Πώς να χρησιμοποιήσετε το Hulu έξω από τις ΗΠΑ – THE LATEST GUIDE

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Hulu έξω από τις ΗΠΑ - THE LATEST GUIDE

Από PrivateVPN, 2018-05-08 09:29:37 στους Οδηγοί


Ψάχνετε για τον τρόπο χρήσης του Hulu εκτός των ΗΠΑ? Είτε στην κινητή συσκευή σας, το Fire TV Stick ή στον υπολογιστή σας, αυτός είναι ο απόλυτος οδηγός που θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε το Hulu εκτός των ΗΠΑ. Και ας πούμε απλά, δεν είναι τόσο απλό όσο η χρήση ενός VPN για να κάνει τον Hulu να πιστεύει ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ.

Ας ξεκινήσουμε όμως με τις πιο συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τον Hulu.

Χρειάζεστε μια εφαρμογή σε έναν υπολογιστή?

Όχι. Σε έναν υπολογιστή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Hulu απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Ο Hulu εργάζεται στο Chromecast αν βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ?

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Hulu εκτός των ΗΠΑ σε ένα Chromecast, ακόμη κι αν κανονικά ζείτε στις ΗΠΑ, αυτό δεν θα είναι δυνατό. Όπως και με το Netflix, δεν έχει σημασία τι κάνετε για να προσπαθήσετε να κάνετε το Hulu να δουλεύει στο Chromecast. Δεν θα λειτουργήσει. Γι 'αυτό, αντί να χρησιμοποιήσετε το Chromecast, θα πρέπει ίσως να δοκιμάσετε το Amazon Fire TV Stick εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Hulu εκτός των ΗΠΑ.

Αν χρειάζεστε πραγματικά τη χρήση του Chromecast, καθώς δεν έχετε άλλον τρόπο, μπορείτε να δοκιμάσετε να μεταδώσετε την οθόνη σας από το τηλέφωνο ή το φορητό υπολογιστή σας στο Chromecast. Αλλά αυτό δεν θα είναι η καλύτερη λύση σε πολλές περιπτώσεις, όπως τότε που κάνετε streaming κάτι και στέλνοντας κάτι από μια συσκευή την ίδια στιγμή, και αυτό μπορεί να μην σας παρέχει την ομαλότερη εμπειρία εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε Hulu έξω από τις ΗΠΑ.

Τι χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε το Hulu έξω από τις ΗΠΑ?

Χρειάζεστε την εφαρμογή. Χρειάζεστε έναν λογαριασμό. Χρειάζεται ο Hulu να πιστεύει ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ.

Αν έχετε ήδη την εφαρμογή και έναν λογαριασμό ή κάποιον από αυτούς και θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Hulu εκτός των ΗΠΑ, θα είναι απλό έργο. Εάν δεν το κάνετε, θα είναι ελαφρώς πιο σκληρό και πιθανότατα θα πρέπει να περιμένετε λίγες μέρες, αλλά θα αξίζει στο τέλος.

Λήψη του Hulu:

Λήψη της εφαρμογής Hulu στο Android

Στο Android, για να εμφανιστεί το Hulu στο Play Store, πρέπει να αλλάξετε τη διεύθυνση χρέωσής σας. Αυτή είναι μια σχετικά απλή διαδικασία.

 • Παω σε payments.google.com και κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις.
 • Θα δείτε ένα Χώρα καρτέλα. Αγγίξτε το.
 • Θα σας ειπωθεί ότι "Πρέπει να δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ πληρωμών όταν μετακομίζετε σε μια νέα χώρα."Κάντε κλικ στο σύνδεσμο κάτω από αυτό. Τύπος Να συνεχίσει.
 • Επίλεξε το ΜΑΣ όπως η χώρα και ο Τύπος Να συνεχίσει. Στη συνέχεια, πρέπει να παράσχετε την αμερικανική σας διεύθυνση, την οποία δεν έχετε, οπότε θα πρέπει να αναζητήσετε μια γεννήτρια διευθύνσεων στο Google που θα σας παράσχει μια διεύθυνση χρέωσης και έναν ταχυδρομικό κώδικα. Τώρα, θα πρέπει να υπάρχει υποβάλλουν πατήστε το κουμπί. Πατήστε πάνω σε αυτό.
 • Τώρα, πρέπει να μπείτε Ρυθμίσεις στη συσκευή σας και στη συνέχεια πηγαίνετε στο Εφαρμογές αυτί.
 • Βρείτε το Google Play Store και πατήστε Σταματήστε τη δύναμη ακολουθούμενη από συμπίεση Αποθήκευση και κάνοντας κλικ στο πλήκτρο με κεφαλαία που δηλώνει ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Αυτό θα σας επιτρέψει να βρείτε τον Hulu στο Play Store. Εάν όχι, επαναλάβετε τις δύο τελευταίες κουκκίδες μερικές φορές. Και να συνδεθείτε με το VPN μας. Περισσότερα για αυτό παρακάτω.

