Πώς να παρακολουθήσετε τον Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο – Ultimate Guide (Καλύπτει επίσης τη δημιουργία λογαριασμού)

Contents

Πώς να παρακολουθήσετε τον Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο - Ultimate Guide (Καλύπτει επίσης τη δημιουργία λογαριασμού)

Από τον Michael Smolski, 2019-09-01 20:00:36 στους Οδηγούς


Το πρόβλημα με τους περισσότερους οδηγούς σχετικά με τον τρόπο παρακολούθησης του Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ότι σας δείχνουν πώς να παρακολουθήσετε τον Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο από την προοπτική να ξεγελάσετε τον Hulu να σκεφτεί ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ αλλά δεν σας δείξει πώς να χειριστείτε άλλα θέματα. Θέματα όπως η δημιουργία ενός λογαριασμού Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο ή η λήψη του Hulu στη συσκευή σας, η οποία είναι επίσης ζωτικής σημασίας εάν θέλετε να παρακολουθήσετε τον Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σε αυτόν τον απόλυτο οδηγό του Hulu, θα περάσουμε όλα αυτά, με τον πιο απλό δυνατό τρόπο.

Τα 3 βασικά βήματα που πρέπει να περάσετε για να παρακολουθήσετε τον Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο

 1. Fool Hulu να σκεφτεί ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ.
 2. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό Hulu χρησιμοποιώντας μια αμερικανική κάρτα. (Έχουμε μια λύση.)
 3. Αλλάξτε την τοποθεσία του καταστήματός σας για να βρίσκεστε στις ΗΠΑ.

Fooling Hulu στη σκέψη ότι είστε στις ΗΠΑ για να παρακολουθήσετε Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο

Αυτό είναι ένα σχετικά εύκολο βήμα, αλλά το πιο σημαντικό για να πάρει το δικαίωμα καθώς πρέπει να εργάζεται συνεχώς καθώς παρακολουθείτε τον Hulu.

Οι περισσότεροι οδηγοί θα σας οδηγήσουν ακριβώς σε αυτό το μέρος.

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο, χρειάζεστε πράγματι ένα VPN που θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε με έναν αμερικανικό διακομιστή.

Ποτέ δεν ακούσατε τις υπηρεσίες VPN; Κανένα πρόβλημα. Για να εξηγήσω εν συντομία, Οι υπηρεσίες VPN σας επιτρέπουν να παραμείνετε ασφαλείς στο διαδίκτυο αλλάζοντας τη διεύθυνση IP σας και κρυπτογραφώντας αυτό που κάνετε, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι τις χρησιμοποιούν για τους λόγους που είστε εδώ. Για να ξεμπλοκάρει την ψυχαγωγία όπως ο Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο ή ίσως οι likes της DAZN, η οποία είναι εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου που δεν είναι ειρωνικά διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πώς μπορεί ένα VPN να αποκλείσει την ψυχαγωγία? Αλλάζοντας την τοποθεσία σας, ουσιαστικά. Όπου μπορείτε να είστε ουσιαστικά θα εξαρτάται από τον αριθμό των διακομιστών που έχει η υπηρεσία VPN που χρησιμοποιείτε, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, αυτό που έχει σημασία, ακόμη περισσότερο, είναι ποιες υπηρεσίες εξυπηρετούν αυτοί οι διακομιστές.

Υποθέστε ότι η σύνδεση με οποιοδήποτε αμερικανικό διακομιστή θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε τον Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, λόγω του γεγονότος ότι ο Hulu πρέπει να καταβάλει προσπάθειες για να αποτρέψει τις υπηρεσίες VPN από το να εργάζεται έτσι ώστε να μην έχει πρόβλημα με τις συμφωνίες παραβίασης δικαιωμάτων, οι περισσότεροι διακομιστές VPN δεν λειτουργούν.

PrivateVPN; Δεν είναι η μόνη υπηρεσία VPN που θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε τον Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά επικεντρώνοντας την προσοχή σας στην ποιότητα πέρα ​​από την ποσότητα, το PrivateVPN είναι πρωτοπόρος στην απεμπλοκή του περιεχομένου ψυχαγωγίας σε όλο τον κόσμο και ένας λόγος πίσω από τον οποίο είναι σε θέση να ξεμπλοκάρει το πιο Netflix περιφέρειες στην αγορά, ενώ έχουν σημαντικά λιγότερους εξυπηρετητές από αυτούς του ανταγωνισμού.

Ω, και έρχεται με μια δοκιμή 7 ημερών που είναι πλήρως χωρίς κίνδυνο, ώστε να μπορείτε να το δείτε αυτό για τον εαυτό σας. Απλά δώστε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν κωδικό πρόσβασης και είστε έτοιμοι να πάτε!

