Πώς να διατηρήσετε την περιήγησή σας στο Internet Ιδιωτική στην εργασία το 2018

Πώς να διατηρήσετε την περιήγησή σας στο Internet Ιδιωτική στην εργασία το 2018

Από τον Michael Smolski, 2018-02-18 11:59:16 στις Επιχειρήσεις
Έτσι, θέλετε να κρατήσετε την περιήγησή σας στο Internet ιδιωτική στην εργασία το 2018? Ίσως είχατε μια κακή εμπειρία με τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο που παρακολουθήσατε πέρυσι με το παρελθόν ή το σημερινό απασχολούμενο και σας δόθηκε μια προειδοποίηση. Λοιπόν, πιστεύουμε στην ιδιωτικότητα, όπου κι αν βρίσκεστε. Είτε στο σπίτι κάποιου, στο αεροδρόμιο, είτε στη δουλειά.


Πώς να διατηρήσετε την περιήγησή σας στο Internet Ιδιωτική στην εργασία το 2018
Αυτά είναι μερικά από τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι όταν πρόκειται για περιήγηση στο Internet κατά την εργασία:

Ορισμένοι ιστότοποι δεν λειτουργούν

Εργάζεστε αργά το βράδυ. Η διεθνής χώρα σας παίζει έναν αγώνα. Ή ίσως, ίσως είναι η ομάδα σου. Φυσικά, θέλετε να μάθετε τι συμβαίνει. Έτσι πηγαίνετε σε μια ιστοσελίδα όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα ή να ελέγξετε το σκορ, αλλά δεν λειτουργεί. Ο εργοδότης σας μπορεί εύκολα να αποκλείει την πρόσβαση σε ιστότοπους στους οποίους θέλετε να έχετε πρόσβαση.

Εσείς εργαζόμενος βλέπετε τι κάνετε

Όλοι ξεχνάμε πώς να κάνουμε πράγματα από μια φορά σε μια στιγμή. Χωρίς αμφιβολία, δεν θέλετε ο υπάλληλός σας να βλέπει ότι ψάχνετε για το πώς να κάνετε μια απλή. Μπορεί να τους κάνει να αναρωτηθούν γιατί εργάζεστε εκεί, ειδικά αν δεν έχετε το ωραιότερο αφεντικό.

Δεν αισθάνεστε σίγουροι για την εργασία σας γνωρίζοντας ότι μπορεί να παρακολουθούνται

Φανταστείτε ότι κάποιος σας κοιτάζει ενώ εργάζεστε. Αυτό είναι που αισθάνεται σαν. Δεν μπορείτε να είστε μόνοι σας και γι 'αυτό δεν εκτελείτε το καλύτερό σας.

Έτσι, πώς κρατάτε την περιήγησή σας στο Internet Ιδιωτική στην εργασία το 2018?

Όταν πρόκειται για την απεμπλοκή ιστοσελίδων που έχουν μπλοκαριστεί από τον εργοδότη σας, πρέπει να αλλάξετε προσωρινά τη διεύθυνση IP σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να παρακάμψετε τυχόν φίλτρα περιεχομένου που έχει τοποθετήσει ο εργοδότης σας.

Όταν πρόκειται για τη διατήρηση της ιδιωτικής σας περιήγησης στο Διαδίκτυο, εμποδίζοντας τον εργοδότη σας να δει τα πράγματα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε κρυπτογράφηση.
Πώς να διατηρήσετε την περιήγησή σας στο Internet Ιδιωτική στην εργασία το 2018
Πώς τα κάνετε όλα αυτά; Με ένα VPN.

Όταν συνδέεστε σε ένα VPN, η IP σας αλλάζει αυτόματα. Και το μεγάλο πράγμα για το PrivateVPN είναι ότι έρχεται με 56 διαφορετικές τοποθεσίες διακομιστών. Τι σημαίνει αυτό? Σημαίνει ότι εάν βρίσκεστε στην Πολωνία και θέλετε να χρησιμοποιήσετε το αμερικανικό Netflix αν συνδεθείτε με έναν αμερικανικό διακομιστή, θα μπορείτε να το κάνετε. Οπουδήποτε είναι ένας διακομιστής, θα είναι η τοποθεσία σας, αν συνδεθείτε σε αυτό.