Λήψη της εφαρμογής Hulu στην iOS

Στις συσκευές της Apple, λειτουργεί ελαφρώς διαφορετική από αυτή που χρησιμοποιείται στις συσκευές Android.

Δεν μπορείτε απλώς να αλλάξετε τη διεύθυνσή σας σε μια συσκευή Apple. Αυτόματα χάνετε όλα όσα έχετε κατεβάσει αν το κάνετε.

Αντ 'αυτού, πρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό βασισμένο στις ΗΠΑ, ακολουθούμενος από τη λήψη του Hulu και μετά την επιστροφή στον παλιό σας λογαριασμό. Με αυτόν τον τρόπο δεν χάνετε τίποτα. Πως το κανεις?

Καταρχάς, αποσυνδεθείτε από τον τρέχοντα λογαριασμό iCloud στη συσκευή σας και στη συνέχεια μπείτε Ρυθμίσεις και πατώντας iCloud όπου θα πρέπει να δείτε ένα κουμπί σχετικά με την κατασκευή ενός νέου αναγνωριστικού της Apple.

Φυσικά, πρέπει να περάσετε από τη διαδικασία εγγραφής. Το κάνατε πριν, έτσι ξέρετε πώς πηγαίνει.

Εκτός, αυτή τη φορά, πρέπει να δώσετε μια αμερικανική διεύθυνση με έναν αμερικανικό ταχυδρομικό κώδικα. Υπάρχουν πολλές γεννήτριες διευθύνσεων στο Google, αν τις ψάξετε, γι 'αυτό μην ανησυχείτε. Τέλος, για πληρωμή, επιλέξτε Κανένας.

Μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, θα πρέπει να μπορείτε να δείτε τον Hulu στο App Store. Εάν όχι, κάντε επανεκκίνηση της συσκευής σας και συνδεθείτε με ένα VPN το οποίο θα μιλήσουμε λίγο χαμηλότερα.

Λήψη της εφαρμογής Hulu στο Fire TV Stick

Αυτός είναι ο λόγος που το Fire TV Stick είναι πολύ καλύτερο από το Chromecast. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Hulu εκτός των ΗΠΑ με το Chromecast. Μπορείτε με το Fire TV Stick.

Αλλά ο Hulu δεν θα είναι απλώς παρών εκεί για να κατεβάσει κανένα λόγο. Είναι διαθέσιμο μόνο στις Η.Π.Α. έτσι θα υπάρχει μόνο στο αμερικανικό Amazon Appstore. Ενώ οι άλλες οδηγίες εγκατάστασης αφορούν περισσότερο τις συσκευές σας, αυτό θα πρέπει να κάνετε στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον υπολογιστή σας.

 • Κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο που παρέχουμε για να το αλλάξετε. Διαφορετικά, όταν μεταβείτε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, θα πρέπει να δείτε την καρτέλα "Διαχείριση του περιεχομένου και των συσκευών".
 • Εκεί θα πρέπει να κάνετε κλικ στο Ρυθμίσεις ακολουθούμενη από Ρυθμίσεις χώρας και στη συνέχεια από Αλλαγή.
 • Όταν κάνετε κλικ στο Αλλαγή, πρέπει να αλλάξετε τη διεύθυνσή σας σε μια αμερικανική, παρέχοντας μια αμερικανική διεύθυνση που δημιουργείται από μια γεννήτρια διευθύνσεων που μπορείτε να βρείτε με μια απλή αναζήτηση στο Google.
 • Αφού το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί Εκσυγχρονίζω, και θα σας ζητηθεί να ξαναγράψετε το λογαριασμό σας στο Fire Stick σας όταν το ενεργοποιείτε.

Θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή μας PrivateVPN απευθείας στη συσκευή σας πριν να κατεβάσετε το Hulu, όπως ίσως χρειαστεί για να εμφανιστεί ο Hulu και είναι ένα απαραίτητο βήμα αργότερα για να κάνετε τον Hulu να πιστεύετε ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ.

Είναι απλό. Θα το αναζητήσετε όπως θα κάνατε για οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή στο Fire Stick σας.

Δημιουργία λογαριασμού Hulu

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον Hulu εκτός των ΗΠΑ; Αυτό είναι το πιο δύσκολο έργο. Ο Hulu το έκανε δύσκολο. Δεν αρκεί να εγγραφείτε με μια παραγόμενη διεύθυνση. Ο Hulu ελέγχει από πού προέρχεται η κάρτα σας. Εάν δεν έχει εκδοθεί στις ΗΠΑ, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Hulu. Και δεν υπάρχει τρόπος να πολεμήσουμε αυτό.

Η καλύτερη επιλογή είναι να γνωρίσετε κάποιον στις ΗΠΑ και να τον ρωτήσετε εάν μπορεί να ορίσει έναν λογαριασμό Hulu για εσάς ή διαφορετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δική του και να πληρώσετε το μισό από το λογαριασμό, αφού πιθανότατα χρησιμοποιούν τον Hulu.

