβλημά σας και να σας δώσουν τη σωστή λύση.
Το πρόβλημά μου ήταν ότι μετά την εγκατάσταση το Facebook και το Pinterest δεν έκαναν πλέον λήψη φωτογραφιών. Έχω την απάντηση να επιλέξω έναν άλλο διακομιστή και αυτή ήταν η σωστή λύση."

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση

Ντέιβ

★★★★★

Βοήθεια από το PVPN

"Δεν μπορώ να κατηγορήσω τη βοήθεια και το backup από το PVPN. Έχουν ανταποκριθεί γρήγορα σε οποιαδήποτε προβλήματα, όχι ότι έχουν υπάρξει πολλοί. Μπορώ να συστήσω από έναν φίλο για το PVPN και το έχουν μεταβιβάσει σε φίλους.
Σας ευχαριστώ"

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση

Συχνές ερωτήσεις σας

+ Γιατί πρέπει να πληρώσω για ένα VPN Torrent μέσω δωρεάν αντιπροσώπου?

Παρόλο που και οι δύο σας επιτρέπουν να εμφανίζεστε σαν να περιηγείστε σε διαφορετική τοποθεσία, οι ομοιότητες τελειώνουν εκεί. Για αρχάριους, οι Proxies αποκρύπτουν μόνο τη δραστηριότητα του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο, όχι τα δεδομένα της εφαρμογής σας, όπως Bitorrent, τραπεζικό, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και άλλο λογισμικό που εξαρτάται από το Διαδίκτυο.

Δεύτερον, οι πληρεξούσιοι δεν κρυπτογραφούν τα δεδομένα σας μεταξύ σας και του διακομιστή, έτσι ώστε τα δεδομένα του προγράμματος περιήγησης και των εφαρμογών σας να είναι ακόμη ανοιχτά για hacking. Επίσης, οι δωρεάν υπηρεσίες μεσολάβησης δεν μπορούν να αντέξουν διακομιστές υψηλής ποιότητας, πράγμα που σημαίνει ότι η ταχύτητά σας μειώνεται σημαντικά και οι συχνές αποσυνδέσεις θα σημαίνουν ότι τα δεδομένα, η διεύθυνση IP και η τοποθεσία σας θα διαρρεύσουν σε όποιον παρακολουθεί.

+ Θα διακοπεί η διακοπή της ροής μου?

Είχαμε ένα ρεκόρ 99,98% ρεκόρ από τότε που κυκλοφόρησε το 2008, γι 'αυτό και οι πελάτες μας αγαπούν το PrivateVPN!

+ Θα μειωθεί η ταχύτητά μου στο Internet κατά το ήμισυ?

Σε αντίθεση με πολλές υπηρεσίες VPN, αγοράζουμε την ικανότητά μας στο διαδίκτυο απευθείας από παρόχους διαμετακόμισης IP. Αυτό σε συνδυασμό με τους διακομιστές υψηλής ποιότητας (HQN) σημαίνει ότι δεν θα αντιμετωπίσετε σημαντικές περικοπές ταχύτητας.

Επιπλέον, πολλοί πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου χρησιμοποιούν το Speed ​​Limitling για να επιβραδύνουν τη σύνδεσή σας ανάλογα με τις δραστηριότητές σας. Χρησιμοποιώντας ένα VPN παρακάμπτεται αυτό το στραγγαλισμό, δεδομένου ότι οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου δεν μπορούν να δουν τις δραστηριότητές σας, έτσι ώστε μερικοί χρήστες πραγματικά εμπειρία αυξήθηκε ταχύτητες διαδικτύου.

+ Είναι ασφαλής ο υπολογιστής μου Windows με το PrivateVPN?

Με τους σουηδικούς νόμους ασφαλείας του PrivateVPN, θα κερδίσετε 100% ανωνυμία από παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου, κυβερνήσεις και εγκληματίες στον κυβερνοχώρο. Η στρατιωτική μας κρυπτογράφηση δεν έχει υπονομεύσει ΠΟΤΕ από τότε που ξεκίνησε το 2008. Με λίγα λόγια, ναι, είστε εξασφαλισμένοι.

+ Τι θα συμβεί αν αλλάξω γνώμη και θέλω επιστροφή χρημάτων?

Χαίρομαι που ρωτήσατε! Αυτό μας φέρνει στο επόμενο σημείο μας…

Σταματήστε ISPs και Hackers Καταγραφή της IP σας και ό, τι κατεβάσετε

Έχετε μια ΠΑΡΟΥΣΑ 30 ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων!

Εάν η υπηρεσία μας δεν σας παρέχει πρόσβαση κάθε έναν ενιαίο τίτλο στην Netflix ΗΠΑ, ανταποκρινόμενοι στα πρότυπα υψηλής ταχύτητας και τους ισχυρισμούς για το ξεκλείδωμα των γεωγραφικών δεδομένων και σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε με απόλυτη ηρεμία καθώς απολαμβάνετε τις νύχτες σας γεμάτες ψυχαγωγία, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα κάθε τελευταία δεκάρα!

Δεν χρειάζεται να αποφασίσετε για τελικό τώρα, αλλά πρέπει να αναλάβετε δράση. Απλά δοκιμάστε το PrivateVPN για 30 ημέρες και αποφασίστε εάν θέλετε να μείνετε ανώνυμοι και ασφαλείς στο τέλος, μπορείτε. Υπάρχει απολύτως μηδενικός κίνδυνος.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me