Απλώς κατεβάστε το PrivateVPN, δώστε τα στοιχεία σας και συνδεθείτε με τους διακομιστές Hulu και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε όσο διασκεδάζετε τον Hulu.

Το σκληρό μέρος; Δημιουργεί έναν λογαριασμό Hulu.

Δημιουργία λογαριασμού Hulu για παρακολούθηση του Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο

Αυτό είναι το πιο δύσκολο μέρος αυτού του τελικού οδηγού, και ένα μέρος που οι περισσότεροι οδηγοί αποφεύγουν λόγω της πολυπλοκότητας του θέματος.

Και το έχουμε κάνει εδώ και πολύ καιρό γιατί δεν μπορούσαμε να βρούμε έναν πρακτικό τρόπο επίλυσης αυτού του προβλήματος με έναν πρακτικό και αξιόπιστο τρόπο, μέχρι τώρα...

Δείτε το κλειδί για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Hulu για να παρακολουθήσετε Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι να έχετε μια αμερικανική κάρτα.

Κάτι που είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα για τους ανθρώπους και συχνά απαιτεί πολύ χρόνο.

Στο παρελθόν, για να λυθεί αυτό το θέμα, προτείνουμε κάτι όπως:

 1. Ρωτήστε κάποιον που ζει στις ΗΠΑ αν θέλει να μοιραστεί λογαριασμό αν πληρώνετε το ήμισυ των μελών.
 2. Ζητήστε από κάποιον με αμερικανική κάρτα να δημιουργήσει λογαριασμό για εσάς. Προσφέρετε να το μοιραστείτε.
 3. Πάρτε μια προπληρωμένη κάρτα που εκδίδεται στις ΗΠΑ.
 4. Αποκτήστε μια εικονική προπληρωμένη κάρτα που εκδίδεται στις ΗΠΑ.

Πρόσφατα όμως ανακαλύψαμε μια μέθοδο που κάνει τη δημιουργία ενός λογαριασμού Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο ή οπουδήποτε στην Ευρώπη σημαντικά πιο εύκολη, αξιόπιστη και γρήγορη.

Κοινή χρήση για πρώτη φορά σε οποιονδήποτε οδηγό.

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε τον Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο, για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Hulu, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Revolut.

Ναι. Η εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου που πιθανότατα έχετε ακούσει για ή ακόμα και τη σημερινή χρήση.

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για μια μέθοδο που θα λειτουργήσει για πάντα, ούτε γιατί λειτουργεί, αλλά την δοκιμάζουμε τόσο στις κάρτες premium όσο και στις μεταλλικές κάρτες και στις εικονικές κάρτες που προσφέρει η Revolut.

Και αυτή θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς εάν θέλετε να παρακολουθήσετε τον Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο ή οπουδήποτε στην Ευρώπη για αυτό το θέμα. Λήψη προπληρωμένης κάρτας που εκδίδεται στις ΗΠΑ στην Ευρώπη; Είναι δυνατό, αλλά δεν είναι βολικό. Το Revolut είναι βολικό και αν εγγραφείτε για ένα premium λογαριασμό, μπορείτε να πάρετε αμέσως πρόσβαση σε εικονικές κάρτες.

Χρειάζεστε τουλάχιστον £ 1 στο λογαριασμό σας, αν και ο Hulu πρέπει να επαληθεύσει την κάρτα σας.

Αυτή τη στιγμή, αυτή η μέθοδος σε συνδυασμό με το PrivateVPN θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε τον Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο, και αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος να το κάνετε αυτή τη στιγμή, αλλά αν ποτέ σταματήσει να λειτουργεί για κάποιο λόγο, ενημερώστε μας και θα ενημερώσουμε αυτός ο τελικός οδηγός για να παρακολουθήσετε τον Hulu για να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους να προσπαθήσουν να εγκαταστήσουν τον Hulu.

Εγκατάσταση του App Hulu για να παρακολουθήσετε τον Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο σε όλες τις συσκευές σας

Εάν μπορείτε να ενεργοποιήσετε την "επιφάνεια εργασίας" ή κάτι παρόμοιο στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας, δεν θα χρειαστείτε ακόμη και μια εφαρμογή Hulu. Με αυτό είπε, υπάρχουν οφέλη για να έχουμε ένα, και γι 'αυτό θα σας καθοδηγήσουμε πώς να παρακολουθήσετε Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο σε οποιαδήποτε συσκευή παρακάτω.

Εγκαθιστώντας την εφαρμογή Hulu για να παρακολουθήσετε το Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο σε συσκευές Android

Όταν πρόκειται για συσκευές Android, σας συνιστούμε να ελέγξετε τον οδηγό της Google σχετικά με τη μεταγωγή περιφερειών. Φυσικά, αλλάξτε την περιοχή σας στις ΗΠΑ.