Εάν δεν γνωρίζετε κανέναν που χρησιμοποιεί τον Hulu ή θέλει να το κάνει για σας, το ταξίδι σας με τον Hulu πιθανότατα δεν θα ξεκινήσει σήμερα.

Χρειάζεται μια αμερικανική κάρτα. Χωρίς εξαιρέσεις.

Ένας από τον Καναδά ή το Μεξικό δεν θα λειτουργήσει. Πρέπει να είναι από την Αμερική.

Η πιο γρήγορη μέθοδος? Μια εικονική κάρτα. Αυτή η μέθοδος είναι η πιο γρήγορη αλλά και η πιο πιθανή να μην λειτουργήσει.

Η καλύτερη μέθοδος? Μια προπληρωμένη κάρτα από τις ΗΠΑ. Υπάρχουν πολλά στο διαδίκτυο. Αυτές μερικές φορές δεν είναι η καλύτερη αξία, δεδομένου ότι αυτές οι υπηρεσίες χρησιμοποιούν γενικά το γεγονός ότι χρειάζεστε μια αμερικανική κάρτα, αλλά είναι μια καλή επιλογή για να ρυθμίσετε τον Hulu. Θα πρέπει να περιμένετε λίγες μέρες για να μπορέσετε να εισέλθετε.

Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε πώς θα πληρώσετε για τον Hulu εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την προπληρωμένη κάρτα μετά την εγγραφή σας στο Hulu, μπορείτε να αγοράσετε δωροκάρτες Hulu χωρίς πρόβλημα στο διαδίκτυο. Και αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πληρωμή.

Κάνοντας τον Hulu να σκεφτεί ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ για να χρησιμοποιήσετε το Hulu έξω από τις ΗΠΑ

Αυτό δεν είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, αλλά είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Χωρίς αυτό, ο λογαριασμός και η εφαρμογή δεν θα έχουν σημασία. Αυτό το βήμα, θα πρέπει να εφαρμόσετε πριν αλλάξετε τις χώρες των καταστημάτων σας όταν θέλετε να κατεβάσετε το Hulu.

Βλέπε, ο Hulu μπορεί να πει ότι δεν βρίσκεστε στις ΗΠΑ αν δεν βρίσκεστε στις ΗΠΑ. Ευτυχώς, είναι πιο εύκολο να εξαπατήσετε το διαδίκτυο και το λογισμικό από ό, τι οι άνθρωποι. Με τα σωστά εργαλεία, μπορείτε να κάνετε τον Hulu να πιστεύει ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ χωρίς ποτέ να περπατήσετε στις ΗΠΑ. Εμείς, στο PrivateVPN, παρέχουμε στους ανθρώπους τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο το οποίο συχνά ονομάζεται επίσης VPN. Όταν είστε συνδεδεμένοι σε ένα VPN, ό, τι κάνετε, γίνεται ασφαλές, αλλά έχετε επίσης τη δυνατότητα να είστε παντού που επιθυμείτε στον κόσμο χωρίς να είστε εκεί.

Αυτό είναι σπουδαίο θεωρητικά, αλλά η σύνδεση με ένα διακομιστή σε μια συγκεκριμένη χώρα δεν αρκεί.

Ο Hulu αγωνίζεται με τις υπηρεσίες VPN και προσπαθεί να μπλοκάρει πολύ τους διακομιστές.

Αυτό σημαίνει ότι πολλές υπηρεσίες έχουν αμερικανικούς διακομιστές, αλλά δεν δουλεύουν όταν πρόκειται για τον Hulu. Προσφέρουμε δύο διακομιστές που συνεργάζονται με τον Hulu. Βουβάλι & Νέα Υόρκη 1.

Αν συνδεθείτε με αυτούς, ο Hulu θα σκεφτεί ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ και θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία τους.

Πώς ρυθμίζετε το PrivateVPN να χρησιμοποιεί το Hulu εκτός των ΗΠΑ?

 • Το πρώτο βήμα είναι να κάνετε κλικ στο κουμπί Αγορά στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
 • Στη συνέχεια, επιλέγετε το σχέδιό σας, παρέχοντας μόνο τον κωδικό πρόσβασής σας και ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και, τέλος, επιλέγοντας έναν τρόπο πληρωμής.
 • Μετά από αυτό, είστε έτοιμοι να πάτε και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε τον πελάτη μας. Η σελίδα Λήψη έχει όλα όσα χρειάζεστε για αυτό, αλλά μπορείτε απλά να αναζητήσετε τον πελάτη μας στο κατάστημα εφαρμογών σας, ανεξάρτητα από τη συσκευή στην οποία βρίσκεστε.
 • Το τελευταίο βήμα είναι να συνδεθείτε με έναν από τους διακομιστές εργασίας μας για το Hulu και να απολαύσετε την παρακολούθηση όσων θέλετε να παρακολουθήσετε.

Ονομάσαμε αυτόν τον απόλυτο οδηγό, διότι αυτό θα σας βοηθήσει να γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε το Hulu εκτός των ΗΠΑ ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε σε ποια συσκευή βρίσκεστε, αλλά εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, φροντίστε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών μας!

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me