Αλλά θέλετε επίσης να κρατήσετε την περιήγησή σας στο διαδίκτυο ιδιωτική στην εργασία, σωστά; Όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN, έχετε επίσης κρυπτογραφημένο νόημα αυτό αν ψάχνετε για κάτι όταν συνδέεστε με αυτήν, οι πληροφορίες αυτές θα είναι απλώς μια δέσμη ανοησιών σε κάποιον που προσπαθεί να την αποκτήσει πρόσβαση σε σύγκριση με αν δεν χρησιμοποιείτε VPN.

Εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή γραφείου ή είστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο του εργοδότη σας, οι δραστηριότητές σας μπορούν να παρακολουθούνται. Οι δραστηριότητές σας μπορούν επίσης να παρακολουθούνται σε δημόσιους χώρους και ακόμη και στο Starbucks. Οποιοδήποτε δίκτυο δεν είναι δικό σας θέτει σε κίνδυνο την ιδιωτική σας ζωή. Στην πραγματικότητα, όλα τα δίκτυα σας θέτουν σε κίνδυνο καθώς η κυβέρνηση και ο πάροχος διαδικτύου μπορεί να παρακολουθεί τις δραστηριότητές σας ανεξάρτητα από το δίκτυο στο οποίο είστε συνδεδεμένοι.

Το PrivateVPN χρησιμοποιεί έναν κωδικό κρυπτογράφησης AES 256-bit στρατιωτικού τύπου με πλήκτρο DH 2048-bit. Πιθανώς δεν ξέρετε τι σημαίνει αυτό, αλλά για να βάλουν τα πιο απλά αγγλικά, η εταιρεία για την οποία εργάζεστε δεν θα μπορεί να αντέξει οικονομικά να σπάσει αυτό το είδος κρυπτογράφησης. Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η κυβέρνηση των ΗΠΑ χρησιμοποιεί αυτό το είδος ασφάλειας.

Πώς εγκαθιστάτε το PrivateVPN?

Η απόκτηση αυτής της ασφάλειας θα σας κάνει να νομίζετε ότι αυτό δεν είναι απλό. Είναι. Πρόκειται για μια διαδικασία τριών βημάτων για τη δημιουργία ενός λογαριασμού και μιας διαδικασίας σε 3 βήματα για τη συνολική διατήρηση της ασφάλειας.

  • Πρώτον, πατήστε το κουμπί Αγορά στην ιστοσελίδα μας. Θα πραγματοποιηθεί εγγραφή σε 3 βήματα.
  • Επιλέγετε το σχέδιό σας.
  • Επιλέγετε τον κωδικό πρόσβασης και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
  • Τέλος, επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής σας. Ω, παρεμπιπτόντως, επιλέξαμε ως την καλύτερη υπηρεσία VPN για αξία από την BestVPN.com.

Καταχωρίζετε, εγκαθιστάτε, συνδέεστε. Είναι τόσο απλό.
Πώς να διατηρήσετε την περιήγησή σας στο Internet Ιδιωτική στην εργασία το 2018
Για να εγκαταστήσετε το PrivateVPN, μεταβείτε στην ενότητα Λήψη στο κάτω μέρος του ιστότοπού μας και βρείτε μια έκδοση που ταιριάζει με ό, τι χρησιμοποιείτε ή απλά αναζητήστε το PrivateVPN στο κατάστημα εφαρμογών σας σε μια κινητή συσκευή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσεγγίσει την βραβευμένη υποστήριξη πελατών μας, όπως αυτή επιλέχθηκε από το vpnMentor αν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα.

Αφού εγκατασταθεί η εφαρμογή, καταχωρίστε τα στοιχεία εγγραφής και συνδεθείτε με όποιο διακομιστή επιθυμείτε. Αν θέλετε να διατηρήσετε την περιήγησή σας στο Internet ιδιωτική στην εργασία σας το 2018, αυτό είναι το πώς το κάνετε.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me