Εναλλακτικά, κατεβάστε ένα δευτερεύον κατάστημα εφαρμογών που είναι αξιόπιστο, αλλά αυτό δεν παρέχει γεω-μπλοκ σε εφαρμογές και κατεβάστε το Hulu από εκεί.

Εγκαθιστώντας την εφαρμογή Hulu για να παρακολουθήσετε τον Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο στις συσκευές της Apple

Όσον αφορά τις συσκευές Apple, τα βήματα ποικίλλουν ελαφρώς.

 1. Πρώτον, αποσυνδεθείτε από τον τρέχοντα λογαριασμό σας iCloud.
 2. Δεύτερον, δημιουργήστε ένα νέο με την τοποθεσία σας στις ΗΠΑ.

Είναι πραγματικά πολύ εύκολο να αλλάξετε τη θέση του Apple App Store. Ωστόσο, είναι επίσης εξαιρετικά εύκολο να απαλλαγείτε από όλο το περιεχόμενό σας εάν αλλάξετε την περιοχή σας στον τρέχοντα λογαριασμό σας. Γι 'αυτό είναι σημαντικό να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό.

Φυσικά, μπορείτε να αλλάξετε μεταξύ των δύο λογαριασμών χωρίς να χάσετε τίποτα.

Εγκαθιστώντας την εφαρμογή Hulu για να παρακολουθήσετε τον Hulu στη Βρετανία σε συσκευές Amazon Fire TV Stick

 • Στο Fire Stick σας, μεταβείτε στον τρέχοντα λογαριασμό σας στο Amazon στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού.
 • Πατήστε το Λογαριασμοί & Κονίστρα ακολουθούμενη από Διαχείριση του λογαριασμού και του περιεχομένου σας.
 • Ενώ εκεί αλλάζετε την περιοχή σας για να βρίσκεστε στις ΗΠΑ.
 • Πηγαίνετε στη συσκευή σας Amazon Fire TV. Πατήστε το Ρυθμίσεις και Ο λογαριασμός μου.
 • Deregister και να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας.
 • Κάντε λήψη του Hulu.

Εγκατάσταση του App Hulu για να παρακολουθήσετε τον Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο σε όλες τις άλλες συσκευές

Εάν είστε ατυχώς αρκετά για να αποκτήσετε μια συσκευή που δεν υποστηρίζει καθόλου υπηρεσίες VPN με εκείνες που τους αρέσουν τα Apple TV, Roku, Chromecast και τις περισσότερες έξυπνες τηλεοράσεις, τότε υπάρχει μια εναλλακτική λύση αν πρέπει πραγματικά να παρακολουθήσετε ένα από αυτά πλατφόρμες και δεν είναι διατεθειμένοι να πάρουν το Amazon Fire TV Stick αντί.

Τι είναι αυτό? Εγκατάσταση VPN στον δρομολογητή σας. Δεν είναι μια ιδανική μέθοδος, καθώς κάθε συνδεδεμένη συσκευή θα είναι αυτόματα στις ΗΠΑ όταν το κάνετε αυτό, αλλά είναι μια μέθοδος που λειτουργεί αν θέλετε να παρακολουθήσετε τον Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο σε συσκευές που δεν υποστηρίζουν υπηρεσίες VPN.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε δει μερικούς από τους οδηγούς μας σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης των VPN σε δρομολογητές.

Αυτό είναι πώς να παρακολουθήσετε Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο

Οι περισσότεροι από τους οδηγούς στο διαδίκτυο σχετικά με το θέμα Hulu δεν θα αναφέρω ότι χρειάζεστε μια αμερικανική κάρτα για να δημιουργήσετε αρχικά ένα λογαριασμό. Πάντα κάναμε, αλλά ψάχναμε για λύσεις ως μέρος της θέλησης να σας παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις στο ιστολόγιό μας. Και τώρα βρήκαμε τη λύση.

Δεν θέλετε να περάσετε όλη αυτή την προσπάθεια; Τα καλά νέα είναι ότι ο Hulu πιθανότατα θα έρθει στο Ηνωμένο Βασίλειο στο μέλλον, από τότε που η Disney είναι κύριος. Τα όχι τόσο καλά νέα; Αυτό μπορεί να διαρκέσει περίπου ένα ή δύο χρόνια πριν αυτό συμβεί το νωρίτερο. Είτε θέλετε να περιμένετε είτε να πάρετε την δοκιμή μας 7 ημερών για να δοκιμάσετε μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για τον Hulu, εξαρτάται από εσάς.

Συντάχθηκε από τον Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me